Allt är bara perfekt

Som ni kanske såg åkte jag iväg till stallet och red i morse, hästen jag red var en C-ponny vid namn Chocolate suprise. Vi red lite delar ur LA programmet och jag tycker att det gick väldigt bra, Cocco var väldigt trevlig och fin idag. Denna lektionen hade min förra tränane Jojjo och idag sa hon till mig att jag måste skriva upp mig och Cocco på en klubbtävling i dressyr nästa helg och helgen efter det och det skulle va LA såklart. Så nu är det bara att försöka plugga in det programmet i huvudet tills nästa helg.
- Lånade denna bilden på Cocco från ridskolan hemsida
 
När jag kom hem såg jag även att statistiken var skyhyg med tanke på att klockan inte ens är 12 ännu, vilket såklart är hur roligt som helst och jag blev väldigt glad nåär jag såg det. Det är redan nu besöksrekord och halva dagen har knappt gått. Jag började därför undra vart alla ni trevliga läsare kom ifrån, sen öppnade twitter och såg att Sara Ramirez hade svarat på en av mina tweets. Vilket gjorde att jag blev väldigt glad och sen är det lite roligt att hon som är en av mina förebilder hjälpte oss och bloggen till ett besöksrekord. 
 
Detta senaste dygnet/36h har varit riktigt bra och just nu är jag bara otroligt lycklig. Jag har jag ridit två bra pass på två olika hästar samt anmält mig till "tävling" med en av dem, lämnade in ett prov med en bra känsla,igår körde jag bilen väldigt bra och sist men inte minst har jag fått svar av två från det underbara castet i Grey's.
XoXo//Emma

Kommentarer
Denise säger:

Det är du värd hjärtis <33 Så glad för din skull!! :D <3

Svar: Tack hjärtis <333333
Puss
None None

2015-03-14 | 12:49:51
Bloggadress: http://nouw.com/denisetiainen

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback