Installerade i nya stallet

Har precis ätit lite middag efter att ha kommit hem efter en heldag i stallet. Vi fixade lite i ridhuset och annars gick vi mest runt och vi bjöd på en massa skratt, samt lekte lite lekar med barnen som var där innan det var dags att flytta över våra hästar. Jag har fått massa roligt material i filmväg, så ni kan vänta er en rolig video på måndag.
 
Om vi ska prata om själva flytten så vill jag bara säga att ingen kom till skada, vilket känns väldigt bra med tanke på hur många vi faktiskt var. Jag ledde in ponnyn i hennes nya box och hade en drös med småtjejer som älskar Promise bredvid mig när vi gick in i det nya stallet. Ponnyn var lite på tårna när började närma oss stallet, men det är inte så konstigt med tanke på hur nytt allt var och med tanke på hur mycket ljud och människor det var i stallet. När hon kom in i boxen började hon äta direkt och det gjorde att jag kände att jag kunde lämna henne med en bra känsla i magen. Åker nog ut till stallet i morgonbitti för att kolla till henne lite och då kommer hon nog bli lite bortskämd.
 
Nu ska jag kurera mig i soffan med familjen framför Tv:n och hoppas att jag inte mår sämre under morgondagen. Ni får ha en bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback