Mysig söndag

Har precis kommit hem från en supermysig kväll i stallet tillsammans med en massa goa människor. Vi grillade, eller vi försökte iaf att grilla... Det slutade upp med en att vi spelade kubb som i sin tur ledde till att vi alla sprang i mördarbacken och när vi kom tillbaka från att ha sprungit i den körde vi brännboll med en marshmallow. Såklart var det en massa skratt och prat också, precis som det ska vara. En rolig kväll hade vi det iaf och sen att vi var i/vid stallet gjorde inte saken sämre.
 
Det har varit en väldigt spontan söndag med andra ord, men det var ändå vad jag behövde trots att jag är så pass sjuk som jag är. Har hunnit varit i stallet 2 gånger, varit ute hos Carisma och gosat med henne och de andra hästarna och fåren som finns på gården där hon står samt att jag har hunnit umgåts med trevliga människor. Inget av det hade jag planerat när jag vaknade i morse. En snabbis till stallet en gång fanns på min karta, inget av det andra.
 
Nu ska jag dricka en kopp tea i hopp om att ha någon röst i morgon och sedan tänkte jag krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Söndagskväll i stallet

XoXo//Emma

Spontan söndag

Var i stallet en sväng i morse undertiden brorsan hade fotboll, men ponnyn var tyvärr inte inne. Vilket jag hade hoppats på. Istället träffade jag på Carismas ägare och åkte med henne ut till Carisma istället. Hon har verkligen gått och blivit tjock nu lilla damen, men det är ju dags för lilla fölet att komma nu vilken dag som helst. Det var verkligen mysigt att komma ut och träffa henne igen, det var ett bra tag sen sist.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag åker iväg till stallet en sväng då det är grillkväll som står på schemat. Det blir nog väldigt mysigt och det verkar som att vi kommer ha vädret på våran sida, peppar peppar
XoXo//Emma

Hamnade här

XoXo//Emma

Söndag och morsdag

Har precis överraskat mamma med en go-frulle och paket, det är ju trots allt morsdag idag. Hon verkade tycka om det och själv tycker jag att det var väldigt mysigt. Jag älskar verkligen att göra småsaker som detta, för det är verkigen mysigt och inget som man gör speciellt ofta. 
 
Nu ska jag dra på mig lite kläder och kanske försöka dölja detta sjuka ansiktet lite då vi snart ska ut och åka en sväng. Vi stannar till i stallet en sväng för att ta en rundtur och sen tänkte jag mysa och skämma bort mitt hjärta lite när vi ändå är där. Ska bli roligt att se hur hon trivs efter första natten i det nya stallet.
 
XoXo//Emma

Avslutar lördagen

XoXo//Emma

Installerade i nya stallet

Har precis ätit lite middag efter att ha kommit hem efter en heldag i stallet. Vi fixade lite i ridhuset och annars gick vi mest runt och vi bjöd på en massa skratt, samt lekte lite lekar med barnen som var där innan det var dags att flytta över våra hästar. Jag har fått massa roligt material i filmväg, så ni kan vänta er en rolig video på måndag.
 
Om vi ska prata om själva flytten så vill jag bara säga att ingen kom till skada, vilket känns väldigt bra med tanke på hur många vi faktiskt var. Jag ledde in ponnyn i hennes nya box och hade en drös med småtjejer som älskar Promise bredvid mig när vi gick in i det nya stallet. Ponnyn var lite på tårna när började närma oss stallet, men det är inte så konstigt med tanke på hur nytt allt var och med tanke på hur mycket ljud och människor det var i stallet. När hon kom in i boxen började hon äta direkt och det gjorde att jag kände att jag kunde lämna henne med en bra känsla i magen. Åker nog ut till stallet i morgonbitti för att kolla till henne lite och då kommer hon nog bli lite bortskämd.
 
Nu ska jag kurera mig i soffan med familjen framför Tv:n och hoppas att jag inte mår sämre under morgondagen. Ni får ha en bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Från dagen

XoXo//Emma

Inviger nya stallet

Nu sitter vi i vad som kommer att bli våran nya gödselstack och grillar lunch.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag fortfarande hur förkyld som helst, men jag överlever nog. Jag ska snart åka till stallet för att vara med och flytta våra hästar, vilket kanske inte är jättesmart med tanke på att jag är sjuk. Men detta är något som kanske bara händer en gång och jag vill gärna vara med och flytta över allt. Det kommer kännas konstigt bara när de river det gamla stallet, det var ju trots allt där Prancer & Gordon stod och nu kommer ju deras boxar att rivas. 
 
Jag hade tänkt ta med mig kameran till stallet för att fånga lite "sista gången" ögonblick, men vi får se hur pass mycket jag fotar. Jag ska försöka fota så mycket som möjligt och om ni har tur kan det även bli en vlogg om dagen, beror somsagt ltie på hur mycket material jag får ihop. 
 
Stallet är dagens enda planer, eller eventuellt att jag åker till marknaden en sväng och kollar lite med Denise. Men det beror på hur jag mår efter att ha varit igång hela dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Dagens inköp

Ballerina - Din sko 199 kr
Mugg - Indiska, 80 kr
XoXo//Emma

Heldag inne i stan

Just nu känner jag i hela kroppen att jag varit uppe och rört på mig precis hela dagen, för jag har ont precis överallt och är helt slut. Jag har inte ens gjort något ansträngande, mer än att möjligtvis gått 30 minuter på stan med Bea innan vi skulle gå och titta på en teater med klassen. Rundan på stan var dock värt det för det var mysigt att bara gå i butiker, samt att jag fick med mig lite saker från 2 affärer. Slänger upp bild på det lite senare under kvällen.
 
Pjäsen som vi såg var song of riots, vilket var en pjäs som de först spelade i Oxford. Den var ganska maffigt gjord och jag gillade skådespelarna, det blev dock väldigt långdraget efter ett tag. Efteråt var jag också tvungen att sitta kvar vid teatern då det var möte och påskrivning av papper gällande arbete i sommar. Men nu är det gjort, ska bara åka ner till banken för att fixa något och sedan är jag redo att bege mig ut i arbetslivet.
 
Nu ska jag bara koppla av och inte göra mycket mer för kvällen. Det blir en lugn kväll med familjen i soffan, vilket är precis vad jag behöver. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Friday

Äntligen är det fredag igen, den sista fredagen i ettan och det känns hur bra som helst. Jag är fortfarande jätteförkyld dock, vilket gör att lyckan tas bort lite då jag knappt har någon energi alls. Måste dock ha lite energi då jag har ett arbetsmöte i eftermiddag som jag måste gå på.
 
Eftersom att jag har möte blir det tyvärr ingen träning för mig idag och det gör mig ledsen då jag hade en hoppträning tillsammans med Myran som väntade. Men ibland måste man tyvärr prioritera, samt att jag är så pass sjuk som jag är så jag hade ändå inte kunnat varit med.
 
Nu ska jag gå med hundarna och sen tänkte jag hoppa in i duschen innan jag ska bege mig mot Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Sjukstuga

Har gått och dragit på mig världens förkylning och mår inte alls bra just nu. Därför stannade jag hemma från dagens spinningpass och ligger just nu bara i min säng för att inte röra mig mer än nödvändigt. Hade inte överlevt ens 5 minuter på en spinningcykel, hur mycket jag än velat träna...
 
Nu behöver min hals ytterligare en kopp te och sen ska jag bara koppla av för att kanske kunna bli bättre tills i morgon. Ni får i alla fall ha en bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen hemma

Då var äntligen den sista långa skoldagen och det sista provet för ettan avklart. Det känns helt underbart och jag ska verkligen njuta, speciellt nu när jag vet att jag klarat alla kurser också. Har dock gått och dragit på mig nån förkylning eller om det är en allergisk reaktion på pollen, är inte helt säker. Kommer dok strunta i det och åka med mamma och spinna ikväll ändå, för det är så jäkla roligt.
 
Nu ska jag göra mig en kopp tea och ett glas med C-vitamin så är jag nog back on track igen, eller det är vad jag hoppas iaf. Ni får ha en bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Sista långa torsdagen

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er. Själv är det bra, ser bra inte fram emot denna långa skoldagen som jag har att vänta idag. Det är dock den sista långa skoldagen för ettan, så jag tror nog ändå att den kommer gå hyfsat fort.
 
Ikväll sen ska jag och mamma åka för att köra ett pass på gymmet, det är spinning med korta intervaller som står på schemat. Det är den typen av spinning som jag tycker är roligast och just idag är det en av de roligare ledarna som har, vilket gör att det blir ännu roligare att spinna.
 
Nu ska jag gå med hundarna en sväng inan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en br torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Säger god natt


Lugn kväll

Var en sväng i stallet under eftermiddagen för att ta hand lilla grå. För min del var det sista gången innan det dags att flytta över dem till det nya stallet, vilket vi gör på lördag. Som det ser ut nu tänkte jag vara med och flytta, men det är fortfarande några dagar kvar så det kan ju komma annat ivägen.
 
Har också fått lite plugg gjort under eftermiddagen då jag först tänkt åka med ut till Carisma nu ikväll, men vi skjuter upp det till helgen istället. Så jag får mer tid att plugga nu, vilket inte direkt skadar. Jag vill gärna skriva ett bra sista prov för ettan.
 
Nu ska jag plugga lite mer innan det är dags för middag. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lunchpaus hemma

Var och spelade minigolf med klassen nu under dagen, vilket var mysigt och roligt och om min tävlingsinstinkt kom fram ganska tydligt... Det började dock ösregna på oss när vi var där, som tur var så var vi precis klara med rundorna när det började regna.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och sen bege mig mot stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Redan onsdag

God morgon på er. Det har redan hunnit blivit mitten utav veckan och om en vecka är det dagen innan avslutningen, gissa om man längtar till den. Just nu vill jag inget hellre än att ha sommarlov och jag känner verkligen att jag behöver sommarlov.
 
Har även ett performance som ska göras idag, så då var det klädkoden svart. Solen skiner dock idag, så jag förväntar mig att det kommer bli hur varmt som helst med en helsvart outfit. Speciellt när jag och mina klasskamrater ska iväg och spela minigolf efteråt, men det är ju bara att ha med sig ombyte så överlever jag nog.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Mysig stalltisdag

Har precis kommit ut ur duschen efter att ha kommit hem från stallet. Idag var en sån dag då jag bara satte mig och mös med henne undertiden som hon åt, vilket jag tycker är hur mysigt som helst. Jag hoppas att hon tycker att det också är mysigt, åtminstone lite mysigt i alla fall.
 
Nu ska jag äta lite middag framför ett gammalt avvsnitt utav Grey's och sedan ska jag plugga ännu mera. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Då var jag hemma igen efter denna korta skoldagen. Det var skönt att bara ha en lektion och att det bara var en språklektion då jag tycker språk är roligt. Hade också mitt muntliga prov, så då behöver jag inte tänka på det längre. Då kan jag lägga all fokus och energi på provet som jag ska ha på torsdag.
 
Nu ska jag plugga lite inför provet innan jag ska byta om och bege mig mot stallet för att ta hand om mitt lilla hjärta. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under eftermiddagen och kvällen.
XoXo//Emma

Mot skolan

Har precis ätit lite lunch och ska snart bege mig mot skolan för att göra ett muntligt prov eller vad man ska kalla det. Först ska jag bara gå en sväng med hundarna, ta en dusch och sminka mig, sen kan jag åka för att möta upp Ebba och sen åka vidare mot skolan.
 
Så egentligen ville jag bara kika in här en sväng och säga hej innan jag beger mig iväg. Jag tror inte heller jag önskade en en bra tisdag i inlägget innan, därför passar jag också på att göra det nu. För det är något som jag tycker att ni alla förtjänar att höra.
XoXo//Emma

Tisdag med sovmorgon

Klockan är precis efter 10 och jag ligger kvar här i sängen på en skoldag, men det är för att jag endast har en lektion under dagen och den börjar sent på eftermiddagen. Därför kommer detta bli en väldigt skön dag, även om den kommer innebära en massa plugg innan jag ska till skolan då jag har prov den lektionen.
 
Eftersom att det är tisdag så har jag även stallet inplanerat. Detta blir en av de sista dagarna i det gamla stallet eftersom att vi ska flytta till det nya stallet på lördag. Det känns som att det kommer bli så mycket bättre för både hästarna och oss människor i det nya stallet. 
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Måndagseftermiddag

Jag hoppas att ni gillade videon. Jag kom på att det kanske kunde vara roligt att se "en anna  sida av mig" och jag hade ändå lite klipp med roligt innehåll liggande och bestämde mig därför för att klippa ihop det till en film. Dock var jag ju inte jätteseriös när jag sjöng, men jag tänkte att det kanske kunde vara lite roligt att ha med ändå.
 
Har också fått arbetstider inför nästa helg på Stömsholm, ser ut att bli lagom långa och vad jag tror kommer bli roliga pass. Jag kommer finnas där på lördag eftermiddag-kväll och söndag morgon-förmiddag. Det ska också bli roligt att gå på de lilla mässan som jag antar att de kommer ha.
XoXo//Emma

Bortklippt ur videos

XoXo//Emma

Ny vecka, nya möjligheter

Då var det en ny vecka igen. Detta är dock den sista veckan innan avslutnignsveckan, så förhoppningsvis kommer den att gå fort. Har inte jättemycket planer i veckan, men helgen är det en massa saker som händer. Vi ska bland annat flytta hästarna till det nya stallet så jag kommer vara i stallet hela lördagen för att jälpa till med det. Jag har även en anställningsträff på fredagen, vilket jag tror kommer bli roligt även det.
 
För dagen har jag inga speciella planer, mer än att det är skolan som gäller. Ska även få upp en video åt er hade jag tänkt, har dock inte spelat in något ännu, så vi åfr se vad det kan tänka bli för video. Jag skulle även vilja till gymmet en sväng ikväll för att köra ett pass, så det kommer jag nog att göra också.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka till skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar helgen

XoXo//Emma

Mysig eftermiddag

Nu har släktingarna precis åkt hemefter att de har varit här på fika. Det blev en massa prat om hus och annat och en massa bus med min lilla kusin. Hon verkade tycka det var roligt i alla fall, hon ville bara leka och busa hela tiden. Det fanns ingen tid för att fika eller sitta still, lilla sötnosen.
 
Nu borde jag sätta mig och plugga lite, men jag får se hur jag gör. Just nu känner jag att serier och att bara ta det lugnt lockar lite mera, så det kommer säkert sluta upp framför det istället...
XoXo//Emma

Hjärtis

XoXo//Emma

God lunch söndag

God morgon lunch på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv tog jag en ordentlig sovmorgon då det blev lite sent inatt. Känner dock att det var lite för mycket sömn, för jag blev snarare seg än pigg. Sitter dock och dricker en kopp kaffe nu, så snart lär jag nog vakna till lite. När jag gjort det måste jag plocka i ordning på mitt rum då vi får gäster om 2 timmar. Min brorsa fyllde ju år tidigare i veckan, så då har vi lite fika här hos oss idag.
 
Fikat med släkten är det som är inplanerat för idag och när dem har åkt hem så plockar jag nog fram lite plugg så att jag kan plugga inför de 2 proven jag har nästa vecka. Ni får i alla fall ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Som alla andra

Sitter just nu och tittar på Eurovision, precis som de flesta andra i Euorpa också gör nu. Ska dock släppa ut hundarna direkt efteråt för att hoppa i sängs, börjar nämligen bli hur trött som helst och i morgon ha få besök. Då vill jag gärna vara lite utvilad. 
 
Jag har inget mer att säga eller egentligen hade jag inte mycket att säga alls och därför tänkte jag bara säga godnatt. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mysig lördag

Har precis spenderat min eftermiddag ihop med Linnea, då det var väldigt länge sedan vi träffades. Det var väldigt mysigt. Vi började med en tur till stallet för att ta hand om lilla grå, sen när vi kom hem till mig så tog vi en promenad med hundarna, pratade och skrattade en massa. Känner nämligen att jag har börjat dragit på mig en förkylning, därför fanns det ytterligare en anledning att avstå en springtur idag.
 
Fick nog några bra bilder på ponnyn idag, har inte kollat på dem på datorn ännu så jag kan inte lova något. Men vad jag ser i kameran så verkar det vara bra bilder. Det kanske får bli en bildbomb som kommer upp under morgondagen, eller vad tycker ni?
 
Nu ska jag gå ut till grillen då vi ska äta grillat ikväll. Sen är det hög tid att ta en dusch, har nämligen itne gjort det sen jag kom hem från stallet i och med att jag hade Linnea här. Ni får iaf ha en bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Sneak peek

XoXo//Emma

God morgon lördag

Idag tänker jag inte röra en enda skoluppgift, för jag behöver ha en dag utan allt plugg. Jag ska bara åka till stallet och umgås med mitt lilla hjärta, äta gott och titta på Eurovision med familjen. Ska kanske ut och springa med Vilma också, men som det känns just nu har jag inte jättemycket motivation till det.
 
Jag hade tänkt ta med kameran ut till stallet idag för att fota lite nya bilder. Jag tror nämligen att ponnyn kommer gå ut i hagen när jag är där och då kommer hon rulla sig, vilket jag tycker är mysigt att fota. Så förhoppningsvis kommer det finnas lite nya hästbilder att visa efter att dagen är slut.
XoXo//Emma

Avslutar fredagen

Har nyligen kommit hem från en mysig kväll tillsammans med mina goa tjejer, har dock redan switchat om till pyamas och ligger redan under täcket med hundarna. Kvällen bjöd iaf på en massa skratt, en massa prat, gott fika och såklart riktigt gott sällskap. Kvällar som dessa är verkligen underskattade och borde göras oftare, för det är hur mysigt som helst. Längtar verkligen till sommaren då man kommer kunna ha dessa kvällarna ute någonstans istället för att sitta inne, för det blir mycket mysigare ute.
 
Jag är helt slut, så jag tänker stänga av datorn för idag och försöka få många timmars sömn. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Ett bra pass

Har precis kommit hem från stallet. Idag blev det ett markarbetespass på Myran. Detta var gång två jag red på henne och kände att jag började hitta mer och knappar hos henne nu. I slutet var hon dock trött och då protesterade hon lite, men det var bara när vi skulle jogga av som tur var. 
 
Vi fick även avsluta på ett hindder, vilket gick hur bra som helst och denna hästen var verkligen okomplicerad när det kom till hinder. Fast hon hade samtidigt en egen vilja och attityd, men hon var lätt att övertyga att hon skulle lite på att jag la henne bra på hindrena. Har inte hoppat sånna hästar på länge, jag har mest hoppat hästar som vill sköta allt själv och om man tar i dem för mycket så förstör man hela språnget.
- Jag och hjärtis, Vilma & Myran
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och få i mig lite mat i magen innan jag ska åka hem till Becca för att ha en mysig kväll ihop med mitt goa gäng. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Är det fredag så är det

Lagade lite amerikanska pannkakor till lunch idag och jag kan säga att jag inte ångrar mitt val, för det är så sjukt gott. Inte jättenyttigt direkt, men ibland får man lov att vara lite onyttig tycker jag. Gick även lite längre med hundarna nu under eftermiddagen, så jag tycker att det får jämna ut för maten. Hahaha
 
Fick gjort ett av de muntliga grejerna som jag hade idag, så då kan jag stryka den på listan med allt plugg som skulle göras. Då är det bara ett muntligt prov och en skriftligt prov kvar, om det nu inte är någon lärare som ger oss fler prov under början av bästa vecka...
 
Nu ska jag hoppa i ridkläderna och bege mig mot stallet för dagens träning. Vädret har dock blivit sämre, så vi får se om vi rider ute eller hur det nu blir. Ni får ha en fortsatt bra fredag iaf så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

Man måste ju bara älska att vakna upp på en fredagsmorgon, för det är sista morgonen innan man får helg. För alla gillar väl helgen, eller är det bara jag?
 
Idag är det iaf skolan som står på schemat, precis som vanligt. Dock en kortare dag då jag gjort allt som ska göras på sista lektionen, så då fick vi åka hem. Det är inte direkt något att klaga på, speciellt inte på en fredag. Jag har ju även stallet och träning i eftermiddag och om vi har tur så kan vi rida hela passet ute i paddocken då det är fint väder. Efteråt ska jag bara hem, duscha och göra mig i ordning lite för sen ska jag iväg till Becca och möta upp lite andra människor en sväng på kvällen. 
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ka åka för att möta upp Vilma då vi skulle göra sällskap till skolan idag. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

Sitter och tittat på Eurovision tillsammans med familjen i soffan samtidigt som jag har pluggat lite nu under kvällen. Vi kom hem från våran lilla utflykt vid 19. Huset var dock en besvikelse då det inte alls var vad vi hade förväntat oss, vilket var tråkigt då det var hur fräscht och fint som helst. Därför åt vi på pizzerian för att bli på lite bättre humör och sedan körde jag hem. Denna gången kan ha varit en av de bästa gångerna när jag kört och jag känner verkligen att det börjar bli framsteg.
 
Nu ska jag släppa ut hundarna och sedan tänkte jag krypa ner under täcket och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Dålig visning = god middag

XoXo//Emma

Torsdagen skoldag, avklarad

Urgh, äntligen var denna långa skoldagen över. Det kändes som om den varade i en evighet och jag är helt slut nu. Under dagen har jag också fått reda på att jag klarat nationella i svenska, vilket känns väldigt skönt. Köpte mig lite fika för att "fira", men fikat gjorde mig ännu tröttare än vad jag innan. Men jag kan inte ta en powernap nu, för vi ska snart åka iväg och kolla på huset som jag skrev i morse.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Då var det dags för veckans längsta dagen igen. Dock är det den näst sista långa torsdagen, så jag tror nog att den går att överleva. Om exakt 2 veckor är det skolavslutning, gissa om jag är taggad på det? Det ska bli så skönt att få sommarlov så jag vet inte vad. När får ni sommarlov förresten?
 
Eftersom att det är en lång dag så är jag väl hemma vid 16:30 och efter det har vi inga speciella planer, mer än att vi ska åka och kolla på ett hus i eftermiddag. Får se vad vi tycker om det, men av att dömma på bilderna så är det ett helt perfekt hus. Men bilderna kan ju ljuga också.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna onsdagen

Förlåt för att jag varit lite frånvarande under kvällen, men jag har fastnat i allt plugg. Dock har jag fått iväg alla inlämmningar som skulle göras, så nu är det bara ett prov och 2 muntliga grejer kvar tills nästa vecka. Äntligen har man lite andrum igen, tack och lov. Håller somsagt på att gå under av allt som vi har/har haft nu senaste veckan och veckorna.
 
Nu ska jag släppa ut hundarna innan jag tänker avsluta dagen, känner nämligen att min kropp skriker efter sömn just nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Alla måsten avklarade

Har precis kommit ut ur duschen efter springturen på 6km som jag tog med hundarna. Det var dock inte det lättaste då de lätt gör så att man behöver avbryta sin rytm då de ska stanna till för något eller så ska de leka med varandra. Därför slutade det med att jag körde intervaller för att de skulle göra som jag ville.
 
Innan jag stack ut i spåret var jag i stallet och tog hand om en överjävligt lerig liten ponny. Men när jag åkte var hon ganska ren och dammfri i alla fall, tror dock inte att det håller i sig speciellt länge. Det var väldigt skönt att hinna med att göra detta och ändå vara hemma ungefär den tiden jag hade varit hemma en vanlig onsdag. Idag var det bara att sitta och skriva matteprov som gällde, vilket också var tur för jisses vad slut hjärnan var efteråt.
XoXo//Emma

Ut i spåret

XoXo//Emma

Onsdag, igen

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra, känner mig lite som en zombie bara. Det är inte det bästa då vi bara har nationella prov under dagen, men det är bara att göra en kopp kaffe och ta med i en resemugg och ha den under proven. Detta är dock det sista nationella som ska skrivas för detta året, vilket är hur skönt som helst.
 
Eftersom att det är onsdag idag så betyder det att jag har stallet under eftermiddagen. Idag kommer jag dock kunna göra klart stallet tidigt och sen komma hem tidigt för att hinna plugga ytterligare lite till.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag ska och och möta upp Ebba för att sen åka vidare till skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Stalltisdag

Kom nyss hem från den andra svängen till stallet. Denna gången blev det mycket borstande och en massa gos, vilket inte var mig emot för 5 öre. När hon är på myshumör så är hon verkligen hur go som helst och vill inte att man ska sluta, söta lilla hjärtat.
 
Tyvärr har jag inte hunnit med att göra så mycekt mer än det sen vi hördes sist. Eller okej jag ljög, vi åkte faktiskt till affären om ni verkligen vill ha alla detaljer x'D
 
Jag hann inte bli klar med allt jag ville innan jag åkte, därför ska jag sätta mig med det nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Stannade till vid stallet på vägen hem från skolan, men ponnyn var inte inne. Därför åkte jag hem och tänkte nu sätta mig och plugga lite innan jag ska åka tillbaka när jag vet att hon kommer vara inne, för jag känner att mitt uppe i all stress måste jag få åka och bara vara hos henne.
 
Stallet i eftermiddag är väl också dagens enda planerma så vitt jag vet. Men just nu tycker jag att det räcker gott och väl då jag har så mycket annat att stå i.
 
Ska jag hinna få något gjort innan jag ska iväg igen så är det nog bäst att sätta igång redan nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är det bra, känner mig lite seg bara. Men det är ju så det brukar kunna bli efter en långhelg. Det är bara att kämpa sig igen det sista nu, hur segt det är än för om 2 veckor är vi redan inne på avslutningsveckan. Hur skönt kommer inte det bli?
 
Eftersom att det är tisdag så betyder det att jag har stallet och lilla grå i eftermiddag, vilket känns som att det är precis vad jag behöver nu mitt uppe i all stress kring skolan. 
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan det är dags att börja bege sig mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Pluggmåndag blev det

Såg nu att videon var i lite ofokus, tyvärr. Men jag tror att ni överlever ändå, eller det hoppas jag iaf. Jag måste verkligen bli noggrannare att kolla fokusen när jag spelar in känner jag, för det är lite för många videos som har halvkass fokus. Tyvärr är det så det kan bli när man är en överstressad student som försöker få ihop tiden till att kunna och hinna göra allt som man vill göra.
 
Under kvällen har vi även ätit en god middag då min brora fyller år idag. Han valde då oxfilé och hasselbakspotatis med favoritsås ifrån Jensens, vilket var hur gott som helst och det kändes lite mysigt att lyxa till det på en måndag. Men det är ju inte varje dag man fyller år, så då får man passa på.
 
Nu ska jag fortsätta plugga, vilket jag gjort hela jäkla eftermiddagen. Ni får ha en fortsatt bra måndagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Collective haul

XoXo//Emma

Dags för en ny vecka

Då var det dags att kicka igång en ny vecka igen. Denna gången den näst sista fulla skolveckan för min del, för om 2 veckor är vi redan inne på avslutningsveckan. Tiden fullständigt flyger förbi och jag är snart klar med första året på gymnasiet och alla kurser som det innebär.
 
Idag har jag inga speciella planer mer än att det är skolan som ska göras. Ska även få upp dagens video åt er, såklart. Jag hoppas att ni kommer tycka att den är lite rolig att titta på, jag låter dock som en xombie inser jag nu. Men den spelades in samma dag som vi kom hem från att ha sovit i skolan och fixat med utställningen, vilket resulterar i att jag var väldigt trött.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av helgen

XoXo//Emma

28 months

Idag är det 28 månader utan mina fina prinsar. Det är galet hur fort tiden går och jag saknar dem varje dag, vissa dagar mer än andra. Just idag då det är deras dag och därför saknar jag dem extra mycket. Jag önskar verkligen att jag kunde gå tillbaka i tiden och åtminstonde varit i stallet den dagen för att kunna säga hejdå och för att säga allt jag alltid velat till dem. Allra helst hade jag velat att inget av det som hände dem skulle hända. Jag ville att de skulle må bra och vara friska in i det sista, inte behöva ligga och kvida av smärta som de tyvärr gjorde. Jag önskar det fanns något sätt som hade kunna hjälpt dem på, men tyvärr fanns det inget. Det vi kunda göra för dem var att göra slut på deras lidande och låta dem somna in.
XoXo//Emma

A break

Jag börjar äntligen bli klar med en av inlämmningarna iaf, så nu är det hög tid att ta en paus och vad gör man i en paus? Jo man bloggar såklart. Även om jag kanske inte har något interessant alls säga, men jag känner att jag vill skriva lite med er ändå.
 
Idag behöver jag få skriva av mig lite, så det kommer i ett inlägg lite senare för jag känner att det ska vara ett separat inlägg. Vissa av er kanske kan gissa vad inlägget kommer handla om?
 
Nu ska jag ta en promenad med hundarna och försöka få klart inlämmning nummer 2. Ni får ha en fortsatt bra sönda så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Söndag utan planer

Då var det dag 3 som jag börjar med god lunch istället för god morgon, men det har varit väldigt skönt att sova ut och jag känner mig pigg och redo för dessa sista 2,5 skolveckorna som väntar. Eller redo var väl att ta i, men just nu vill jag bara få veckorna avklarade och få sommarlov. Det ska bli så skönt att vara ledig, även om jag ska jobba 1 månad och det ska bli skönt att få ha ponnyn för mig själv i 2 månader.
 
Planerna för dagen är att göra så lite som möjligt. Ska dock göra klart 2 inlämmningar innan jag kan slappna av. Det kommer även betyda att jag har tid att fixa bra inlägg åt er, om ni har lust att hjälpa mig med lite idéer till inlägg som jag kan skriva.
XoXo//Emma

Bedtime

XoXo//Emma

Lördagskväll

Jag bestämde mig för att sticka ut och springa trots allt. Dock hann jag bara 3km innan det började regna, så jag vek av hemåt då jag inte ville blöta ner mitt nyfärgade hår och förstöra mina kläder med hårfärg. Ett riktigt tjejigt i-landsproblem, haha. Men 3km är ändå bättre än inget känner jag.
 
Var även iväg och köpte mat från Chop Chop som öppnat här i stan nu. Det gick väl att äta, men jag föredrar Spicy hot alla dagar i veckan framför Chop Chop. Så det var väl inte direkt ett ställe jag kan rekommendera att äta på om man gillar Spicy hot.
 
Nu ska jag bara slappa och försöka göra klart lite plugg om jag har orken till det. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Lördag i stallet

Kom hem från stallet för någon timme sen, har dock inte gjort mycket sen dess. I stallet var det en sån seg dag då jag fick vänta på att hon skulle komma in. Hon kom in efter ett tag och då kunde jag borsta henne och mysa med henne såklart. Hon har verkligen börjat få tillbaka sin fina sommaråäls nu, vilket jag tycker är underbart för nu utan sin sommarpäls ser hon ut som ett litet troll.
 
Det ser ut som att det kommer ösa ner regn vilken sekund som helst, därför hoppar jag att springa spåret idag och hoppar in i duschen istället. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Då var det lördag

Även idag börjar jag inlägget med god lunch istället för god morgon. Men jag känner att det är lika bra att passa på att sova ut när jag ändå kan. I morgon blir det nog ingen sovmorgon däremot, för då är det en pluggdag inplanerat.
 
För dagen har jag verkligen inga planer, mer än att jag snart ska åka iväg till stallet. Men det är gansak skönt att ha planlösa dagar ibland också, för jag har varit så stressad de senaste veckorna och då behöver jag ha dagar som denna. Funderar dock på om jag ska sticka ut i spåret och springa under eftermiddagen, det verkar nämligen bli väldigt fint väder idag.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Helt ok pass

Har precis kommit hem från stallet och sitter just nu med hårfärg i håret. Idag red jag en häst som kallas för Myran. Hon kändes jättestor att rida till en början då jag bara ridit mindre modeller av hästar på senaste tiden, men det glömde jag snabbt bort. Hon lyssnade hyfsat på vad jag ville, förutom att när hon är på väg och ska jobba med hela kroppen så studsar hon eller typ försöker fatta galopp. Allt för att slippa arbeta. Jag tycker att det var ett godkännt pass för att vara första gången, det kommer nog gå bättre och bättre allt eftersom jag hittar knapparna på henne.
 
Myran är den stora gråa och den lilla grå är ju mitt hjärta.
 
Nu ska jag snart gå och skölja ur färgen innan det är dags att äta middag med familjen. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Snart träning

XoXo//Emma

Välkommen fredag

God morgon på er, eller klockan har tickat iväg så egentligen är det väl mer lämpligt att säga god lunch nu. Jag hoppas i alla fall att ni mår bra, även om ni är lediga, jobbar eller går i skolan. Själv njuter jag av lediheten, även om jag har plugg som måste göras. Får se när jag har orken att göra det bara...
 
Idag har jag inga speciella planer, mer än att jag har dressyrträning i eftermiddag. Får se vad jag rider för häst, men det kan nog bli Perry eller Kapten. Om jag har något speicellt att skriva om ridpasset så gör jag det, precis som jag brukar. När jag är i stallet ska jag såkalrt också ta hand om prinsen.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

Körde ett riktigt roligt spinning pass under kvällen, var helt slut efteråt. Idag körde vi korta intervaller igen och vi hade en härlig ledare som verkligen peppade igång en, samt att vi körde lite sing along undertiden. Man kliver alltid av cykeln helt slut, men ändå glad och fylld med energi.
 
Annars har det inte hänt mycket alls under kvällen, mer än att jag fått en video inspelad. Känns skönt att för en gångs skull ha en video klar några dagar innan och inte samma dag som den ska laddas upp. Har även en som ska spelas in, får se om det kanske görs under helge eller hur det blir.
 
Nu tänkte jag släppa ut hundarna innan jag tänkte krypa ner under täcket och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Spinning nästa

XoXo//Emma

Ledighet = full fart

Var iväg och sprang tillsammans med Vilma och hundarna under förmiddagen. Hundarna var helt slut när vi kom hem efteråt, de har till och med sämre kondition än mig. Därför får de ligga kvar inne ett tag nu, medan jag och mamma ska iväg och köra ett pass på gymmet om någon timme.
 
Jag var även precis ute och körde, idag blev det lite landsvägskörning. Det var väldigt nyttigt, men samtidigt obehagligt då det var så smalt när man fick möte. Annars tycker jag att det gick hyfsat bra, men jag tänker nog köra till gymmet ikväll också. Det gäller ju att passa på.
 
Nu ska jag fika lite innan jag troligtvis sätter mig och gör klart en inlämmning. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Thursday

God morgon torsdag. Det var hur skönt som helst att bara kunna sova ut idag för det var precis vad jag behövde efter en kort men otroligt intensiv vecka. Utställningen hänger somsagt i Punkt här i Västerås och ni är mer än välkommna att komma och kika på den, dock har min namnskylt försvunnit men ni kommer se vilka bilder som är mina.
 
Planerna för denna dagen är att jag och mamma har bokat spinning ikväll, så det ska vi åka iväg och göra. Jag tror även att jag och en kompis kanske skulle ut och springa lite under förmiddagen. Bara för att man är ledig behöver man ju inte vara lat.
 
Nu ska jag plocka lite här på rummet och sedan tänkte jag spela in en haul med lite grejer som jag köpt under veckan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Follow me around

XoXo//Emma

Mot Erikslund

XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag trött men glad, för idag har jag bara en lektion och den är nu på morgonen. Har dock lite plugg att göra när jag kommer hem, men det är annorlunda att plugga hemma än att plugga i skolan.
 
Har även stallet och ponnyn i eftermiddag, så jag kommer inte bara vara hemma hela kvällen. Ska dock tillbaka till stallet ikväll då det är usek-möte som jag ska bara med på. 
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag åker för att möta upp Ebba och sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

Stall & gym avklarat

Har precis kommit hem från ett kortare pass på gymmet. Idag blev det bara lite kondotion, mage och rygg då jag inte hade ork till att göra mer. Jag är helt slut och skulle kunna somna vilken sekund som helst, därför får ni ursäkta om detta inlägget blir lite rörigt. 
 
Efter gymmet åkte jag även förbi stallet för att ta hand om lilla grå. Det var mysigt att spendera lite tid med henne, vilket det alltid är. I morgon har jag dock lite extra mycket tid då jag ska till stallet 2 gånger under dagen och det tackar ju inte jag nej till i alla fall.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska äta middag. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen hemma igen

Är helt slut och otroligt mör i kroppen just nu, men jag tänkte ändå åka en sväng till gymmet för att köra ett pass då det blivit alldeles för mycket onyttigt under det senaste dygnet. På vägen hem från gymmet tänkte jag även stanna till vid stallet för att ta hand om lilla grå, eftersom att det är tisdag.
 
Nej, för att unvika att jag somnar och för förlorar all energi och träningsmotivation ska jag nog bege mig iväg. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare. 
XoXo//Emma

Lunchar

XoXo//Emma

Mysig kväll i skolan

Skolan på kvällstid är väldigt mysig. Under kvällen har vi alla gått runt i mjukisar, ätit massa godis och druckit dricka, ätit pizza, fixat precis allt som behövs till utställningen. Det har varit hur mysigt som helst under kvällen och jag hoppas att vi kan göra något liknande igen någon gång.
 
Jag har dock inte filmat jättemycket, men det har inte heller varit hur mycket som helst att filma. Men en liten vlogg hade jag ändå tänkt mig att ni skulle då, för det har jag ju lovat er och lovar man något tycker jag att man också ska hålla det.
 
Nu ska vi nog avsluta för idag så att vi kan få några timmars sömn i oss i alla fall. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon, vet dock inte när då jag inte vet hur vi kommer ha det med tiden oså i morgon.
XoXo//Emma

Late night @ school

Nu har vi varit i full gång hela kvällen med att fixa för utställningen som vi ska ha i morgon. Man får verkligen lära känna sig själv och varandra när man tvingas umgås så länge som vi faktiskt gör, men det är hur roligt som helst ändå. Snart ska vi nog sätta på en film och bara ta det lugnt och äta massa godis. Vi får väl se hur mycket sömn det blir, många av oss kommer nog få leva kaffe under morgondagen.
XoXo//Emma

Pausar

XoXo/Emma

Kicka igång en ny vecka

Då var de dags att kicka igång denna nya veckan. Planerna för denna veckan är inte så många, mer än att jag åker till skolan idag och kommer hem i morgon. Det är ju som sagt då vi ska iväg och ha en utställning, som ni gärna får komma och kika på om ni bor i Västerås och är ute och går på stan. Jag ska även ut till Strömsholm i eftermiddag på ett möte angående tävlingarna då jag och My ska jobba.
 
Denna lilla tanten förväntas även att få ett föl vilken dag som helst och det kommer bli hur roligt som helst. Vi håller tummarna att allt går som det ska och vi ser gärna att det lilla fölet är ett sto.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ska bege mig mot Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ur för idag

XoXo//Emma

En bra söndag

Jag och mamma var iväg och körde spinning som ni kanske såg. Det var korta intervaller som stod på schemat idag och det är den formen utav spinning som vi båda tycker är roligast. Vi bokar nog in ett till pass med korta intervaller på tisdag igen.
 
Fick även en fråga vad jag ska fota i morgon, eftersom att jag skrev att jag fixade i ordning kameran. Jag hade nog inte tänkt fota något speicellt, mer än om det skulle vara något fint att fota ute på Strömsholm. Annars hade jag bara tänkt filma lite klipp och göra en liten vlogg åt er och det är därför kameran ska med.
 
Nu ska jag gå och smeta på mig en ansiktsmask och sen ska jag bara slappa framför serier med lite naturgodis som vi köpte på vägen hem. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Då kör vi

XoXo//Emma

Effektiv söndag

Äntligen har jag fått undan lite plugg, så nu kan jag andas lite igen. Har lite kvar, men det är inte någon brådska med de uppgifterna, så jag kan ta det lugnt och göra dem lite när jag känner för det. Min hjärna är därför helt slut nu, så då passar det bra att börja packa och ladda kameran oså inför i morgon.
 
Nu tänkte jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka iväg till gymmet. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Pluggsöndag, även denna veckan

I fredags och igår tog jag ledigt från allt plugg, det betyder alltså att jag desto mer att göra nu idag. Söndagarna har verkligen blivit pluggdagar nu de senaste veckorna, men det är så det måste bli när alla lärare öser på oss massa uppgifter för att hinna mäta allt innan betygen ska sättas.
 
Det kommer nog inte bara bli plugg idag dock. Jag och mamma hade nämligen tänkt åka till gymmet en sväng framåt kvällen, vilket blir ett perfekt avbrott i allt pluggande. Sen tycker jag också att det ska bli skönt att få träna lite igen, för jag mår alltid mycket bättre efter ett träningspass.
 
Nu ska jag ta och börja, så att jag kan bli klar någon gång. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ur för idag

XoXo//Emma

Sommarkänslor

Har precis arbetat 2 timmar ute i trädgården, så nu är den redo för våren och sommaren. Vi har även tänt grillen då vi tänkte grilla hamburgare och troligtvis äta ute på altanen då det är så fint väder. Om vi gör det blir det första gången för i år och det ger mig verkligen sommarkänslor.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen då jag inte gjort det sen jag kom hem tidigare i eftermiddags. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Fina lördag

Har precis kommit hem från att ha sprungit lite tillsammans med en kompis och Guttan. På vägen hem från spåert åkte även jag och Guttan till stallet en sväng då ponnyn inte var inne när jag åkte till stallet vid lunch. Borstade lite på ponnyn samt släppte henne hagen nu andra gången när Gucci var med i stallet.
 
Såg även att jag fått en fråga om vilken modell mina nikes är och tyvärr så har jag ingen aning vad modellen heter. Men de är köpa på intersport om jag inte minns helt fel, så kika där.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra. Själv vaknade jag upp med en förkylning, men det överlever jag. Hade tänkt sticka ut och springa med en kompis under dagen, men jag får se hur jag känner mig när vi väl ska iväg. Det är ju inte bra att träna när man är sjuk.
 
I eftermiddag kommer även Becca och Denise över en sväng. Vi hade tänkt spela in någon video och sedan antar jag att det bara kommer bli en massa prat och skratt. Vi får hoppas att det fina vädret håller i sig så att vi kan vara ute, för ingen tycker väl om att sitta inne när det är fint väder.
 
Nu ska jag snart hoppa i ridkläderna och bege mig mot stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar fredagen

XoXo//Emma

Ett bra ridpass

Idag blev det ett pass på Perdita igen, då det var ett tag sen sist. Till en början var hon väldigt hoppig och studsig, vilket hon brukar vara. Men i slutet av galoppen på framridningen släppte det och hon blev hur trevlig som helst, den känslan som vi hade de minutrarna där är värda att minnas länge. Med andra ord är jag nöjd med dagens ridpass. Hoppas att jag kan fortsätta trimma henne även nästa vecka, för hon är en häst man måste rida flera flera gånger innan man hittar knapparna.
 
Nu väntar en mysig kväll i soffan framför Tv:n med familjen och hundarna. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under kvällen. 
XoXo//Emma

Träning nästa

Idag hade vi lätt den skönaste skoldagen på länge, vi gick bara spåret första lektionen och sedan fick vi titta när de som läser dans hade en föreställning under eftermiddagen. De var riktigt duktiga och såg verkligen ut att ha roligt på scenen och man blev verkligen fylld med glad energi efter att ha sett deras uppträdande.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för att ha dressyrträning. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Fredag igen

Som ni såg blev det en väldigt spontan tripp till Stockholm med Denise igår och vi gick ju somsagt på Pitch Perfect 2. Det var väldigt mysigt att åka iväg och göra det tillsammans, för annars är det bara skolan man har på tankarna hela tiden. Så jag ångrar verkligen inte att vi åkte iväg och gjorde detta.
 
Idag är det iaf fredag och det betyder att jag har Kapten att ta hand om och en träning som ska ridas. Idag känner jag dock inte för att rida Fläcken igen, jag vill ha någon jag inte ridit förut eller inte ridit på länge.
 
Nu ska jag gå med hundara innan jag ska åka mot skolan för att ha en lektion och kolla på en föreställning. Ni får ha en bre fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

El Stockholmo

Har precis kommit ut från visningen av Pitch Perfect 2 och jag kan verkligen rekommendera att ni ser den på bio, för den var hur rolig som helst. Ni kommer inte ångra det, för ni kommer få er massa goda skratt. Nu ska vi snart bege oss mot tåget och åka hem.

Detta blir det sista inlägget för idag då jag lär däcka när jag kommer hem. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mot Stockholm

 
Sitter på tåget mot Stockholm med Denise för att gå på förhandvisning av Pitch Perfect 2.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Då var det åter igen dags för veckans längsta skoldag, det är dock bara 1 till lång skoltorsdag kvar och det känns ju inte helt fel. Sommarlovet närmar sig verkligen och det är helt underbart, även om sommarlovet kommer innebära arbete till en början.
 
För dagen idag har jag inga speciella planer, mer än att jag ska vara i skolan. Kanske att jag sätter mig och får bort ytterligare lite plugg, det beror på vilken ork jag har när jag kommer hem. 
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag åker iväg för att möta Ebba och sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

En bra eftermiddag

Åkte till stallet en sväng och tog hand om ponnyn direkt när jag kom hem från skolan idag. Hon har äntligen börjat få tillbaka sin sommarpäls så nu börjar hon se ut som en riktig ponny igen. Annars är hon bara ett litet fluffmonster som springer omkring.
 
Stannade även till på gymmet på vägen hem, vilket jag inte ångrar. Det var så skönt att köra ett pass igen oh det var skönt att få svettas lite. Man blir alltid piggare efter att man kört ett pass. Jag känner också hur mycket starkare jag blivit i kroppen under dessa månaderna jag har gymmat och jag har ökat massor i motstånd på de olika maskinerna som finns.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan det är middag. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under 
XoXo//Emma

Time to work

XoXo//Emma

Redan onsdag

Äntligen har det hunnit blivit mitten av veckan. Det är en ganska kort skoldag för min del, så det känns skönt och eftersom att det är onsdag har jag även stallet och lilla grå i eftermiddag. Funderar även på om jag ska köra ett pass på gymmet efteråt, får se hur jag gör med det.
 
Det var väl i princip det jag hade att säga för tillfället, tyvärr. Men jag kan passa på att be om era tips på vad ni vill läsa, jag kommer behöva fixa lite inlägg tills på måndag eftersom att vi ska sova i skolan och jag måste kunna fokusera på att  göra det som vi ska göra där.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan det är dags att åka mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Bedtime

XoXo//Emma

Mysig tisdag i stallet

Denna dagen har varit en sån där dag då an bara är seg. Därför satte jag mig hos ponnyn i stallet och bara mös med henne medan hon åt mat ut mitt knä. Älskar att bara sitta där och tänka, medan mitt hjärta äter ur min famn och höra det lugnade ljudet av när hon tuggar. Det gör mig verkligen lugn och avslappnad, vilket var precis vad jag behöver just nu då jag håller på att gå under av stress på grund av alla prov och inlämmningar som jag har just nu.
 
Nu ska jag förflytta mig ut till familjen och hundarna i vardagsrummet och bara ha en slapparkväll i soffan. Ni får ha en fortsatt fin kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Tisdagseftermiddag

Äntligen var veckans längsta skoldag avklarad. Idag gick den verkligen långsamt, så det är underbart att vara hemma igen. Jag sitter dock och pluggar just nu, ingen vila här inte. Men det ska bli skönt att få undan lite uppgifter om jag hinner det innan jag ska åka till stallet.
 
Ikväll tänkte jag sen ta ledigt från allt plugg och bra vara, jag tror verkligen att det kan behövas om jag ska orka med nu in i det sista. Därför kommer ni kanske bli påverkade med att det kommer ganska tråkiga inlägg, men jag vill fokusera på skolan nu in i det sista samtidigt som jag ska försöka göra det bästa jag kan för att driva en bra blogg åt er.
 
Nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska byta om till ridkläder och åka till stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Det är mulet och tråkigt ute idag, därför ville jag inget hellre än att ligga kvar under täcket och inte röra mig ur fläcken på hela dagen. Men det är bara tisdag och tisdag betyder skola, så det är bara att pallra sig upp och göra sig i ordning för att åka mot skolan.
 
Eftersom att det är tisdag idag så betyder det att jag har stallet och lilla grå i eftermiddag. Eftersom att det blivit så kort tid ihop med henne på senaste så tänkte jag borsta och mysa lite extra med henne idag, det förtjänar hon.
 
Nu ska jag gå ut med hundrarna innan jag åker och möter upp Ebba för att åka mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

Inatt har jag båda hundarna hos mig, så vi får se hur mycket plats jag får i min egna säng haha.
XoXo//Emma

Effektiv eftermiddag

Under eftermiddagen har jag nu fotat lite bilder till utställningen nästa vecka. Jag tror faktiskt att jag är nöjd med resultatet, det var ett ämne som lätt blir insnöat och jag kände att jag ville göra något som stack ut och jag tror att jag lyckades hyfsat bra med det. Jag brukar inte bli jättenöjd, men som det känns nu är jag ändå hyfsat nöjd. Ni kan få se bilderna efter utställningen om ni tycker det hade varit roligt.
 
Bland annat så tog jag denna bilden på mig och Izor lite på skoj, men jag tycker att den blev ganska mysig även om vinkeln är lite kaos... 
 
Jag har även fått lite plugg gjort, så nu tänker jag ta ledigt resten av kvällen och bara slappa i sängen framför serier. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Jag pratar på

XoXo//Emma

Updatering om Malwa

För någon dag sedan kom jag i kontakt med en tjej som rider Malwa nu. Malwa är det lilla russet jag red förut, om ni kommer ihåg henne. Det var iaf väldigt roligt att se lite nya bilder på henne och höra hur hon har det nu.
 
Hon är samma vanliga busiga russ som hon alltid varit som gärna bockar lite när hon stått lite för länge. Det var så skönt att få höra att hon är som hon alltid varit och hon såg verkligen ut att må bra. Hon hade även soleksem så hon förstörde sin man, men nu är hennes man jättefin och det gjorde verkligen mitt hjärta varmt. Nu inser jag att jag saknar henne lite, underbara sötnosen.
XoXo//Emma

Ny vecka, igen

Då var det dags att kicka igång en ny dag och en ny vecka igen. För min del är det exakt en måndad tills jag får sommarlov, en månad kvar av ettan med andra ord. Tiden bara flyger iväg, både på gott och på ont. Men sommarlovet är verkligen saknat, så just nu får tiden gärna gå fort.
 
Idag när jag kommer hem måste jag fota lite bilder till utställningen, eller jag behöver ju lite hjälp av någon i familjen så jag måste väntaa tills nån är hemma och kan hjälpa mig. Annars ska jag spela in en video och ladda upp den åt er, vet dock inte vad för video jag vill göra så ni kan ju kommentera era förslag här nedanför.
 
Nu ska jag gå med hundrarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Vi avslutar helgen

XoXo//Emma

Back on track

Jag var lite seg innan jag kom iväg till gymmet, men jag ångrar inte för en sekund att jag åkte. Det var riktigt skönt att köra ett pass igen. Får se om jag kan ta mig ut och träna även i morgon, beror lite på hur jag känner att det ligger till med allt plugg.
 
Vi stannade till vid affären för att köpa lite mat. Då bestämde vi oss för att göra mackor med skagenröra, vilket är hur gott som helst. Jag tror jag har tipsat om dessa mackorna förut, men jag tänker göra det igen just för att de är så goda. Det måste dock vara hemmagjord röra, annars blir det inte lika gott.
 
Nu ska jag förflytta mig till soffan i vardagsrummet och bara ha en lugn soffkväll med familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Söndag i ett nötskal

Jag var precis ute i spåret och gick 3km tillsammans med mamma hundarna. Det var välbehövligt i det fina vädret och jag behövde verkligen en paus då jag bara varit inne innan vi tog oss ut i skogen. Tyvärr är det den nivån av energi som jag har just nu då skolan verkligen suger ur all min energi. Men det är skolavslutning om en månad, så det är somsagt bara att hålla ut tills dess.
 
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sätta mig med ännu mera plugg innan jag åker iväg till gymmet för att köra ett pass. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Pluggsöndag inplnerad

Idag tänkte jag att det skulle bli en ordentlig pluggdag för att få undan så mycket uppgifter som möjligt, men vi får se hur det går. Jag ska försöka och göra mitt bästa, så får vi se vad jag har orken till. Det är fint väder, så jag funderar på om jag inte ska gå ut och sätta mig med plugget. Har jag tur får jag kanske mer motivation då. 
 
Jag hade även tänkt åka till gymmet under dagen för att köra ett pass, men jag är lite halvförkyld så det är ingen jättesmart idé. Men jag kanske trotsar förkylningen och åker till gymmet i eftermiddag, får se hur jag känner mig då. Men jag behöver ett pass på gymmet, den saken är säker då det var för länge sen jag var där sist.
 
Ska jag komma igång med pluggandet idag bör jag avsluta detta inlägget. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar lördagen

XoXo//Emma

Mysig lördag

Har preics kommit hem från en tur på stan tillsammans med Becca och sen avslutade vi med några avsnitt av supernatural hemma hos henne. Det var riktigt mysigt att sitta och prata i lugn o ro med lite fika. Vi gick även runt i lite butiker jag hittade en massa fint som jag ville köpa, men jag bestämde mig för att låta bli då jag vill kunna shoppa till ponnyn och eventuellt på Ullared om vi åker dit i sommar.
 
Det är väl vad jag har hunnit med att göra sen vi hördes sist. Eller jag var hos ponnyn en sväng och tog hand om henne innan jag åkte ner på stan och mötte upp Becca. Det blev dock en snabbis, men ibland får det gå det också.
 
Nu kommer mamma snart hem med middag, hon åkte precis iväg. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Fika med Becca

XoXo//Emma

God morgon lördag

Började morgonen med en lite längre promenad med hundarna, vilket de verkade uppskatta. När vi kom in fanns det frukost klart så det var bara att sätta sig vid bordet och hugga in. Det kallar jag helglyx och det är bara lördag, så det finns en dag till på denna helgen att njuta av.
 
Planerna för idag är att jag ska åka till stallet och ta hand om lilla grå och sedan sak jag åka ner på stan med Becca och ta en fika och bara prata en massa. Det känns som helt perfekta planer för idag. Sen blir det nog bara en lugn kväll hemma som det ser ut just nu, men det sitter inte helt fel de heller.
XoXo//Emma

Vi loggar ut för idag

XoXo//Emma

Bra ridpass

Träningen gick faktiskt hyfsat bra idag ihop med Fläcken. Vi fick till några bra språng och jag kände att jag visste hur jag skulle rida honom för att det skulle bli bättre till skillnad från förra veckan. Därför är jag nöjd med dagens pass och det var nyttigt att hoppa lite andra hästar än vad jag brukar göra. Jag tror ändå att jag tycker om denna hästen lite, han är faktiskt ganska rolig att arbeta med.
 
Nu ska jag gå och ta mig en dusch och sedan krypa ner under en filt framför serier resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Träning nästa

XoXo//Emma

God lunch fredag

God morgon på er alla udnerbara, eller okej det kan kanske inte klassas som morgon när klockan snart är 11. Jag hoppas i alla fall ni mår bra och att ni njuter av den extra dagen vi fått denna helgen, för det kommer jag göra till fullo. Med andra ord ta en paus från plugg och bara göra sånt jag tycker är roligt.
 
Planerna för idag är inte direkt satta, men jag vet att jag ska iväg till stallet under eftermiddagen då det är hoppträning på Fläcken som står på schemat. Kapten ska ju även tas som hand om eftersom att det är fredag. 
 
Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls innan det blir eftermiddag. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma