En effektiv dag

Jag är helt slut efter att ha levt på kaffe så gott som hela dagen, samt att det var första dagen efter lovet och då är man alltid lite extra seg och efter en kurs på 3,5 timmar. Men nu är den gjord, vilket är väldigt skönt och jag har satt ett mål nu efter att ha hört vissa grejer som sades under kursen. Mitt mål är att jag ska köra till och troligtvis hem från Solna/Stockholm i slutet av november när det vankas horseshow, ni som har gått kursen förstår nog innebörden med detta och ni andra kommer kanske säga att det är lätt och just nu är jag alldeles för trött för att orka förklara varför det är ett rimligt och bra mål...
 
Annars har det ändå varit en bra dag då det var väldigt mysigt att få träffa klassen igen efter 2 veckor. Under dagen skrev jag även ut lite bilder till min bildram som jag fick i julklapp och i morgon tänkte jag montera bilderna i ramen och få upp den på väggen. Det var någon av er som bad mig att ta kort och ladda upp här på bloggen när den var färdig, så det kan ni vänta er under morgondagen. 
 
Nej fy tusan, nu håller jag på att somna. Därför tänkte jag nu krypa ner under täcket med det nysläppta avsnittet av PLL. Ni får sova gott så vi hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback