Nära till glädjetårar

Idag när jag skulle fånga hästen ville jag bara bryta ut i glädjetårar, hon gick nämligen rakt emot oss och lät sig bli fångad direkt. Efter att ha fått kämpa nästan 1h med att få in henne de senaste gångerna och att sen komma till detta idag, förstår ni hur glad jag blev?

Det var ett ganska lugnt pass för ponnyn dag, det blev bara lite voltarbete och några sidflyttningar. Jag tyckte att det räckte då syftet egentligen är att det mest ska få röra på sig och inte att de ska trimmas. Linnea knäppte lite bilder och jag tycker att de blev helt underbara. Söta lilla grå <3
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll då klockan börjar bli mycket och jag är väldigt trött. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Flowers

XoXo//Emma

Tisdagseftermiddag

Solen sken när jag kom hem, så jag tog mig ett stort glas iskaffe och satte mig på altanen med ett avsnitt av desperate housewives. Det var precis vad jag behövde efter en lång arbetsdag, eller okej den var lika lång som alla andra dagar. Men det var det första gången som en dag kändes lång.
 
Nu väntar middag och sen ska jag åka och möta upp Linnea för att åka ut till hästen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

En kväll på betet

XoXo//Emma

Tisdagsmorgon

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och har inget alls att klaga på, vi har fint väder, jag sitter och äter frukost, ska snart iväg och jobba och efter jobbet ska jag ut och rida hästen och då följer även Linnea med ut.
 
Där fick ni även veta dagens planer. Linnea kommer även hamed sig kamera, eller om hon tar min. Så det kommer fotas en massa nya fina bilder som jag sen kommer ha och kunna visa för er.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad och sen ska jag bege mig iväg mot jobbet. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Ett litet framsteg

Klockan har dragit iväg, men jag ville redigera klart det jag filmade idag. Hade inte heller tillgång till min dator direkt då mamma och min brorsa tagit den. Därför får det helt enkelt bli en sen kväll, för ni ska kunna se videon i morgon. Det var något som ni frågade efter, så jag hoppas att ni kommer tyck att videon blir rolig att titta på.
 
Något som var bra var iaf att det gick lättare att få tag på henne idag och jag fick mata henne ur mina händer i hagen, så lite framsteg tycker jag nog att vi gör. Men det är långt ifrån bra, allra helst hade jag velat kunna gå och hämta henne utan en massa krångel... Det jobbiga är att hon bara leker med en, det syns så tydligt i just hur hon rör och beter sig mot oss. Jag hoppas att jag kan få bort dessa fasonerna helt, för jag vill ha en snäll liten ponny att hämta och inte en liten retsticka.
 
Nu ska jag fixa det sista på filmen och sen ska jag ta och krypa ner under täcket och sova. Mina ögon håller nämligen på att gå i kors snart. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Hos hjärtis

XoXo//Emma

Måndagens planer

Jag är helt slut efter idag då vi böt avdelning p.g.a att det ska städas på en avdelningen som jag var på först. Därför blev det inget jobb, utan bara en massa lek med barnen. Men det var iaf en rolig dag för barnen verkar tycka det är roligt att få vara med oss och sen jobbar jag med en härlig personal och andra sommarjobbare. Mycket skratt bjuds det på, det vill jag lova.
 
Nu ska jag åka ut till betet och ut och se om jag får in lilla åbäket idag, såg också att jag fått förslag på att spela in en video nrä jag är där ute så det tänkte jag göra ikväll om det inte är en massa människor där. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

Ny dag och ny vecka

God morgon på er mina fina. Här hos oss skiner solen även idag, vilket är hur underbart som helst med tanke på hur tråkigt väder vi haft den senaste veckan.
 
Idag går vi iaf in i en ny vecka och det är den näst sista arbetsveckan för min del. Har dock fått lite justeringar i schemat, så jag kommer vara ledig måndag och fredag nästa vecka. Så sista veckan kommer jag bara jobba tre dagar och dem dagarna kommer vara ganska korta.
 
Jag får se om jag åker ut till hästen ikväll eller inte. Jag tror att vi behöver träna lite på att fånga in henne, för nu de senaste två gångerna har det tagit alldeles för lång tid. Förra sommaren gick det hur bra som helst och hon var aldrig krånglig, medans hon denna sommaren är helt överjävlig att få in.
 
Nu måste hundarna ut en sväng innan jag måste börja bege mig mot jobbet. Ni får ha en riktigt bra måndag och en bra ny vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Perfekt söndagskväll

Idag var det terränghoppning som stod på schemat. Hästarna bev galet taggade och verkade tycka att det var jätteroligt. Själv tycker jag att det gick superbra för mig och lilla grå ida, hon skötte sig utmärkt. Märkte dock att jag inte hoppat ponny på ett tag då jag ville ha av henne ett språng för tidigt då det är det avståndet storhästarna brukar kräva. Men men, det är så det går när man inte rider ponny lika ofta längre. 
 
Vi hade två supersnälla människor som fotade oss idag och jag fick se några av hoppbilderna och jag kan säga att de blev riktigt fina. Längtar tills jag kan dela med mig av dem till er, så länge kan jag bjuda på lite bilder som den andra fotogorafen fotade under kvällen. Vi hade verkligen tur med vädret då det var soligt och fint även nu på kvällen.
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll, i morgon är det dags för arbetsvecka nr 3. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Videoförslag

Jag har inga idéer till morgondagens video. Det är ingen av er som råkar ha några förslag? Jag har en fuck/marry/kill video som skaspelas in men till den behöver jag ha mina vänner till hjälp. Det blir ju itne roligt om jag gör en sådan video ensam...
XoXo//Emma

Underbar söndag

Har legat i solen hela dagen, vilket har äntligen har gett resultat. Känns alltid lite fräshare när man har fått lite färg på kroppen, då börjar det verkligen bli sommar. Bruna ben, sena kvällar, massa gott att äta och bra sällskap, då är det verkligen sommar på riktigt.
 
Nu ska jag äta och byta om till ridkläder för att åka mot ponnyn för att hoppa lite terränghinder, vilket vi alla kommer gilla. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Underbara söndag

Ligger just nu ute på gräsmattan med hundarna i det fina vädret och solar lite. Har precis solat flera timmar på mage, så nu har jag övergått till rygg. Man måste ju få färg på bda sidorna, annars blir det inge bra. Om det är lika fint väder i morgon bygger jag nog på solbrännan när jag kommer hem från jobbet, eller om jag och familjen till och med tar med hundarna någon stans och badar. Det får vi helt enkelt se.
 
Jag sk fortsätt att ligga är ute i solen bara njuta innan jag ska iväg och hoppa ponnyn. Tror det var terränghoppning vi hade tänkt oss idag, vilket kommer bli roligt.
XoXo//Emma

Söndagens planer

Vaknade och såg att solen sken, vilket den inte gjort på några dagar. Därför blev jag genast på bättre humör. Har ni fint väder hos er, eller har någon av er fått det tråkiga vädret vi precis har haft?
 
Planerna för dagen är bara att jag ska åka ut och hoppa ponnyn ikväll tillsammans med en massa goa människor. Annars blir det bara en dag hemma som troligtvis kommer spenderas ute på gräsmattan i bikini då jag känner att jag vill passa på att sola när vi väl har sol.
 
Nu ska ajg dra på mig bikini och lägga mig ute i solen några timmar för att försöka få lite färg på min annars likbleka kropp. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar lördagen

Har nyss kommit en från en supermysig kväll tillsammans med Denise och My i Sala. Vi gick runt, vi pratade, skrattade och vi var såklart tvugna att äta lite middag då alla började bli lite hungriga. Det var skönt att komma iväg och bara vara nu under kvällen och bara ha det roligt med mina brudar.
 
Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag själv heter, nej okej kanske inte direkt men jag håller på att somna och tänkte därför avsluta detta inlägget nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Äventyr i Sala

XoXo//Emma

Middag i Sala

XoXo//Emma

Byt du också

Här finns länken
 
Jag tycker att alla borde stödja att homosexeulla nu får gifta sig i alla stater i USA. För hur bra är inte det? Det finns inget som hindrar kärlek mellan människor! 
XoXo//Emma

Lördagslunch

Våra fikagäster har precis åkt iväg nu, så då fick jag äntligen tid att skriva lite till er. Jag hade skrivit ett inlägg i morse, men det publicerades tydligen aldrig... Jaja, det är sånt som händer ibland men ni ska inte tro att jag hade glömt bort er.
 
Jag red iaf ut ponnyn tillsammans med en som också har häst där ute. Vi red lite på stigarna och det var verkligen hur mysigt som helst. Vi hade också riktigt fint väder, så allt var bara perfekt. Om man bortser från att det tog 40 minuter att få in ponnyskrället idag... Bara för att jag hade en tight tidsschema så var hon tvungen att krångla, den lilla krabaten.
 
Nu ska ja äta lite lunch innan jag ska ta den senare bussen ut till Sala tillsammans med Denise. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Underbar kväll

Blev att jag åkte ner på cityfestivalen lite spontant nu under kvällen tillsammans med Denise. Vi gick runt och kollade på allt, lyssnade på Måns, träffade en massa vänner, vi köpte lite fika och satte oss i parken och bara pratade om allt och inget samt att vi såklart var tvugna att åka lite karuseller när det fanns. Med andra ord har det varit en väldigt mysig kväll och jag ser redan fram emot nästa års festival.
 
Klockan ringer om mindre än 7h då jag ska upp för att hinna rida ponnyn, därför börjar det nog bli dags att avsluta detta inlägget. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Fika i parken

XoXo//Emma

På cityfestivalen

Ska när som helst möta upp Denise och vi ska gå och kika på cityfestivalen hade vi tänkt oss.
XoXo//Emma

Rullar hemåt

XoXo//Emma

God morgon fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött, precis som jag brukar vara. Annars rullar allt på som vanligt och jag mår bra. Det är ju trots allt helg när jag slutat jobbet i eftermiddag och helg tackar man inte direkt nej till.
 
Här i Västerås är det även cityfestivalen. Igår var det Uggla, idag är det Måns. Jag och Denise funderar på om vi inte ska åka ner och kolla lite idag. Jag hade dock velat åka ut och ridit ponnyn idag, men vi får helt enkelt se vad som hinns med under dagen och hur vädret blir under eftermiddagen. Det har precis ösregnat, men det ser ut att spricka upp och bli fint nu.
 
Nu väntar en promenad med hundarna och sen ska jag börja bege mig mot jobbet. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Första sommarpasset

Fick äntligen sitta upp på min lilla stjärna igen och det var verkligen mysigt. Hon var aningens pigg, men det var första passet ute på betet så det var inte konstigt att hon var pigg. Idag var det ett väldigt kravlöst pass och hon fick mest bra jogga runt för att göra av med lite energi sen jobbade jag henne någon minut innan jag joggade av igen. Klara var även med ut och fotade lite samtidigt som hon betade sin häst, så det kommer nog kunna komma upp en bildbomb inom en snar framtid då Klara var så snäll och fotade.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog att jag och brorsan kollar på någon film. Detta blir kvällens sista inlägg, så ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Hemma och vänder

Är helt slut även idag, kan också ha att göra med att jag gick och lade mig lite för sent igår... Därför tänkte jag gå och lägga mig tidigt idag. Jag kommer behöva ha lite energi om jag ska orka med att jobba sista dagen för denna veckan. Jag känner att denna helgen verkligen är välbehövlig just nu.
 
Nu ska jag käka middag och sen ska jag åka ut till hästen och se om det går att rida en sväng på mitt lilla hjärta. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
 
XoXo//Emma

On my way home

XoXo//Emma

Torsdagsmorgon

Det har redan hunnit bli torsdag, hur snabbt har inte den här veckan gått? För min del betyder det att jag får åka ut och rida Promise ikväll, så det tänker jag göra. Om jag har vädret på min sida vill säga... Men det var ett år sen sist jag red henne så jag skulle verkligen vilja rida idag. Har saknat att sitta på hennes rygg lite, för hon är så mysig.
 
Det är dagens planer, mer än att jag såklart ska åka till jobbet och jobba först. Sen blir det bara en lugn filmkväll här hemma för mig och min brorsa.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag måste börja bege mig mot jobbet. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under veckan.
XoXo//Emma

En mysig onsdag

Åkte ut till lilla grå nu under kvällen för att spraya på flugspray samt att sätta på henne flughuva. Men när jag kom dit såg hon ut som en liten gris så jag bestämde mig för att spola av henne lite snabbt, vilket i sin tur ledde till att vi gick en promenad så att hon skulle torka fortare. Jag vill inte släppa henne blöt eller fuktig i hagen, för då kommer hon rulla inom 3 sekunder. Om hon är så gott som torr när man släpper henne rullar hon efter kanske 5 minuter istället.
 
På vägen hem från lilla grå åkte jag förbi Denise så att vi kunde prata och såklart se veckans avsnitt av PLL. Det var jättemysigt och det är en rolig grej att ha inplanerad på onsdagar. Vi brukar nämligen alltid träffas och titta på det senaste avsnittet tillsammans.
 
Nu börjar klockan dra iväg alldeles för mycket, så jag ska ta och krypa ner under täcket om jag ska orka upp och jobba i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Filmkväll

XoXo//Emma

Onsdagseftermiddag

Är helt slut efter idag då vi har gjort en massa arbete idag, men roligt har vi haft det och skrattat oss till tårar. Trivs verkligen på min arbetsplats, även om jag just idag bara ville hem för att kunna åka ut och mysa med mitt gråa lilla hjärta. Får dock inte rida idag, men jag ska ut och mysa, borsta, hon lär va blöt från regnet så någon dusch behöver hon inte men det får jag se när jag kommer fram. 
 
Nu ska jag äta lite middag och ta mig en kopp kaffe innan jag ska åka ut och mysa lite med mitt lilla hjärta. Sen ska jag åka mot Denise att titta på PLL tillsammans med henne. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

Vaknande upp med regn smattrande mot rutan, vilket inte var jätteroligt då jag alltid blir så trött av regn och jag blir alltid lite piggare när det är sol ute. Men det kommer nog bli en bra dag ändå då jag kommer ha ponnyn att åka till när jag kommer hem från jobbet.
 
Planerna för dagen är just det, att åka till jobbet och jobba och sen åka ut till betet och ta hand om mitt lilla hjärta. På vägen hem från betet ska jag stanna till hos Denise och så ska vi kolla på PLL tillsammans, precis som vi brukar göra på onsdagar.
 
Nu ska jag dra med mig hundarna ut på en promenad innan jag ska åka till jobbet. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar kvällen

XoXo//Emma

Tisdagsprat om mat

Vädret höll sig hyfsat, så vi tände på grillen och grillade till middag. Det var verkligen jättegott och grillat är något som man inte kan få nog av under sommaren, eller det får i alla fall inte jag. Sill, potatis med gräddfil, grillad kycklingfilé med grillade grönsaker, istea och iskaffe är bara måsten för mig när det gäller mat under sommaren.
 
Nu tänkte jag bara ta det lugnt och bra sitta och titta på serier resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
 
XoXo//Emma

Tisdagseftermiddag

Dagarna bara flyger förbi, trots att jag jobbar. Det känns som att jag precis kommit dit när arbetsdagen är slut, vilket är precis så man ska känna när man är på en arbetsplats. Kommer nästan att sakna att jobba lite sen sista månaden på sommarlovet, men då får jag ju mer tid till hästen och mer tid till att hitta på saker med mina vänner. Så på så sätt vill jag ändå inte jobba hela sommaren.
 
Om vädret håller i sig nu så ska vi snart gå ut och tända grillen för att grilla lite kyckling, lite tisdagslyx med andra ord. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

On my way

Pausade hos mamma på jobbet en sväng innan vi åker hemåt.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er alla fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag jättebra, men lite trött eftersom att det är morgon och jag har gått upp hyfsat tidigt. Det är dock 45 minuter senare än när jag brukar gå upp om jag ska till skolan, så jag borde inte klaga.
 
Idag är det tisdag, men jag har inget stall idag då ponnyn fortfarande går på läger nu. Hon kommer ut på betet i morgon undertiden jag är på jobbet så det första jag kommer göra när jag kommer hem från jobbet i morgon är att åka ut till mitt lilla hjärta och umgås lite med henne. Önskar somsagt dock att jag kunde vara med och släppa henne, men nu går ju tyvärr inte det.
 
Nu måste jag gå en sväng med hundarna en innan jag måste bege mig mot jobbet. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

React to my first video

XoXo//Emma

Måndagseftermiddag

Stannade till vid mammas jobb och åkte med henne hem bara för att kunna komma hem så snabbt jag bara kunde. Ville nämligen hinna sola lite i den lilla solen som faktiskt var under eftermiddagen. Det blev dock moln precis och då blev det genast mycket kyligare, så jag fick in istället. Lite sol han jag åtminstone få, så det får jag väl tacka för.
 
Är helt slut efter denna arbetsdagen så det blir nog bara en lugn kväll hemma utan en massa krav, vilket känns som att det kommer vara precis lagom en kväll som denna.
 
Nu tänkte jag sätta mig och spela in en video åt er ochsedan försöka mig på att laga lite middag åt familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi sneare under kvällen.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra lite seg, precis som man brukar kunna vara på en måndagmorgon. Jag hoppas också att ni har fint vädet där ni befinner er. Här hemma ser det ut att kunna börja regna vilken sekund som helst. Ingen sommarkänsla här inte...
 
För dagen har jag inga planer alls mer än att jag ska åka och jobba. Jag kanske behöver åka ut till betet en sväng ikväll, men vi får se hur det blir med det. Det lär visa sig ikväll om inte annat för nu har jag ingen aning om hur det kommer bli.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag måste börja bege mig mot jobbet. Ni får ha en bra måndag och en bra vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar helgen

XoXo//Emma

Söndagen är nästan slut

Har precis kommit hem från gymmet. Jag ändrade mig och körde bara mage, rygg och lite kondition istället för helkropp då jag kände att jag fortfarande inte hade full energi sen jag varit sjuk. Nu måste jag börja bygga upp allt lite successivt igen. Därför kan jag tippa på att jag kommer ha träningsvärk när jag vaknar i morgon.
 
För resten av kvällen har jag gna planer. Jag tänkte bara slappa i sängen framför någon serie innan jag ska försöka komma i säng i lite lagom tid ikväll. Jag vill gärna vara lite pigg inför den andra arbetsveckan. Det är bara 3 fulla arbetsveckor kvar, sen blir det en ledig dag innan det bär av ner mot Göteborg och Gothia Cup.
 
Nu ska jag få i mig lite middag och sen ska jag ta och hoppa in i duschen. Ni får ha en fortsatt bra söndagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Härlig eftermiddag

Solen tittade fram en sväng så jag passade på att slänga mig ut på gärsmattan och sola lite och valde därför att prioritera bort gymmet nu under eftermiddagen. Jag hoppas att jag har fått lite färg nu iaf då jag legat ute i solen i några timmar, men det återstår att se... 
 
Gymmet har dock öppet några timmar till så jag ska avsluta det jag håller på med och bege mig iväg för att köra ett pass. Det blir nog helt helkorpsspass då jag inte gymmat ordentligt på kanske 1 månad utna jag har bara kört spinning, även om det är bra träning det också.
 
Nej nu ska jag dra på mig träningskläder och bege mig iväg så att jag kan komma hem och hinna äta innan klockan blir allt för mycket. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Istället för gymmet

XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er. Jag hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sommaren, även om alla kanske inte har jättefint väder. Här skiner solen lite då och då, vilket är mysigt. Men jag hade gärna haft sol hela tiden så att man kunde gå ut och lägga sig på gärsmattan och sola, det har jag nämligen inte gjort i år.
 
Planerna är att försöka komma iväg till gymmet och köra ett pass på gymmet och sen hade jag tänkt att vi skulle få ut mitt skåp och mat till sommarstället där vi kommer ha våra hästar nu under sommaren. Vissa hästar kommer ut redan idag så därför tycker jag att det hade varit skönt att ha allt ute innan dem kommer, men vi får se hur det blir.
XoXo//Emma

Avslutar denna lördagen

Var uppe alldeles för semt igår och tänkte därför försöka komma i säng i lite bättre tid ikväll. Jag kan behöva ha lite energi i morgon för då behöver jag få ut mat och mitt skåp till sommarbetet och sen hade jag tänkt köra ett pass på gymmet så att jag inte bara ligger och latar mig hela dagen.
 
Nej, ska jag hålla min plan är det nog smart att börja avsluta detta inlägget. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Min lördagskväll

XoXo//Emma

Planlösa lördag

Idag har det verkligen varit en kravlös dag. Men jag har inte haft någon energi till att göra något mer än att gå en sväng i skogen med hundarna och mamma i morse. Annars har jag i princip bara legat i sängen hela dagen. Jag hade gärna åkt till gymmet, men jag får verkligen arslet ur sängen. Därför får det bli en filmkväll ikväll hade jag tänkt.
XoXo//Emma

Hur kan dem få köra!?

Läste precis detta inlägget. Är det inte sjukt att människor inte kan visa någon respekt eller ha någon förståelse alls? Förstår dem inte att all inte bara kretsar kring dem, det finns faktiskt andra levande varelser och människor. Människor som dessa borde inte få vara ute i trafiken!
 
Speciellt när det gäller djur och som i detta fallet också hade ett litet föl. Här kan jag verkligen relatera, för tänk om det hade varit jag, Carisma och Caol Ila som var ute och gick. Jag sänder alla mina tankar till Emma som människan i detta fallet hette. Jag hoppas verkligen att det gick bra med båda mamma och föl och hoppas att det fortsätter må bra.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina. Jag hoppas att allt är bra med och att ni inte är allt för bakfulla efter gårdagen. Själv skötte jag mig under gårdagen så jag mår prima, eller jag är ganska trött då jag satt uppe alldeles för sent i natt. Men det var det verkligen värt då jag satt och videochattade med lite härliga människor.
 
För dagen har jag inga planer och jag ska inte ens åka till stallet. Så blir nog bara en dag hemma som väntar idag. Men det känner jag är helt lagom efter en lång natt och en lång arbetsvecka.
 
Nu ska vi ut en sväng i spåret med hundarna. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

Har haft en supermysig dag och eftermiddag hemma hos min morbror. Vi har ätit massa god mat och skrattat oss till tårar flera gånger och pratat  och busat en massa, såklart. Dessa kvällar är verkligen hur mysiga som helst och vi sa att vi ska ha minst en till sån här kväll någon gång under sommaren, så det kommer nog också bli väldigt mysigt.
 
Nu är jag helt slut, så jag tänkte nog ta och krypa ner under täcket och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt under morgondagen.
XoXo//Emma

Grillmiddag på G


Glöm inte att prenumerera

Klicka här för att komma diret till kanalen
XoXo//Emma

Trevlig Midsommar

God morgon på er mina fina och trevlig midsommar på er. Vad har ni för planer för denna midsommaraftonen? Själv ska jag iväg till min morbror med familj för att fira midsommar med lite släktingar. Vi ska äta sillunch och sen framåt kvällen ska det grillas lite är det tänkt. Hoppas bara att vi har tur med vädret, för just nu är det väldigt mörka moln på himmlen. Men är det svensk sommar så är det...
 
Jag sak försöka hålla bloggen så uppdaterad som jag bara kan under dagen. Vi kommer nämligen vara borta fram tills kvällen. Men jag ska göra mitt bästa för att ni ska ha något roligt att läsa under dagen. Om inte ni också är ute och firar hela dagen vill säga.
XoXo//Emma

Torsdagskväll

Det blev ett väldigt svettigt spinningpass även ikväll, men gud så skönt det känns nu efteråt. Jag blir alltid på bra humör efter att jag har tränat och jag älskar att känna mig stark i kroppen. Därför har jag denna planeringen med att vara på gymmet minst 2 gånger i veckan och rida minst 1 gång. Under sommaren kommer jag ju dock rida 4 gånger i veckan då jag har Promise hela sommaren, men jag hade ändå tänkt försöka vara på gymmet 2 gånger i veckan.
 
Såg också att jag fått en fråga om vart jag jobbar och jag kom på att jag inte har sagt det, utan jag har bara pratat om jobbet. Jag jobbar på ett fritids med barn från förskoleklass upp till och med årskurs 3. Jag tycker att det är ett väldigt mysigt sommarjob att ha, så jag ångrar inte att jag tackade jag till att jobba där 1 månad.
 
Jag är hur trött som helst, så nu tänkte jag ta och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Första veckan avklarad

Nu är första arbetsveckan slut och nu är jag helt slut, men roligt har det varit. Idag hade vi lite midsommarfirande, vilket verkade uppskattas av barnen. Vi i personalen fikade även med kladdkaka och jordgubbar som lite midsommarfirande och det var väldigt gott och precis vad som behövdes för att få lite mer energi till eftermiddagen. 
 
Nu ska jag hälla i mig en kopp kaffe och ta en macka innan jag och mamma ska åka iväg till gymmet för att köra lite spinning. Ni får ha en fortsat bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Filmtittande

Barnen sitter och tittar på film, så vi passar på att ta det lugnt ett tag nu.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag en zombie just nu, men det går förhoppningsvis över snart. Har precis börjat dricka mitt kaffe och ska snart ut med hundarna, så efter det kommer jag nog börja piggna till.
 
Planerna för dagen är att jag ska jobba till 16 och sen ska jag bara hem och inte göra mycket alls. Eller jag och mamma funderade på om vi ska boka ett spinningpass, så vi får se om vi åker iväg och spinner lite under kvällen. Det hade varit skönt att träna lite, så det hade inte varit mig emot om vi åkte iväg.
 
Igår såg jag också att jag fick en fråga om vad som var speciellt med att det var den 17:e och den 17:e Januari är Prancer och Gordons dag. Eller rättare sagt är det det datumet som de togs bort, fast det var 2013. Men jag blir alltid påverkad den 17:e varje månad och jag tänker extra mycket på dem.
                      
 
Nu måste jag försöka dra med mig hundarna ut på en promenad innan jag ska åka iväg till jobbet. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Mysiga onsdag

Idag har jag varit hemma totalt 1h, om man inte räknar med i den korta stunden jag var hemma i morse. Snacka om att vara ute och fara, men finns så mycket som ska hinnas med att göras. Därför var det inget svårt val att åka över till Denise och kolla på PLL och bara prata med henne nu under kvällen.
 
Jag håller på att somna då jag är helt slut, så jag tänkte ta och avsluta detta inlägget nu. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Lyrisk

Är helt lyrisk efter fölgoset som jag precis har haft. Hon var så söt, mjuk, social och bara för bedårande. Jag ville bara stå och gosa med henne och aldrig släppa taget, men vi var tvugna att bege oss hemåt så tillslut var jag tvungen att sluta. Carisma börjar också bli samma gamla vanliga jag igen nu när hon kommit den fölbubbla som hon varit i. 
 
Caol Ila 8 dagar gammal. Titta på henne, hur söt är hon inte?
 
Nu ska jag äta upp maten, dra på mig lite kläder och sen ska jag åka mot Denise. Ni får ha en fortsatt bra onsdagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Livet som pendlare

Sitter just nu och väntar på att Carismas ägare ska komma och plocka upp mig så att vi kan åka ut och hälsa på Carisma och hennes lilla Caol Ila. Det ska bli väldigt mysigt att få träffa sessan igen, men det ska såklart också bli roligt att få träffa hennes avkomma.
 
Just nu sitter jag dock här på macken med min cola och skriver lite med er för att fördriva tiden. Men hon är säkert här vilken minut som helst.
XoXo//Emma

1 vecka kvar

Om vecka får jag mitt lilla hjärta som min i en och en halv månad. Jag längtar hur mycket som helst då det var ett år sedan jag satt på hennes rygg senast. Hon kommer dock bli utriden av min supersnälla vän då jag tyvärr måste jobba. Jag hade ju gärna varit med och släppt henne, för det är ju ändå lite speciellt. Men jag kommer åka ut och borsta, duscha och gå en promenad med henne direkt efter jobbet. 
 
Sen kommer hon vara min hela sommaren. Vet inte exakt när jag måste lämna ifrån mig henne, men det är nog 2 veckor innan jag börjar skolan igen. Det ska bli väldigt mysigt att få ha hela sommaren med denna skönheten och jag känner på mig att det kommer klickas en massa bilder.
XoXo//Emma

Mitten av veckan

God morgon på er. Jag hoppas att allt är bra med er. Det är den 17:e idag, så jag är väl lite extra känslosam men om man bortser från det är det prima med mig. Jg kommer nog glömma bort att det det är den 17:e när jag kommer till jobbet, eller jag hoppas det iaf. Sen ska jag även iväg till Denise ikväll och vi ska kolla på PLL tillsammans, så om inte annat kommer det få mig att tänka på andra saker.
 
Idag efter jobbet ska jag också ut till Carisma och Caol Ila och hälsa på. Lilla Caol Ila blir hela en vecka idag och jag har hört att hon ska vara hur go som helst så det ska bli spännande att komma ut och se henne. Såklart ska det också bli roligt att få se älskade prinsessan Carisma igen.
 
Nu måste jag gå med hundarna innan jag måste kila iväg till bussen för att ta mig till jobbet. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Det blev ett spinningpass nu under kvällen och det var hur jobbigt som helst, men också ett av de roligaste passen jag gått på. Jag tänkte starta igång med att träna minst 2 gånger i veckan nu igen då jag var tvungen att ta en paus ett par veckor i och med att jag har varit sjuk.
 
I förra inlägget sa jag att jag skulle ha Promise på sommarbetet och då fick jag en följdfråga på det, men den kommer svaras på i ett under som kommer upp under morgondagen. Så ni får vänta och hålla utkik om ni vill veta hur det står till på den delen.
 
Jag är svintrött så jag tänkte bara trycka på publicera och sen är det en dejt med kudden som väntar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En vanlig tisdag

Har preics ätit lite middag efter att ha kommit hem från att ha varit och gjort lite ärenden tillsammans med mamma. Har nu fixat allt som behövs inför sommaren, så det känns väldigt skönt. Som ni kanske förstått ska jag alltså ha Promise på betet i sommar, jag såg nämigen att det var någon som frågade det. Det var även en fråga om vad det högsta jag hoppat är och jag skulle tro ca 90 cm då vi inte får hoppa så högt på ridskolan. 
 
Nu ska jag byta om till träningskläder och så ska jag och mamma bege oss mot gymmet för att antingen köra spinning eller så gymmar vi bara lite, det visar sig när vi kommer fram. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem

Har varit ute hela dagen och är nu på väg hem. Först ska jag bara åka och möta upp mamma så att vi kan köpa havre och efter det kan vi åka hem.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig som en zombie just nu, men det blir bättre när kaffet fått kicka in och jag kommit ut i solen en sväng. Annars mår jag bara bra
 
Det är tisdag, vilket jag tror att ni alla vet. Men idag har jag inget stall då lilla ponnyn går på ridläger denna veckan och då är hon lägerbarnens häst. Helt hästfritt blir dagen dock inte då jag behöver åka och köpa havre. Så det tänkte vi tänkte vi göra under kvällen och det är det enda som vi har inplanerat för idag. Jag tycker dock att de planerna är helt perfekta då jag känner att jag vill ha en lugn kväll hemma ikväll.
 
Nu ska jag äta upp min frukost och sen måste jag gå en sväng med hundarna innan jag ska bege mig mot jobbet. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Som ni kanske såg är jag helt slut efter idag och jag lär med största sannolikhet vara ännu tröttare till helgen, lagom till midsommarfirande och allt... Men det har i alla fall varit en väldigt rolig dag och jag kommer inte ha något emot att bli trött och åka dit varje dag den kommande månaden. Det är nog de första dagarna och innan man kommit in i alla rutiner som man blir såpass trött som jag är nu.
 
Nu ska jag släppa ut hundarna och sedan tänkte jag nog ta och krypa ner under täcket. Ni får sova så gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Youtube - sommaren 2015

XoXo//Emma

Hamnade här

Stannade till hos mamma på vägen hem och nu kollar vi på brorsans match.
XoXo//Emma

Kom igen nu

Har 2 frågor hittills, kom igen nu hörrni. Något har ni väl som ni funderar på?
Klicka här för att komma till inlägget
XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er, även om jag tror att de flesta sover just nu... Ni får ha en god morgon i alla fall och jag hoppas att allt är bra med er. Här hos oss skiner solen och jag ska snart ta en promenad med hundarna innan jag ska åka iväg för att jobba.
 
Att jobba är också dagens planer hittills. Eftersom att det är måndag så ska jag såklart spela in en video åt er och sen funderar jag på att sticka ut i spåret och springa 6km, men vi får se hur det blir under eftermiddagen. 
XoXo//Emma

Avslutar helgen

XoXo//Emma

Söndagen är nästan slut

Nu har vi äntligen kommit hem efter att ha varit ute och farit hela eftermiddagen, inte för att jag klgar på det direkt. Vi har haft en väldigt mysig eftermiddag som har innehållit både gos med marsvin, bus med kusinbarn och mys med ett sovande kusinbarn på bröstet. Vi var även ivägen sväng och kollade in min arbetsplats. Jag börjar ju nämligen jobba i morgon och jag kommer att göra det under den kommande månaden.
 
Därför skulle jag också vilja att ni kommenterar ltie tips på inlägg ni vill läsa. Jag behöver nämligen inlägg att kunna lägga som inställt då jag kommer hem så pass sent om eftermiddagarna när jag jobbar och ni borde väl ha något speciellt som ni vill läsa om?
 
Nu ska jag plocka ihop lite på mitt rum och sen ska jag bara lägga mig i min säng och inte göra mycket alls. Ni får ha en fortsatt bra söndagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem

Under eftermiddagen har vi varit hos två olika kusiner. Motvilligt har jag precis lämnat ifrån mig mitt ursöta nya kusinbarn, jag ville bara fortsätta mysa med henne men vi var tvugna att åka. Vi ska bara handla lite mat och sen åker vi hem.
XoXo//Emma

Mot kalas

Nu sitter vi i bilen på väg hem till min kusin för att fira mitt lilla kusinbarn. Efteråt styr bilen mot nästa kusin för att unna oss lite bebisgos. Vi hörs senare under dagen, tills dess får ni ta hand om er.
XoXo//Emma

Då var det söndag igen

God morgon på er mina underbara, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag trött då jag hade larm klockan 7 i morse. Dels för att vänja mig lite tills i morgon men också för att jag hade tänkt åka med ut till Carisma och lilla Caol Ila som fölet heter, men det blev inte så. En bra sak är i alla fall att jag kom upp tidigt och har nu hela dagen framför mig.
 
Planerna för dagen är att vi under eftermiddagen ska hem till min kusin för att fira mitt lilla kusinbarn som fyller 2 år. Tiden bara flyger iväg! Annars blir det nog bara en lugn dag hemma framför datorn och en massa bloggande samt serietittande då det är tråkigt väder ute idag.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Lördag hittills

Mamma hade varit en sväng till Stockholm över natten så jag och Erik åkte ner och mötte upp henne på stan för att luncha på Taco bar. Vi stannade även till för att köpa lite kläder till två av mina små kusinbarn. Något av det mysigaste måste ju vara att få köpa bebiskläder, för det finns så mycket gulligt att klä dem i.
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer under dagen. Eller jo, jag var i stallet och tog hand om mitt gråa lilla hjärta innan vi åkte ner på stan. Jag försökte även sola lite när vi kom hem, men just då blev det molnigt vilket gjorde att det blev lite solande och det under en väldigt kort tid. Jag är besviken då jag verkligen ville sola nu när jag äntligen hade tid, men tyvärr var inte vädret på min sida idag.
XoXo//Emma

5 måsten till sommaren

* Flughuva - Detta är väldigt viktigt för mig att ha på hästarna under sommaren, för flugor i ögonen är inte roligt. Sen är det olika hur mycket hästarna påverkas, lilla grå blir väldigt irriterad därför är flughuva ett måste för min del.
 
* En bra flugspray - Som jag ska är det inte roligt med alla insekter nu under sommaren och just Promise blir väldigt irriterad utav dem så därför är flugspray viktigt att ha i skåpet under sommaren.
 
* Boots - Nu kommer ni tro att jag behnadlar ponnyn som en porslinshäst, men balltramp är inte roliga och därför tycker jag att det är bra att ha boots på hästarna.
 
* En snygg byxdress - Med en snygg byxdress blir allt bättre och den är väldig tbekväm att gå runt i. Själv bor jag i mina under sommarhalvåret.
 
* Ett par snygga solbrillor - Under sommaren ska ju solen skina, därför är ett par solglasögon viktigt och dessutom är det en otroligt snygg accessoar.
XoXo//Emma

Lunchar

XoXo//Emma

God lunch lördag

God morgon, eller rättare sagt. God lunch på rr. Jag hoppas att allt är bra med er, själv är det toppen. Vi har hyfsat fint väder här idag, vilket gör att jag är på ganska bra humör. Blev dock lite nedstämd när jag läste nyheten om Lisa Holm, tjejen som var försvunnen under några dagar. Igår kväll hade de hittat en kropp och nu har den blivit idendifierad så det visade sig att det var Lisa. Fy f*n vad arg jag blir på de som gjorde så mot henne, speciellt när hon också är lika gammal som mig. Har man ingen vett i sin hjärna om man gör något sådant mot någon som är så ung? Jag förstår verkligen inte hur de tänkte, de som mördade henne alltså.
 
För dagen har jag inga speciella planer, mer än att jag ska åka iväg till stallet och ta hand om lilla grå. Så vi får se vad som kommer hända helt enkelt. Det kanske bara blri en lugn kväll hemma eller något liknande.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mmig mot stallet en sväng för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Dagens ridpass

Idag blev det en uteritt samt att vi tog några skutt i paddocken. Som ni såg på bilden red jag Myran idag igen. Ute i skogen var hon väldigt glad och man kände verkligen lyckan inom henne när vi galopperade på stigarna i skogen. Det var länge sen jag red ut, så det var mysigt att ha det som uppvärmning innan vi gick in i paddocken och hoppade lite.
 
Hoppningen gick i alla fall hyfsat bra tycker jag, vissa gånger var bättre än andra. Avslutade dock en en mindre bra runda, så det kändes lite tråkigt men tyvärr tog tiden slut. Rrundorna i mitten kändes helt ok med tanke på att jag inte hoppat Myran ordentligt tidigare. Vi hade ett hyfsat bra samspel och fick en bra rytm genom linjen som vi hoppade, eller det hade vi vissa gånger. Vissa gånger blev hon lite "stor" för mig vilket gjorde att hon blev lång och jag tyckte att vi inte hade någon bra rytm. Efteråt fick hon sig i alla fall en välförtjänt dusch innan vi gick ut och betade en sväng i det fina vädret.
 
Har precis ätit lite middag och nu är det duschen som står på tur. Sen blir det bara en filmkväll med brorsan, vi ska dock vänta lite då det just nu är för ljust för att kolla på skräckfilm.Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut i skogen


Dressage

XoXo//Emma

Friday

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er. Här hemma skiner solen, så jag vaknade upp på ett riktigt bra humör idag. Sen har även säsong 3 utav OITNB kommit ut, vilket inte direkt gjorde dagen sämre om jag säger så. 
 
Planerna för dagen är inte många, eller det enda som är inplanerat är att jag ska åka till stallet för att rida lite dressyr. Jag har ingen Kapten att ta hand om idag då han blev släppt på bete igår, den lyckosten får ett långt och härligt sommarlov på betet. Promise rids ut till betet om 12 dagar, så det är inte heller jättelång tid innan hon får komma ut på bete. Efter stallet ikväll ska jag fixa middag och sedan har jag och brorsan kvällen för oss själva, så det kommer nog sluta upp med att vi tittar på skräckfilm.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

1 år sedan

För ett år sedan var jag och större delen av den gamla klassen på gala. Det var kvällen innan vi gick ut nian och grundskolan. Nu ett år senare har jag gått ut första året på gymnasiet och träffat en massa nya människor som jag trivs otroligt bra med. Jag känner också att jag har växt som person under detta året då jag förut var tillbakadragen och blyg, medan jag nu släppt ut mitt rätta jag vilket är en energifull och väldigt öppen person. Mycket hinner hända inom loppet av ett år och just detta året är nog ett år som kommer bli svårt att glömma, för ett var ett nytt och stort steg i livet.
XoXo//Emma

Fortsätt fråga

Klicka här för att komma till inlägget
XoXo//Emma

En spontanare ner på stan

Har varit ner på stan en sväng tillsammans med Denise nu under eftermiddagen. Vi gick i lite butiker samt att vi tog oss varsin frappe från Espresso house och satte oss ute i det fina vädret och bara pratade. Denise kommer kanske över en sväng senare ikväll också, vi får se lite. VI pratade om att sitta ute i min trädgård och bara ha det mysigt i solen, nu verkar solen dock ha gått i moln. Men den kommer nog tillbaka ganska snart om vi har tur. Jag som också hade tänkt gå ut och lägga på gräsmattan och sola lite. Den planen verkar det som att jag får skrota nu...
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Eller rättare sagt så har jag inte hunnit göra så mycket mer då jag kom hem för inte alls länge sedan. Jag hade ju som sagt tänkt gå ut och sola, men det finns ingen sol så jag får helt enkelt göra lite bloggarbete istället. Det är ju faktist itne heler så illa, för då får ju ni en massa bra inlägg.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, är lite trött efter igår men det var verkligen värt att vara ute så sent som vi var för vi hade det riktigt roligt. En fördel med sommarlov oh sommarväder att man kan ha sånna kvällar.
 
För dagen har jag inga speciella planer, vilket är väldigt skönt. Jag får se om jag åker och hittar på något under eftermiddagen, eller om jag bara tar denna dagen hemma och får lite arbete gjort. Jag har nämligen lite videos som ska spelas in och några inlägg som ska skrivas.
XoXo//Emma

En underbar onsdag

Det blev en längre kväll en väntat, men vad tusan gör det. Vi har ju trots allt sommarlov och snart börjar de flesta jobba, så man får ta till vara på den lilla tiden som finns. En otrolig mysig kväll blev det och det var roligt att umgås med lite "nya" människor. Vi spelade lite kubb, försökte grilla lite, skrattade tills tårarna sprutade och bara pratade om allt och ingenting. Vi hade även otroligt bra tur med vädret då det sprack upp och blev riktigt fint precis när vi träffades, även om det blåste lite väl mycket vissa stunder...
 
Jag har nog inte så mycket mer att säga om kvällen då det var det som vi gjorde i 6 timmar. Börjar också bli helt slut, så jag tänkte nog ta och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Gårdagens inköp

Båda finns på H&M för 99 kr styck
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

En eftermiddag på stranden

XoXo//Emma

Mitten av första lovveckan

Satt uppe lite för sent igår och redigerade video åt er, vilket gjorde att jag tog min en ordentlig sovmorgon idag. Videon kommer upp senare under dagen och jag hoppas att ni kommer tycka att den är lite rolig, självtycker jag att det finns ganska roliga klipp i den.
 
Planerna för dagen är att under eftermiddagen åka iväg till stranden och ha picknick med en massa människor. Får se hur länge det blir, men jag tippar på att vi kommer ha roligt och att det kommer bli en ganska sen kväll. Har dock fixat lite inlägg åt er, så att bloggen kommer inte vara tom under eftermiddagen.
 
Nu ska jag äta lunch innan jag ska åka en sväng till stallet och åka för att köpa lite grejer till i eftermiddag innan jag ska åka hem till Denise. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En mysig kväll

Det blev en lite spontan picknick med Denise under eftermiddagen. Det var hur mysigt som helst och vi hade även tänkt göra om det i morgon, fast då med lite fler människor. Idag åkte vi iaf in på konsum för att köpa lite saker att picknicka med. Det blev dock ett stopp på banken och ett stop på H&M, där jag såklart fick med mig en påse ut ifrån. Ni får nog se vad som fick följa med hem om någon dag eller så. 
 
När vi väl sprungit klart på stan åkte vi ut till lögastrand och satte oss och vi blev kvar där i säkert 4 timmar eller liknande innan vi tillslut åkte hem. Där ute badade vi fötterna, vi pratade, filmade lite klipp som jag tänkt klippa ihop till en vlogg åt er och det var såklart en massa prat och skratt också. En otroligt mysig eftermiddag och kväll hade vi det iaf och det ska verkligen bli fler kvällar som dessa nu under sommaren.
 
Nu tänkte jag börja klippa ihop lite av filmen innan jag ska ta och avsluta för ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Inspelning pågår

XoXo//Emma

Picknick

XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina. Jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och känner mig extra glad då jag vaknade upp till skinande sol och vad som ser ut att bli en varm och fin dag. Vi får se vart dagen leder, men det kommer säkert sluta upp någon stans ute i det fina vädret.
 
Det är ju också tisdag, så under eftermiddagen ska jag åka till stallet en sväng för att ta hand om lilla grå. Annars är dagen planlös, vilket känns bra för då kan jag hitta på saker lite spontant.
 
Vaknade också upp till ett roligt meddelande på faebook. Denna lilla prinsessan på bilden har nämligen fölat inatt och hon fick ett fint litet sto. Gissa om jag vill åka ut och hälsa på snart? Jag kanske kan få följa med ut på torsdag om jag har tur. Har nämligen lite ärenden so måste göras under morgondagen så jag kan itne åka med ut då.
 
Nu tänkte jag redigera klart de sista bilderna ifrån strömsholm och sedan lägga upp den här åt er. Jag tänkte också försöka skriva ihop lite inlägg åt er, så att jag vet att ni kommer ha läsvärda inlägg som väntar. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Haul

XoXo//Emma

Måndagen är nästan slut

Det blev lite spontant att jag följde med Linnea ut till stallet idag, vilket gjort att jag inte fått något arbete gjort under dagen. Jag får helt enkelt ta morgondagen till en arbetsdag istället, för ibland måste man få prioritera rätt grejer. Linnea kommer också följa med till stallet på fredag och då får hon fota lite med min kamera tänkte jag, så ni kommer kunna få se lite nya ridbilder. Det var ett tag sen det klickades ridbilder, så det ska bli väldigt roligt.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera dagens video som jag precis spelat och käka lite middag under tiden. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mot stallet

Är med Linnea och vi ska snart åka ut till hennes stall. Vi hörs lite senare
XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er. Jag hoppas att allt är bra med er och jag hoppas att ni kommer ha en bra vecka, även om ni jobbar, har sommarlov eller fortfarande går i skolan. 
 
Idag tänkte jag att det skulle ha en jobbdag. Hat gjort en lista på lite inlägg att skriva och videos att spela in och tänkte att jag kunde passa på att beta av några grejer som står på listan nu när jag har tid. Från och ed nästa vecka kommer det ju inte att finnas tid då jag kommer jobba och ha fult upp med det.
 
Jag tänkte dock inte bara arbeta idag utan om någon timme så kommer Linnea förbi en sväng för att umgås lite. Det var ett tag sen, så det ska bli roligt att umgås med henne igen. Annars har jag inget inplanerat, så det blir nog en perfekt dag efter en lång helg ute på Strömsholm.
XoXo//Emma

Avslutar helgen


3 snabba

Om mig
* Jag är en väldigt framåt person och säger ja till så gott som allt
 
* Innan jag får mitt morgonkaffe är det bäst att bara låta mig vara, för jag kommer tyvärr inte vara så trevlig annars.
 
* Jag kan låta arg/irriterad när jag är stressad, fast är är verkligen inte arg eller irriterad. Så ta inte illa upp om ni träffar mig när jag är stressad, för jag är stressad och har säkert en bra andledning till att det.
 
Om Gucci
* När hon leker håller hon på med tänderna/smånafsar i pälsen på den som hon vill leka med.
 
* Hon är typ rädd för sitt eget skall
 
* Hon är rädd för hästar
 
Om Izor
* Om han väl börjat slicka så slutar han inte
 
* Bland det bästa han vet är att rulla sig i äckliga vattendrag och om det råkar finnas en brunn i närheten som det stinker om så rullar han sig gärna på den efteråt.
 
* Han kan vara hur gosig som helst, men det är bara på hans villkor.
XoXo//Emma

Då var helgen slut

Okej, nu är jag hemma igen och det är först nu har jag tid att prata om helgen som varit. Ni får även ursäkta om det blir ett konstigt inlägg, men just nu är jag som en zombie då det inte vart så många timmars sömn och det blev en lång dag ute vid banan idag. Men det har varit värt att bli en zombie nu, för det har verkligen varit en härlig helg med en massa härliga människor. Har också blivit otroligt inspirerad och just nu vill jag inget hellre än att sitta upp på en häst och trimma lite. Tyvärr är det något som dock får vänta några dagar till innan jag kan göra.
 
Det var inte bara massa arbete som gjordes, utan vi hann ju såklart med att springa några varv på mässan och kolla på lite olika klasser. Grejerna som jag köpt tänkte jag nog göra i en haul under morgondagen, då jag ändå behöver ha en video att spela in. Men vi har också hunnit med att njuta av den fina miljön, för det är verkligen hur fint som helst där ute.
 
Jag hade med mig kameran under helgen, så nu tänkte jag sätta mig och redigera lite bilder. Några kanske jag slänger upp här, beror på om ni tycker det hade varit roligt eller inte. Ni får i alla fall ha en bra söndagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hemma igen

Nu har vi kommit hem igen, har dock en del saker som måste göras. Bloggar mer om en liten liten stund.
XoXo//Emma

Mot Strömsholm

XoXo//Emma

Säger god natt

Nu ska vi lägga oss, i morgon ringer larmet klockan 06:00. Ni får sova gott så hörs vi igem i morgon.
XoXo//Emma

Aktiv igen

Har inte varit jätteaktiv på tumblr under de senaste månaderna då jag inte haft tid, men nu tänkte jag köra igång igen och uppdatera lite varje dag. Ni hittar min tumblr på emmaostensson.tumblr.com
XoXo//Emma

Frågestund

Det var länge sedan vi hade en frågestund, så varför itne dra igång en frågestund nu? Ni får fråga precis vad ni vill, det är bara eran fantasi som sätter gränserna.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite seg då jag inte fått i mig frukost eller kaffe än, så snart är jag nog igång. Ska nämligen till stallet här hemma för att ha teori och kankse borsta lite på ponnyn innan jag och My åker hem hit för att sen åka ut till Strömsholm för att jobba.
 
Jag har förberett lite inlägg åt er, så bloggen kommer inte stå tom när under helgen. Har ni förslag på inlägg jag kan göra så får ni gärna kommentera dem, för man kan aldrig få för mycket inlägg på lager. Eller vad säger ni?
XoXo//Emma

Checkar ut för idag


Fredagskväll

Vi har precis grillat och bara ätit massa gott. Vi sa att vi får "fira" nationaldagen lite tidigt eftersom att jag och My inte kommer vara hemma i morgon kväll, inte för att vi brukar fira nationaldagen. Men lite kan man väl allt lyxa till det ändå, när man har något man ändå kan skylla på ;)
 
Jag red i alla fall Perdita idag. Jag har ridit henne några gånger innan, så lite knappar kan jag nog men det är långt ifrån alla. Därför tycker jag att dagens ridpass inte var det bästa, men samtidigt lärde jag mig lite mer hur jag skulle rida henne då jag i slutet kom åt henne bättre och bättre. Hon kan vara en ganska rolig häst att jobba med, om hon är på rätt humör. Så jag kommer nog fortsätta rida henne för att hitta fler knappar oså.
 
Nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen igen och sen ska jag ringa till My och se om hon kommer redan ikväll eller om hon kommer först i morgon. Ni får ha en bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stallet up next

Vi har underbart väder här i Västerås nu så idag kommer det nog bli ett ridpass i paddocken, vilket kommer bli hur svettigt som helst. Men man får passa på nu när det är bra väder ute, men det är altid roligare och mysigare att rida ut än att rida inne i ett ridhus. Det är jag nog inte ensam om att tycka, eller det tror jag i alla fall inte.
 
Nu bör jag nog byta om till ridkläder och sen måste jag börja bege mig mot stallet för det är snart träning. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Fredag igen

Även idag tog jag en ordentlig sovmorgon, men det var väldigt skönt att få 10 timmars sömn och jag tror att det är ganska behövligt då klockan lär ringa vid 5:30 på söndag. I morgon har vi dock tur och börjar inte jobba förens på eftermiddagen. Blev dock ditkallad som fotograf så vi åker nog ut redan till lunch i morgon och då får vi tid att gå en sväng på mässan innan vi börjar jobba också.
 
Planerna för dagen är inga speciella. Jag ska iväg till stallet och rida en dressyrträning och såklart ta hand om Kapten. Får se vad för häst jag rider idag, men jag kommer som vanligt att skriva om ridpasset här efteråt om jag har något speciellt att skriva.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Underbar torsdag

Dagen har verkligen varit mysig. Det hela började med en übermysig avslutning i skolan och efteråt var det en massa fotografering innan bli blev bjuda på en gudomligt god kaka utav en klasskamrat. Åter igen, tack snälla du och det var verkligen hur gott som helst. Efter fikat gick jag och en hel bunt ner på stan och bara umgicks ett bra tag. Vi shoppade även lite då vi passade på att gå i lite butiker och då hittade jag den där byxressen jag pratade om för några veckor sedan och nu fanns den i svart, så gissa om den gick följa med hem utan tvekan? Ni får se den lite senare, då jag tänkte vänta med att ladda upp bild på den ifall att det köpts något i helgen också...
 
Det hela slutade i alla fall upp i lunch på Jensens och en massa prat innan vi tillslut bestämde oss för att det kanske var dags att åka hem. Det blev dock inte raka vägen hem då gick i lite fler butiker och bara hade det allmänt trevligt tillsammans.
XoXo//Emma

Dagens look

Klänning - BikBok
Skor - Din Sko
Armband - pärlmix
Halsband - märket Snö of Sweden
 
XoXo//Emma

Lunchar

XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är allt finfint, jag får ju trots allt sommarlov idag och vi har verkligen tur med vädret. Därför finns det inte mycket att klaga på en dag som denna. Har inte kollat om det är varmt ute dock, så jag kanske kommer få ångra mitt val när det gäller klänning idag. Men vad tusan, det är inte skolavslutning varje dag.
 
Jag har nog inga speciella planer för dagen heller, vad jag vet än så länge. Vi skulle kanske hitta på något med klassen i efter/ikväll, men jag är inte helt 100. Ganska skönt med en oplanrad dag dock, för då kan man vara mer spontan och personligen tycker jag att det är roligt att göra upp planer lite spontant.
 
Nu ska jag gå med hundarna en sväng innan jag ska fixa håret, om det nu vill samarbeta och låta mig locka det som jag vill... Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Onsdagen avklarad

Det var bara en snabbvisit ute på Strömsholm idag, men de minutrarna jag var där ute njöt jag verkligen. Det är sån sjukt fin miljö där ute och allt är bara så fint. Fixade i alla fall allt som skulle göras och sen åkte jag och mamma till IKEA för att äta middag, vilket alltid går hem. På vägen hem därifrån släppte mamma mig i stallet så att jag kunde ta hand om mitt gråa lilla hjärta. Idag blev det en extra lång borstning på henne, men det är hon värd, min lilla ögonsten.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att tvätta håret och fixa allt som ska göras till avslutningen i morgon. Med andra ord är det en spakväll som väntar här hemma nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mysig onsdag

Jag spenderade eftermiddagen hemma hos Denise då vi kom på att vi kunde se det nya avsnittet utav PLL tillsammans. Såklart blev det en massa skratt och prat också, precis som det ska vara. Det var också bra att jag åkte iväg och gjorde något istället för att bara ligga hemma i soffan med hundarna hela dagen. Är fortfarande sjuk dock, så jag har fortfarande en ursäkt för att abra få ligga och lata mig.
 
Nu ska jag byta om för vi ska snart åka iväg ut till Strömsholm och sedan ska vi käka middag någon stans på vägen dit eller hem. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

Även dagens första inlägg blir lite sent, men somsagt är jag ledig idag och jag vill verkligen kunna sova ut på min lediga dag. Känner mig ganska bortskämd som fick två lediga dagar innan jag egentligen har sommarlov, men jag tackar ju inte direkt nej till två extra dagars ledighet.
 
Planerna för dagen är bara att bara ta det lugnt och inte göra mycket alls. Ska dock iväg på ett möte i stallet ikväll och innan det måste jag ut till Strömsholm en sväng. Eftersom att det är onsdag så ska jag såklart ta hand om mitt lilla hjärta när jag är i stallet.
XoXo//Emma

Bedtime


Tisdagskväll i stallet

Det blev ju inte bara en latar dag idag, utan jag har precis kommit hem från mötet i stallet. Det gick precis som väntat och det är inte långt kvar nu, bara 22 dagar kvar och sen är hon min för resten av sommaren. Tog ju även hand om henne och mockade åt henne när jag var i stallet. Hon var hur lugn och snäll som helst, vilket kändes väldigt skönt att se. Hoppas bara att detta bra humöret håller i sig nu, men det tror jag.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan Guccis ägare kommer förbi en sväng. Sen blir det bara en mysig kväll i med familjen i soffan utan att ha en massa måsten att göra.
XoXo//Emma

Latar dag

Fy vilken latar dag detta har blivit. Men jag är fortfarande hur sjuk som helst och därför ska och får jag inte göra mycket. Därför har jag inte mycket till val än att ha en latardag här hemma, hur mycket jag än hade velat varit på gymmet och kört ett pass.
 
Ska snart byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för att ta hand om ponnyn samt fixa lite inför sommaren när jag ska ha henne. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God lunch tisdag

Förlåt om ni inte fick inlägget vid den tiden som ni brukar få på morgnarna, men jag väl kan få sovmorgon så vill jag gärna ha det. Egentligen är det inget att be om ursäkt för, men jag känner ändå att jag sviker er lite. Jag har även sovmorgon i morgon, så då kommer det första inlägget också komma upp vid ungefär denna tiden.
 
Planerna för dagen är iaf att jag ska iväg på möte i stallet ikväll då det ska fixas papper inför i sommar när vi ska hyra hästarna. Eftersom att det är tisdag ska jag ta hand om lilla hjärtat såklart. Annars har jag inget speciellt som ska göras under dagen. Det ska väl kanske städas lite här hemma då mitt rum är en enda stor röra med kläder just nu.
XoXo//Emma

Otroligt mysig kväll

Blev så lycklig när jag såg mina klasskamrater uppträda idag. Jag kände mig nästan som en stolt mamma eller syster. De var sjukt duktiga med tanke på den korta tiden de flesta faktiskt läst teater "på heltid". De kommer verkligen att komma långt om de bara vill, den saken är säker för talang har de alla. Det ska bli spännande att se vad det blir av dem i framtiden.
 
Det var en väldigt mysig kväll också då jag fick spendera lite tid ihop med brudarna igen och det tackar man ju inte direkt nej till. Vi ska ses lite mer i helgen hade vi tänkt och om vi kan få ihop det med tiden i och med att jag och My ska ut och jobba på Strömsholm i helgen. Men lite tjejtid ihop ska vi nog kunna fixa till.
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och det utan att sätta på något larm som ringer tidigt i morgon bitti, vilket kommer bli hur skönt som helst. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Föreställning

XoXo//Emma

En till vlogg

XoXo//Emma

"sommarlov"

Har precis kommit hem från skolan och fått i mig lite mat, vilket var precis vad jag behövde då jag hostat bort all energi jag hade i kroppen när jag vaknade. Har haft tillräckligt med energi för att få klar dagens video, så det kommer ni få under eftermiddagen någon gång. Jag hoppas att ni kommer tycka att den är lite rolig att kika på, själv tycker jag nämligen att det är roligt att titta på vloggar.
 
Egentligen skulle man kunna säga att jag har sommarlov nu, då jag inte ska tillbaka till skolan något mer för att ha lektioner. Men det är skolavslutning på torsdag, så officiellt får jag sommarlov då. Ska dock tillbaka till skolan en sväng i kväll för att kolla på när några i klassen ska visa upp någon form av föreställning, vilket ska bli väldigt spännande att kika på.
XoXo//Emma

Måndag & sista skolveckan

Då var det äntligen dags att kicka igång en ny dag och en ny vecka igen, men just denna veckan är det avslutningsveckan. Jag har en lektion idag och sedan är alla kurser avslutade, så jag har inga lektioner och kommer alltså vara ledig fram tills skolavslutningen på torsdag.
 
Idag tänkte jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk, det är ju inte direkt någon hit att vara sjuk under sista veckan innan sommarlovet. Ni ska ju även få en video, precis som på vilken annan måndag som helst. Idag kommer det somsagt vara en vlogg ifrån i lördags när vi var i stallet och höll på med flytten.
 
Nu ska jag försöka dra med mig hundarna ut i detta vädret och sedan ska jag åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma