Avslutar för idag

XoXo//Emma

Lördagskväll med familjen

Har verkligen varit helt slut när jag kommit hem, kan bero på dagens tider och att det har varit full fart på sig sedan i morse. Därför har jag inte gjort mycket alls under eftermiddagen och tänkte nu krypa ner i soffan med familjen och Gucci framför kvällens avsnitt av Gladiatorerna.
XoXo//Emma

En lång dag ute i snön

Nu är jag hemma från inspelningen och har precis kommit ut ur en varm dusch, vilket var hur skönt som helst efter en 6 timmar ute i snön även om det inte varit iskallt. Men gud vad roligt och lärorikt det har varit idag. Det är lätt något jag hade kunnat göra igen.
 
Såg också att jag fått en fråga om vad det var som vi spelade in och jag kan svara så mycket som att det involverar lite zombies, labrockar och en massa blod som jag förövrigt fortfarande har på händerna efter ca 578493 handtvättar. Jag lovar att jag kommer lägga upp filmen här när den är färdigredigerad och av det som filmats under dagen kan jag säga att ni inte kommer bli besvikna och jag måste verkligen ge en stor eloge till den grymma "huvudpersonen" som stått ute i endast en sjukhusskjorta och det var även en hel del scener där hon skulle vara barfota. Alla statister har också varit riktigt grymma på att skådespela måste jag säga.
 
P.g.a att vi spelade in till klockan var kanske 14:30 så hann jag inte med att göra stallet idag, vilket är synd då jag gärna hade gjort det. Men efter en lång dag ute kände jag att jag bara behövde få komma hem och ponnyn har massa små söta barn som gärna borstar på henne, så jag vet att hon blir omhändertagen ändå.
 
Efter en lång arbetsdag tänkte jag därför bara ligga och slappa i sängen framför några avsnitt av Grey's. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Minnen - sommaren 2013

XoXo//Emma

Mot inspelning

Är påbylsad med massa kläder och nu redo för inspelning. Har fixat så ni får uppdatering under dagen.
XoXo//Emma

En tidig fredagkväll

I morgon ringer klockan samma tid som när det är skoldag, med andra ord blir det inge sitta uppe hela natten som det brukar kunna bli för min del en fredag... Men i morgon är det filminspelning som står på schemat, så jag tror att det kommer bli en roligt dag hursom. 
 
Nu ska jag försöka förbereda något inlägg åt er till i morgon då jag troligtvis inte är hemma igen förens vid 16 eller kanske senare beroende på. Fast sen är det sängen som väntar om jag vill vara lite pigg och trevlig i morgon under inspelningen. NI får sova gott så hörs iv igen i morgon.
XoXo//Emma

Ett bra hoppass på Carpen

Idag blev det ett hoppass på Carpen. Det var mycket fokus på kontroll på distanser under dagens hoppass. Jag tycker att det gick väldigt bra och jag fick honom bra samlat då att han kunde gå på 4 galoppsprång istället för vissa som gick på 5. Dagens språng kändes också väldigt rena, vilket är bra då Carpen har en tendens att "slänga" sig över hindrena när de är så pass låga som de vi hoppar. Jag ville inte direkt hoppa av idag, jag ville görna höja hinderna och köra ännu mera då det gick så bra idag.
 
Tyvärr blev det inte jättemycket hoppning idag då vi var många, men de rundorna vi körde tyckte jag kändes riktigt bra och jag kan inte komma på något jag är missnöjd med. Jo en sak och det är att jag inte hade någon som filmade idag. Det hade varit roligt att se hur det såg ut och kunna jämföra med hur det kändes.
 
Nu håller mamma på att bakar lite i köket. När det är klart blir det att provsmaka det hon bakat i soffan framför fångarna på fortet. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Idag kunde vi komma ifrån skolan lite tidigare än vanligt, så det gjorde att jag kom hem när jag egentligen skulle ha slutat för dagen. Det är skönt och då får jag lite extra tid här hemma innan jag ska hoppa i ridkläderna och åka mot dagens hoppträning.
 
Jag har precis gjort mig en smoothie och tänkte nu sätta på det nyaste avsnittet av Grey's, prefekt uppladdning inför dagens hoppträning. Om jag har något speciellt att skriva om den så vet ni att jag kommer göra det sen när jag kommer hem.
XoXo//Emma

Äntligen fredag igen

Äntligen är det fredag och snart helg, vilket ska bli hur skönt som helst. Även om klockan kommer ringa tidigt i morgon bitti för att åka iväg och spela in film, så det kommer ine bli mycket till sovmorgon denna helgen.
 
Innan jag får helg är det en skoldag som ska avklaras, men fredagar brukar då ganska fort så snart är det eftermiddag. Efter skolan idag är det hoppträning i stallet, vilket jag sr fram emot då jag itne hoppas på länge. För passet jag skuttade lite på Hux var det bara 3 språng eller något liknande.
 
Igår var det ju 29:e Januari, vilket betyder att TGIT var tillbaka på Tv-apparaterna i USA för 4 timmar sedan. Jag tänker dock spara det nya avsnittet till ikväll då jag inte vill börja denna morgonen med det nya avsnittet när det är ett matteprov den första lektionen. 
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en rba fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av för idag

XoXo//Emma

Torsdagskväll i soffan

Det blev verkligen en eftermiddag utan krav eller några måsten för min del, men som jag skrev tidigare var det precis vad jag behövde idag. Jag har bara tittat på serier och youtube-klipp. Av youtube-klippen fick jag även lite idéer på videos som jag tror kan bli roliga att spela in och för er att se på. Men ni är ändå välkommna att kommentera förslag på videos om ni har det.
 
Nu tänkte jag fortsätta denna slapparkvällen i soffan med familjen och Gucci framför familjen annorlunda på Tv:n. 
 
XoXo//Emma

En lång torsdag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan. All tid spenderades ju dock inte i skolan då vi var och såg en teater som hette Girls will make you blush. Jag vet inte om jag tyckte att själva teatern i sig gav något, men jag tycker att skådespelarna var duktiga, såklart men dem var också väldigt trevliga och roliga. 
 
Detta är tredje dagen jag känner mig lite off och väldigt trött, därför blir det väldigt tråkiga inlägg. Men ibland är man inne i sånna perioder och det är inget att göra något åt. Jag hoppas att ni inte blir allt för påverkade av det, för det vill jag inte.
 
Det viktigaste jag hade att göra för dagen är gjort, så nu kan jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls under kvällen och det tänker jag verkligen ta vara på. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
 
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Nu har snart denna skolveckan gått och det är bara 2 dagar kvar om man räknar med idag. Denna dagen på veckan brukar vara en av de jobbigaste då vi har många lektioner och börjar tidigast och slutar senare. Idag blirdet förhoppningsvis lite lättare då vi ska till västmanlands teatern för att se någon föreställning. Det börjar nästan kännas som att jag inte går media utan att jag går teater etersom att jag kommer se 2 föreställningar med klassen denna veckan... Dagens föreställning räknades dock till en kurs som jag läser som heter estetisk kommunikation.
 
Skolan är det som är inplanerat för dagen. Det kanske blir en sväng till gymmet under kvällen, det beror lite på vad för ork det finns i eftermiddag.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att sedan åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

Nu börjar denna onsdagen lida mot sitt slut. Dagen har gått väldigt fort, även om jag känner att jag inte har fått jättemycket gjort under dagen. När jag kom hem gjorde jag lite plugg så att jag kan få morgondagens eftermiddag fri. Under skoldagen såg vi ju våra 3:ors uppsättning av Alice och jag måste säga att det var ritkgit duktiga och det såg verkligen ut att ha roligt när dem framförde den. Jag längtar verkligen tills det blir dags för min årskull att få göra ett scensikt framträdande. 
 
Annars har det inte hänt speciellt mycket under dagen, därför har jag tyvärr inget mer att skriva om angående det. Inte för att jag heller vet hur roligt det är att få för mycket detaljer kring vad jag gör och när... Det är inget som jag tror att jag hade velat läsa på en blogg iaf.
- Blir kanske lite mycket bilder på denna hunden, men hon är bara för charmig
 
Jag har känt mig lite som en zomibe de senaste dagarna, därför tänkte jag kyrpa ner under täcket med Gucci nu framför veckans avsnitt av the Originals. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon. 
XoXo//Emma

Vi var hundfria 1 timme

Izor åkte hem för mindre än en timme sedan och nu är Gucci redan här hemma hos oss igen. Inte ens en hundfri timme blev det, men vad gör det när vi gillar dessa fyrbenta kompisarna.
XoXo//Emma
 
 

Stallet ✓

Jag åkte direkt till stallet när jag kom hem från skolan, därav att detta inlägget blir lite senare än vad jag hade tänkt mig. Men jag kände att jag ville få stallet gjort så fort som möjligt idag då jag är helt slut och har varit det hela dagen, det var nog klokt att inte ta ett pass på gymmet idag med andra ord.
 
Nu tänkte jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls då jag som sagt känner att det är vad jag behöver just nu, även om jag har lite plugg som kanske bör göras...
XoXo//Emma

Onsdag och mitten veckan

Då var det redan mitten av denna veckan, hur skönt är inte det? Det betyder ju även att det snart är helg igen och just denna skolveckan känns ganska seg, därför tycker jag att det kommer bli skönt att få helg snart. Idag blir det nog en rolig dag däremot, då vi ska se 3:ornas sceniska. Det var de som kom in och avbröt när jag och Denise spelade in "hur bra känner vi varandra! om ni kommer ihåg det. Det ska bli väldigt roligt att få se den föreställningen och jag har hört att dem ska vara väldigt duktiga. Om 2 år är det jag och massa människor från de andra inriktningarna som är med och gör en föreställning, vilket också kommer bli hur roligt som helst.
 
Planerna för eftermiddagen ändrades lite och idag blir det nog inget gym så både jag och mamma känner att vi inte riktigt har energin idag. Men stallet har jag fortfarande, så dit ska jag åka efter skolan.
- Lilla grå från sista kvällen som jag hade henne i somras
 
Nu måste jag gå med Izor en sväng innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åkavidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

Efter att jag kom in från promenaden med Izor gjorde jag mig en smoothie och bara tog det lugnt framför datorn. Lite får man lyxa till det, även om det bara är tisdag. Tisdagar är nämligen den jobbigaste dagen på veckan då vi har ett lite för långt hål mitt på dagen och under det försvinner all energi. Därför sköt jag fram min muntliga redovisning tills på torsdag, för jag tror inte att någon tycker om att lyssna på en zombie, då det är så jag känt mig under eftermiddagen.
 
Jag fick bara en gissning på min lilla "lek" jag lade upp igår, men det roliga var att det var rätt svar och det gavs av Denise. Kanske också är för att jag pratat lite om det i skolan...
 
Izor är fortfarande kvar här hos oss, så jag tänkte släppa ut honom nu innan jag kryper ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Pluggtisdag

Som ni såg stannade jag till i stallet på vägen hem så då fick jag det gjort i tid idag, vilket var väldigt skönt. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen innan jag började plocka lite på mitt rum, men det var även en del plugg som skulle göras så det satte jag mig och gjorde klart.
 
Tog även fram kameran lite snabbt när jag kom hem för att fota en skoluppgift, men jag kunde inte låta bli att ta några kort på Izor när jag ändå var i farten.
 
Nu tänkte jag gå ut på en promenad med Izor för att få lite luft efter allt pluggande och sedan blir det nog några avsnitt av Grey's. Ni får ha en fortsatt br akväll ås hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Mys hos ponnyn

XoXo//Emma

Tisdag även denna veckan

Idag var det en riktigt seg morgon och sängen var verkligen lockande, men jag kämpade mig upp och nu efter en kopp kaffe är det lite lättare. 
 
Eftersom att det är tisdag så är det stallet som gäller för min del efter skolan idag, precis som vilken annan tisdag som helst. Idag tänkte jag ta lite extra tid på mig då det blev en snabbvisit i helgen. Annars blir det bara en lugn kväll hemma, vilket jag känner passar helt perfekt. Det blir även en hundfri kväll då Izor åker hem, fast så länge blir vi inte hundlösa utan i morgon kväll kommer Gucci igen.
- Då blir hon nog så här glad över att se oss, hahaha
 
Nu ska jag gå en promenad med Izor innan jag åker och möter upp Ebba. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Gör kväller

Jag måste säga att jag verkligen älskar dessa senare kvällarna på gymmet då det knappt är några människor där den tiden. En annan anledning är också för att det är skönt att köra ett pass, komma hem och få i sig något och ta en dusch innan man sen kan krypa ner under täcket.
 
Jag såg även att jag hade fått en gissning än så länge. Men jag väntar lite med att avslöja om det är rätt eller inte då jag vill att flera ska ha chansen att gissa. Jag publicerar länken i morgon tänkte jag.
- Såg denna bilden och blev taggad till fredags träning då det är hoppträning som står på schemat.
 
Nu tänkte jag krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Fullspäckad eftermiddag

Det blev inte mycket fritid idag inte, jag spelade in videon redigerade och fick upp den sen satte jag mig och pluggade inför fredagens prov och det gjorde jag fram till att vi skulle äta middag. Jag repeterade även lite inför morgondagens muntliga redovisning till tyskan där vi ska prata om ett känt par som vi har fått välja själva. Paret ska vara antingen från en film eller från det verkliga livet. Ni kan väl gissa vilket par jag har valt? Den första som gissar rätt kan jag utlova er en länk i ett inlägg.
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig mot gymmet tillsammans med mamma. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

It's just a vlog

 
Jag ber om ursäkt för att det är ganska dålig fokus, men det syntes inte när jag spelade in eller när jag redigerade. Jag hoppas att ni överlever ändå, annars kan ni trycka på play och göra något annat samtidigt som ni bara lyssnar på videon i bakgrunden.
XoXo//Emma

En ny dag och en ny vecka

Då var det dags att kicka igång en ny dag och en ny vecka. Vad som händer för min del denna veckan kunde ni läsa igår, men vad ska ni hitta på denna veckan?
 
Idag är det bara skolan som är inplanerad för min del, eller okej ikväll blir det ett pass på gymmet. Men det är inget annat, mer än att jag såklart ska ladda upp en video åt er. Sen ska jag även fixa lite plugg under eftermiddagen, om jag inte hinner göra det i skolan under dagen vill säga.
 
Nu måste jag gå en promenad med Izor innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

Ikväll tänkte jag försöka komma i säng i lite lagom så att jag har några fler timmars sömn i kroppen inför den veckan som väntar än vad jag brukar ha. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer det nog tyvärr inte bli så.
 
Jag har egentligen inget specielt att skriva då det inte var speciellt länge sedan jag skrev sist och jag har bara legat i sängen och tittat på Grey's. Som det ser ut kommer jag inte hinna ikapp till säsong 11 igen tills på onsdag/torsdag när nästa avsnitt släpps, men det gör inget då jag bara får fler avsnitt att se senare.
 
Mina ögon håller på att gå i kors, därför tänkte jag avsluta för idag och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Söndagskväll i soffan

Jag är precis nyduschad efter att ha kommit hem från gymmet. Idag blev det mycket fokus på mage, men även armar. Jag känner att jag verkligen inte har mycket magmuskler då jag knappt kan ta någon vikt i de maskinerna som finns på gymmet, därför kommer det bli mycket fokus på mage och bygga upp de musklerna och såklart ryggen i samma veva. Annars blir ju kroppen byggd fel. I morgon tänkte jag köra lite mera kondition och ben, om det inte blir så att jag kör spinning.
- Har ingen roligare bild, därför får lilla sessan stå för denna bilden
 
Nu tänkte jag se några avsnitt av Grey's och bara ta det lugnt. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mot gymmet

XoXo//Emma

Inplanerat för den kommande veckan

Måndag: 
* Skola, precis som vanligt
* Ett pass på gymmet
 
Tisdag:
* Skolan
* Stallet
 
Onsdag:
* Skolan
* Se våra 3:ors uppsättning av Alice i underlandet som sceniska
* Stallet
* Ett pass på gymmet
 
Torsdag:
* Skolan
* Gå på någon teater på västmanlandsteatern
 
Fredag:
* Skola, precis som alltid. Dock börjar morgonen med ett matteprov...
* Stallet och träning
 
Lördag:
* Inspelning av film större delen av dagen, resultatet kan ni nog se här senare.
* Stallet om tiden finns.
 
Söndag:
* En ledig dag/pluggdag
* Troligtvis gymmet
 
Vad har ni för planer för den kommande veckan?
XoXo//Emma

En söndag hemma

Eftersom att jag har gjort alla måsten för denna helgen så tänker jag inte göra mycket alls idag, mer än att ta en sväng till gymmet tillsammans med mamma framåt kvällen. Mer än det tänker jag faktiskt inte göra idag, eller okej de är klart att jag ska blogga åt er och försöka fixa lite inställda inlägg till veckan som kommer. Så om ni har några förslag på inlägg ni vill se är det bara att kommentera de så kommer de troligtvis upp under veckan som kommer.
 
Nu tänkte jag bara fortsätta ta det lugnt och inte göra mycket alls, som jag gjort hittills under dagen. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

Jag tänkte bara kika in här till er och säga god natt, ork till mer än så har jag tyvärr inte just nu. Men det har jag nog i morgon igen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon. 
 
XoXo//Emma

Hemma igen

Vid lucnh åkte jag hem till Denise och fikade lite med henne och en kompis till henne, samt att vi bara hade det roligt och snackade en massa och såklart var det massa musik på. Det var mysigt och innan det åkte jag en snabbis till stallet och tog hand om Promise. Hos Denise blev jag sedan upphämtad och åkte med till en innebandymatch och nu har jag precis kommit hem för kvällen. Därför blir det bara en lugn kväll här hemma nu.
- Lilla grå ifrån i somras
 
Nu väntas det pulled pork här hemma och sedan blir det bara en mysig kväll framför Grey's. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En vanlig photoshoot i studion

Dessa bilderna tog Denise på mig i blackboxen när vi hade öppethus tidigare i veckan. På bilderna ser ni min sanna sida, áka när jag fått lite för mycket energi...
XoXo//Emma

In mot centrum


XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Det slutade upp med att jag och Erik fick en kväll för oss själva här hemma, så då fick det bli hämtmat från pizzerian på vägen hem från stallet och sedan slutade det upp med att vi har tittat på 2 filmer. Vi trodde de skulle vara skräckfilmer båda 2, men filmerna var med bra som filmer än vad dem var skräckfilmer.
 
Nu ska jag krypa ner under täcket då jag höll på att somna under filmerna, ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon. 
 
XoXo//Emma

Filmkväll


XoXo//Emma

Mot stallet

Jag har precis gjort klart det plugget som måste göras i helgen, vilket gör att jag får helgen fri från plugg. Det är precis vad jag behöver just nu känner jag, en fri helg så att jag kan hitta på spontanare grejer och inte ha plugg i huvudet hela tiden.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet och dagens ridpass. Om jag har något speciellt att skriva så skriver jag om det när jag kommer hem, precis som det brukar vara. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

Då var det äntligen fredag igen och snart är helg, vilket ska bli hur skönt som helst. Jag har bara 3 lektioner idag så skoldagen kommer förhoppningsvis gå fort. Eftersom att det är fredag idag så har jag träning i eftermiddag och jag hoppas att jag kan ha Carpen igen då det gick väldigt bra förra veckan.
 
Annars är det inte mycket planerat för dagen mer än stallet och skolan. Fast det lutar mot att det blir en filmkväll här hemma ikväll, det blir väldigt mysigt.
 
Nu ska Izor få en promenad innan jag åker för att möta upp Ebba och sedan åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna torsdagen

Jag trodde att jag skulle klara mig undan en pluggkväll ikväll, men såklart slutar min slapparkväll med att jag måste skriva färdigt en inlämning... Men den är jag nöjd med nu och därför tänker jag nöja mig så då jag troligtvis har lite tid för finjusteringar på den under morgondagen.
 
Annars har det inte hänt mycket under kvällen då det skulle varit en slapparkväll. Jag har bara plockat lite med tvätten, om det räknar att lägga varje persons tvätt i en hög och sedan lägga in högen i rätt rum så gjorde jag det. Det är verkligen Emma på en lat nivå, men som jag skrev tidigare är jag helt slutkörd.
 
Nej nu tänkte jag krypa ner under täcket med datorn i knäet och sätta på de 2 avsnitten av säsongsavslutningen på 6 av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kvällens planer

Jag känner att det är precis lagom med en lugn kväll här hemma då jag inte har ork till att göra ett smack för tillfället. Med andra ord en kväll framför datorn och Grey's har en vecka på mig att ta mig igenom 4 säsonger att ta mig igenom innan jag är "live" igen och innan det börjar släppas nya avsnitt. Tror ni jag kommer klara det? haha
 
Jag har en uppgift som jag får se om jag tar tag i under kvällen, jag skulle säga att det behövs... Men som sagt är jag helt slutkkörd just nu och jag prioriterar en slapparkväll framför pluggkväll ikväll.
XoXo//Emma

Analog kamera = ♥

Dessa bilderna är några av de bilderna som jag fotade med en analog kamera förra veckan och tidigare i veckan fick vi framkalla filmrullen. Jag måste säga att jag tycker att dessa bilder blev väldigt härliga och jag är riktigt nöjd då det var första gången jag fotade med en analog kamera.
XoXo//Emma

Veckans längsta dag

Vaknade upp och såg att det hade snöat igen... Jag tycker om snön så ta inte detta fel nu, men jag hade velat haft denna snön på jullovet för nu vill jag kunna cykla till skolan, då jag föredrar det framför att åka buss. Om man bortser från det är jag hyfsat pigg och redo för denna skoldagen, även om det är veckans längsta dag. Nu på morgonen har vi tyska och jag satt och gjorde lite tyska i tisdags klockan 23 på kvällen, helt frivilligt fast att inte behövde göra det. Det säger nog en del om att det är en ganska rolig uppgift vi gör nu.
 
Skolan är egentligen det enda som jag har inplanerat. Fast det är väldigt skönt då jag haft saker att göra varenda dag hittills. Därför tackar jag inte direkt nej till en lugn kväll hemma ikväll.
 
Nu ska jag gå en promenad med Izor innan jag åker för att möta upp Ebba och åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En kväll i skolan

Förlåt att det blev dålig uppdatering under kvällen, men den spenderades ju som sagt i skolan för ett öppethus. Innan det öppna huset åkte jag med Denise hem och vad ni gjorde såg ni ju. Det var väldigt mysigt och det var ett bra sätt att fördiva tiden tills det var dags att åka tillbaka till skolan.
 
Under kvällen i skolan var det jätteroligt och det blev många bilder som fotades i studion, jag har inte ens hunnit redigera en bråkdel av de bilderna ännu + att jag ska få fler bilder i morgon. Några av de bilderna jag redan hunnit få måste jag säga riktigt härliga, några visar verkligen min riktiga sida. De bilderna kommer upp nog här på bloggen till helgen.
 
Under dagen har vi även scannat in bilderna som vi fotade med den analoga kameran, så några av de bilderna kommer dyka upp här på bloggen inom en snar framtid. Tills dess får ni dessa bilderna på mig och Denise som
Ebba fotade på oss under kvällen.
 
Jag är helt slut efter vad som blivit en lång dag i skolan och tänkte därför krypa ner under täcket nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

PLL och naturgodis


Är hemma hos Denise nu och vi köpte varsin Aloevera-dryck och lite naturgodis som vi nu ska äta framför PLL innan vi ska tillbaka till skolan för öppethus.
XoXo//Emma

Redan mitten av veckan

Det blev en sista sovmorgon på en onsdag i alla fall, därför var det väldigt skönt att kunna ha klockan ringandes lite senare än vad jag brukar ha. Men nu är det snart dags att jag börjar röra mig mot skolan. Efter skolan idag åker jag med Denise hem och så ska vi se nattens/dagens avsnitt av PLL tillsammans innan vi sen ska åka tillbaka till skolan då det är öppethus ikväll. 
 
Just i skrivandets stund sitter jag också och funderar vilka val jag vill göra med olika kurser nu till tvåan samt att mitt val av kurser nu påverkar hur det komer bli i 3:an. Det finns riktigt mycket spännande att välja mellan och gäller att göra smarta och rätt val, om man gör det får man i princip behörighet till det mesta.
 
Nu ska jag gå en promenad med Izor innan jag ska åka och möta upp Ebba innn vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Bra avslut på tisdagen

Som ni kanske såg avslutade jag kvällen på gymmet, vilket var väldigt skönt och det var hyfsat lite folk där att trängas med. Det blev lite helkroppskörning även idag, men i morgon blir det en "vilo-dag" från gymmet då jag tror att min kropp kan behöva det efter att inte ha gymmat speciellt ofta till 3 pass 3 dagar på rad. 
 
Innan jag åkte till gymmet var jag i stallet en sväng och tog hand om lilla grå. Idag gick det dock fort och det blev inte mycket gos då jag behövde åka hem för att ha 15 minuter hemma till att äta och byta om innan jag följde med mamma som skulle till gymmet.
 
Nej nu ska jag krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

@gymmet


XoXo//Emma

Tips


Dessa är de nyaste ridbyxorna jag köpt på Hööks och jag kan verkligen rekommendera er till att köpa de om ni behöver nya. Sitter hur bra som helst och är riktigt bekväma.
XoXo//Emma

Tisdag även denna veckan

Då var det tisdag igen, precis som det alltid brukar vara efter en måndag. Det är också skola, precis som det brukar vara. Eftersom att det är tisdag har jag stallet för att ta hand om lilla grå inplanerat efter skolan, sen kanske jag åker till gymmet en sväng ikväll.
 
Nu tänkte jag gå en promenad med Izor innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av för idag

Jag undrar hur pass mycket träningsvärk jag kommer ha i morgon, både efter ett riktigt jobbigt spinningpass nu på kvällen, men också efter att ha skrattat så mycket som jag gjort i skolan idag. Fy tusan vad roligt det har vart och det var endast en lektion där vi verkligen jobbade från början till slut. Jag skrattade så att ögonen tårades flera gånger, jag måste verkligen ha riktigt goa vänner med andra ord.
- En bild på Denise, Bea och mig från när det var öppet hus förra gången. Nu i veckan är det dags igen.
 
Nu tänkte jag runda av för idag och krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's, såklart. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mot gymmet


Blir en kväll på gymmet även idag och idag blir det spinning tillsammans med mamma, alltså blir det ben och mage.
XoXo//Emma

Hur bra känner vi varandra?

XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

Då var det måndag igen och en ny vecka. Vad som händer under dagen skrev jag igår, kvällens avslutas med ett pass på gymmet. Men innan det är det skolan som gäller och sen måste jag få upp en video åt er och jag har lite plugg som måste göras.
 
Nu måste jag ta en promenad med Izor innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

Då var denna helgen snart slut och det är dags att återgå till skolan och vardagen igen i morgon. Men det kommer förhoppningsvis att bli en bra vecka då det är lite roligare grejer inplanerade, b.la ett minst ett pass på gymmet, ett öppet hus på skolan, en fika på stan och en dressyrträning.
 
Nu tänkte jag göra mig i ordning och krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Träningsinspirerad

För någon dag skrev jag att jag skulle börja träna mer under det kommande året men även bli mer hälsosam. Därför tog jag tag i det målet idag och åkte iväg till gymmet och köpte ett gymkort samt att jag körde ett pass tillsammans med mamma nu under eftermiddagen. Det var riktigt skönt att få svettas och bränna lite kalorier, det var precis vad jag behövde en dag som denna. Jag har även bokat ett spinningpass tillsammans med mamma i morgon kväll, så det ska bli spännande att se hur det är då det är något som jag inte provat innan. Mamma säger att det är roligt, så det ska bli roligt och se om jag också tycker det.
 
Jag är riktigt motiverad till att hålla detta nu och jag ska försöka vara på gymmet minst 2 gånger i veckan från och med nu. Det ska bli spännande att se resultat och att man blir starkare i kroppen, då det är det som är mitt mål. Jag tränar inte för att gå ner i vikt eller något liknande, jag vill ha en starkare kropp och det är därför jag gör det.
 
Att träna är ju dock inte det enda som gör att man blir mer hälsosam, utan du måste ju även äta rätt. Själv har jag precis börjat äta enligt lchf och jag känner att kroppen mår mycket bättre utav det så jag kommer fortsätta med det ett tag framöver nu. Fast vill man inte äta enligt lchf så har jag precis hittat en sida där det finns recpet på lite nyttigare mat, den sidan heter nh2.
 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen då jag inte gjort det sedan jag kom hem från gymmet och efteråt tänkte jag sätta mig och bara ta det lugnt framför några avsnitt av Grey's.
XoXo//Emma

Mot gymmet


XoXo//Emma

God morgon söndag

Jag tog både sovmorgon igår och idag, vilket var hur skönt som helst och det var verkligen välbehövligt. Det enda dåliga är att man sover bort halva dagen och det är mindre roligt. Idag gjorde det dock inget då jag inte har några jättespeciella planer, mer än att plugga lite och bara titta på Grey's. 
 
Nu tänkte jag sätta mig och redigera morgondagens film som kommer bli en video tillsammans med Denise, Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En jobbig dag

Som ni märkt under dagen har det inte blivit speciellt mycket uppdatering om vad som händer, utan dagen har mest varit tillägnad prinsarna. Det tycker jag att de är värda och sen har jag inte gjort mycket annat än att tänka på de under dagen. Om exakt 1h har jag fått samtal nummer 2 och det var då allt bara föll ihop för mig.
 
Nu tänkte jag plcoka ihop och avsluta för idag innan kryper ner under framför något avsnitt av Grey's. Jag skulle vilja hinna igenom till säsong 11 igen nu innan de nya avsnitten börjar släppas, vilket för övrigt är om 12 dagar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

It's been two years

XoXo//Emma

2 år

Idag är det 2 år sedan 17-01-13, vilket är en av de hemskaste dagarna i mitt liv som ni kanske vet om ni hängt med här på bloggen ett tag. Det är dagen då mina 2 prinsar blev tvugna att tas bort, vilket är en dag och en period i mitt liv jag har svårt att tro att jag någonsin kommer glömma bort. 
 
Dessa killarna betyder väldigt mycket för mig, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag hade gjort vad som helst för att få en chans att träffa de en sista gång och att verkligen få säga ett sista hejdå, för jag fick aldrig chansen till ett riktigt hejdå med någon av dem.
 
 
You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess

No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through
Like you do, and I was made for you
 
Därför kommer jag nog att vara väldigt nedstämd idag, bara så att ni är beredda på det. Jag har även gjort en video ägnat åt mina fina killar som kommer upp under eftermiddagen. För nu vill jag inget hellre än att vara ute hos mitt lilla gråa hjärta och se så att hon mår bra, därför tänker jag åka till stallet nu och skämma bort henne lite extra mycket nu.
XoXo//Emma

Lördag

VI får se hur mycket och hur bra uppdatering det blir under dagen, då jag inte riktigt vet hur pass denna dagen kommer att påverka mig. Det kommer upp ett inlägg senare under dagen med lite mer detaljer kring det, om ni inte riktigt har koll på vad det är jag pratar om.
 
P.g.a det blir det bara en lugn dag hemma då jag känner att det är precis lagom och vad jag orkar med. Jag har också lite plugg som ska göras så jag får se om jag gör det under dagen eller inte, det är ju inte speciellt roligt att sitta och göra det en lördag... 
 
Nu ska jag gå en längre promenad med Izor innan jag hittar på något annat. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Härliga fredag

Jag var nyss ute och gick en promenad med Izor och jag måste verkligen säga att den friska luften som är på kvällarna är väldigt sköna att vara ute och gå i. Det är synd bara att det är så pass mörkt som det är, därför längtar jag lite till sommaren när man kommer kunna gå en promenad när det börjar skymma, vilket jag tycker mysigt.
 
Annars har jag inte gjort mycket alls under kvällen, när jag kom hem från stallet mötte jag upp mamma vid pizzerian och vi köpte med oss lite mat hem som vi åt framför Fångarna på fortet. Sen dess har jag suttit och försökt komma på idéer till bra och läsvärda inlägg åt er samt att jag kikat lite på youtube.
- Beny och jag på ridlägeravslutningen 2013, goa lilla ponnyn.
 
Nu tänkte jag avslutta detta inlägget och denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Summering av ridpassen

Jag började med att rida ett dressyrpass på Carpen där vi i princip mest trimmade självständigt. Det gick väldigt bra för oss idag och han blev verkligen lugn och jag fick honom riktigt bra ihopsamlad och i slutet började han verkligen arbeta på med ryggen och baken. Tyvärr är det då vi måste avsluta, vilket är tråkigt då jag gärna trimmat någon minut till eftersom att det kändes så bra. Fast jag får se det som att vi avslutade med en väldigt bra känsla som vi kan bygga vidare på nästa vecka. Efteråt var han riktigt svettig med sin nallebjörnspäls han har nu under vintern.
 
En timme senare satt jag på nästa häst som för dagen var Hux och på honom var det hoppning som stod på schemat. Själva hopp-delen av passet gick bra och vi hade en bra rytm och bra språng, men annars var det itne så bra då han är otroligt stark och jobbig då han bara plöjer på innan han blir uppvärmd. Jag tycker ändå att det är ett bra pass för mig och honom då jag hoppat honom 2 gånger innan och idag var det 4:e gången jag satt på hans rygg.
XoXo//Emma

Dags för häst 2


XoXo//Emma

Hemma en snabbis

Jag har precis kommit in efter en lite längre promenad med Izor, man får verkligen passa på att ta längre promenader när det är uppehåll och inte är en orkan ute...
 
Detta blir dock endast en mellanlandning en snabbis här hemma då jag bara ska byta om och åka till stallet. Om jag har något speciellt att skriva om ridpasset får ni läsa det sen när jag kommer hem. 
 
Nu måste jag kila iväg till bussen för att ta mig till stallet och träningen. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under eftermiddagen/kvällen.
XoXo//Emma

God morgon fredag

Äntligen är det fredag igen, vilket jag tycker är hur skönt som helst. Det betyder också att det är träning idag och jag har ridabstinens så det väldigt skönt att det är träning idag.
 
Annars har jag inget inplanerat efter skolan mer än att jag ska till stallet och rida samt ta hand om Kapten såklart. Det är dock helt lagom planer för mig för ikvällndå jag känner hur trött jag verkligen har blivit efter bara 1,5 vecka i skolan.
 
Nu ska jag gå med Izor innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Kvällspromenad


Är ute och går en sväng med Izor nu, när jag kommer in igen tänkte jag krypa ner under täcket med ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En bra torsdag

Som ni såg fick jag mig en härlig överraskning när jag kom hem från skolan idag. Dagen har varit mycket roligare än vad jag trodde, jag höll talet och det kändes bra, jag har fortfarande ont i magen av allt garv dagen bjudit på. Under fotolektionen fick vi även prova att framkalla en filmrulle och de är ljuskänsla så vi gick ner i källaren och där nere skulle vi föra över filmen från kameran till en framkallningsrulle och vi släckte även lamporna för att få en känsla av hur det är. Det var en väldigt interessant upplevelse vill jag lova.
 
Under eftermiddagen har även Izor kommit hem hit till oss, så vi har varit ute och lekt i snön samt att vi gick en kort promenad då det snö/regnade och blåste vilket gjorde att det var väldigt kallt.
 
Nu tänkte jag förflytta mig till soffan och titta på Sveriges Mästerkock med familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Att komma hem till detta

Detta låg och väntade på mig när jag kom hem ifrån skolan idag, gissa om jag blev glad? Det var lite grejer som pappa köpte på lyko när han åkte förbi när han åkte till stugan. Tack snälla pappa
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Nu har nästan hela skolveckan passerat och det har blivit torsdag, vilket är min längsta dag. Jag tror dock att det kommer bli väldigt roligt idag då vi har en fotolektion under dagen. Skolan är också det enda jag har inplanerat för dagen, om man bortser från att Izor troligtvis kommer ikväll.
- En bild ifrån gårdagens fotolektion och en bild på en analogkamera som förövrigt är helt underbar att fota med.
 
Nu ska jag börja röra mig mot bussen då det är glashalt här hos oss just nu. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Jag hade väntat mig en ganska seg onsdag idag då vi skulle lyssna på ett föredrag i morse, men dagen blev allt annat än seg. På median fick vi i uppgift att fota med en analogkamera och göra precis varenda inställning själva och vi kunde inte se bilderna då en analogkamera är en kamera med en filmrulle i. Kommer någon av er ihåg den typen av kameror? Uppgiften var att vi skulle lära oss och förstå hur viktigt det var att kombinera inställningar för att få en bra bild och liknande och det väldigt lärorikt då principen är precis detsamma i systemkameran vilket jag överförde till min kamera direkt när jag kom hem.
 
Som ni såg tog jag och Denise en sväng till stallet efter skolan där jag tog hand om Promise och fotade lite bilder med analogkameran innan vi åkte ner på stan för att ta en fika och bara prata på Espresso house, vilket var hur mysigt som helst.
 
Nu tänkte läsa igenom det sista av ett tal jag tror att jag ska hålla i morgon och sedan ska jag avsluta och krypa ner under täcket framför gårdagens/nattens/dagens PLL. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

"parakrobatik"


XoXo//Emma

Myser med hjärtat


Har precis varit i stallet och tagit hand om lilla hjärtat. Nu ska jag Denise ner på stan o fika för att värma oss, mysfaktorn på det?
XoXo//Emma

God morgon onsdag

Detta blir den sista onsdagssovmorgonen för den här terminen då vi fått en lektion inbokad 8:20 på onsdagsmorgnar från och med nästa vecka. Det är en kurs/lektion som jag tror kommer bli väldigt rolig och lärorik, så jag har inget emot att ha den. 
 
Eftersom att det är onsdag idag har jag stallet inplanerat efter skolan, fast innnan det finns det lite plugg som jag måste ta tag i och få färdigt... I kväll kommer ju även Izor hit, vilket kommer bli roligt.
 
Nu tänkte jag börja göra mig redo för att börja röra mig mot bussen för att möta upp Ebba och åka mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Är man mediaelev så är man

Under kvällen har jag verkligen varit en mediaelev i ett nötskal. Jag har fastnat med att sitta och redigera då det var väldigt roliga klipp och bilder att hålla på med, så att jag tappade tidsuppfattningen helt och tittade nyss på klockan. Det är skoldag i morgon igen, alltså är det nog smart att börja avrunda ganska snart...
 
Det är även det jag har gjort hela kvällen och jag hoppas att ni kommer gilla resultatet. Har 3 videos på G då vi fick ordning på de klippen som jag väntade på, alltså kommer den videon laddas upp under morgondagen. Det känns roligt att ha saker på G till kanalen då det blivit ganska tråkiga och hyfsat liknande videos de senaste veckorna.
 
Som jag skrev är det skola i morgon så det är smart att börja avrunda för idag. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Tisdag i stallet

Har nyss kommit ut ur duschen efter att ha kommit hem från stallet. Egentligen har jag inget speciellt att säga om dagen i stallet mer än att det går väldigt fort i stallet nu när jag endast tar hand om 1 ridskolehäst de dagarna jag är där. Annars har det varit privathästar som har krävt mer tid och mer saker som ska göras. Jag hoppas att jag kan hitta en till häst att ta hand om i stallet så att det inte går så pass fort som det gör nu, även om jag såklart älskar att ta hand om lilla grå.
 
Videon kommer inte upp idag heller då det var lite strul med tekniken, förhoppnignsvis kommer den upp under morgondagen. Det lär ni nog se om inte annat ;)
 
Nu tänkte jag bara slappa framför något avsnitt av Grey's, vi hörs senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Detta blir en väldigt snabb mellanlandning hemma då jag snart ska åka ut till stallet för att ta hand om lilla grå. Först är jag bara hemma nu i mellan för att byta om samt att jag precis gjort en kopp kaffe så jag tänkte även passa på att göra en uppgift nu lite snabbt så att jag får resten av kvällen ledig. Det gäller att planera smart ibland.
 
Stallet är det enda jag har planerat för eftermiddagen/kvällen då jag inte har något plugg som jag verkligen måste göra, vilket jag anser som väldigt skönt nu när skolan dragit igång.
 
Nu ska jag fortsätta med det jag gör innan jag åker till stallet. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon


Eftersom att Gucci åkte hem igår så fick jag lite sovmorgon idag och därför har jag en mysig morgon med frukost framför Grey's.

Det kan blir en lång skoldag idag då jag har 2 hål, älskar verkligen skolans planering ibland... Efter skolan blir det en tur till stallet för att ta hand om lilla grå.

Nu ska jag fortsätta med att äta frukost. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av denna måndagen

Som ni kanske såg kom det inte upp någon video idag, men jag väntar på lite klipp som jag hade tänkt skulle bli dagens video. Därför kommer nog videon med de klippen upp i morgon istället för idag, hoppas inte det gör något. Det kommer även laddas upp en video på lördag, just saying.
 
Jag hade inte heller tid att spela in en ny då jag satte mig med en kopp kaffe och pluggade direkt när jag kom hem. Vilket resulterar i att det mesta som måste göras är gjort, hur skönt som helst. När det väl var klart var det folk hemma, jag måste filma i köket då det är bäst ljus där. Då satte jag mig och började fixa med lördagens video. 
 
Vad tyckte ni om inlägget som laddades upp innan detta? Själv tycker jag att det är ett väldigt viktigt ämne som fler borde prata om och verkligen engagera sig i.
- För ganska exakt 2 år sedans tog jag denna bilden på prinsen, vilket är den sista bilden jag fotade på honom
 
Nu ska jag sätta på nya sängkläder och sedan krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Hjälp till du också

En sak som jag tror att de flesta som går i skolan hör dagligen är "Usch vad maten ser äcklig ut, jag tar en macka istället" "Det där kan man ju inte äta" eller liknande saker. Jag kan erkänna att själv själv också har gjort det och det är något som jag inte är speciellt stolt över. Det är för att vi inte har upplevt att inte ha tillgång till mat på samma sätt som människor och barn som bor i länder där det har sämre tillgång till mat har upplevt det.
 
För har ni tänkt hur bra vi i Sverige egentligen har det som ändå får gratis mat i skolan och även gratis sjukvård? I vissa länder får barn som är 7 år gå ut och arbeta för att få ihop ett litet mål om dagen om de har tur och så sitter vi här och klagar över att det är "äcklig mat" som serveras gratis i skolan. Dessa barnen hade gjort vad som helst för att få den maten. Hela deras barndom går åt till att arbeta för att få mat i magen, de får inte ens chansen till att leka och vara ett barn. Det tycker jag är så otroligt fel! Jag hoppas även att ni tänker på detta nästa gång ni klagar över skolmaten eller att ni inte fick den nyaste iPhonen.
- Alla förtjänar att vara lyckliga, oavsett vart man bor, vilken ekonomi man har eller vilken bakrund man har.
 
Jag och min familj skänker varje månad en slant för att hjälpa dessa barnen i andra länder som har det mindre bra än vad vi i Sverige har det. Det hoppas jag att många av er som läser detta också gör. För om alla skulle skänka en liten slant, kanske 50-100 kr i månaden hade det i slutändan blivit en stor summa och det hade hjälpt dessa oskyldiga barnen till ett bättre liv. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

God morgon på er, då var det måndag igen. Mina måndgar kommer från och med nu bli längre då jag tidigare slutade vid lunch, men det gör inget för den lektionen som har lagts till är en medialektion och det är ju den inriktningen jag har valt, så jag klagar verkligen inte.
 
Efter skolan idag ska jag hem och plugga då det inte blev jättemycket pluggande igår och sedan blir det nog bara en lugn kväll hemma. I eftermiddag åker även Gucci hem till sin familj då vi får hem Izor på onsdag, vilket ska bli roligt. Sist vi hade honom var i somras skulle jag tro.
 
Nu ska jag gå ut med Gucci innan jag åker för att möta upp Ebba och åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

Idag har jag verkligen inte fått mycket gjort och därför har jag inte haft speiellt mycket att blogga om, tråkigt nog. Men som jag skrev igår har jag fixat inlägg som jag tycker är väldigt läsvärda som kommer upp under veckan. Ni borde verkligen hålla utkik efter de inläggen.
 
Jag skulle även vilja ha lite förslag på videos som ni vill se på kanalen då jag just nu har lite idébrist. Jag har fått några förslag men de kräver lite längre tid så det är tyvärr inget jag hinner få upp tills i morgon, så tro inte att jag glömt bort de förslagen.
 
Nej, det är skola i morgon så jag bör nog släppa ut Gucci och börja göra mig redo att krypa ner under täcket med ett avsnitt av Grey's, såklart. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Snäll dotter

Jag har precis satt in en hemmagjord pizza i ugnen och dukat bordet för att överraska mamma när hon kommer hem, snäll dotter har hon iaf.
XoXo//Emma

Ut i snön

Pluggsöndag sa jag i morse, nja det blev det inte direkt. Snarare en slapparsöndag, med lite plugg (läs väldigt lite). Men jag har bara inte orken till det just nu och det viktigaste är gjort, så både jag och mina betyg kommer överleva att jag använder denna dagen som en slappardag istället för en pluggdag.
 
Nu tänkte jag gå en promenad med Gucci då snöovädret har lagt sig. När jag kommer in igen sätter mig och spelar lite Tv-spel med min lillebror. Ni får sova gott så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Pluggsöndag inplanerad

Idag blir det nog en pluggdag för mig då jag har några saker som måste göras klart... Men det tar nog inte för lång tid så jag kommer ha tid att blogga och jag kommer kunna ta det lugnt resten av eftermiddagen/kvällen. Det låter som helt lagom planer för denna söndagen i mina öron. Vad ska ni hitta på för något idag?
 
Fast innan jag börjar plugga ordentligt tänkte jag se ett avsnitt av Grey's och jag tror inte att någon är speciellt förvånad över det. Det börjar nog bli irriterande att läsa det här på bloggen hela tiden, eller har jag fel?
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

Har nyligen kommit hem från bion med Linnea och en del av hennes familj. Det blev Hobbit 3, igen. Denna gången lyckades jag dock hålla mig från att gråta, medans andra i publiken gjorde det. Det är ett stort steg för mig mot att bli mindre blödig. Därför lär det säkert bryta ut för minsta lilla när jag tittar på något avsnitt av Grey's innan jag lägger mig för ikväll...
 
Under dagen har jag även fixat bra och längre inlägg som kommer upp under nästa vecka, ett väldigt viktigt ämne (ur min synvinkel) kommer tas upp så håll utkik efter det inlägget.
 
Nu tänkte jag gotta mig med lite godis och dricka framför något avsnitt av Grey's innan jag avslutar denna dagen, men detta blir kvällens sista inlägg. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En spontanare till bion

Linnea ringde och frågade om jag hade lust att följa med på bio, så 1,5h senare sitter vi här i biosalongen.
XoXo//Emma

En tur till Erikslund & stallet

Precis efter att jag skrev det förra inlägget åkte vi iväg till Erikslund och såklart sprang jag in på Hööks en sväng när vi var där ute. Därifrån fick jag med mig ett par jättesnygga och riktigt bekväma ridbyxor att matcha ihop med mitt GG-schabrak och sen en horselyx slicksten för att slippa köpa en massa godis när jag ska hämta in ponnyn i sommar.
 
På vägen hem släppte mamma av mig i stallet så jag tog hand om lilla grå och gosade extra mycket med henne idag då Januari inte är en speciellt bra månad i vårat stall. Dock hade jag bara converse så jag blev blöt på 2 sekunder då det hade kommit en massa snö, för när vi åkte iväg var det ingen snö alls och nu är det så pass mycket att fötterna försvinner under den.
XoXo//Emma

Lördag med sovmorgon

Idag blev det en sovmorgon för min del, vilket var väldigt skönt. Sen att Gucci ställer sig och gnäller klockan 7 till kanske 8 är ju dock mindre roligt när man försöker sova... Men det är för att vi har stängt till vardagsrummet och det är bortanför vardagsrummet som mina föräldrars sovrum är och hon vill alltid sova hos de, fast nu löper hon och då vill vi inte ha henne i våran nya soffa. 
 
Under dagen är det inte mycket annat inplanerat, mer än att jag ska åka till stallet i eftermiddag för att ta hand om mitt gråa lilla hjärta.
 
Nu ska jag ta och byta om innan jag ska hoppa in i bilen och åka mot Erikslund för att handla och shoppa lite. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Gör kväller

Det blev bara en lugn kväll här hemma för min del, men som sagt så tycker jag att det är väldigt skönt efter denna första skolveckan. Därför har jag inte heller speciellt mycket att skriva om just nu, men ett litet kvällsinlägg ska ni alltid få (tycker jag).
 
Jag ändrade även planerna för morgondagen nu under kvällen, jag tror inte att jag åker iväg och rider på morgonen i morgon. Det får bli de kommande helgerna istället då jag känner att jag kommer behöva denna sovmorgonen. 
 
Nu tänkte jag släppa ut Gucci innan jag kryper ner under täcker ser det sista av ett påbörjat avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Inget bra pass

Jag har precis kommit hem från stallet och det märktes verkligen att det varit uppehåll. Jag red som en kratta och det var väldigt många i ridhuset så Kapten var väldigt ofokuserad och loj under ridpasset och det var även jag. Därför är jag verkligen inte nöjd med dagens ridpass... Men det är bara att ta nya tag i morgon då jag hade tänkt rida ett pass på morgonen i morgon.
 
Nu väntas det middag med familjen och efter det blir det bara en slapparkväll i soffan eller i sängen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi.
XoXo//Emma

Dags för träning


XoXo//Emma

Äntligen fredag

Nu är det sista skoldagen för denna vecka och alltså helg efteråt och vad skönt det ska bli. Eftersom att det är fredag så är det även träning i eftermiddag, vilket kommer bli roligt då jag inte suttit på hästryggen på 2 veckor. Det borde vara markarbete och bommar idag, men det visar sig när jag kommer till stallet.
 
Skola och träning är mina planer för dagen. Ikväll blir det bara en mysig middag med familjen och sedan skulle jag tro att det blir filmkväll i soffan. 
 
Nu ska jag gå ut med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar en lång dag

Efter att ha spenderat andra skoldagen efter lovet i skolan från 8 till 19, med ett långt hål/en lång lunch och en snabbvisit hemma är jag nu helt slut och har en massa tankar kring det som pratades om i skolan nu under kvällen med alla olika kurser och möjligheter det finns för mig att välja nu. Jag tycker att det ska bli väldigt roligt och uppskattar att vi får denna möjligheten till att kunna styra sån pass stor mängd av vår utbildning och även våran framtid då vi verkligen kan skräddarsy så att det passar våra egna drömmar och mål, me like.
 
Fast så roligt är det väl inte att jag pratar om skolan? Det tycker iaf inte jag... Men jag ville bara påpeka det till alla er som sitter och ska välja gymasium snart och kom ihåg, de tre åren på gymnasiet ska vara roliga och du ska gå efter vad som är bäst för dig och dina mål. 
- Detta var ungefär min reaktion efter den preliminära antagningen
 
Nu tänker jag släppa ut Gucci och sedan krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon. 
XoXo//Emma

Hemma från skolan, gång 2 för idag

Nu har jag precis kommit hem från skolan, en andra gång för idag. Först var det en vanlig skoldag, sen åkte jag hem för att få i mig lite mat samt lämna väska och lite så innan jag och mamma tillbaka för att det var ett möte angående valen som ska göras till 2:an och 3:an. På vägen hem stannade vi därför till på ICA och köpte med lite naturgodis som jag nu tänkte äta på framför people's choice awards. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Min ram ♥

XoXo//Emma

Tidig torsdag

Då var det torsdag igen och skoldag nummer 2 för min del, vissa av er börjar säkert idag och till er vill jag bara säga lycka till, eller okej jag önskar såklart er alla lycka till. Skolan är även dagens enda planer för min del, vilket jag tycker är vädligt skönt då jag bara får en lugn kväll hemma.
 
Inatt/tidigt i morse var det även people's choce awards, brukar ni se den showen? Det kommer iaf jag göra under dagen då jag inte riktigt kände för att ställa klockan på 04:00 bara för att se showen innan skolan, när helda showen redan nu finns ute på youtube.
 
Nu måste jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En effektiv dag

Jag är helt slut efter att ha levt på kaffe så gott som hela dagen, samt att det var första dagen efter lovet och då är man alltid lite extra seg och efter en kurs på 3,5 timmar. Men nu är den gjord, vilket är väldigt skönt och jag har satt ett mål nu efter att ha hört vissa grejer som sades under kursen. Mitt mål är att jag ska köra till och troligtvis hem från Solna/Stockholm i slutet av november när det vankas horseshow, ni som har gått kursen förstår nog innebörden med detta och ni andra kommer kanske säga att det är lätt och just nu är jag alldeles för trött för att orka förklara varför det är ett rimligt och bra mål...
 
Annars har det ändå varit en bra dag då det var väldigt mysigt att få träffa klassen igen efter 2 veckor. Under dagen skrev jag även ut lite bilder till min bildram som jag fick i julklapp och i morgon tänkte jag montera bilderna i ramen och få upp den på väggen. Det var någon av er som bad mig att ta kort och ladda upp här på bloggen när den var färdig, så det kan ni vänta er under morgondagen. 
 
Nej fy tusan, nu håller jag på att somna. Därför tänkte jag nu krypa ner under täcket med det nysläppta avsnittet av PLL. Ni får sova gott så vi hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Yammi


XoXo//Emma

Bra uppladdning


Köpte en chailatte som lite uppladdning inför körkursen.
XoXo//Emma

Onsdag med skola

Då var det en skolmorgon igen och jag var nog inte ensam om att bara vilja somna om efter att larmet hade ringt. Men jag tog mig upp och har precis fått i mig en kopp kafffe så att jag inte somnar under första lektionen... Vi har bara en halv vecka nu första veckan, vilket jag är tacksam för och vi har 2 medialektioner under den korta tiden. Gissa om jag är glad, nu drar det verkligen igång, på riktigt.
 
Efter skolan idag har jag även körkurs nere på stan, därför åker jag ner på stan direkt efter skolan för att sen möta upp mamma där. Det är skönt att ha gått den kursen så att alla papper är i sin ordning. Det kanske blir någon minuts mellanskillnad så då kanske jag hinner springa in i någon affär, det visar sig.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag går mot bussen för att möta upp Ebba. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Detta har bara blivit en väldigt lat och lugn kväll framför datorn för min del, men som sagt tror jag att det är välbehövligt nu innan skolan drar igång och alla prov/inlämningar börjar strömma in igen... Man får se det lite possitivt och det är att det är 2 lov under våren och vårterminen brukar gå fort, så snart är det sommar och sommarlov igen.
 
Nu ska jag ta och släppa ut Gucci och sedan börja göra mig redo att krypa ner under täcket framför något avsnitt av Grey's, lite tidigare än vad det har blivit de kvällarna under lovet. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Eftermiddag i stallet & hemmaspa

Läste på Ebbas blogg att hon haft lite hemmaspa för någon dag sedan och därför blev jag själv väldigt sugen på det. Därför hade jag lite hemmaspa idag direkt när jag kom hem från stallet, med lite hårinpackning, ansiktsmask + nosestrips, noppade ögonbrynen och liknande. Det är hur mysigt som helst och efteråt känner man sig riktigt fräsch. Jag kände att det inte direkt skadade att bli lite fräschare tills i morgon när vardagen drar igång igen.
 
Det var hur mysigt som helst att vara i stallet igen, jag kände att jag verkligen saknat det även om jag gärna kan slippa att behöva tvätta en svans full av massa äckel... Bortser man ifrån det var det väldigt mysigt att vara tillbaka i stallet. Jag stod länge och bara mös med ponnyn, vilket jag tror att hon gillade då hon efter ett tag somnade i min famn. Hon betyder verkligen hur mycket som helst för mig den underbara ponnyn.
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av den sista lediga kvällen och inte göra mycket alls. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stalltisdag

Den sista lovdagen började jag med att sticka ut och springa en runda på 2,5 km i spåret med Gucci. Det blev en kort runda då det var hyfsat kallt i morse, men det var skönt att komma ut och springa efter alla onyttigheter som har slunkit ner under lovet. Jag hoppas att det fortsätter vara bra väder så att jag kan komma ut och springa minst 1 gång i veckan redan nu i Januari.
 
Nu ska jag gå och byta om till stallkläder innan jag åker till stallet och tar hand om Promise. Det var ett bra tag sen jag var i stallet så det ska bli väldigt skönt att komma tillbaka och att få träffa mitt gråa lilla hjärta igen, 2 veckor är för lång tid att inte träffa henne på.
XoXo//Emma

Ut i spåretXoXo//Emma

Loggar ut för idag

Det börjar bli dags att vända tillbaka dygnet nu också och inte längre sitta uppe sent, som det blivit de senaste veckorna eller sova fram till klockan 11 som det även blivit under de senaste veckorna... Därför får detta bli ett kort inlägg så att klockan inte drar iväg allt för mycket ikväll.
 
Egentligen har jag inte mycket mer att skriva nu då det inte har hänt speciellt mycket sen jag skrev sist och detta inlägget har bara stått stilla på min skärm i snart 30 minuter... Därför tänkte jag släppa ut Gucci nu, innan jag kryper ner under täcket med något avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Lugn måndagskväll

Denna dagen blev verkligen en slappardag här hemma med familjen, precis som de flesta dagarna har blivit under detta lovet. Men lovet är ju till för att man ska kunna slappna av och bara ta det lugnt och det är precis vad jag gör och tänker fortsätta göra nu innan de är dags att återgå till vardagen igen.
 
Under eftermiddagen åkte jag i alla fall iväg en sväng och tog sista sprutan av ett vaccin, så jag hoppas verkligen att jag inte får någon biverkningar utav den nu när skolan snart drar igång igen. Det hade ju inte varit speciellt lägligt att vara sjuk de första dagarna...
Nu ska jag fortsätta med att inte göra mycket alls, med andra ord bara ta det lugnt framför något avsitt av Grey's. Vad tyckte ni om tagen förresten? Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Grey's Anatomy-tag

 
XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

Då var det måndag igen och en ny vecka, är ni taggade på en ny vecka?`Jag tror kanske inte det i och med att många börjar skolan igen denna veckan och jag tippar på att många av er läsare fortfarande går i skolan. 
 
Idag tror jag inte att det är mycket som händer, bara en lugn dag här hemma. Det kanske blir att vi åker iväg och hittar på något, det får vi se. Därför hade jag tänkt att jag skulle förbereda och fixa några inställda inlägg som kommer upp under veckan eftersom att vardagen snart kommer dra igång igen. I sammband med det tror jag också att bloggen kan bli intressantare eftersom att det kommer hända mer saker och jag kommer ha mer att skriva om. 
Nu ska jag sätta mig och spela med min brorsa. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Perfekt avslut av dagen


Har nu krypit ner under täcket med Gucci som sällskap framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En mysig stallkväll

Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter att jag har varit ute hos Carisma. Jag tror att det var nästan ett halvår sen jag var med ut sist, vilket är för lång tid i mina ögon. Därför var det väldigt mysigt at få komma ut och hälsa på henne igen och att bara få mysa med henne och den tjocka pälsen hon har fått nu. Sen verkligen älskar jag gården och stället där hon står, det finns en massa fölungar, andra hästar, kor och sen har de även en supermysig gårdsbutik där de säljer saker som de odlat på gården.
 
Resten av kvällen kommer nog att spenderas framför några avsnitt av Grey's här i sängen, är någon förvånad? Nja skulle inte tro det vid det här laget, det börjar bli vardag att läsa det här på min blogg... Btw så kommer Grey's-tagen upp under morgondagen någon gång och jag hoppas att ni kommer tycka den är intressant att titta på, även om ni följer serien eller inte.
XoXo//Emma

Ute hos sessi


XoXo//Emma

Då var det söndag

God morgon, eller god lunch blir det ju egentligen även idag... Jag hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av de sista dagarna av ledigehten om ni har haft det. Det kommer jag att göra då det väntas nationella prov och en massa andra prov under vårterminen.
 
Planerna för dagen är att jag senare under eftermiddagen blir upphämtad för att åka iväg till Carisma Det var ett bra tag sedan så det ska bli väldigt ymsigt att få komma ut och se henne igen. Hon har nog gått och blivit lite rund nu, det är ju snart bara 4 månader kvar innan fölet är beräknat. 
Annars är det inget speciellt inplanerat för idag, så det blir nog bara en mysig kväll framför några avsnitt av någon serie eller liknande. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag


XoXo//Emma

Dagens andra inlägg

Tjejerna har precis åkt hem, vilket är tråkigt då det har varit en väldigt mysig eftermiddag med massa garv, prat, dansmarathon och såklart blev det att vi såg en skräckfilm. Därför har det blivit väldigt lite uppdatering för er under dagen, men jag tror att ni förstår att jag ville spendera tid med mina vänner.
 
Nu ska jag gå och göra mig lite middag och sedan blir det en lugn kväll i soffan tillsammans med Gucci. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Vi kör skräckis

XoXo//Emma

Checkar ut för idag

Har ganska nyligen kommit hem från en kväll hos Denise, som för övrigt var hur mysigt som helst. Det var synd att vi hade så pass kort tid som vi hade, men det tar vi igen i morgon då hon kommer hit vid lunch och sedan efter lunch någon gång möter vi upp Becca och så får vi se vad som hittas på efter det. En rolig dag är jag väldigt säker på att det kommer bli i alla fall.
Allt som har hänt under dagen har ni ju redan läst om, så det finns inte mycket mer att säga på den fronten mer än att Jensen kan ha de goaste vitlöksbröden ever (speciellt de med ost på). Efter vi hade ätit hade vi lite tid att slå ihjäl och då gick vi i lite butiker och jag fick med mig en riktigt snygg kofta hem från H&M, men annars hittade jag inget som föll mig i smaken riktigt. Jag slänger upp en bild på den här åt er någon dag.
 
Vi var ju även och såg en film, det blev the Hobbit i 3D och kan ni gissa vem som grät? Om du gissade på mig (igen) gissade du helt rätt. Jag måste verkligen vara den blödigaste personen som man kan träffa på...
 
Nu tänkte jag ta och avsluta detta inlägget och denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

1 år med Gold

Det var exakt ett år sedan denna bilden laddades upp och det var precis när vi varit och hämtat hem denna lilla sötnosen, så nu har han varit våran i ett år.
XoXo//Emma

Nu blir det bio


XoXo//Emma

Lunchar på stan


Nu sitter vi och lunchar på stan innan vi sedan ska gå på bio, vilket är och kommer bli väldigt mysigt. Efter bion sedan ska jag åka mot Denise för att sedan spendera kvällen med henne, vilket också kommer bli väldigt mysigt.
XoXo//Emma

Avslutar 2015's första dag

Detta blev en riktig slappardag här hemma idag då jag verkligen inte hade någon ork till att göra något alls och då festade jag inte igår heller, utan jag var bara hemma med familjen och firade. Nästa nyråsafton däremot, då blir det nog fest istället skulle jag tro och om allt går enligt planerna.
 
Jag kikade även även på schemat lite snabbt under dagen då jag inte hade något bättre för mig. Där såg jag att det äntligen är fler media-relaterade lektioner inlagda och det gjorde mig verkligen glad för nu drar det verkligen igång på riktigt. Under hösten har det mest varit att vi fått prova på de olika inriktningarna som vi hade att välja mellan, vilket gjort att vi endast haft en lektion i veckan med media.
- Det har snart gått 2 år sedan denna prinsen lämnade livet på jorden och jag saknar honom så.
 
Nej det är en del saker inplanerade i morgon så jag lär behöva lite energi till det och de planerna får ni såklart veta i morgon. Men därför tänkte jag nu avsluta detta inlägget och denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Soffkväll

Efter en eftermiddag som endast har bestått av spel tillsammans med min brorsa så har jag nu förflyttat mig till soffan i vardagsrummet för att ha lite kvalitétstid med familjen framför Agnetas nyårskarameller. Det är något som har blivit en tradition för oss att titta på det på nyårsdagen.
Nej, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och fokusera på Tv:n. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
 
XoXo//Emma

En eftermiddag med spel


Vi uppdaterade till en nyare version och nu blev det mycket roligare att spela, så det har vi gjort hela eftermiddagen.
XoXo//Emma

God lunch torsdag

Jisses vad trött jag är idag, även om jag inte var uppe speciellt länge igår. Därför kommer jag leva på kaffe idag, så jag säger bara förlåt till min mage... 
 
Vad har ni för planer för dagen? Själv tror jag att vi inte ska göra så mycket, vi kanske åker ner och går på bio under eftermiddagen. Det visar sig senare under dagen om vi åker ner eller inte, annars blir det troligtvis i morgon.
Nu ska jag och min brorsa spela lite Tv-spel. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Happy new year

XoXo//Emma