En bra lördag

Direkt när jag kommit hem från stallet och tagit en dusch bestämde vi oss för att åka iväg till Erikslund en sväng så då passade vi på att äta lunch på IKEA och sedan blev det yollibox till "efterrätt" som för övrigt var hur gott som helst. Vi köpte även en backspegel som mamma kan titta i när jag kör. Jag passade även på att köra lite när vi ändå var ute och åkte. Jag tycker att det gick väldigt bra, jag börjar få koll på allt och det är inte alls lika ryckigt och vingligt som det var i tisdag, så jag passade på att köra hem när jag ändå satt bakom ratten. Det är riktigt roligt att köra och jag ska köra så mycket jag bara kan innan jag ska göra körprovet.
 
Som jag skrev red jag även Hux i morse, vilket var ett bra sätt att starta denna lördagen på. Dock är Hux inte riktigt min typ av häst, men jag överlevde ändå och det gick faktiskt hyfsat. Han gjorde det jag bad om och vi fick till riktigt bra galoppfattningar ifrån skritt, vilket är en av hans absolut svagaste egenskaper. Efteråt hade jag teori och även denna veckan skötte sig barnen utmärkt och jag hoppas att dem tyckte det var roligt. Efteråt fick jag dock vänta ett tag innan lilla ponnyn kom in, men det var det värt. Jag fick loss så mycket päls att jag nästan kunde göra en ny liten ponny av den...
 
Nu tänkte jag göra en Anty och knäcka en red bull och äta lite godis framför något avsnitt av någon serie, det lutar mot att det blir Private Practice. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Kommentarer
Ebba Granholm Ström säger:

Sv; Tack boii :*

Svar: :*
None None

2015-02-28 | 17:53:51
Bloggadress: http://ebbagranholmstrom.bloggplatsen.se
Denise säger:

you so duktig <333

Svar: Thank you <333
None None

2015-02-28 | 18:03:17
Bloggadress: http://nouw.com/denisetiainen
Amanda säger:

Men ååh, vilken galet gosig bild :'D

Svar: Tack snälla :D
Kram
None None

2015-03-01 | 12:08:34
Bloggadress: http://teamluffarligan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback