Svar - Grällsta & Beny

Kommer du åka till Grällsta något mer eller har du gett upp de stället? Och Beny?
Jag skulle inte säga att jag har gett upp Grällsta, för det har jag verkligen inte. Men jag kommer inte att åka på något mer ridläger eller träningsläger där då jag känner att jag börjar bli "för gammal". 
 
Förra sommaren tänkte jag sommarjobba där, då jag ville ha en 4:e sommar på Grällsta. Fast då fick jag ett ganska tråkigt bemötande och känner därför inte för att söka om att sommarjobba där i år, tråkigt nog. Jag trivs verkligen på gården och det är hur mysigt som helst, men det svaret jag fick tyckte jag inte var helt okej. Fast vem vet, det kanske slutar upp med att jag sitter i bilen på väg för att jobba där 3-4 veckor i sommar för att jag inte kan hålla mig borta...
 
Min stora dröm hade varit att få hyra Beny. Hösten 2013 och våren 2014 försökte jag övertala mamma och pappa att jag skulle få ha honom hemma, då jag redan efter 2013 bestämt att jag inte tänkt åka på läger där igen. Tyvärr gick dem inte med på det och Beny blev uthyrd till en ridskola om jag inte har helt fel. Därför skulle jag verkligen inte säga att jag har gett upp honom, men jag har inte haft möjligheten att hyra honom och eftersom att jag inte tänkt åka på läger igen så kommer jag troligtvis inte få sitta på hans rygg igen. Jag var ju på besök på gården i somras och då var det första jag gjorde att leta upp denna gråa saken och krama honom.
 
XoXo//Emma

Kommentarer
Anonym säger:

Tycker inte du ska åka dit och jobba. Du blir bara utnyttjad.

2015-02-14 | 19:22:23

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback