Summering av ridpassen

Jag började med att rida ett dressyrpass på Carpen där vi i princip mest trimmade självständigt. Det gick väldigt bra för oss idag och han blev verkligen lugn och jag fick honom riktigt bra ihopsamlad och i slutet började han verkligen arbeta på med ryggen och baken. Tyvärr är det då vi måste avsluta, vilket är tråkigt då jag gärna trimmat någon minut till eftersom att det kändes så bra. Fast jag får se det som att vi avslutade med en väldigt bra känsla som vi kan bygga vidare på nästa vecka. Efteråt var han riktigt svettig med sin nallebjörnspäls han har nu under vintern.
 
En timme senare satt jag på nästa häst som för dagen var Hux och på honom var det hoppning som stod på schemat. Själva hopp-delen av passet gick bra och vi hade en bra rytm och bra språng, men annars var det itne så bra då han är otroligt stark och jobbig då han bara plöjer på innan han blir uppvärmd. Jag tycker ändå att det är ett bra pass för mig och honom då jag hoppat honom 2 gånger innan och idag var det 4:e gången jag satt på hans rygg.
XoXo//Emma

Kommentarer
Isabelle Johansson säger:

http://isabellejohansson.se/…/att-saga-ner-en-hasten-i-fals…
att såga ner hästen i form vad innebär de och vad innebär och rida hästen i form? Kommentera gärna eran åsikt och få 2 kommentarer tillbaka!

2015-01-16 | 20:23:58
Bloggadress: http://isabellejohaansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback