Paus

Jag känner att jag inte har någon motivation över huvud taget till att blogga och just nu känner jag inte att jag tycker det är speciellt roligt. Därför kommer jag satsa på min youtubekanal istället. Jag kommer inte ta bort denna bloggen, men den kommer läggas på is ett tag.
 
Ni kan fortfarande nå mig på
Youtube
Instagram
Facebook
 
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er, det var inte länge sen sist... Jag hoppas att ni mår bra i alla fall. Själv är jag trött då jag satt uppe till klockan 1 och pluggade även igår. Nu hoppas jag verkligen att det ger resultat på provet, för jag vill inte slösat sömn för att få ett dåligt betyg. 
 
Planerna för dagen är att åka till skolan och ta sig igenom dagen. Det är en lång dag som väntar och jag har en känsla av att den kommer gå segt. Det ska bli väldigt skönt att komma hem i eftermiddag sen, för då har jag inget som jag behöver plugga på och kommer därför kunna ta det lugnt.
 
Nu måste jag gå en promenad med hundarna innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

Ett bra pass idag

Jag hoppade Myran idag igen. Idag hoppade en linje på tre hinder med 3 repsektive 2 galoppsprång. I början var hon hur fin som helst och vi satte linjerna helt perfekt med en jämn rytm. I slutet taggade hon till lite och jag var tvungen att backa upp henne mer för att lägga henne på jämna språng. Jag är nöjd med passet i helhet, även om hon blev lite för på under vissa rundor.
 
Nu måste jag äta middag och duscha innan jag sätter mig och pluggar i någon timme. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare. 
XoXo//Emma

Hoppträning nästa

XoXo//Emma

En onsdag full av träning

Idag körde vi styrketräning på gymnastiklektionen, så jag är helt mör i kroppen just nu. Det kommer bli ännu värre efter att jag har ridit senare ikväll. men det är skönt med träningsvärk. Då känns det verkligen att man har tränat och ansträngt muskler som man inte brukar anstränga. Jag tror nämligen att det kommer bli svårt att ta sig upp ur sängen i morgon bitti efter all denna träningen.
 
Nu ska jag dricka min redbull och göra klart det sista på min presentation samt att jag ska plugga till morgondagens prov innan det är dags för mig att åka iväg mot stallet för att ha träning. Ni får ha en fortsatt bra onsdagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött då jag var uppe lite för länge igår och gick upp tidigt idag för att plugga. Nu överdriver jag inte heller. Jag lade ifrån mig boken klockan 1 och hade larm 5:45 för att gå upp och kunna plugga samtidigt som jag åt frukost...
 
Planerna för dagen är att ta sig igenom en kort skoldag för att sen plugga när jag kommer hem. Jag ska dock ner på stan och hämta mina ridstövlar hos skomakaren innan jag kan ta mig hem för att plugga. Just nu vill jag bara att det ska vara i morgon, så att jag kan andas lite igen. Ikväll är det även hoppträning som gäller, så jag kommer få en paus i pluggandet. Efteråt har vi även USEK-möte, som jag skrev tidigare känner jag att jag inte har tid med det idag, men det är bara att pallra sig dit.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna och sen måste jag börja röra mig mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

En vanlig tisdagseftermiddag

Jag har kommit hem från stallet. Det blev inte en massa överdriver spilltid idag då jag behövde få komma hem för att plugga och äta utan att klockan blev allt för mycket. Gick en sväng med Hiba i paddocken och idag var han lite jobbig, det kan ha varit för att det var mörkt. Han skötte sig oså, men det var stundtals då jag blev lite irriterad på honom.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag ska plugga framför Hollywood fruarna. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Idag var det en trögare skoldag, men jag fick mer gjort än vad jag gjorde igår. Nu känns det som att jag kan andas lite igen, vilket jag inte kunde igår. Det blir ingen lugn kväll för det, men det är inte lika pressat som det var igår. Dock har jag USEK-möte i morgon och det känns mindre bra då jag hade velat ha den tiden till att plugga. Den timmen/timmarna jag förlorar är väldigt värdefull pluggtid...
 
Nu ska jag ta en macka innan jag byter om och åker vidare mot stallet för att ta hand om Promise och Hiba. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag trött då jag var uppe och pluggade igår, vilket tog mycket på mina krafter. Idag ska det inte bli allt för sent hade jag tänkt. Jag kommer också ha aningen dötid i skolan idag och den tänker jag utnyttja till att plugga.
 
Planerna för dagen mer än att åka till skolan är att jag ska till stallet. Det är ju tisdag, vilket betyder att jag har både Hiba och Promise idag. Jag ska försöka att inte vara borta allt för länge då jag verkligen behöver plugga ikväll.
 
Nu ska jag gå en promenad med hundarna och sen måste jag börja åka för att möta upp Ebba. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Ett energiöst spinningpass

Körde ett spinningpass för min favoritledare idag. Dock hade jag knappt ngon energi, så jag gav verkligen inte allt jag kunde. Det var ändå bra att komma iväg och träna lite, jag måste komma bort från skolböckerna någon gång. Gymmet är ett väldigt bra ställe att koppla av på då man inte behöver tänka på plugg och man kan använda sin frustration på maskinerna så orkar man mera. Sen sover man alltid extra gott efter ett pass på gymmet.
 
Klockan är 22:23, men jag ska fortsätta plugga lite till då jag behöver läst igenom lite till ett prov som jag har på torsdag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Haul

XoXo//Emma

Spinning nästa

XoXo//Emma

En lång måndag

Dagen gick fortare än vad jag hade väntat mig, vilket var väldigt skönt. Det var roligt att få träffa alla igen efter lovet, även om man gärna hade velat vara hemma istället. Nästa måndag är jag dock ledig, så det kommer bli skönt. Då har jag en massa tid att kunna prestera bra grejer åt er, för jag lär inte ha jättemycket plugg nästa vecka. Allt är nämligen till denna veckan, jag tror det är 1 av 8 grejer som är till nästa vecka. Bra uppdelning där...
 
Nu ska jag plugga lite innan jag måste byta om till träningskläder för att åka iväg till gymmet. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv ville jag inte gå upp ur sängen i morse, dels för att jag var trött men också för att jag inte vill tillbaka till skolan då det innebär en massa prov och inlämmningar.
 
Planerna för idag är åka till skolan, precis som vilken annan vardag som helst. Efteråt ska jag ladda upp veckans video åt er samt försöka plugga så mycket jag bara hinner innan jag och mamma ska åka iväg på spinning. När jag kommer hem från spinningen är det middag som gäller innan jag ska plugga ytterligare lite till.
 
Nu ska jag så en sväng med hundarna innan jag ska åka för att möta upp Ebba. Ni får ha en bra måndag och en bra vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna veckan

XoXo//Emma

Söndagskväll

Jag har förflyttat mig från mitt rum och alla skolböcker där inne till soffan i vardagsrummer för att göra en inlämmning på datorn. Ingen vila och ingen ro när man har lov. Sen har jag en presentation jag behöver få klar och börja träna på, men det får bli i morgon. Då har jag även ett spinningpass inbokat samt att ni ska få en video uppladdad.
 
Nu ska jag fortsätta skriva på min inlämmning så att den blir klar och jag tänkte även försöka kolla lite på TV. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Inte en ledig stund

Min hjärna börjar verkligen bli seg nu då jag pluggat bokstavligen hela dagen. Jag skulle först inte med ut med hundarna för att jag inte hade tid, sen insåg jag att det fanns en fotogrej jag kunde göra när vi gick med hundarna och bestämde mig för att följa med bara för att kunna få undan ytterligare en grej på min lista.
 
Kan ni gissa vad jag ska göra nu? Om du gissade på att jag skulle plugga så hade du helt rätt. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Pluggsöndag

Jag var iväg med familjen och köpte lite godis samt en redbull så att jag ska kunna fortsätta plugga. Jag börjar arbeta bort en del plugg, så det känns skönt. Har fortfarande en hel del kvar att göra en det är självklart inte lika mycket som när jag började i morse.
 
Någon som vill gissa vad jag ska göra nu? Jo självklart ska jag fortsätta plugga och det kommer jag göra resten av kvällen också. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv tog en ordentlig sovmorgon idag, vilket var väldigt skönt och välbehövligt. Man får passa på att sova ut nu sista dagen på lovet, även om denn inte kommer vara speciellt ledig för min del. Jag tänkte plugga hela dagen för att få undan precis allt som jag bara kan.
 
Nu ska jag äta frukost innan jag sätter mig med allt plugg så att jag kan bli klar innan det blir kväll. Lite ledig vill jag ju gärna hinna vara. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma