Late night

Sen jag kom hem har jag bara duschat och sedan pluggat och jag känner mig långt ifrån klar. Det är ingen rolig känsla, men det är så det går när läraren maler på med en massa sidor + frågor att plugga på till provet... Därför har jag också varit frånvarande från bloggen under eftermiddagen, men jag hoppas att ni kan ha förståelse för detta.
 
Det var dock skönt att komma iväg till stallet respektive gymmet under kvällen, för att koppla av och få tankarna på annat än bara massa plugg som annar är det enda jag har i mitt huvud...
 
Nu ska jag fortsätta att plugga lite innan jag kryper till sängs, får se hur mycket jag orkar med. Hade dock velat med mer än vad jag hunnit nu, men det var lockande med ett pass på gymmet så därför följde jag med dit. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mot gymmet

Gick direkt från ridkläder till träningskläder och är nu på väg mot gymmet för att köra ett pass tillsammans med mamma. Blir nog ett snabbare pass då jag behöver komma hem hyfsat tidigt för att hinna plugga...
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Just nu har jag mellanlandat här hemma och tänkte göra mig en kopp kaffe samt sätta mig och plugga inför torsdagens prov innan jag åker till stallet en sväng. När jag kommer hem blir det dock ännu mera plugg som gäller, vilket är mindre roligt. Men det är något som måste göras och hårt arbete lönar sig i bra betyg.
 
Dagens skoldag gick väldigt segt och kändes överdrivet lång, därför är det nu väldigt skönt att vara hemma ett tag. Morgondagen är en kort dag, så den kommer nog gå desto fortare.
 
Nej, ska jag få lite ledig tid ikväll är det nog bra om jag sätter igång med pluggandet någon gång. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare under eftermiddagen/kvällen.
XoXo//Emma

Tisdag med countdown

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Då var det tisdag igen och bara två dagar kvar innan jag får lov. Jag känner att jag verkligen räknar ner, men det är välbehövligt med ett lov och därför vill jag ha det så fort som möjligt. Det är bara 57 dagar kvar till sommarlovet också, det är mindre än 2 månader kvar. Jag längtar ännu mera dit, tänk alla härliga sommarkvällar ute med kompisar, rida i byxdress i kvällssolen, en massa photoshoots ute i det fina ljuset, bada, sola, grilla en massa, åka iväg på spontanutflykter osv. Sommaren är lätt en av mina favoriter när det kommer till årstider.
 
Eftersom att det är tisdag har jag stallet och lilla grå efter skolan, precis som vanligt. När jag kommer hem ifrån stallet är det dock råpluggning till torsdagens prov som gäller, mindre roligt men det måste göras om man vill ha betyg och gärna så högt betyg det bara går...
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

XoXo//Emma
 

Eftermiddag med plugg

Skulle plugga nu innan jag tänkte sätta mig och titta på Tv, dock lyckades jag somna så jag fick inte allt för mycket gjort under kvällen och det var lite mindre bra dock. Hade behövt den tiden till att plugga, men nu blev det tydligen inte så enligt min kropp.
 
Nu tänkte jag kila ut och fixa lite glass innan jag sätter mig i soffan och titta på Tv, med familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Vi tipsar

XoXo//Emma

Måndagseftermiddag

Jag cyklade med Ebba en sväng efter skolan idag då hon skulle åka förbi en affär på vägen hem. Då kom vi på den otorligt smarta idéen att prova en ny väg hem, vilket blev aningens omväg och den kändes inte helt spikrak... Men vi fick lite extra motion, så alltid är det något och några garv fick vi oss.
 
På median idag hade vi mycket teoretiskt arbete, vilket jag tycker är roligt då det var väldigt bra grejer att tänka på när man ville ha lång respektive kort skärpa osv. Sen fick vi såklart prova att fota med hjälp det vi lärt oss under lektionen, det var dock lättare sagt än gjort då jag glömde min kamera hemma och fick låna en D40 ifrån skolan. Nu ska jag inte verka som en sån som bara vill ha det nyaste, men jag kan säga att jag föredrar min kamera alla dagar i veckan fram den D40:n jag använde mig utav idag...
 
Nu ska jag sätta mig och spela in videon och få upp den åt er innan jag sätter mig och pluggar lite. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ny dag och ny vecka

Då var det måndag igen och för min del är det måndagen veckan innan vi får påsklov. Det var dock väldigt skönt under täcket i morse då det är lite småruggigt väder ute idag. Men det var bara att pallra sig upp, för det är skolvecka...
 
Idag har jag inga speciella planer mer än att det är skola, samt att jag ska spela in, redigera och ladda upp en video åt er. Sen blir det kanske att vi åker iväg till gymmet en sväng för att köra ett pass, beror lite på vilken energi vi har då både jag och mamma är trötta.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Tjejkväll

Under kvällen har tjejerna här i huset fixat sina naglar, eller Guccis klor är klippta och jag och mamma ska sätta oss framför Tv:n och fixa våra naglar när Guccis ägare åkt hem igen. Idag var hon bara här för att klippa klorna, hon tog inte ens med sig sin hund hem och det är hennes val. Så Gucci blir här ett tag till, vilket inte är mig emot.
 
Nu ska jag gå och fixa lite lantchips med en dip av turkisk yoghurt med rom och rödlök så att vi kan ha det när vi fixar naglarna. Det är verkligen hur gott som helst, det borde ni verkligen smaka på. 
XoXo//Emma

Lugn söndag

Vi åkte till Erikslund en sväng vid lunch, då passade vi på att luncha där. Vi köpte yollibox till efterrätt, jag tänkte först inte göra det men i sista minuten ångrade jag mig och tog en burk iaf. Det är ju bara för gott, synd bara att det är så pass dyrt som det är... Men någon gång ibland kan man unna sig det, speciellt om man är tjej, if you know what I mean.
 
Under dagen har jag fått färdigt en del plugg, vilket känns väldigt skönt. Nu kan jag lägga energi på att träna inför provet som väntar under veckan. Det handlar om natur och om viktiga grejer, dock är det väldigt segt att plugga. Jag har även valt naturkunskap 2 som kurs i tvåan, då handlar det mer om människokroppen så det kommer nog bli mycket roligare och jag kommer nog vara mer engagerad.
XoXo//Emma

Lunchar

XoXo//Emma

Pluggsöndag

Idag tänkte jag få lite plugg gjort, vare sig jag vill eller inte. Men talet till nationella skriver inte sig själv och hjärnan lär sig iten automatiskt saker till prov eller gör inlämningar. Känner dock att jag kommer behöva bryta pluggandet lite och tänka på annat, därför tänkte jag köra ett pass på gymmet eftermiddag/framåt kvällen.
 
Annars har jag inget planerat för idag, vilket egentligen är ganska skönt då jag behöver en lugn dag hemma för att hinna plugga och göra allt som måste göras. Tyvärr är detta livet som en gymnasieelev och därför är det de jag har på hjärnan och det är det jag gör i princip hela tiden och därför blir bloggen kanske aningen tråkig då jag får idétorka eftersom att all min energi går åt till skolan just nu.
 
Nej, jag ska väl ta och sätta igång nu så att jag blir klar någon gång... Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Avslutar för idag

 
XoXo//Emma

En lördag i stallet

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Idag drog det ut på tiden då domaren inte var på plats i tid, vilket ledde till en framridning på 1h och 20 minuter för min del. Det tycker jag var lite för mycket och hon fick en lång paus under den tiden. Det märktes inne på banan då hon var lite matt i tempot och i sin bak, men annars tycker jag att det kändes bra. Fick lite poäng mer än förra veckan och det kan jag hålla med domaren om då dagens runda kändes lite bättre jämfört mot den förra.
 
Generellt så är jag nöjd med dessa 2 rundorna då det trots allt var "debuten" i LA för min del och Cocco är egentligen ingen dressyrponny, utan hon är som Promise och är mer lämpade för hoppningen än vad de är för dressyren.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi åker iväg och köper kinamat till middag. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Stallet next up

Gick en längre promenad i det härliga vädret som vi har här hos oss idag, det var något som jag tror att vi båda uppsakttade. Hoppas att det håller i sig och att det inte börjar regna och ha sig igen, för nu vill jag ha en fin vår och inte en grå och blöt vår...
 
Om det är lika fint väder i morgon så tar jag nog med mig kameran ut och fotar lite, jag känner att det var ett tag sen och det skulle verkligen behövas lite nya bilder. Både till mig och mig portfolio, men även hit till bloggen då det är väldigt många bilder som återkommer, vilket är något som jag inte gilalr speicellt mycket.
- En bild ifrån en mysig morgon ute hos hästarna i somras
 
Nej nu måste jag gå och äta lunch innan jag ska byta om till ridkläder och åka mot stallet för att ta hand om Promise samt rida Cocco. Vi hörs igen när jag kommit hem. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Härligt med lördag

God morgon på er, eller god lunch ska jag kanske säga då klockan snart är luntid. Det är även den sista helgen innan det är lov, vilket inte heller är helt fel och även nästa vecka är bara 4 dagar, precis denna veckan var.
 
Planerna för dagen är inga speciella mer än att jag ska till stallet och "tävla" tillsammans med Cocco. Jag får hoppas att det går bättre idag och att jag inte glömmer programmet... Jag tänkte lägga upp framridnignen lite annorlunda än vad jag gjorde förra veckan och så får jag hoppas att det ger resultat ute på banan. då jag stressade lite för mycket på framridningen förra veckan.
 
Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite, jätteroligt att göra det en lördag men om jag har gjort det nu blir det mindre i morgon och mindre i veckan. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Dagens hoppass på Perry

Red ett hoppass på Perdita idag. Jag kommer dock att kalla henne Perry då det är det vi kallar henne i stallet, så att ni vet att det är samma häst. Jag hade bara hoppat henne något ynka litet språng innan, så jag visste lite vad jag hade att vänta mig idag. Det gick över förväntan och jag tycker att vi fick till hyfsade språng. Det sista språnget som var ett högre språng var riktigt bra och hon hoppade verkligen igenom ryggen. Jag funderar på om jag inte ska hoppa en hoppkurs på henne under lovet, det hade nog varit riktigt roligt och lärorikt.

Nu ska jag hugga in på detta som står framför mig på bordet och bara ha en slapparkväll i soffan tillsammans med brorsan.
XoXo//Emma

Ett bra pass

Hoppade Perdita/Perry idag och jag tycker att det gick bra för att vara första gången jag hoppade henne. Nu ska jag gå och ta hand om Kapten innan jag ska åka och handla innan jag beger mig hemåt.
XoXo//Emma

Skolveckan avklarad

Har precis kommit in från en promenad med Gucci och tänkte kika in här hos er innan jag åker iväg mot stallet för träning och att ta hand om Kapten. Jag måste även handla på vägen hem, vilket inte är det roligaste att göra. Men jag har inget val om vi vill ha något att äta ikväll...
 
Denna veckan har gått fort tycker jag, men det var nog tur då jag inte hade klarat med en dag till i skolan denna veckan. Jag håller bokstavligen på att gå under av allt vi har haft/har att göra, tar tog tillbaka det där jag sagt om att det var inte var så mycket plugg på gymnasiet. Det kommer, de vill jag lova.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och börja bege mig stallet och dagens hoppass. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Underbara fredag

Äntligen är de fredag, gissa om det ska bli skönt att få helg? Även om jag är en zombie idag, så uppskattar jag verkligen att det är fredag + att det är hoppträning i eftermiddag och det gör ju inte direkt dagen sämre. Har ett tal som ska hållas idag också, men det ska nog gå bra och jag har hyfsat koll på allt jag ska säga.
 
Jag och Erik får även kvällen för oss själva, så jag gissar att vi kommer kika på någon skräckfilm eller något liknande. Det låter som helt lagom planer för ikväll enligt mig. Ska ni hitta på något speciellt under kvällen?
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Torsdagspass på gymmet

Jag struntade i att plugga under eftermiddag och åkte till gymmet och körde ett pass istället, vilket jag inte ångar då det var hur skönt som helst och väldigt behövligt. Blev ett lite kortare, men lite intensivare pass och det känns i kroppen redan nu. Jag märker också at tjag bygger mer och mer muskler och klarar att köra tyngre än vad jag gjorde i början. Underbar känsla!
 
Det är det jag har hunnit med att göra sen vi hörde senast, det tar ju ändå lite tid att ta sig dit och hem samt att man ska hinna köra ett pass på gärna över timmen där också. Jag har dock hunnit lagat och fått i mig middag också, så det är väl alltid ett plus.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska ta tag i plugget och komma i säng tidigt ikväll är det som gäller för min del. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Långa torsdag

Har precis kommit hem från skolan, en lång dag sa vi ja. Jag är helt slut, men tänkte ändå försöka få lite plugg gjort då det behövs och sedan tänker jag om det inte bra att åka till gymmet och köra ett pass för att få ltie avkoppling och för att få tankarna på annat. Får se hur jag gör, det lär ni märka senare under kvällen. 
 
Nu måste jag återgå till pluggandet då jag har några saker som jag gärna vill få klart så att jag slipper tänka på de senare. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare i morgon. 
XoXo//Emma

Redan torsdag

Satt uppe lite för sent igår, vilket gör att jag är ltie som en zombie som lever på kaffe just nu. Det kommer jag även vara i morgon, men vem bryr sig egentligen. Ibland måste man få vara så också, även om jag kanske inte alltid blir den snällaste när jag fått lite för lite sömn och är stressad. Jag är lite av dem båda nu, så jag hoppas att ni i min närhet inte tar allt för illa upp om jag tappar humöret lite.
 
Idag har jag bara skolan inplanerat och det är nog det enda jag tänker ha inplanerat för dagen då skoldagen är så pass lång som den är. Överväger att åka till gymmet, men vi får se om jag kanske stannar hemma och pluggar istället. Det lär visa sig under dagen.
- Denna lilla ponnyn fick även beröm från USA nu under morgonen, det är ju alltid trevligt :D
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagn.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Effektiv onsdag

Jag har precis kommit hem efter att ha varit hos Denise en snabbis då hon var väldigt förkyld, men vi ville verkligen se säsongsfinalen tillsammans så det gjorde vi ändå och jag kan säga att det verkligen var ett bra avsnitt. Hoppas dock inte att hon smittade mig, för jag känner inte för att bli förkyld...
 
Jag slog nog även rekord i snabbhet idag, jag åkte till stallet, tog hand om ponnyn samt mockade, åkte hem och han duscha inom loppet av 1h. Ibland är det tur att man kan vara snabb när det gäller saker och ting, men det var för att jag ville komma hem till Denise så fort som möjligt.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och sitta framför twitter. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Next -stallet

Jag är bara hemma en snabbis och mellanlandar innan jag ska åka till stallet, men jag hinner slänga in ett snabbt blogginlägg åt er innan jag åker mot stallet. Jag fick tid till det då vi fick sluta lite tidigare efter att ha bestämt vårat tema till en utställning som vi ska ha i punkt i Maj, men vi fick även träffa och prata lite med några lärare ifrån Örebro då vi troligtvis ska sammarbeta lite med deras skola och deras elever. Det kan nog bli en intressant och lärorik grej att göra.
 
Nu ska jag hoppa i ridkläderna och åka mot stallet för att hina göra klart det och komma hem i tid innan jag ska åka hem till Denise där även Becca är. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare under efterdagen.
XoXo//Emma

Onsdag och mitten veckan

Det har redan gått och blivit mitten av veckan, vilket är väldigt skönt. Idag är det också en ganska kort skoldag och det gör ju inte denna dagen sämre. Sen har vi två estetiska lektioner, vilket gör att det är en rolig skoldag också. Det som är mindre roligt är väl historialektionen i mitten av dagen...
 
Efter skolan ska jag åka till stallet och ta hand om lilla grå innan jag snabbt åker hem och duschar för att sen åka hem till Denise där hon, jag och Becca ska se säsongfinalen av PLL tillsammans. Det kommer nog bli en mysig kväll, även om jag ska åka hem därifrån ganska tidigt då jag känner att jag vill plugga inför den muntliga redovisnignen i morgon samt provet nästa vecka.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma 

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Tisdagskväll i stallet

Idag var en sån dag jag bara ville mysa med mitt hjärta och bara låta tankarna flöda när jag var i stallet, så jag satte mig inne hos henne och gjorde det och det var precis vad jag behövde. Ännu bättre var att hon hade hö som hon åt på och det tycker jag är ett mysigt och behgaligt ljud som gör att man slappnar av, precis som hovar som klapprar mot asfalten.
 
Annars har jag hunnit hjälpa till att laga middagen och sen har jag pluggat ytterlgiare lite till, sålart gjordes detta i ridkläder- Är man hästmänniska så är man, dock tror jag inte att familjen uppskattar det jättemycket... Men de får stå ut med att jag går runt i ridkläder när jag har massa saker som ska göras innan jag "hinner" få av mig dem. 
Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag inte sitter i ridkläder hela kvällen. Vi hörs som vanligt senare ikväll
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma en snabbis

Har precis fått i mig lite yoghurt och druckit en kopp kaffe för att få lite energi i kroppen då jag är helt slut efter denna dagen i skolan. Har dock fått lite plugg gjort nu efter att jag kommit hem, så det är väldigt skönt att det är avklarat och att jag kan få en lugnare kväll senare.
 
Nu ska jag dra på mig ridkläder och bege mig mot stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en fortsatt bra tisdagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

TMI

Jag har kommit på ytterligare några saker som jag tror att ni inte visste om mig som jag hoppas att ni kanske tycker är lite roliga att veta.
 
*Jag har bara en och en halv framtand, ena halvan av en framtand har jag slagit ut för flera år sedan när jag lekte i på fritids i skolan (med andra ord när jag var ca 8-9 år)
 
* Sola tycker jag är skönt, men efter 5 minuter får jag långtråkigt och vill göra något annat... Men alla vet att sommaren blir bättre med en snygg bränna, men inte är det roligt att sola till sig den. Jag avundrar er som blir bruna lätt.
 
* Jag älskar att shoppa och köpa nya saker, vad det än gäller, stora som små. Jag är dock väldigt sparsam, så jag får alltid dåligt samvete för mitt konto efteråt och tänker alltid igenom ett köp 566453 gånger innan jag köper det.
XoXo//Emma

Tisdag även denna veckan

God morgon på er, hoppas att allt är bra mer er. Själv är jag ganska trött, men jag tar mig igenom dagen. Vi har veckans näst längsta dag framför oss, så det är lite mindre roligt att börja första dagen efter helgen med den. Men vi får se det positivt, vi fick en dag extra på helgen istället.
 
Eftersom att det är tisdag idag så är det stallet och lilla grå som gäller efter skolan för min del, precis som det alltid brukar vara på tisdagar. Det blev bara en snabbis med henne i lördags, därför tänkte jag att jag ska gosa extra mycket med henne idag.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma
 

Effektiv måndagskväll

Jag har suttit och pluggat en hel del nu under kvällen, för en gång skull var det lite roligt också. Det har nog lite att göra med att det inte var någon press, utan att jag själv valde att göra det. Jag har fått en del saker öerstökat, så nu är det bara plugg till en muntlig redovisning torsdag/fredag och till prov nästa vecka som gäller. Det ska bli skönt med en lättare period nu och att vi inte får allt för myket arbete nu när det väntas nationella...
 
Nu ska jag fortsätta titta på Ullared med familjen och sedan är det jordskott som gäller. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Vlogg

¨
XoXo//Emma

Ideal

Kroppsideal är något som många av oss tjejer blir påverkade utav och som tyvärr många mår dåligt över, då man vill gärna se ut som de gör på bilderna i tidningar och liknande. Men om ni tänker efter, är det så snyggt att vara så smala som vissa är? Är det inte bättre och snyggare att ha lite mer kurvor och muskler, än att vara i princip skinn och ben? Nu ska jag dock inte dra alla över en kant, absolut inte. Men i många fall är det så, eller om det har blivit photoshopat så att de ska se ut som att de är smalare än vad de egentligen är.
 
Därför tycker jag att vi alla ska ta och strunta i idealen, så länge du själv är nöjd med dig själv och att du mår bra har ingen annan något att säga till om. Det är din kropp och det är du som bestämmer över den, ingen annan. Jag själv är nöjd med min kropp och det är något jag kan säga öppet. Jag hoppas att ni andra ute också kan vara det utan att skämmas för att säga det, för alla är fina precis som de är.
XoXo//Emma
 

Lunchar

Har precis varit och tränat, nu lunchar jag med Linnea och Alice.
XoXo//Emma

En ny dag och en ny vecka

I morse var det väldigt skönt att inte ha en klocka som ringde, även om jag vaknade ganska tidigt av vana. Däför tänkte jag utnyttja tiden och få något vettigt gjort, b.l.a tänkte jag åka till gymmet och köra lite, dagens video ska spelas in, redigeras och laddas upp samt att jag ska fixa lunch, plocka med tvätt och jag vill gärna ha tid att kunna arbeta med saker som har med bloggen att göra. Så jag har lite fullt upp idag ser det ut som. Annars har jag inget speciellt inplanerat för idag.
 
Ni får gärna komma med förslag på vad ni vill se för video idag. En room tour kommer, pappa ska bara fixa 2 saker i mitt rum innan jag gör den och jag har även en empites på G, måste ara få ihop några fler tomma grejer innan jag kan spela in den videon.
 
Nu ska jag gå med Gucci och sedan ska jag byta om till träningskläder och bege mig mot gymmet för att köra ett förmiddagspass. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar helgen

XoXo//Emma

Söndagskväll

Idag var det jag som fick laga mat igen, idag blev det dock lite nyttigare än pizza. Idag lagade jag tacos, inte för att det är så mycket att "tillaga" egentligen. Det är ju bara att göra köttfärs med tacokrydda och skära lite grönsaker, gott var det iaf. 
 
Jag har även hunnit gått en promend med Gucci sen vi hördes sist. Så lite saker har jag fått gjort, även om jag inte tog mig iväg till gymmet. Men dit åker jag nog i morgon, även om jag är lite förkyld. Jag vill och behöver köra ett pass snart känner jag och eftersom att jag är ledig i morgon passer det perfekt.
 
Nu ska jag fortsätta jobba lite åt er innan jag förflyttar mig ut till vardagsrummet för att titta på Tv med familjen. Ni får ha en fotsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Söndag utan söndagsångest

Jag kan inte säga att jag speciellt nöjd med vad gjort idag, vilket är inget alls. Överväger att bege mig till gymmet för att känna att jag fått något gjort idag då jag bara legat i sängen och kört till affären under dagen. Känner mig dock lite förkyld så det är inte jättesmart att åka och träna. Jag får se hur jag gör med det. Eller okej, jag har jobbat lite under dagen då jag fixat ihop inlägg åt er så inget har jag väl egentligen inte gjort...
 
Idag är det iaf söndagsångest, då jag har ledig i morgon. Det är väldigt skönt och det innebr en kortare skolvecka, vilket inte heller är speciellt dumt. På fredag är det hoppträning och omgång 2 av dressyren är på lördag, så veckan får gärna gå fort.
XoXo//Emma

Lätt A [Emma & Choco] - Video

XoXo//Emma

Välkommen söndag

Har precis kommit in från en promenad i skogen med Gucci, jag tror att det var en runda på ungefär 3km som vi gick. Gucci älskar verkligen att gå i skogen, hon hoppar och stundsar och luktar på allt som går att lukta på.
 
Idag har jag inget inplanerat och så tänker jag att det ska fortsätta att vara då det känns som att det är precis vad jag behöver just nu. Det betyder även att det är en perfekt dag för att sitta och skriva ihop lite inlägg åt er, så nu ska jag bara komma på några bra idéer till inlägg. I morgon kommer det bland annat upp ett inlägg kring ett ämne som  jag tror att många upplevt och som jag hoppas att ni kommer gilla.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

Jag har suttit och kikat och analyserat filmen från dagens omgång av "tävlingen" samtidigt som jag redigerat den. Nästa omgång är nästa vecka, så vi får se om vi plockar någon rosett eller inte. Ifrån dagens runda ser jag tydligt att jag måste vara mer noggrann med mina ökningar och sedan är avbrotten/vägarna aningen slarviga samt att jag inte får släppa mina axlar som jag gör. Det är också därför jag tycker att det är bra att få saker filmat, så att jag kan se vad jag behöver bättra mig på.
 
Nu ska jag gå med Gucci och sedan tänkte jag att vi ska krypa ner under täket och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Dagens debut

Jag har precis kommit hem från stallet och stan, då jag, Denise och My gick ner på stan efteråt och tog en fika. Köpte även pizza på vägen hem, det är ett lätt och bekvämt val när det är jag som får stå för matlagningen...
 
Men om vi ska prata om dagens debut i LA. På framridningen kändes hon trevlig och det var inga problem med något moment, jag gick igenom banan i mitt huvud och då kom jag ihåg den. När jag sen skulle rida den inne på banan red jag skänkelvikningen åt fel håll den första gången... Det var inte jättekul, men shit happens och det felet tar jag på mig.
 
Om vi bortser från det tycker jag att det gick bra, förutom att jag inte var på henne tillräckligt mycket på ett ställe när det var förvänd galopp vilket gjorde att det blev jobbigt för henne och då bröt hon av till trav och hon var lite matt på något ställe annars i banan. Förutom det tycker jag att hon skötte sig utmärkt och jag är nöjd med tanke på att det var första gången jag red ett LA program samt att jag kanske ridit denna ponnyn 10 gånger eller något liknande. Densie och My var snälla och filmade samt fotade. Filmen kommer nog upp under morgondagen däremot, för nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska sätta mig i soffan.
 
Outfiten
Ridbyxor - Ullared
Tröja - fått av kusin
Stövlar - Tretorn advance
Hjälm - Hööks
 
Schabrak - sebos.se
Träns - ihopplock
Sadel - ingen aning
XoXo//Emma

Gästblogga

Som det ser ut i dagsläget åker jag till Sälen 9-12 April. Då kommer det bli svårt för mig att kunna blogga aktivt då jag inte kommer ha så mycket tid att sitta och blogga, vi lär göra saker så gott som hela tiden och vara ute i backarna större delen av dagarna. Därför undrar jag om någon av er är intresserade av att gästblogga här hos mig? Om ni är det är det bara att slänga iväg ett mejl till emma.ostensson@live.vasteras.se med det ni skulle vilja blogga om här hos mig.
XoXo//Emma

Framridning

XoXo//Emma

Skönt med lördag

Hos oss har det varit vår och riktgit fint väder den senaste veckan, sedan igår snöade det idag och vaknade vi upp i ett vinterlandskap. Det är sjukt fint, men jag var väldigt inställd på våren... Jag tänkte ta en längre promenad med Gucci i snön sen vid lunch, för det är ändå soligt och fint ute idag. Än så länge ligger jag dock kvar under täcket och täntke göra det ett litet tag till.
 
Planerna för dagen är bara jag ska till stallet i eftermiddag och sedan har jag och brorsan kvällen för oss själva här hemma. Så det blir väl någon skräckfilm eller liknande skulle jag tro. En helt ok lördagskväll i mina ögon, då jag inte är så sugen på att vara ute och fara ikväll.
 
Nu tänkte jag sätta mig och skriva ihop lite inlägg åt er och lite sista minuten plugga dressyrprogrammet, hoppas verkligen att det sitter nu. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av kvällen

XoXo//Emma

Ett bra pass

Jag hade tänkt en vecka för tidigt, det var hoppning nästa vecka och alltså bommar idag. Dock blev det dressyr större delen av passen och sedan avslutade vi med några språng över en sockerbit. Jag hade iaf Cocco idag, så jag är glad att jag fick chansen att rida igenom henne en gång innan i morgon. Passet gick väldigt bra och det sista språnget tyckte jag var bra. Hon var riktigt trevlig hela passet, hoppas att hon är lika fin och trevlig i morgon bara.
 
Nu ska jag förflytta mig ut till vardagsrummet och min familj för att titta på Let's dance. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rock the socks

XoXo//Emma

Tidig fredag

Det var väldigt skönt med en tidigare dag idag, jag har njutit till fullo och bara tagit det väldigt lugnt nu efter att jag har kommit hem. Därför har jag inte mycket roligt att skriva åt er just nu, då jag bara gått en promenad med Gucci och tittat påvideos. Vissa eftermiddag får vara så, det gör inget i mina ögon.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och köra till stallet för att ha hoppträning samt ta hand om Kapten. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Härliga fredag

Äntligen är det fredag idag och det blir inte sämre av att denna skoldagen slutar 11 och att vi är lediga på måndag. En långhelg blir det med andra ord, vilket kommer bli hur skönt som helst.
 
Efter skolan idag ska jag åka till stallet och rida, idag är det hoppning som står på schemat. Funderar på om jag ska åka ut tidigare då jag slutar tidigt för att rida igenom Cocco tills i morgon och kunna rida igenom programmet på henne en gång innan i morgon. 
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Säger god natt

XoXo//Emma

TBT - ett år sedan

Denna bilden togs för exakt ett år sedan och det var dagen jag och mina kompanjoner på bilden intervjuade Mietek Grocher, en av de som överlevde förintelsen och andra världskriget. Jag kommer än idag ihåg hur spända vi var inför att få intervjua honom, men riktigt roligt och lärorikt var det. Uppskattar verkligen att vi fick möjligheten att göra det.
XoXo//Emma

Hemma

Äntligen är denna långa och sega dagen avklarad. Här var vi verkligen positiva Emma, absolut... Nejdå, men jag har gått och varit trött hela dagen och efter att ha haft prov sista lektionen är mina hjärna ganska off just nu. Jag ska dock försöka mitt bästa för att ni ska få en rolig och intressant blogg resten av kvällen. 
 
Nu ska jag fortsätta med att inte göra mycket alls och plugga lite LA tills på lördag. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddagen så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Redo för veckans längsta dag

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Själv är jag trött och sitter med böckerna och pluggar nu in i det sista. Det kommer bli skönt att få denna dagen klar då den både är lång och det är ett prov samt ett läxförhör.
 
Skolan är det jag har inplanerat för idag, det kanske blir att vi åker iväg en sväng till gymmet ikväll också. Det får dagen och kvällen utvisa. Jag kommer iaf ha en pluggfri kväll och den saken är säker, om jag inte tar det kommer ni kropp snart att lägga av då det varit så stressigt nu ett tag.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Avslutar denna onsdagen

Körde hyfsat hårt på gymmet idag och väntar mig träningsvärk i morgon/övermorgon. Men jag kände att det var precis vad jag behövde idag. Jag ska börja lägga in mer konditionsträning tänkte jag, då jag annars bara kört uppvärmning och sedan maskiner men aldrig ordentlig med kondition om man bortser från spinningen som jag kör ibland.
 
Annars har jag inte hunnit göra speciellt mycket sen vi hördes sist, jag har bara kommit hem, ätit, tagit en dusch och skulle vl behöva plugga lite mer. Fastnade dock framför twitter istället för att plugga, vilket inte är så bra...
 
Nu tänkte jag avsluta för idag då jag håller på att somna sittandes. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Då kör vi

Sprang 3,6 km hit till gymmet, så jag är uppvärmd och tänkte börja köra lite maskiner nu och avslutar med 15 minuter på bandet.
XoXo//Emma

Härlig eftermiddag

Under eftermidagen har jag åkt iväg för att köpa en grej som jag ville ha till Cocco till i helgen. Jag fick cykla en bit, men det var så fint väder så det gjorde verkligen inget. Jag åkte även till stallet direkt efter det och tog hand om lilla grå. Vi gosade en massa samt att jag såklart borstade henne.
 
Jag kom precis hem från det, eller jag har hunnit med att gå en längre promenad med Gucci också. Nu behöver jag dock sätta mig och plugga lite inför i morgon. Det känns som att det är det enda jag skriver om här på bloggen nu, men det är mycket som rör skolan och gymnasiet är något som är väldigt tidskrävande. Därför ska det bli skönt att köra ett pass på gymmet ikväll då jag behöver koppla av och släppa skolan för ett tag.
 
Nu ska jag laga lite middag åt familjen innan det är dags för mig att åka mot gymmet för att köra ett pass. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag kväll så hörs vi senare. 
XoXo//Emma

Wake up call

 
 
 
XoXo//Emma

Mitten av veckan

Då har det redan blivit mitten av veckan, vilket är hur skönt som helst då det snart är fredag och helg. Idag är jag nog hemam redan vid 10 också, vilket inte direkt gör denna dagen sämre.
 
Eftersom att det är onsdag har jag stallet och lilla grå i eftermiddag, precis som alltid. Idag kan jag också göra stallet tidigt, vilket är väldigt skönt då det annars kan bli sent på onsdagar. Jag funderar även på om jag inte ska åka och köra ett pass på gymmet när jag ändå är i närheten. 
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp åker och möter upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Mysig tisdag i stallet

Har nyss kommit ur duschen efter att ha kommit hem från stallet. Det var ett riktigt dammoln till ponny jag hade att ta hand om, det märks alltså att hon rullar sig i princip varje dag ute i dagen... Vi får inte heller duscha av ridskolehästarna, därför kommer hon tyvärr att få gå dammig då jag inte har tid eller ork att stå 2-3h och försöka borsta bort allt damm som ändå inte kommer försvinna.
 
Valde att ta en lång dag i skolan idag och det gjorde att jag fick mycket gjort och jag har inte mycket plugg kvar nu, det är bara ett prov och ett läxförhör på torsdag, en muntlig redovisning nästa vecka, samt ett prov om en månad jag har kvar. Det känns skönt att ha koll på läget och fått bort en del plugg.
 
Nu tänkte jag bara ta det lugnt resten av kvällen, men vi hörs som vanligt senare.
XoXo//Emma

2222 dagar ❤

 
Idag har jag och lilla grå hållt ihop i 2222 dagar och fler dagar ska det minsann bli. Hon betyder allt för mig. Speciellt efter vad som hände för 26 månader sedan 
XoXo//Emma

26 månader

 
Idag är det 26 månader sedan mina fina killar lämnade livet här på Jorden. Det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på dem och saknar dem. Ingen kommer någonsin kunna ersätta deras plats i mitt hjärta, för världens finaste prinsar kommer alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta <3 Men jag får se det positivt, de har inte ont längre.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Idag var en sån dag man bara ville ligga kvar i sängen och inte göra mycket alls, men det är bara tisdag så det var bara att pallra sig upp. Jag kör även på lite mysigare kläder idag då det är en lång dag och vi har samtalsdagar idag och i morgon, vilket gör att vi inte har några lektioner men vi måste vara i skolan ett x antal timmar. Är i skolan länge idag, då blri det endast en skoldag på 2h i morgon istället.
 
Eftersom att det är tisdag har jag stallet och lilla grå efter skolan, precis som det alltid brukar vara. Jag tänkte försöka få stallet klart ganska snabbt då jag känner att jag vill ha denna kvällen hemma och det utan plugg eller andra krav.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna måndagen

Åkte iväg till gymmet med mamma under kvällen, eller rättare sagt så åkte mamma med mig då det var jag som körde dit och hem. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, fy tusan vad roligt det är! På gymmet körde vi ett pass med spinning och även idag var det en rolig ledare som höll i passet, vilket gjorde att jag körde med ett stort leende på läpparna fast att det var jobbigt som tusan. 
 
Att åka iväg till gymmet är väl det jag har hunnit med under eftermiddagen, förutom att jag har fått upp videon åt er samt att jag har pluggat en del så nu har jag knappt något plugg kvar som verkligen måste göras. Den känslan är väldigt skön, får dock se hur länge den varar...
 
Nu tänkte jag släppa ut Gucci innan jag börjar avsluta för idag och krypa ner under täcket då jag är helt slut. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Spinning nästa

XoXo//Emma

Vårkänslor

XoXo//Emma

Träning för hunden

När jag kom hem satte jag mig och spelade in en video, som jag snart ska redigera och ladda upp. Jag ville bara kika in här hos er innan jag börjar göra det.
 
Efter att jag spelade in den satte jag på Gucci koppel och så cyklade vi runt min första skola, bara för att det var sånt fint väder och jag kände att Gucci skulle behöva springa lite då hon knappt har någon kondis, lilla tanten. Hon verkade dock tycka att det var roligt då hon såg väldigt nöjd ut undertiden vi åkte runt.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera filmen som jag nyss spelat in och sedan ska jag sätta mig och göra lite plugg. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

Då var det dags för en ny vecka igen. Jag tycker dock att det ska bli en okej vecka då vi har 2 dagar som kallas för "samtalsdagar" så det är bara 3 ordentliga skoldagar som väntar och sen till helgen är det dags för mig och Cocco att "debutera" LA. Jag ska verkligen försöka se om någon har möjlighet att filma, för det hade varit roligt för min del att få se hur det ser ut.
 
Idag händer det inte mycket för min del, jag ska filma, redigera och få upp en video åt er och sedan hade jag tänkt försöka få ihop lite inlägg åt er tills senare under veckan. Ni vet att ni alltid kan kommentera era förslag på inlägg som ni vill läsa, det är alltid välkommet. 
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

En lång söndag

Precis som jag trodde blev det en lång dag då det var väntat med final nu hyfsat sent under eftermiddagen. Det var min brorsas lag, mot min brorsas lag för tredje året i rad, riktigt duktiga är de. Jag åkte med dels för att se finalen, men också för att köra ett pass på gymmet som idag blev mycket mage, armar och rygg. Jag var riktigt mör efteråt, så jag väntar mig lite träningsvärk i morgon.
 
Nu ska jag gå med Gucci och sedan ska jag hoppa in i duschen innan lite plugg ska göras klart. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Work it

Matchning på hög nivå och nu ska här jobbas innan jag beger mig mot fotbollsplanen för att kolla på match.
XoXo//Emma

Mysig söndagsmorgon

Jag har precis kommit in från en härlig promenad med Gucci ute i det fina vårvädret. Jag hoppas verkligen att detta fina håller i sig nu, för det är verkligen saknat nu efter vintern. Just nu är det lite för kyligt för mig och mina lungor, men snart tänker jag även börja springa ute igen och även det är något som jag har saknat nu under vintern.
 
Nu ska jag plocka med mig lite plugg och bege mig mot både en innebandyhall, gymmet och en fotbollshall. Så jag har ingen aning om när jag kommer hem och med andra ord så är det dagens planer. Jag har mobilen med mig så räkna med att ni kommer få uppdatering.
XoXo//Emma

Avslutar kvällen

XoXo//Emma

Plugga program

Har precis pluggat lite dressyrprogram så att det ska sitta i huvudet, det stod jag även och gjorde vid sidan av fotbollsplanen under eftermiddagen, som den äkta hästmänniskan jag är. Jag hoppas verkligen att det gör det om en vecka när jag och Cocco ska ut på dressyrbanan.
 
Nu ska jag och familjen bunkra upp med lite godis, chips och läsk framför finalen av Melodifestivalen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Match nr 2

Léendet är kanske inte direkt äkta då jag inte tycker att det är så roligt att stå vid en fotbollsplan hela eftermiddagen... Men vi har precis varit ute på Erikslund och käkat, nu inväntar vi match nr innan det börjar bli dags att röra sig hem för en kväll i soffan framför Melodifestivalen.
XoXo//Emma

Allt är bara perfekt

Som ni kanske såg åkte jag iväg till stallet och red i morse, hästen jag red var en C-ponny vid namn Chocolate suprise. Vi red lite delar ur LA programmet och jag tycker att det gick väldigt bra, Cocco var väldigt trevlig och fin idag. Denna lektionen hade min förra tränane Jojjo och idag sa hon till mig att jag måste skriva upp mig och Cocco på en klubbtävling i dressyr nästa helg och helgen efter det och det skulle va LA såklart. Så nu är det bara att försöka plugga in det programmet i huvudet tills nästa helg.
- Lånade denna bilden på Cocco från ridskolan hemsida
 
När jag kom hem såg jag även att statistiken var skyhyg med tanke på att klockan inte ens är 12 ännu, vilket såklart är hur roligt som helst och jag blev väldigt glad nåär jag såg det. Det är redan nu besöksrekord och halva dagen har knappt gått. Jag började därför undra vart alla ni trevliga läsare kom ifrån, sen öppnade twitter och såg att Sara Ramirez hade svarat på en av mina tweets. Vilket gjorde att jag blev väldigt glad och sen är det lite roligt att hon som är en av mina förebilder hjälpte oss och bloggen till ett besöksrekord. 
 
Detta senaste dygnet/36h har varit riktigt bra och just nu är jag bara otroligt lycklig. Jag har jag ridit två bra pass på två olika hästar samt anmält mig till "tävling" med en av dem, lämnade in ett prov med en bra känsla,igår körde jag bilen väldigt bra och sist men inte minst har jag fått svar av två från det underbara castet i Grey's.
XoXo//Emma

Morgon jobb

XoXo//Emma

En bra fredag

Idag var nog lätt den bästa körgången någonsin, inte fullt så bra som när min hadledare áka mamma kör, men det var mycket bättre än förra gången jag körde. Nu börjar allt verkligen sitta och det körs mjukt, vilket det inte direkt gjorde i början. Jag åkte alltså med till Bombadier då jag ville köra lite, fikade dock med muffins och kaffe där så jag överlevde att vara där 1h.
 
Det är väl det jag har hunnit med att göra sen vi hördes senast. När vi kom hem såg vi kvällens Let's Dance och utröstingen. Med andra ord blev det bara en lugn kväll i soffan, helt ok det också
 
Nu tänkte jag krypa ner under täcket med Gucci, hoppas dock inte att hon tar lika mycket plats som hon gjorde natten som var. Även om jag inte blev jättesur då jag kunde twittra med castet från Grey's och jag fick svar från Justin Chambers så jag var väldigt glad i morse och under provet. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Vårkänslorna denna fredag

Idag körde vi grillpremiär då det var så fint väder. Behöver jag ens säga hur gott det var med den första grillade kycklingfilén med grillade grönsaker efter en lång höst/vinter? 
 
Även i stallet gick vi i vårens tecken, vi joggade fram hästarna ute i paddocken. Jag hade Kapten och jag kände verkligen på honom att han tyckte om att få vara ute, vilket även jag tyckte var väldigt mysigt. Sen när vi gick in i ridhuset en sväng blev han genast loj, jag tror både han och jag ville köra hela passet ute i det fina vädret.... Ute blev han riktigt trevlig och vi gjorde några bra galoppombyten
 
Gymmet hade stängt, men jag åker med ändå så att jag kan få köra lite. Därför måste jag byta om för vi ska snart sticka. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

I bilen

Jag har kommit på att det är vissa meningar som ofta återkommer i bilen när jag kör och jag kom på att det kan vara en rolig grej att dela med mig av.
 
* Är kanten bra/Ligger jag bra i kanten?
 
* Har jag högerregel här framme?
 
* Vänta med att växla! (mamma)
XoXo//Emma

Mellanlandning hemma

Idag har jag haft energi, trots ganska få timmars sömn inatt då jag hade en hund som tog upp ungefär hela sängen... Energin börjar dock gå ur mig nu, så jag tänkte fylla på med lite kaffe och något att äta nu innan jag åker iväg till stallet. 
 
Planerna för kvällen är bara att jag ska åka och rida, får dock se om jag rider 2 hästar eller bara en. Jag kanske står vid sidan av en fotbollsplan under kvällen också, det har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Det lutar nog mot att jag åker med, men jag funderar på att köra ett lättare pass gymmet undertiden och kollar sista halvleken av matchen. Spridda tankar, men ni lär märka vad jag gör och vart jag är då ni alltid är med mig.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för dagens träning. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

Äntligen var det fredag idag, vilket betyder en kort skoldag med 3 lektioner för min del. Dock börjar morgonen med ett matteprov, det är mindre roligt... Men det måste göras och efter det är det inte många matteprov kvar att skriva. Jag tror ändå att jag har hyfsat bra koll på det som kommer under dagens prov, så det borde inte vara någon fara.
 
Eftersom att det är fredag är det träning och stallet som gäller efter skolan, precis som det brukar vara. Idag ska vi nog ha bommar om jag inte har helt fel och som det ser ut nu vill jag fortsätta arbeta med Kapten då det gick väldigt bra för oss ihop förra veckan. 
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska se det nya avsnittet av Grey's och innn jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Effektiv torsdag

Det var en lång skoldag, men jag avslutade den med att ta en längre promenad med Gucci i det fina vädret. Det fick jag mycket energi av och fick 2 saker som skulle skickas in inskickade och så pluggade jag till ett prov jag har i morgon bitti samt att jag nästan skrev klart en text som också ska skickas in. En ganska effektiv pluggdag med andra ord.
 
Åkte även till gymmet med mamma och körde ett spinningpass, vilket var hur roligt och jobbigt som helst då vi hade en rolig ledare. Jag känner dock att jag har en liten förkylning i kroppen, men jag hoppas att den försvinner då jag verkligen vill kunna köra 2-3 pass på gymmet i veckan från och med nu. Men man måste lyssna på sin kropp, jag hoppas dock att jag kan köra ett till pass på söndag.
 
Nu tänkte jag släppa ut Gucci och sedan avrunda för idag och krypa ner under täcket med henne. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon, precis som vanligt.
XoXo//Emma

Here we go again

XoXo//Emma

Härlig promenad

XoXo//Emma

Veckans längsta dag

Då har det redan gått och bilvit torsdag, veckan har gått ganska fort och det tycker jag är väldigt skönt. Idag är det även veckans längsta dag, så jag kör på lite mysigare kläder idag. 
 
Efter skolan i eftermiddag ska jag plugga lite, vem blev förvånad över det? Skolan tar verkligen över nu såhär innan alla nationella och innan sommarlovet. Jag ska dock inte plugga jättelänge, utan sen ska jag och mamma åka iväg till gymmet och köra lite. Det ska bli väldigt skönt då det var ett tag sedan och så är det bra då jag tycker att det hjälper mot stressen.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

XoXo//Emma

Bloggen är lite off

Just nu tar skolan väldigt mycket av min energi för tillfället. Vilket tyvärr gör att jag får svårare att komma på idéer till bra och roliga grejer att skriva åt er. Därför får ni gärna hjälpa mig på den fronten och kommentera vad ni skulle vilja läsa om, då jag vill driva en så bra blogg som möjligt.
 
Nu ska jag bara släppa allt plugg och lata mig framför serier. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Underbara lilla grå

Har precis kommit ut ur duschen efter att ha kommit hem från stallet. Vi slutade tidigare i skolan idag, vilket gjorde att jag fick mer tid i stallet och mer tid med lilla grå. Vi stod bara och mös efter att jag borstat klart. Hon kan vara en av de mysigaste hästarna, älskar verkligen denna underbara lilla ponny. Finns ingen bättre än hon <3
 
Nu ska vi nog käka innan jag kanske sticker ut och kör lite, även om jag har saker jag måste plugga på också. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under eftermiddagen/kvällen.
XoXo//Emma

Onsdag med sovmorgon

Jag hade sovmorgon även idag, vilket är väldigt skönt då jag inte längre har några sovmorgnar i mitt schema och därför uppskattar jag dessa morgnarna mer än vad jag gjorde förut. Detta resulterar även i att jag bara har 2 lektioner idag och alltså en kort skoldag.
 
Eftersom att det är onsdag ska jag åka till stallet och ta hand om lilla grå efter skolan, vilket också är ett perfekt sätt för oss hästmänniskor att slappna av. Idag blir det tyvärr en snabbvisit med ponnyn då jag antar att hon kommer gå 30 minuter efter att jag kommit dit.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Mysig tisdag

Har nyligen kommit hem, ätit och tagit en dusch efter stallet. Idag blev ponnyn ryktad lite extra länge, sen hade hon mat kvar så jag satte mig med maten i knäet så att vi kunde mysa lite. Jag tycker att det var mysigt iaf, sen hur mysigt hon tyckte att det var är en annan femma. Hon hade väl helst velat ha sin mat ifred, lilla matvrak till ponny.
 
Nu ska jag göra det allra sista med plugget innan jag lägger ihop det för ikväll. Sen sätter jag mig nog bara framför datorn och några avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Jag hade en kort men sen dag idag och sen jag kommit hem från skolan har jag suttit med lite tyska, är dock inte helt klar med den ännu så jag har lite att göra när jag kommit hem från stallet. Efter stallet blir det nog även en sväng till gymmet för att köra lite, vilket jag känner att jag gärna gör då jag har en massa energi som jag behöver få ur mig + att det är ett bra sätt att bara släppa allt runt om och bara fokusera på kroppen och andningen.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig ut i blåsten och åka till stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

"Bucket list"

* Besöka USA

* Åka på volontärresa utomlands för att hjälpa fattiga och utsatta barn
 
* Äga min egna häst
 
* Bli mamma
 
* Ta körkort samma år jag fyller 18
 
Har ni någon "bucket list", eller något som liknar en "bucket list"? Isf får ni gärna dela med er av den i kommentarsfältet så får jag se vad ni har för mål längre fram i livet.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, jag tycker bara att det är synd att det inte är lika soligt och fint som det var igår, men det hinner förhoppningsvis ändra sig under dagen. Man blir alltid mycket gladare utav sol och fint vårväder med fåglar som sjunger.
 
Min skoldag kommer bli skön då jag bara har 2 lektioner under eftermiddagen. Efter skolan sen är det stallet som gäller, precis som vilken annan tisdag som helst. Idag ska jag dock inte första så loss massa päls, jag tror nämligen att det är smart att "låta den vila" någon dag.
 
Nu ska jag gå med Gucci en sväng. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Kvällspromenad

Har precis kommit in från en lekstund och promenad med Gucci. Gissa om man börjar få vårkänslor när man kan gå i skinnjacka klockan 22 på kvällen och vara ute och leka med en glad hund. Vi mötte även upp mamma på bussen under promenaden, vilket gjorde att hunden blev extra glad då vi brukade göra det för något år sedan.
 
Nu tänkte jag avsluta för idag och försöka få några timmars sömn och avslappning, har nämligen en lugn morgon i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Stressen tar över

Just nu är jag väldigt stressad och har mycket att göra, vilket märks väldigt tydligt på min kropp men det kanske inte är något ni märker av. Eller jag hoppas att ni inte gör det. När stressen går till den nivån att kroppen börjar påverkas är det inte bra, men just nu är det väldigt mycket i skolan och det finns knappt tid att andas och därför tar kroppen stryk... Idag har jag pluggat enda sen jag kom hem från skolan, eller okej allra först tog jag en promenad med Gucci i det härliga vårvädret. Men efter det har jag bara pluggat och lagat middag.
 
Jag har ännu mera plugg att göra, jag tog bara paus för att kika in hos er en snabbis. Så fort allt är gjort måste jag se till att koppla av så att min kropp inte lägger av helt. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

En vanlig morgon

XoXo//Emma

Våren är här

Passade på att ta lite kort på Gucci i vårsolen igår och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet, dels en lydig och fin modell, men också gav det fina vädret och det bra ljuset mig möjlighet att verkligen prova kameran och se vad den går för. Bilderna är fotade med en Nikon D5200 med ett 18-105 VR objektiv
XoXo//Emma

Ny vecka och ny dag

Då var det en ny dag och en ny vecka igen. För min del händer det inte jättemycket speciellt denna veckan vad jag vet än så länge, har ni något speciellt inplanerat?
 
För dagen har jag inget inplanerat, funderar på att åka en sväng till gymmet efter skolan och köra lite. Behöver dock vara hemma ikväll då min brorsa och jag har kvällen för oss själva. Om så inte hade varit fallet hade jag varit hos Alice och vi hade hittat på något. Vi får ta det nästa vecka istället.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag och en bra vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

Jag tänkte försöka få många timmars sömn inatt och ska därför avsluta denna helgen nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En kväll på gymmet

Har precis kommit hem från ett pass på gymmet, tänkte bara kika in här hos er innan jag hoppar in i duschen. Jag och mamma hade bokat spinning lite spontant, så det åkte vi iväg och gjorde nu under kvällen. Det är väldigt roligt med spinning, iaf när man har en rolig ledare som vi hade idag.
 
Vad tycker ni förresten om inlägget under? Lite passande är ju att det är internationella kvinnodagen idag, vilket jag inte tänkte när jag valde dag att publicera inlägget på. 
 
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen innan jag lägger mig i soffan och tittar på Tv med familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mänskliga rättigheterHur bra tal höll inte denna grymma kvinnan precis? Det är även hon som skrivit hela talet, inte med hjälp från någon. Jag älskar verkligen att man ser hur viktigt hon tycker att detta är och hur känslosamt insatt hon är. Ta er gärna tid att lyssna på det ifrån ca 1 och en halv minut, det är först då hon börjar prata.


Jag gillar hur hon verkligen är insatt i detta och brinner för att få ett sämhälle där alla kan bli accepterade för de dem är, oavsett syn på sig och sitt kön eller sin sexuella läggning. Det är lika naturligt som att det finns blonda och mörkhåriga, "svarta och vit-hudärgade människor". Det är inget vi blir kritiserade för, alla är människor och ingen ska kunna kritisera oss för det! Varför ska då inte transpersoner eller personer med bisexuell/homosexuell läggning bli behandlade som människor, som "oss andra"?

Jag tycker att det är viktigt att alla ska kunna vara bekväma med vilka de är och det ska de kunna vara ute i samhället utan att få konstiga blickar eller liknande efter sig. Det är ändå 2015 vi lever i, är inte mänskligheten mer mogen än så?


De är är trots allt samma människor som de varit från början och har samma egenskaper och samma personlighet som de alltid har hadt. De är precis som vilken annan människa som helst, det finns ingen skillnad på de och oss! Därför är det fel att folk till och med kan gå så långt som att mörda en transperson just för att det är en transperson. Som Sara sa i sitt tal hade 7 transpersoner blivit mördade under de första 7 veckorna av 2015. Är det inte en galen värld vi lever i? Ska man riskera att bli mördad för att vara den man verkligen känner sig som, är det så vi vill ha det?
XoXo//Emma


Underbart fotoljus

Kameran fick följa med ut under lunchpromenaden med Gucci och jag kan säga att det inte är ett besult jag ångrar. Det var riktigt bra och fint fotoljus ute och hunden var väldigt lydig som fotomodell. Här får ni ett litet smakprov, mer bilder kommer upp här under morgondagen.
 
Ni får inte glömma att hålla utkik här under eftermiddagen, då det kommer upp ett inlägg som handlar om ett väldigt starkt och viktigt ämne.
 
Jag ska gå och äta lunch nu och sedan ska vi åka iväg till Hälla för att köpa en blomma. Såklart är det jag som kör, ju mer träning desto bättre. Jag märker verkligen att jag börjar bli säkrare när det gäller körningen nu och därför tänkte vi utmana mig genom att jag får köra i lite mer trafik och en lite längre stärcka än vad jag hittills har kört.
XoXo//Emma

Söndag med mindre söndagsångest

Då var det söndag igen, denna veckan med lite mindre söndagsångest. Jag tänkte få morgondagens video redigerad och sen tänkte jag fixa lite inlägg åt er samt att jag har 2 läxförhör i tyska nästa vecka + ett matteprov så jag tänkte väl även börja plugga till det.
 
Annars har jag inga speciella planer för dagen. Vi har pratat om att åka till mormor och fika lite, så vi får se hur det blir med det. Jag skulle även vilja komma iväg till gymmet under kvällen och jag har inte varit där på en vecka så det börjar bli dags att åka dit och köra ett pass.
 
Det är riktigt fint väder ute så nu tänkte jag gå en promenad med Gucci i det fina vädret och jag tar med kameran då det är riktigt bra ljus. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Kravlös lördag

Har precis skrivit ihop lite inlägg åt er så att det finns lite under den kommande veckan. Jag skrev ett inlägg om ett ämne jag tycker är väldigt viktigt och det publiceras under morgondagen. Det ett väldigt starkt och viktgit ämne, så jag hoppas att ni kommer uppskatta att läsa vad jag skrivit kring det.
 
Förutom att jag har arbetat med bloggen och saker som rör bloggen har jag inte gjort mycket under eftermiddagen/tidiga kvällningen. Jag var ute på en lite längre promenad med Gucci, vilket gjorde att jag fick lite idéer till olika inlägg att skriva ihop åt er. Det är ofta när jag gör det eller när jag ligger och ska sova som jag kommer på vad jag tycker är idéer till bra inlägg.
 
Nu ska jag snart förflytta mig ut till soffan och titta på Melodifestivalen med familjen. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Härlig lördag i stallet

Jag fick loss lika mycket päls ifrån ponnyn idag som jag gjort de andra gångerna. Borde inte hennes päls börja ta slut snart, hon är ju ändå bara en liten C-ponny... Stod en timme och borstade samt höll på med pälsen innan vi bara gosade tills det var dags att åka hem. En helt perfekt lördag i stallet med andra ord, om man bortser ifrån all päls jag hade på alla möjliga ställen.
 
Jag har även varit iväg till affären och handlat, såklart var det jag som körde. Det gick riktigt bra även idag, förutom att jag höll på att köra bilen i stolpen till carporten när jag skulle parkera här hemma för första gången. Annars har jag inte hunnit gjort speciellt mycket sen vi hördes senast.
 
Nu tänkte jag inte göra mycket alls, jag sätter nog bara på en film och tar det lugnt. Ni får ha en bra lrödag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon lördag

Hade först tänkt åka till stallet i morse och rida ett pass, men jag kunde verkligen inte ta mig upp ur sängen. Därför hoppade jag över stallet så tisigt och sov någon timme extra istället, vilket var precis vad jag behövde idag och efter en lång skolvecka.
 
För dagen har jag inga speciella planer mer än att jag ska till stallet och ta hand om lilla grå snart, men sen får vi se vad daen ahr att utvisa. Antagligen åker vi iväg och kör lite, eftersom att jag tycker att det är så förbaskat roligt och för att få så mycket rutin som jag bara kan innan jag ska köra upp om ett och ett halv år.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och snart åka till stallet för att ta hand om och gosa massor med lilla grå. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Roligt att trimma

Fick lite nostalgikänsla idag och valde att rida Kapten då det var några veckor sedan. Han var riktigt fin och trevlig genom hela passet och lydde minsta lilla jag gjorde. Fick till bra rundor på en övning som vi gjorde och sen var han riktigt trevlig när vi fick trimma lite fritt, underbara häst. Jag hade gärna trimmat ytterligare 15 minuter, klagar dock inte då vi avslutade med att ta en liiten promenad ute i det fina vårvädret. Detta är kanske ett av de bättre passen vi har ridit tillsammans.
 
Nu ska jag och Erik titta på Let's Dance innan vi har kvällen för oss själva. Med andra ord gör vi de till en filmkväll här hemma, det kommer bli riktigt mysigt. Ni får ha en fortsatt bra så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Trimmat klart

Har precis trimmat Kapten lite, det gick väldigt bra. Jag skriver mer utförligt om en liten stund, ska ta mig hem äta och ta en dusch först.
XoXo//Emma

H E L G

Då var denna skolveckan över vi har officiellt fått helg, vilket är väldigt skönt efter en vecka i skolan. Den har dock gått fortare än vad jag väntat mig och det är väldigt skönt då det varit en seg vecka med massor av plugg att göra. Jag får därför se om jag orkar pallra mig upp i morgon bitti för att åka till stallet och trimma, det får jag se senare ikväll.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för dagens träning och ev insläpp. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

Jag börjar min fredagmorgon med frukost och det nya avsnittet av Grey's, vilket är en perfekt morgon i mina ögon. Har dock inte sminka mig ännu då jag inte vet vad detta avsnittet kommer bjuda på, jag är bara halvvägs än så länge. Det är de sista 20 som burkar vara de jobbigaste och mest känslosamma.
 
Det är en kort skoldag idag, även det är väldigt skönt då jag bara vil ha helg nu. I eftermiddag är det träning, precis som vanligt. Idag är det dressyrträning som står på schemat och jag vill gärna trimma Carpen idag då det var ett tag sedan jag red ett dressyrpass på honom.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Vi säger god natt

XoXo//Emma

Underbar vårdag

Idag har det varit ett riktigt härligt vårväder här hos oss, därför drog jag med mig hunden ut på en promenad direkt när jag kom hem från skolan. Dels för att piggna till och rensa hjärnan lite innan jag gick in och satte mig med en kopp kaffe och plugg som måste göras. Det har resulterat i att jag skickat in det som ska skickas in, jag har börjat plugga till ett prov som vi har om två veckor så jag är back on track på pluggfronten och det var inte en dag för sent.
 
Dagen idag har gått fortfare än vad jag väntat mig, vilket är skönt eftersom att det är veckans längsta dag. Men jag har ju bra umgänge i skolan så det gör att dagen flyger förbi, underbara klass och vänner. Fick också väldigt mycket gjort under dagen, vilket var välbehövligt.
 
Nu ska jag ta en ledig kväll och inte göra mycket alls, mer än att slappa framför datorn och lite serier. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Vårpromenad i solen

XoXo//Emma

God morgon torsdag

Då kickar vi igång veckans längsta skoldag för denna veckan. Har dock ingen riktig motivation till att åka till skolan idag så sängen var väldigt lockande i morse, men det är bara att pallra sig upp och göra sig i ordning. Jag hoppas att ni mår bra och har lite bättre motivation än vad jag har.
 
Eftersom att det är en lång dag idag tänker jag bara ta det lugnt under kvällen och inte ha några krav. Om vi inte åker iväg och kör ett pass på gymmet vill säga, vilket jag känner att min kropp behöver just nu. Hur vi gör får visa sig under kvällen.
- G O T H I A 
 
Nu måste jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Slarviga onsdag

Idag har det varit en riktig slaverdag för mig rent matmässigt, vilket kanske inte är jättebra. Jag lever dock efter mottot, har jag väl slarvat kan jag lika gärna fortsätta. Åt fel till lunch och då passade jag på att äta en hamburgare till middag. Detta är helt fel sätt att gå tillväga, det är jag medveten om... P.g.a detta känns det som att det är ett måste med ett pass på gymmet i morgon.
 
Jag gjorde klart stallet tidigt idag, vilket var väldigt skönt för nu har jag haft kvällen fri. Jag körde till affären, vi köpte mat och åt middag och så körde jag hem. Det känns som att det börjar gå framåt med körningen i alla fall, vilket är väldigt roligt.
 
Nu tänkte jag titta på nattens PLL innan jag sedan övergår till någon annan serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

If you are bored

För någon dag sedan hittade jag detta Quizet och såklart gjorde jag det på direkten. Jag blev Mer, men nu är jag nyfiken på vem ni blev. Jag tycker ni borde göra detta, även om ni inte följer Grey's då det blir en rolig grej för oss som följer Grey's att få veta vilka ni som läser bloggen är som personer. Jag är i alla fall väldigt nyfiken på att få veta det.
XoXo//Emma

Lunchar

XoXo//Emma

Redan mitten av veckan

Det har redan hunnit blivit mitten av denna skolveckan, vilket är hur skönt som helst. Just nu är jag nog inte ensam om att vilja ha helg och lite ledighet. Men först ska denna skolveckan avklaras ch två inlämningar ska skickas in...
 
Idag är det en ganska kort skoldag, vilket är väldigt skönt. Jag börjar med att ha teater på morgonen innan det sedan är dags för en lektion till. Efter den lektionen åker och Denise ner på stan och lunchar innan vi ska gå på ett möte som jag tror och hoppas kommer bli roligt.
 
Eftersom att det är onsdag så har jag även stallet i eftermiddag, precis som vilken annan vecka som helst. Ska försöka göra stallet så fort som möjligt så att jag kan få kvällen fri till att göra annat. Planlösa kvällar är välbehövligt någon gång under veckan för att man ska orka med.
 
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

XoXo//Emma

Långa tisdag

Jag blir alltid lika förvånad över hur mycket päls ponnyn lossar just nu, speciellt nu när det är gång 3 jag får loss lika mycket päls ifrån henne. Det är obegripligt att hon ens har päls kvar på sin lilla C-ponny kropp och ändå finns det mer lös päls som bara väntar på att släppa så jag har med att göra i morgon...
 
Det var en lång dag i skolan idag, därför är stallet, en dusch och ätit middag det jag har hunnit med sen jag kommit hem och nu behöver jag sätta mig och plugga. Det är dock inget jag har energi till just nu, men det måste verkligen göras. Just nu känner jag att min motivation till allt plugg inte är den bästa och det är ju verkligen inget att rekommendera till er läsare. 
 
Nu ska jag försöka sätta mig och få lite plugg gjort i alla fall och det innan jag sätter på något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll ås hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Tävlingssugen

Just nu är jag sjukt sugen på att tävla och då inte bara små "klubbtävlingar" på ridskolan jag vill rida, utan jag vill åka iväg och tävla regionalt/lokalt. Problemet är bara att jag inte har någon häst att kunna göra det med i dagsläget. Men jag får ha tävlingssug ändå. Har ni någon tävling inplanerad inom den närmaste månaden?
XoXo//Emma

Tisdag även denna veckan

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig som en levande zombie just nu och idag ville jag bara ligga kvar under täcket och inte göra mycket alls, men skolan ska prioriteras så det är bara att pallra sig iväg. Det är ju alltid roligt att träffa mina underbara klasskamrater, så när jag väl kommer till skolan kommer jag bli på bättre humör.
 
Idag är det ju tisdag, vilket alla redan vet... För min del betyder det att jag har stallet under eftermiddagen. Funderar på om jag inte ska ge ponnyn en ordentlig omgång med massageborsten för att få loss ännu mera lös päls. Det är sinnes hur mycket päls en sån liten ponny kan fälla.
 
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Uppskattad eftermiddag

Jag trodde inte att jag skulle hinna på upp en video idag, eftersom att jag åkte till Alice under eftermiddagen. Men jag fick precis klart en kanaltrailer som jag aningen bättre än vad den förra var. Jag är dock inte helt nöjd med denna, men just nu får den duga. Ni får gärna klicka er in på kanalen och kika på den och säga vad ni tycker.
 
Om vi åter går till eftermiddagen så var det väldigt roligt att träffa Alice igen, vi träffas allt för sällan och det är något som vi måste ändra på Hos henne pratade vi en massa strunt, skrattade tills vi nästan grä, vi var lite nostalgiska framför Tv-program och mös vi med hennes fina hästar och sedan tog vi en liten joggingrunda med dem och det var väldigt mysigt då det var ett bra tag sedan jag red ut sist.
 
Nu tänkte jag krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Private Practice innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Get to know me better

Vad heter du? Emma
Smeknamn? Osten, grodan & Emmson
Födelsedag? 4 oktober 
Stjärntecken? vågen 
Yrke? studerande ^^
Längd? ≈ 158 cm kort
Hårfärg? mörkbrun (Moods nr 10 för att vara exakt)
Ögonfärg? gröna
Piercing? om hål i öronen räknas så ja 
Tatueringar? inga i dagsläget
Höger/vänster hänt? höger hänt
Bästavän? Ebba, Becca, Densie, My är väl de som står mig allra närmast sen har jag många andra som står mig väldigt nära.
Favoritfilm? Divergent trologin, The conjuring och Taken triologin
Favoritserie? Grey's Anatomy, The vampire diaries, the Originals, Private Practice & Pretty little liars
Favoritlåt? The story - Sara Ramirez | Thinking out loud - Ed Sheeran | Where does the good go - Tegan and Sara
Favoritfärg? marinblå
Favoritrestaurang? Jensens och Tacobar
Favoritaffär? Sephora, Hööks, Bikbok
Favoritbok? jag har inte läst mycket böcker på senaste, men Engelsfors trologin är helt ok
Favorit tidning? jag läser sällan tidningar, så det får bli något så roligt som aftonbladets klick
Favorit skor? ballerina eller ett par snygga boots
Favorit plats? i stallet, eller var som helst tillsammans med mina vänner/min familj
 
Vart befinner du dig om 10 år? Jag har en underbar partner och eventuellt barn och jag har ett jobb som jag trivs med.
Stationär eller bärbar dator? bärbar alla dagar i veckan
Känsla just nu? utmattad, men på ett bra humör
Idol? Sandra Oh, Ellen Pompeo, Geena Davis, Kate Walsh, Justin Chambers, Roffe och Peder Fredricson
Genre? pop
Vad tänker du på just nu? att jag har massa plugg som väntar
Vad kollar du på? min datorskärm 
Vad har du på dig? en hoodie
Vad vill du jobba med när du blir stor? jag vill arbeta inom Tv-branchen 
Hund eller katt? hund
Coca Cola eller Pepsi? Coca cola
Vad köpte du senast? En aloe vera dryck
Språk? svenska, engelska och tyska
Smsa eller ringa? beror på, men oftast smsa
XoXo//Emma

Ridtur med Alice

Har precis varit ute och ridit ihop med Alice. Nu ska vi fixa hästarna innan vi ska släppa ut dem i hagen igen och innan vi går in och hittar på något. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Ny dag och en ny vecka

Då var det dags att kicka igång en ny dag och vecka. Det är bara fyra veckor i skolan innan vi får påsklov, så det är inte speciellt länge vi behöver hålla ut. Det ska dock bli skönt att få träffa mina underbara vänner igen, det var lite mer än en vecka sen jag så dem senast. Det är sjukt vilka band man skapar, även under så kort tid.
 
Idag är det skolan som gäller. Det kan dock bli senare än vad det brukar eftersom att vi håller på med en utställning och innan dagen är slut skulle vi ha gjort något som jag har glömt och vi lämnar inte skolan förens det är klart. Därför kan det bli så att dagens video kommer upp senare än förväntat, det får ni se. Om jag inte slutar så sent åker jag hem till Alice, det var ett bra tag sen vi träffade senast så jag hoppas att jag kan åka hem till henne idag.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna veckan

Nu tänkte jag avsluta denna veckan. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Ett pass på gymmet

 
Har precis kommit hem från ett pass på gymmet. Det var riktigt skönt att få träna och idag blev ett pass för hela kroppen och det är något som känns redan nu, var helt skakig i både armar och ben när vi gick därifrån. Jag passade även på att köra hem för att få lite mörkerkörning i lite småregn och jag måste säga att det gick bättre än förväntat. Sen är det för förbaskat roligt att köra och jag kommer köra så fort jag bara får chansen. Så ni Västeråsare får se upp där ute i trafiken från och med nu.
 
Nu väntar middag och sedan en dusch innan jag tänkte avsluta denna dagen, men vi hörs som vanligt senare under kvällen.
XoXo//Emma

Ändrade planerna för dagen

Jag skrev att det inte skulle bli jättemycket planer för dagen, det slutade dock med att vi åkte och storhandlade och att jag körde lite ute i trafiken. Under eftermiddagen har jag även fått lite plugg gjort, vilket var på tiden då jag inte gjort mycket alls på den fronten nu under lovet. Men ett lov är till för att komma bort från skolan och det är precis vad jag har gjort under detta lovet.
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig mot gymmet. Var där senast i onsdags och har ridit 2 hästar i veckan, så ett tredje pass på gymmet för denna lovveckan skadar inte. Ni får ha en fortsatt bra söndag ås hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Söndag och söndagsångest

God morgon på er. Idag njöt jag av en sovmorgon sista dagen innan det är dags att börja ställa larmet för att komma upp till skolan igen. Jag blev dock väckt av att Gucci ställer sig och slår på mig under morgonen, som tur är slutar hon bara man lyfter på täcket så att hon kan krypa in under det. Knasiga underbara hund. Det var ändå lite mysigt att ha henne i sängen på morgonkvisten, så jag klagar inte.
 
Idag kan jag med ganska stor säkerhet säga att vi kan välkomna en ordentlig söndagsångest och det är jag nog inte ensam om att känna. Därför har jag inga speciell planer för dagen, det blir bara en lugn dag hemma. Vi kanske åker ut och kör lite, det får visa sig senare under dagen.
 
Nu ska jag fortsätta att inte göra mycket alls. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma