Jag kan inte vara den enda

Tittade precis ut genom fönstret och såg slasken och isen som låg på marken, samtidigt som jag sitter och tittar på bilder från i somras. Jag måste säga att jag verkligen längtar efter sommaren efter att ha sett de bilderna... Alla dessa sena kvällarna ute med härligt sällskap, spontana utflykterna, bara ha en härlig helg på en camping ute i naturen med några släktingar eller vänner, eller varför inte en picknick under den bara himlen vid midnatt. Hur mysigt är inte det på en skala?
 
Denna sommaren hade jag tänkt hyra Promise i 2 månader, om allt går enligt planerna blir det en vecka i Göteborg med Gothia Cup samt att jag hoppas på att jag får jobba. Det är vad jag vet kring den kommande sommaren hittills, sen kommer det såklart också bli en massa spontana påhitt med mina underbara vänner, men en sak är säker och jag tänker inte sitta inne mer än nödvändigt denna sommaren. Jag tänker se till att vara ute i det underbara sommarvädret och bara njuta av det näst-näst sista sommarlovet på några år. Har ni något speciellt inplanerat för denna sommaren?
 
Jag borde inte vara ensam om att längta efter sommaren just nu, men vi får hålla ut. Det är bara några månader kvar och sedan är det sommar igen. Först ska vi dock ta oss igenom våren, som väntar inom en snar framtid.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback