En vanlig onsdagseftermiddag

Jag ber om ursäkt för att bloggen är ganska tråkig under eftermiddagarna och det är inte jättemycket uppdatering, men jag går ofta i skolan sent och när jag kommer hem har jag ofta en massa plugg som måste göras. Jag ska verkligen försöka bättra mig på den fronten, men då skulle jag behöva hjälp av er och det är att ni kommenterar vad ni vill läsa om här på bloggen, det tar bara 2 sekunder för er och det kan göra bloggen bättre.
 
Idag åkte jag till stallet direkt efter skolan, men hästen gick en lektion för tidigt idag, så hon var inte inne när jag var där och hon skulle inte komma in förens 2 timmar senare. Då blev jag ganska irriterad då jag vill kunna ta hand om henne, men vad ska jag göra i stallet 2h utan någon pluggbok, fodring, insläpp eller häst att rida. Därför bestämde jag mig för att åka hem igen och bara ha en lugn eftermiddag utan en massa måsten.
 
Nu tänkte jag förflytta mig ut i vardagsrummet och soffan för att titta på Tv med familjen. Ni får ha en fortsatt rba kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback