Träningsinspirerad

För någon dag skrev jag att jag skulle börja träna mer under det kommande året men även bli mer hälsosam. Därför tog jag tag i det målet idag och åkte iväg till gymmet och köpte ett gymkort samt att jag körde ett pass tillsammans med mamma nu under eftermiddagen. Det var riktigt skönt att få svettas och bränna lite kalorier, det var precis vad jag behövde en dag som denna. Jag har även bokat ett spinningpass tillsammans med mamma i morgon kväll, så det ska bli spännande att se hur det är då det är något som jag inte provat innan. Mamma säger att det är roligt, så det ska bli roligt och se om jag också tycker det.
 
Jag är riktigt motiverad till att hålla detta nu och jag ska försöka vara på gymmet minst 2 gånger i veckan från och med nu. Det ska bli spännande att se resultat och att man blir starkare i kroppen, då det är det som är mitt mål. Jag tränar inte för att gå ner i vikt eller något liknande, jag vill ha en starkare kropp och det är därför jag gör det.
 
Att träna är ju dock inte det enda som gör att man blir mer hälsosam, utan du måste ju även äta rätt. Själv har jag precis börjat äta enligt lchf och jag känner att kroppen mår mycket bättre utav det så jag kommer fortsätta med det ett tag framöver nu. Fast vill man inte äta enligt lchf så har jag precis hittat en sida där det finns recpet på lite nyttigare mat, den sidan heter nh2.
 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen då jag inte gjort det sedan jag kom hem från gymmet och efteråt tänkte jag sätta mig och bara ta det lugnt framför några avsnitt av Grey's.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback