Mysig söndag

Har precis kommit hem från en supermysig kväll i stallet tillsammans med en massa goa människor. Vi grillade, eller vi försökte iaf att grilla... Det slutade upp med en att vi spelade kubb som i sin tur ledde till att vi alla sprang i mördarbacken och när vi kom tillbaka från att ha sprungit i den körde vi brännboll med en marshmallow. Såklart var det en massa skratt och prat också, precis som det ska vara. En rolig kväll hade vi det iaf och sen att vi var i/vid stallet gjorde inte saken sämre.
 
Det har varit en väldigt spontan söndag med andra ord, men det var ändå vad jag behövde trots att jag är så pass sjuk som jag är. Har hunnit varit i stallet 2 gånger, varit ute hos Carisma och gosat med henne och de andra hästarna och fåren som finns på gården där hon står samt att jag har hunnit umgåts med trevliga människor. Inget av det hade jag planerat när jag vaknade i morse. En snabbis till stallet en gång fanns på min karta, inget av det andra.
 
Nu ska jag dricka en kopp tea i hopp om att ha någon röst i morgon och sedan tänkte jag krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback