Tisdagskväll

God kväll på er, jag hoppas att ni har haft en bra tisdag för det har jag haft. Som jag skrev åkte jag ut till hästen, vilket verkligen gav mig bra humör och sen var det väldigt mysigt att träffa Vilma igen. Som bonus har jag också hunnit med att sola, så jag har äntligen fått lite mer färg på kroppen. Om det är fint väder i morgon kommer jag nog också ligga ute i solen hela dagen. Så länge jag har en serie eller något att kolla/lyssna på medan jag solar är jag nöjd.
 
Jag har också kommit på att jag inte visade vad som fanns i påsen från Sephora, men det får ni helt enkelt se i nästa haul som jag gör eller nästa gång jag lägger upp bilder på nya inköp. Om jag känner mig själv rätt lär det inte dröja speciellt länge, även om jag inte ska köpa saker då jag gör allt jag kan för att kunna göra en resa till Paris i Maj nästa år. Vi får se om jag lyckas ta mig dit eller inte, men det är min dröm i dagsläget.
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag, även om jag inte vill något hellre än att sitta uppe och redigera klart de sista vloggarna samt videosarna vi spelade in när vi var där uppe. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback