Dagens debut

Jag har precis kommit hem från stallet och stan, då jag, Denise och My gick ner på stan efteråt och tog en fika. Köpte även pizza på vägen hem, det är ett lätt och bekvämt val när det är jag som får stå för matlagningen...
 
Men om vi ska prata om dagens debut i LA. På framridningen kändes hon trevlig och det var inga problem med något moment, jag gick igenom banan i mitt huvud och då kom jag ihåg den. När jag sen skulle rida den inne på banan red jag skänkelvikningen åt fel håll den första gången... Det var inte jättekul, men shit happens och det felet tar jag på mig.
 
Om vi bortser från det tycker jag att det gick bra, förutom att jag inte var på henne tillräckligt mycket på ett ställe när det var förvänd galopp vilket gjorde att det blev jobbigt för henne och då bröt hon av till trav och hon var lite matt på något ställe annars i banan. Förutom det tycker jag att hon skötte sig utmärkt och jag är nöjd med tanke på att det var första gången jag red ett LA program samt att jag kanske ridit denna ponnyn 10 gånger eller något liknande. Densie och My var snälla och filmade samt fotade. Filmen kommer nog upp under morgondagen däremot, för nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska sätta mig i soffan.
 
Outfiten
Ridbyxor - Ullared
Tröja - fått av kusin
Stövlar - Tretorn advance
Hjälm - Hööks
 
Schabrak - sebos.se
Träns - ihopplock
Sadel - ingen aning
XoXo//Emma

Kommentarer
Linn Rensvik säger:

Huvudsaken är ju att man är nöjd, och det är bara att träna mer ;) ni e grymma !

Svar: Tack snälla du :D
Kram
None None

2015-03-22 | 10:07:14
Bloggadress: http://rensvik.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback