En mysig lördag

Det har varit en mysig eftermiddag som har spenderats med släkten. Vi har ätit en massa gott, jag har självklart lekt med min lilla kusin och mina kusinbarn. Det var ett tag sen jag träffade några av de som var där idag, så det var roligt att se dem igen. Det blir ju inte så ofta nu för tiden...
 
Nu orkar jag inte plugga mer, det är ju trots allt lördagskväll. Därför tänker jag krypa ner under täcket och avrunda denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

On the road again

XoXo//Emma

Lördagens planer

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite stressad över allt plugg jag har till veckan efter lovet, men jag tänkte som sagt plugga i bilen idag. Vi ska iväg mot Stockholm för att fira min kusin som fyller år idag. VI får se vad klockan blir när vi kommer hem, förhoppningsvis är det inte allt för sent så att jag även kan få lite youtube jobb gjort.
 
Nu ska jag bege mig mot stallet för att ha teori med mina och Saras samt ta hand om Hiba och Promise. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Fredagskväll

Jag och mamma tog bilen till kyrkogården en sväng efter maten, vilket var väldigt mysigt. Det var så fint när alla ljusen lös upp hela kyrkogården i mörkret. Vi köpte ett ljus med lång brinntid, så att det ska kunna brinna hela helgen.
 
Btw ska ni göra något speciellt denna helgen? Själv ska jag inte fira halloween, men jag ska fira min kusin som fyller år. Halloween-fest står dock på schemat för nästa helg, så det kommer nog bli väldigt roligt. Vill ni gissa vad jag ska vara? Även om ni inte fått se någon ledtråd på hur min outfit ser ut.
 
Nu tänkte jag fixa lite godis och lite dricka, sätta på en video eller två och fixa mina naglar. Det låter som en utmärkt kväll om du frågar mig.
XoXo//Emma

Mysig fredagseftermiddag

Åkte med min kompis ut till hennes stall för att fota lite. Jag slutade också upp som hundvakt åt hennes hund, men det gör inte mig speciellt mycket. Det var mysigt att få komma iväg lite och inte bara sitta hemma, även om jag hade behövt denna eftermiddagen till att plugga. Jag hann bara plugga lite i morse, vilket inte är bra. Men i morgon kommer jag spendera 1-2 timmar i bilen så jag tänker passa på att plugga lite då. Det gäller verkligen att utnyttja den lilla tiden man får vid olika tillfällen.
 
Nu väntas det middag och sen får vi se vad som händer ikväll. Det kommer säkert sluta upp med att jag ligger på sängen och bara kollar på serier och videos. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

God morgon fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, även om det är den sista vardagen på lovet. Det var verkligen välbehövligt att vara ledig och jag hade inte tackat nej till att vara ledig en vecka till.
 
Planerna för dagen är inga speciella. Jag kommer plugga större delen av dagen då jag har en massa som måste göras och några grejer som kan skickas in och få undan de uppgifterna. Mamma slutade tidigt idag, så vi får väl se om vi åker iväg och hittar på något eller hur eftermiddagen ser ut. Om vi inte gör något så åker jag troligtvis med min kompis ut till hennes häst en sväng, det får tiden helt enket utvisa.
 
Nu borde jag förflytta mig från soffan till mitt rum så att jag kan börja plugga för att få något gjort. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Underbart spinningpass

Passet idag var så jäkla roligt och det var väldigt skönt att spinna igen, det var trots allt ett bra tag sen sist. Denna ledaren är en av de roliga ledarna som verkligen gör att man tar ut sig till 110 procent. Idag var det lite olia dialekter och en massa annat roligt. Hon har verkligen de bästa passen, det finns inte mycket mer att säga än så.
 
Nu ska jag äta middag och sen ska jag ta en dusch innan jag kryper ner under täcket och avslutar för idag. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Från idag

XoXo//Emma

Helt ok pass på Myran

Idag hoppade vi bana och jag hade då Myran även idag i och med att hon är den hästen jag hoppat denna kursen på. Jag red inte fram henne så som jag borde, vilket gjorde att de första sprången inte blev bra för 5 öre. Vi hade ingen bra rytm eller samspel och hon var väldigt stark, men i slutet gick det riktigt bra och hon lyssnade verkligen på mig. Först var hon även lite lång, vilket berodde på min mindre bra framridning. Emot slutet blev hon somsagt mycket bättre och jag red henne som hon behövde bli riden. Det finns lite filmer som jag tänkte klippa ihop till en film och ladda upp nu under eftermiddagen.
 
Jag vet fortfarande inte om jag ska spinna eller inte, men jag ska ändå hoppa in i duschen. Det är inte så trevligt att lukta häst när man sitter och kör spinning. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv var jag inte jättetrött idag när jag vaknade, så det är väldigt skönt. Det kan vara för att jag sov lika länge som jag brukar göra i vanliga fall, under lovet sover jag nog lite för mycket mot vad jag är van vid.
 
Planerna för dagen är att jag ska åka och hoppa Myran nu på förmiddagen. Sen kommer jag spendera lunchen i stallet, så jag är väl hemma vid kanske 14. Efter det tänkte jag faktiskt ta och få lite plugg gjort innan jag och mamma eventuellt åker iväg och spinner lite på gymmet.
 
Nu ska jag byta om och gå en sväng med hundarna innan jag måste börja röra mig mot stallet. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

XoXo//Emma

Ett helt ok ridpass

Idag blev det ett pass på Spirit. Jag har inte ridit henne på länge, vilket märktes. Det var inte många knappar jag hade hos henne. Hon blev trevlig och väldigt fin och hon gjorde det jag bad henne om, men jag har ingen wow-känsla av detta passet. Jag behöver rida in mig lite mer på henne och då får jag nog en wow-känsla.
 
Nu tänkte jag äta samt ta en dusch innan jag lägger mig under täcket och bara kollar på videos/serier. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Träning nästa

XoXo//Emma

Ärenden ✅

Har gjort en massa ärenden och är nu på väg till stallet för att ha möte.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra och känner mig faktiskt utvilad, vilket är väldigt skönt då jag har larm i morgon i och med att det är hoppkurs. 
 
Planerna för dagen är inga speciella. VI har usekmöte i stallet som jag ska gå på och sen har jag träning ikväll. Får se om det blir Myran även ikväll eller om det blir någon annan. Jag tror att vi har ett bommar ikväll, men jag är inte helt 100. Så då hade det varit skönt att ha Myran just för att förbereda inför i morgon bitti.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag och brorsan ska ner och luncha med mamma. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Mysig höstkväll

Något jag kommit på är att det blir mörkt supertidigt numera. Hiba gick i hagen och när jag tog in honom, vilket var strax innan 17 så var det bäcksvart. Detta gör att dagarna känns kortare. På hösten får man dock gosa in sig i stora mysiga tröjor, det är okej att göra sig en kopp te och krypa ner under en filt för att kolla på film och liknande.
 
Krypa ner under en filt och bara njuta av lite serier är precis vad jag tänkt göra tills mamma kommer hem. Då förflyttar jag mig ut i soffan så att vi kan kolla på Hollywood fruarna tillsammans. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

En mysig höstdag

Jag höll min tidsplan i stallet och allt bara flöt på. Tog en mysig skogspromenad med Hiba i den fina eftermiddagssolen. Vi båda njöt av att bara få gå och lufsa lite i skogen. Sen fick han även gå i hagen när vi kom tillbaka, så att han slapp stå i sin box överdrivet mycket udner eftermiddagen.
 
Nu ska jag äta innan jag tar en dusch och sen kryper ner i sängen framför något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stallet nästa

Jag har bokstavligen bara legat här i soffan hela dagen och knappt rört mig ur fläcken. Jag borde stuckit ut och sprungit eller något i och med att vi har fint väder även idag, men så blev det inte. Jag kom precis på det och jag måste åka till stallet snart för att hålla min tidsplanering.
 
Nu tänkte jag sminka mig lite och sen bör jag börja röra mig mot stallet så att jag kan komma hem i lite lagom tid. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen då jag inte hade något larm att vakna till i morse. Sen skiner även solen idag, så det är väldigt mysigt.
 
Planerna för dagen är att inte göra mycket alls nu under förmiddagen. I eftermiddag ska jag till stallet och ta hand om Hiba och Promise samt att jag har fodringen klockan 17 även denna veckan. Det känns som helt lagom planer för idag då jag inte fått en sovmorgon på ett tag nu.
 
Nu hade jag bara tänkt ligga i soffan och slappa resten av denna förmiddagen. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi som vanligt senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

XoXo//Emma

Slutkörd

Jag trodde inte det skulle tära så mycket på mig att åka till stallet och sitta på hästryggen 8:20, men det gjorde det. Just nu är jag helt slutkörd. Det har varit en rolig dag i stallet då jag fått psendera den med en massa roliga människor. Därför är jag också extra taggad för torsdag, för då kommer det bli ännu roligare. Då har vi även någon som kan filma samt fota om allt går enligt planerna. Så det kanske blir en hästvideo som får bli nästa veckas video, det får tiden utvisa. Annars har jag en hösthaul som väntar.
 
Som jag skrev är jag slutkörd och tänkte därför bara slappa här i min säng innan jag tänker avsluta för ikväll. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Septembers Glossybox

XoXo//Emma

Ett bra pass på Myran

Idag var vi i stallet svintidigt för att rida. Idag var det mer markarbete och förberedande inför torsdag då det är banhoppning på högre höjder som gället. Jag tror inte jag sagt vilken häst jag har, men många har nog sett på Instagram vem det är. Det är i alla fall Myran.
 
Idag gick det riktigt bra och hon lyssnade bra på mig och mina hjälper. I början var distanserna dåliga, men det var mitt fel då jag kortade för mycket i svängarna. De sista distanserna satte vi dock riktigt bra och med jämna och rytmiska galoppsprång. Jag längtar tills på torsdag då jag vill hoppa mera, samt att vi kommer få hoppa högre än typ 60-70 som vi får på våra vanliga lektioner.
Jag har precis duschat och hade inte tänkt göra något speciellt resten av dagen. Ni ska få en video uppladdad, så den ska jag ta och redigera klart så fort som möjligt. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Jag skulle inte tro att ni är vakna denna tiden då det är lov, men som ni ser är jag vaken. Det är för att jag ska sitta på hästryggen klockan 8:30 och måste nu få i mig frukost och gå med hundarna innan jag ska åka.
 
Planerna för dagen är att rida hoppträningen nu på förmiddagen. Sen lär jag komma hem lagom till lunch så då blir det nog en längre skogspromenad med hundarna. Det är alltså inte mycket inplanerat för eftermiddagen och kvällen. Så vi får helt enkelt se vad som händer.
 
Nu ska jag väcka hundarna och få med mig de ut på en promenad innan jag måste bege mig mot stallet. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna veckan

XoXo//Emma

En kylig kväll

Fy satan vad kallt det var idag. Jag stod nämligen som ringmaster, vilket innebar att jag fick stå ute i kylan 2h... Men jag ska inte klaga, det finns folk som har mycket värre problem med detta än vad jag har.
 
Förutom att jag åkte till stallet och jobbade har det inte hänt speciellt mycket idag. Det har bara varit en lugn och skön dag hemma.  Jag fick faktiskt lite skolarbete gjort i förmiddags, så det känns skönt. Bortser man från det har jag bara tagit det lugnt framför en massa videos på datorn.
 
Nu ska jag ta mig en dusch och packa in mitt ansikte i en ansiktsmask innan jag tänkte lägga mig och bara kolla på TV resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hösten

XoXo//Emma

Söndagsshopping

Under eftermiddagen har jag spenderat mycket tid på ebay och en massa skal har klickats hem. Jag känner att det kommer bli en stor skal haul när alla skalen kommit. Jag skulle tippa på att det blev upp mot en 5-8 skal till mig och sen beställde mamma och brorsan några skal i samma veva. Det bästa med ebay är ju att det inte kostar mycket alls.
 
Som jag skrev i morse har vi tävlingar som jag måste hjälpa till på, så jag ska snart bege mot mot stallet. För att orka med ska jag också dricka en koppkaffe hade jag tänkt. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, vi fick ju trots allt en extra timmes sömns inatt. Jag är fortsarande lite trött, men kaffet har inte hunnit kicka in ännu.
 
Planerna för dagen är att jag måste åka till stallet och jobba ikväll. Vi har nämligen en klubbtävling och då behöver vi i USEK vara där och jobba. Annars har jag inga planer för dagen, vilket känns skönt. Som jag nämnde igår hade jag tänkt packa lite outfits för hoppkursen och sy det sista på min outfit till halloween, så det är väl det jag kommer tillbringa min dag med. Mitt rum skulle också behöva rörjas lite, men vi får se hur det blir med det.
 
Nu väntar en mysig söndagsfrukost med familjen innan det troligtvis blir en familjepromenad med hundarna i skogen. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna lördagen

XoXo//Emma

Min lördag

Har varit i stallet och tagit in lite hästar samt tagit hand om Hiba nu under eftermiddagen. Det var mysigt då det inte var mycket människor som rörde sig i stallet denna tiden en lördagseftermiddag.
 
Annars har jag inte hunnit med att göra speciellt mycket under eftermiddagen. Jag tänkte fixa det sista på min klädsel jag ska ha på en halloweenfest men jag har inte orkat dragit fram symaskinen, så jag får nog ta tag i det under morgondagen. Då ska det även plockas ihop lite outfits till hoppkursen på måndag samt torsdag. Någon frågade förresten vilken grupp jag var i och jag är i den första gruppen.
 
Nu väntas det middag och sen tänker jag nog sätta på ett avsnitt eller två av någon serie innan jag avslutar för kvällen. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mysig lördag

Åkte ner och lunchade med mamma på stan en sväng. Vi gick även i några affärer innan vi sen åkte hem igen. Det var ett tag sen vi var ute och gjorde något bara hon och jag, så det var väldigt mysigt. Vi åt på Harry's, där jag inte ätit tidigare. Men det är verkligen ett ställe jag kan rekommendera för det var den bästa servicen man kan få och matenv ar riktigt god.
 
Nu ska jag ut till stallet en sväng igen och borsta lite på Hiba då jag inte hann med det tidigare idag. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lunchtime

XoXo//Emma

Första lovdagen

Ligger här i sängen med ridkläder på mig, orkade int edra på mig några andra kläder när jag ska till stallet snart. Nu kommer alla tycka att jag är hur ofräsch som helst, men de är nytvättade och jag ska byta sängkläder i eftermiddag. Så ni får inte misstro något.
 
Nu väntar en god frukost med familjen innan jag åker till stallet för att ha lunchfodringen tillsammans med Hibas ägare. Jag ska även ha teori med mina barn innan jag tar hand om Hiba och Promise. Ni får ha en bra lördag så hörs vi som vanligt senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna skolveckan

XoXo//Emma

Sjukstuga

Jag har blivit lite värre nu under kvällen och känner mig nu sjuk igen. Att ha en förkylning i kroppen är verkligen inte roligt. Därför kan jag inte ta morgonfodringen i morgon, jag måste få sova lite om jag ska kunna hoppa kurs på måndag och torsdag... Men jag ska ha mina barn, lunchfodringen och sen har jag Hiba samt Promise att ta hand om.
 
Det jag tänker göra resten av kvällen är bara att ligga i sängen och kolla på serier. Är man sjuk är det typ det man orkar göra. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

ES on tour | Day 5

XoXo//Emma

H Ö S T L O V

Detta lovet kommer riktigt lägligt. Jag är helt slutkörd och har verkligen ingen ork till att göra något alls. Därför kommer jag troligtvis bara ligga här på sängen resten av kvällen och bara hålla på med datorn. Först måste jag dock se till att ladda upp den sista vloggen från våran turné åt er. Jag hoppas verkligen att ni har tyckt att det har varit roligt att få följa med på den, även om jag inte kunnat filmt supermycket på plats.
 
Som jag sa ska jag ta och se till att få upp den sista vloggen och sen lär det bara bli en massa serietittande. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen fredagen innan lovet

God morgon på er mina fina, jag hoppas allt är bra med er. Ska jag vara ärlig så känner jag mig slutkörd. Jag tror att jag hade feber igår, men det känns lite bättre idag så jag tänker pallra mig mot skolan och försöka ta mig igenom skoldagen. Det är bara tre lektioner, så det ska nog gå bra.
 
Planerna för idag är att åka till skolan, precis som vanligt. Sen tänkte jag sätta mig och redigera, samt spela in en film åt er. Hinner jag ska jag även finjustera min klädsel som jag ska ha på en halloween-fest. Vi får se hur mycket tid och vilken ork jag har.
 
Nu ska jag byta om och sen ska jag bege mig iväg för att möta upp Ebba innan vi ska åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

En lugn torsdag

Jag hade helt glömt av att det var möte i stallet idag, men jag hann åka iväg och vara med på det. Egentligen var det inte mycket som sades, men det var endå bra att åka. 
 
Annars skulle jag säga att det inte har hänt speciellt mycket idag. Jag var i skolan, åkte ner på stan och köpte en sallad på lunchen och åkte sen tillbaka för att ha de sista två lektionerna. Det är bokstavligen allt jag gjort idag, vilket trots allt var skönt då jag hållt igån från 6 till 21 alla dagar hela förra veckan.
 
Nu ska jag redigera morgondagens vlogg och sen tänker jag nog lägga mig för ikväll. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

ES on tour | day 4

XoXo//Emma

Ett viktigt budskap

XoXo//Emma

2 ynka dagar kvar

Snart är denna veckan avklarad, det är bara 2 ynka skoldagar kvar innan det dessutom är höstlov för min del. Det ska verkligen bli skönt med höstlov efter förra veckan behöver jag verkligen få vara lite ledig, inte för att mitt höstlov kommer vara speciellt ledigt. Jag har hoppträningar på Myran två dagar, ett bompass, jag ska troligtvis åka till Örebro samt att jag har tre prov veckan efter lovet...
 
Planerna för idag är endast att åka till skolan och ta sig igenom skoldagen. Detta är den längsta skoldagen på hela veckan för min del. Sen behöver jag troligtvis plugga lite ikväll också, även om det inte är jätteakut att bli klar med vissa grejer hade det varit skönt att få dem inskickade.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt

XoXo//Emma

Ett pass på ungponnyn

Idag red jag Moppie igen. Hon har verkligen utvecklats sen sist jag red henne. Nu sitter fattningarna mycket bättre, nästan helt perfekt. Något jag märkte är att hon blivit stelare än vad hon var sist och hon lyssnar inte heller lika bra på sätet som hon gjorde förut. Jag ska ge henne några ridpass innan jag bedömmer henne, sen får jag även tänka på att hon bara är 5 år. Så nu när vi utbildar henne kommer hon förändras desto längre hon kommer i sin utbildning.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar det lite middag då jag är hungrig. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

ES on tour | Day 3

XoXo//Emma

Kort men intensiv dag

Det har varit en kort men intensiv dag, vilket alla onsdagar är. Det är dock väldigt skönt att vara hemma denna tiden då jag egentligen skulle börjat min sista lektion denna tiden om det hade varit någon annan dag. Jag tycker också att det passar bra att det är just i mitten av veckan, för att få ett litet avbrott trots att jag ofta använder onsdagar till att plugga på. Men det är för att jag kan bli klar tidigt om jag pluggar på onsdagar.
 
Nu har jag en massa pluggande att göra, har nämligen en lång lista på allt som måste göras. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er där ute i höstmörkret. Jag hoppas att ni mår bra. Själv mår jag toppen och jag börjar äntligen åf tillbaka den sömnen jag tappat under förra veckan.
 
Planerna för idag är att jag ska ta mig igenom en kort skoldag innan jag ska åka hem för att plugga. Jag har en lång lista på en massa grejer som måste göras samt att jag gärna vill hinna redigera morgondagens vlogg då att den kan komma upp så tidigt som möjligt. På tal om vloggar så hoppas jag att ni tycker att det är roligt att få följa med på våran lilla turné som vi hade,
 
Nu ska jag ta och gå en sväng med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Mysig tisdagskväll

Jag har tagit en dusch och ätit efter att ha kommit hem från stallet. Allt gick bra, fodringen flöt på och Hiba fick gå i hagen länge vilket var bra för honom. Han är ju såpass ung, därför har han mycket energi och han behöver aktiveras under eftermiddagarna. 
 
Nu ska jag ta och skicka iväg lite business email och kolla på lite svenska hollywoodfruar. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

ES on tour | Day 2

XoXo//Emma

Hemma en snabbis

Jag var i stallet och släppte ut Hiba i hagen på vägen hem från skolan. Han får nu gå ute tills jag åker tillbaka, vilket är om senast 10 minuter då jag har eftermiddagsfodringen idag. Sen ska jag även gå en sväng med Hiba, borsta samt mocka åt honom och Promise. 
 
Nej, nu ska jag ta och få i mig något innan jag måste byta om och åka tillbaka till stallet. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mian fina, jag hoppas att allt är bra med er. Jag börjar äntligen få tillbaka lite energi i kroppen igen och det är väldigt skönt då jag avskyr att inte ha någon ork.
 
Planerna för dagen är självklart att åka till skolan och ta mig igenom den, precis som vilken annan vardag som helst. Jag har även stallet i eftermiddag, precis som vilken vanlig tisdag som helst. Idag är det Hiba och Promise som ska tas hand om samt att jag har eftermiddagsfodringen i stallet idag.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba innan vi åker ivdare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna dagen

XoXo//Emma

Pluggmåndag

Har fått en massa plugg gjort nu under kvällen, vilket känns skönt då jag var stressad över allt plugg igår. Jag har fortfarande en del kvar, men de har en längre deadline och just nu känner jag att jag verkligen behöver få koppla av och inte plugga speciellt mycket. 
 
Jag har inte hunnit med att göra något mer än att stanna till hos Linnea på vägen hem för att prata lite innan hon skulle till stallet. Sen åkte jag hem, pluggade, tog en matpaus och började sedan plugga igen för att bli klar med det som jag verkligen måste få avklarat.
 
Nu ska jag ta och redigera lite vloggar från förra veckan. Jag hoppas att ni tycker att det ska bli roligt att få följa med oss ut på våran turné. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

ES on tour | Day 1

XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

Ny dag och en ny vecka

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är har jag ingen ork i kroppen och vill bara sova då jag känner att jag har många färre timmars sömn i kroppen från förra veckan. Men det är bara att kämpa sig igeom denna veckan så är det höstlov sen.
 
Planerna för dagen är att åka till skolan och ha lektioner som vanligt igen. När jag kommer hem kommer jag därför behöva plugga. Jag hade verkligen ingen ork igår och därför fick pluggandet vänta tills idag istället. Idag kommer även första vloggen ifrån vloggveckan upp. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är roligt att få följa med oss under den turnén som vi var ute på. En massa roligt material är jag säker på att det finns, jag har nämligen inte hunnit redigera klart alla vloggar än men jag vet ju vad som spelats in.
 
Nu ska jag ta en promenad med hundarna och sen ska jag åka och möta upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag och en bra vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar en slitsam vecka

Denna veckan som gått har verkligen innehållit en massa nya och roliga erfarenheter för min del, men efter att ha varit igång på detta sättet som jag varit denna veckan skulle jag verkligen behöva ha höstlov nu och om en vecka. Just nu behöver både min kropp och hjärna få vila samt sova och koppla av. Men det är bara att kämpa sig igenom denna sista veckan innan lovet.
 
Jag är slutkörd efter denna helgen och ni skulle bara sett hur jag sett under dagen. Svullna ögon, gammalt smink, äckligt hår och jag vet inte vad. Därför tänker jag nu avsluta för ikväll då jag har några timmars sömn att ta igen.
XoXo//Emma

Välbehövligt

XoXo//Emma

Stallet i 26 timmar

Det blev inte många timmars sömn inatt, vilket jag inte hade räknat med heller. Jag hade dock inte räknat med att vara uppe mellan 2 och 4 heller, men det blev så trots allt. Barnen verkade ha haft en rolig kväll och vi ledare hade också det riktigt mysigt. Vi hade lite ensamtid innan barnen kom och det var supermysigt att bara få prata av sig lite innan vi skulle börja "jobba".
 
Under dagen idag har jag dock jobbat i stallet, tillsammans med en av de som också sov kvar. Det var vi som "hade hand om" stallet idag och såg till att allt som skulle göras blev gjort och liknande. Även det har gått bra, trots att både jag och hon som jag jobbade med var helt slut vid 14. Vi kunde knappt tänka, eller det kunde inte jag i alla fall...
 
Efter 26 timmar i stäck i stallet tänker jag nu packa upp och sen står ett bad på schemat. Jag tror aldrig att jag kännt mig så äcklig som jag gör nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Söndagsmys

XoXo//Emma

Tired

Efter att ha varit vaken mellan 2-4 ska jag nu ner i stallet och jobba med Tova.
XoXo//Emma

Direkt från stallcafét

Just nu ligger jag på en luftmadrass tillsammans med Klara uppe på vårat stallcafé, vi ligger bakom disken med barnen ligger ute i det övriga cafét. Vi har spökövernattning för barnen och det verkar som om de har haft det roligt. Ni får sova gott, själv ska jag göra mitt bästa för att få några timmars sömn.
XoXo//Emma

17:e

Idag är det den 17:e, vilket markerar datumet då Gordon och Prancer gick bort. Detta markerar även att det var 33 månader sedan. Jag tänkte därför ägna detta inlägget till dem, för de finns alltid i mina tankar. Det kanske inte märks när man är med mig, men jag tänker på dem varje dag. Förut var det ännu mera. På den senaste har det blivit mindre, men jag har verkligen inte slutat tänka på mina fina prinsar som springer utan smärta på de gröna ängarna i trappalanda.
 
"When it hurts so much you can't breathe, that's how you survive. By remembering that one day, somehow. It won't feel this way, it won't hurt this much"
XoXo//Emma 

Mellanlandar hemma

Nu är Klara och Tova här. Vi står och lagar mat, eller som ni märker lagar jag inte mat just nu. Jag har nämligen packat i ordning min väska. Därför fick jag lite tid över och passade på att blogga lite.
 
I stallet tidigare idag gick jag i alla fall en sväng med Hiba i skogen, vilket gick bra och han skötte sig utmärkt. Borstade även honom samt mockade åt honom och Promise. 
 
Nu är allt klar så vi ska börja röra oss mot stallet igen, för snart komme barnen som ska vara med på spökövernattningen. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag slutkörd efter veckan som varit. Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli så utmattad som jag faktiskt är/var igår ikväll. Ändå så har jag massa att plugga i morgon och jag kommer knappt vara hemma i morgon heller, för då jobbar jag nämligen i stallet...
 
Planerna för dagen är att väldigt snart åka till stallet för att ta hand om Hiba & Promise samt att jag och Sara ska ha teori med våra barn. Jag måste vara hemma och duschad innan klockan 14, för då kommer två andra från USEK hit och då ska vi laga mat som vi sen ska ha med oss till stallet till ikväll. Sen blir vi där hela kvällen och natten. Klockan ringer även tidigt i morgon bitti då jag och en till av de som sover över ska jobba hela dagen.
 
Nu ska jag byta om och sen måste jag börja röra mig mot stallet om jag ska hinna med allt. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

Filmkväll

XoXo//Emma

Middag

XoXo//Emma

Avslutar turné-veckan

För 3 timmar sedan stod vi och avslutade våran turné vecka som vi varit ute på. Det har varit väldigt lärorikt, otroligt givande och vi har blivit väldigt sammansvetsade och bekväma med varandra. Alla var trötta idag, men vi  kämpade på bra och alla höll sig på gott humör.
 
Det var nog egentligen ingen som ville packa ihop efter sista föreställningen. Vi ville gärna fortsätta åka runt och turnéa, fast med lite nya nummer då vi alla kan varandras nummer utantill vid detta laget... Detta kommer nog att bli en oförglömlig vecka då vi haft det helt underbart under veckan. Jag kan inte sätta ord på hur roligt vi faktiskt haft det, det måste upplevas för att man ska förstå.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött efter denna veckan, men det är bara att kämpa sig igenom denna dagen med ett gott humör. Trött får jag vara hemma, men inte när jag är ute och jobbar. Även om jag ska jobba hela helgen också, då är det dock en annan location än vad jag jobbat på under veckan. I helgen är det ju stallet som står på schemat.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundrna och sen ska jag bege mig mot skolan och den sista dagen med marknadsföring. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Landat i sängen

Har precis kommit hem från att ha varit iväg och handlat lite med tjejerna. Det inhandlades såklart tacos, vad annars passar det för små barn att äta på en lördagskväll i ett stall. Vi köpte även lite roliga dekorationer som vi hoppas att barnen kommer uppskatta på lördag.
 
Nu ska jag bara chilla innan jag ska avsluta för ikväll. Jag bör gå och lägga mig tidigt då jag varit trött under eftermiddagen och det har varit en lång dag för mig idag. Ni får i alla fall ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Fullt ös medvetslös

Jag är bokstavligen helt slut nu. Dels efter en väldit tidig morgon men också för att vi varit ute på turné hela veckan, vilket är 869504 gånger mer slitsamt än vad man tror. Vi har det väldigt roligt, men alla börjar verkligen bli trötta nu vilket märks bakom scenen och förhoppningsvis är det inget som syns allt för tydligt på scenen.
 
Nu ska jag dra på mig lite ytterkläder och sen ska jag till Coop för att handla lite med några ifrån USEK. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

ES on tour

XoXo//Emma

Tidig torsdag

God morgon på er mina fina, även om jag tror att de flesta av er ligger och sover nu. Själv sitter jag här med min kopp kaffe och har varit uppe snart 1h...
 
Planerna för dagen är att vi ska åka ut på turnén och vara på två skolor idag. Den första ligger en bit bort, därav den väldigt tidig samlingen som är 7:15. Sen ikväll ska jag åka och handla med några från USEk, vi har ju nämligen spökövernattning i helgen
 
Nu ska jag byta om till det jag ska ha på mig under dagen och jag måste packa det jag behöver packa. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

En bra träning

Nu har jag kommit hem igen. Idag har jag inte varit hemifrån lika många timmar som det var igår, men det var ändå skönt att få komma hem igen.
 
På träningen hade jag Carpen, vilket jag inte ridit på ett-två år. I början hade jag inte riktigt honom där jag ville och alla knappar satt verkligen inte, men vi jobbade vidare och mot slutet gick det riktigt bra. Då fick jag honom dit jag ville och han trampade på bra. Jag måste säga att jag är nöjd med hur det gick idag, för det kunde gått mycket sämre om jag säger så.
 
Nu ska jag äta middag och sen ska jag ta och duscha innan jag avslutar för ikväll. Det kommer bli en tidig morgon i morgon så jag behöver all sömn jag kan få. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Nu, träning

XoXo//Emma

På plats

XoXo//Emma

God morgon onsdag

Idag hade vi sovmorgon, vilket är hur jäka underbart som helst. Jag tror dock att vi kommer sluta ganska sent då vi ska en bit bort. Ska jag vara ärlig så har jag inte riktigt koll på vart det är vi ska, jag vet bara när vi har samling på skolan och det lär ju vara det viktigaste.
 
Eftersom att det är onsdag så har jag även träning samt att jag ska ta hand om ponnyn. Idag ska jag även ta hand om Hiba, vilket ska bli mysigt. Han var snäll igår, så jag hoppas att han fortfarande är det idag. Jag är lite för trött för att orka med hans bebisfasoner just nu.
 
Nu ska jag byta om och ta en promenad med hundarna innan jag ska börja röra mig, eller jag behöver inte åka riktigt än en ändå ganska snart. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Exhausted

XoXo//Emma

En lång dag

Det har varit en lång dag för mig idag. Jag har varit hemifrån 13 timmar i sträck tror jag att det blir. Idag var det första gången vi körde inför publik och jag tycker att det gick över förväntan. Det märktes dock att alla var aningens trötta på slutet, inte i själva uppträdandena men när vi plockade ihop och satte oss på bussen. Jag kan bara tänka mig hur det kommer vara på torsdag när vi har samling 7:15 på skolan... Men detta är något som jag tycker är väldigt roligt att göra och jag tror att vi kommer lära oss mycket utav det.
 
Det blev en lång sväng i stallet då det var USEK-möte oså. Självklart tog jag hand om Hiba och Promise också. Hiba fick gå i hagen en timme innan jag började borsta honom. Promise fick bara borst och mys, men hon verkade nöjd med det.
 
Nu ska jag äta middag och sen tänker jag nog ta och runda av för idag då jag är helt slut. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ponnymys

XoXo//Emma

Kontraster

XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött och mådde illa när jag vaknade, men efter att jag har fått i mig frukost blev det lite bättre.
 
Planerna för dagen är att åka runt i skolorna och ha marknadsföring. Det är två skolor idag, en i morgon, två på torsdag och en på fredag skulle jag tro. Idag har jag även stallet eftersom att det är tisdag, så jag har igen aning om när jag kommer komma hem ikväll. Det får helt enkelt tiden utvisa.
 
Nu måste jag gå med hundarna innan jag ska åka iväg mot min skola för att ha inpackning i bussen. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

Seg måndagskväll

Idag hade vi genrep inför den kommande veckan. Personligen tycker jag att det gick riktigt bra och alla gjorde de dem skulle. Dagen har gett mig en bra känsla inför den kommande veckan, för detta kommer bli riktigt bra. Jag trodde inte att det skulle vara så pass jobbigt som det faktiskt var idag och därför kommer jag försöka gå och lägga mig i lite lagom tid ikväll.
 
Nu tänkte jag fortsätta slappa och jag kommer troligtvis att sätta på något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Jag är en ambassadör

XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Jag har precis dragit igång en vloggvecka och jag hoppas att ni komer tycka det är roligt att få följa med och se vad det är vi gör. Detta är ju inte riktigt en vanlig vecka, just därför tänkte jag att det kunde bli roligt att vlogga.
 
Planerna för dagen hr jag faktiskt ingen aning om. Jag vet att jag ska till skolan och att vi har genrep inför denna veckan, mer än så vet jag inte. Ikväll åker nog jag och mamma till gymmet och kör ett spinningpass, eller jag tror att det är kvällens planer i alla fall.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag och en bra vecka så hörs vi senare under veckan.
XoXo//Emma

Loggar ut för denna helgen

XoXo//Emma

En effektiv söndagskväll

Det har varit en ganska effektiv kväll ändå. Jag har fått 1 video helt klar, vilket är den videon som kommer upp i morgon. De 2 andra är på datorn och inlagda i redigeringsprogrammet, men jag har inte hunnit börja redigera dem ännu. Jag har även tränat på det jag ska säga under den kommande veckan.
 
Därför tänkte jag nu ta en paus och bar ta det lugnt framför lite videos innan jag tänker göra kväller, vilker kommer bli tidigt ikväll. Jag behöver så mycket energi som det bara går då de säger att denna veckan kommer bli rolig men också riktigt slitsam.
XoXo//Emma

Den kommande veckan

Detta är en film som vi mediatvåor gjort för att visa vad vi gör på median. Själv tycker jag att resultatet blev hur snyggt som helst och det ska bli roligt att få åka runt på turné och berätta om vad det är som vi faktiskt gör. Jag är dock rädd att jag kommer glömma vad ajg ska säga eller så. Därför får ni gärna ge mig tips på hur ni pluggar för att lära er ett "manus".
XoXo//Emma

En planlös söndag

Vi åkte iväg och käkade lunch idag då vi kände att vi inte bara ville sitta hemma hela dagen. Därför passade vi på att göra det. Jag körde inget idag, men det gjorde inte så då jag är ganska trött.
 
Resten av dagen kommer vi nog baraa att spendera hemma. Jag har 3 videos som ska redigeras, ett "tal" som ska tränas in, en kamera som ska laddas och liknande Därför passar det helt perfekt att spendera denna söndagen hemma för att hinna med allt.
 
Nu tänkte jag redigera lite videos och sen tänkte jag bara ta det lugnt och inte göra speciellt mycket. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Välbehövlig sovmorgon

Var helt slut efter att ha kommit hem halv 4 fredag till lördag natt. Därför gick jag och lade mig tidigt och tog en sovmorgon nu idag och det var precis vad min kropp behövde.
 
Planerna för dagen har jag inte riktigt koll på. Jag måste skriva och träna på manuset som jag ska använda mig utav under nästa vecka när vi är ute på "turné". Annars får jag se vart dagen tar mig. Det var länge sedan jag var ute och körde, så jag kanske kör lite idag.
 
Manuset kommer inte skriva sig självt, så det börjar bli hög tid för mig att börja med det. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Effektiv lördagskväll

Det har varit en väldigt produktiv kväll för min del. Det känns skönt att veta att ni kommer ha bra material att se fram emot. Nu ska jag bara bygga upp lite bra material åt er här på bloggen också. Det jar gjort i kväll är nämligen till youtube kanalen. Men jag tycker ändå att bloggen och min youtube kanal är kopplade och fungerar bra ihop.
 
Nu ska jag duka upp med lite godis och dricka, sätta på någon video och fixa nya naglar. Mina ser nämligen ut som stryk, så det är verkligen på tiden att fixa dem. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lång stalldag

Det blev en lång dag i stallet, men det har varit mysigt. Jag jag mockat åt båda hästarna, borstade Hiba, gick med Hiba, byggt en bana och varit tidtagare. Jag har haft bra sällskap även i stallet, så tiden bara flög iväg. Något jag också kan berätta om är att Hiba var en stjärna idag, till skillnad från hur han var förra veckan.
 
Nu tänkte jag sätta mig och jobba lite åt er innan jag och min familj ska ta och käka middag. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

Underbar gårdag

Gårdagen/nattens fest var verkligen mysig och rolig. Vi åt gott, hade en massa goa låtar som vi dansade till, vid 1 övergck allt till att lyssna på lugna låtar och bara sitta och prata samtidigt som vi drack en massa god dricka och åt chips och självklart hade vi ett underbart sällskap av en massa goa människor.
 
Det var roligt att åka till en ny stad också, inte för att vi han se jättemycket under turen från station till där vi var. Vi tar oss nog ut dit i sommar igen, för att kunna se oss runt lite mer.
 
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag byta om till ridkläder och åka mot stallet. Jag har teori samt att jag ska ta hand om Hiba. Vi har även en rolig tävling i stallet i eftermiddag, vilket betyder att jag ska jobba på den. Med andra ord kommer det bli en lång dag i stallet för min del. Ni får i alla fall ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

On my way home

Planerna ändrades och jag åker hem och sover istället. Jag är supertrött nu, så vi får höras i morgon igen.
XoXo//Emma

I need your help

Under nästa vecka kommer jag vara väldigt upptagen och jag kommer nog tyvärr inte kunna blogga speciellt mycket då jag kommer vara helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Det är riktigt långa dagar och de kommer vara väldigt aktiva, ingen vila här inte. Det jag ville säga med detta var att jag vill ha er hjälp med vilka inlägg som ni vill läsa undertiden jag "är borta".
XoXo//Emma

On our way

XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Jag har precis packat i ordning det sista som behövs och ska snart bege mig iväg. Jag ska stanna till i stallet och hos optikern innan jag åker mot stationen för att träffa upp lite människor som ska till samma ställe som jag ska. Vi kommer ha en riktigt mysig kväll tillsammans, eller det hoppas jag i alla fall.
 
Nej bussen går snart, så jag ska ta och bege mig iväg mot den för att hinna med och göra mina ärenden innan jag ska träffa upp de andra. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Fredagens planer

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och känner mig piggare än igår, vilket är skönt. Då kommer jag kunna sova kvar utan problem, även om jag måste ta ett tidigt tåg hem då jag ska till en annan stad. Det kommer bli en väldigt mysig kväll tillsammans med en massa goa brudar.
 
Planerna för dagen är att åka till skolan och ta sig igenom skoldagen innan jag sen ska hem och packa ganska snabbt innan jag sen ska ner till station och ta tåget dit jag ska.
 
Nu tänkte jag försöka dra med mig hundarna ut på en promenad innan jag ska bege mig iväg. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Sjukstuga här hemma

Jag hade behövt fila lite på vad jag ska säga under nästa vecka, men min hjärna kan verkligen inte fungera för tillfället och det är tyvärr inte mycket jag kan göra åt saken. Därför har jag bara tagit det lugnt med min kopp te framför lite serier, vilket har varit precis vad jag orkat med.
 
Jag ska gå och göra mig ytterligare en kopp te nu och titta på något mer avsnitt av någon serie innan jag avslutar för ikväll. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Ändrade planer

Jag känner mig verkligen inte pigg och därför står jag över spinningpasset som jag hade bokat. Som jag förutspådde är detta tacken jag får för att jag var så pass aktiv som jag var igår. Sen har jag ju en rolig fest inplanerad i morgon och jag vill gärna ha lite energi för jag vill verkligen kunna vara med på den. Jag kommer även bli kvar där över natten, eller det är så det ser ut i dagsläget. Men jag kanske bara stannar över kvällen om jag fortfarande förkyld. Då känns det inte roligt att sova där och smitta ner alla.
 
Nu väntas det middag och sen ska jag bara ligga i sängen med min kopp med te och bara försöka hålla mig frisk till nästa vecka. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött då jag har lämnat in mina glasögon och måste därför vara utan, vilket gör att mina ögon blir tröttare och mitt huvud måste anstränga sig mer.
 
Planerna för dagen är att ta sig till skolan och klara av skoldagen. Idag kommer det dock inte vara fullt så lång som den kanske brukar då min sista lektion är inställd. Sen har jag och mamma bokat spinning ikväll så vi får se om vi tar oss iväg på det eller inte, jag är nämligen förkyld och jag både sprang ett coopertest (2km) samt att jag hopptränade. Därför är jag väldigt öm i kroppen idag...
 
Solen har knappt börjat gå upp, men jag åste dra med mig hundarna ut på en promenad ändå. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Ett bra hoppass

Idag bestämde jag och Denise oss lite spontant för att åka till Erikslund för att shoppa lite. Jag fick med mig en massa bra grejer hem, så jag är väldigt nöjd. Det kommer komma en haul med det jag köpte, precis som jag nämnde i min video där jag visade vad jag fick i present.
 
Jag hade ju även hoppträning ikväll och denna gången satt jag på Julle som han kallas. Jag hade aldrig setat på honom tidigare, men dagens pass gick riktigt bra ändå. I början hade jag lite för mycket broms och fick därför inte den bästa rytmen. När jag väl lät honom ha lite mer fart gick det superbra och den sista linjen vi hoppade var perfekt för oss att avsluta på då han gick superbra. Jag är väldigt nöjd med tanke på att det var första passet på honom.
 
Nu ska jag äta middag och sen ska jag ta och hoppa in i i duschen innan jag tänker krypa ner under täcket och göra kväller. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Träning nästa

XoXo//Emma

Mot Erikslund

XoXo//Emma

Mitten av veckan

Guten morgen, god morgon på er mina fina. Jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, även om jag såklart är lite trött då det fortfarande är mörkt ute.
 
Planerna för dagen är att ta sig igenom denna korta skoldagen som endast består utav tre lektioner. Sen tänker jag bara ta det lugnt här hemma innan jag ska åka till stallet och ha hoppträning för ridskoleägaren. Jag ska nämligen börja rida på onsdagar istället för på fredagar då det var så tight schema.
 
Nu ska jag gå och väcka hundarna och sen ska vi gå en promenad innan jag måste åka för att möta upp Ebba. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Loggar ut för kvällen

XoXo//Emma

Back on track

Jag har precis kommit hem från spinningpasset nu och det var verkligen skönt att träna. Det är först unde rden senaste månaden som vi tagit tag i det ordentligt igen efter sommaren. Nu när träningen är helt back on track igen så börjar det även bli dags att ändra på kosten för att få ut maximal effekt. När jag tränade och åt LCHF mådde jag mycket bättre och var starkare i kroppen och därför kommer jag börja med det från och med nästa vecka.
 
Nu tänkte jag förflytta mig till soffan och kolla på Hollywoodfruarna innan jag lägger mig i sängen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

En effektiv eftermiddag

 
Idag har jag hunnit med att ha Hiba ute länge, jag har hunnit åka till optikern, mockat 2 boxar, borstat två hästar samt gått en promenad på 30 minuter med Hiba. Idag var det mycket fokus på lydnad då han var väldigt dryg och unghästig när jag borstade honom. Lydnaden gick jättebra och se sista minutrarna lydde han minsta lilla jag sade samt att han gick avslappnat och frustade, då bestämde jag mig för att det var lägligt att avsluta.
 
Nu måste jag byta om till träningskläder och bege mig mot gymmet för att köra ett spinningpass. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Idag var det en kort skoldag, vilket var hur skönt som helst. Allt gick bra och vi är äntligen tillbaka på banan igen. Det har nämligen varit strul inför nästa vecka då vi ska ut och marknadsföra, men det har nu löst sig och jag tror att det kommer bli roligt. Jag hade planerat att göra en vloggvecka den veckan, så jag hoppas att ni kommer tycka att det är roligt. 
 
Nu ska jag byta om och sen ska jag bege mig mot stallet för att ta hand om hästarna. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv sitter jag här med en väldigt höstig känsla då jag skriver dett inlägget när det är soluppgång. Det är väldigt mysigt att gå med hundarna i soluppgången, men samtidigt så blir jag väldigt seg när jag vaknar och det fortfarande är mörkt ute.
 
Planerna för dagen är att jag ska till skolan, vilket är en kort dag för min del. Eftersom att det är tisdag ska jag åka till stallet för att ta hand om Hiba och Promise. Jag kommer nog inte komma hem allt för sent, jag ska nämligen åka iväg på spinning ikväll. Det var en vekca sen sist, så det ska bli skönt att få köra ett pass.
 
Nu ska jag gå ut med hundarna en sväng innan jag ska åka för att möta upp Ebba innan vi ska åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Checkar ut för ikväll

 
XoXo//Emma

I'm exhausted

Jag trodde att jag skulle vara klar vid detta laget, men det är jag inte. Jag har finslip kvar på min inlämmning och sen kan man aldrig plugga för mycket inför något muntligt. Det ska bli skönt i morgon, för då kommer jag inte ha något plugg att göra, utan då har jag bara stallet och sen gymmet inplanerat, vilket passar bra då jag behöver något som bryter av allt plugg som jag drunkat i.
 
Nu ska jag göra en slutspurt när det kommer till pluggandet innan jag tänker lägga mig i soffan resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Pluggstuga

Jag kör pluggstuga här hemma ikväll. En inlämmning ska göras klart och skickas in och sen måste jag förbereda inför morgondagens seminarium. Jag känner att jag skriver om plugg nästan varje dag, men för tillfället har det bokstavligen varit mitt liv ett tag. Det börjar äntligen släppa nu, peppar peppar ta i trä
 
Innan jag pluggar vidare är det matpaus som gäller, vilket passar väldigt lägligt då jag pluggat sen jag kom hem. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Presenter 2015

XoXo//Emma

Ny dag och en ny vecka

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig väldigt seg idag och vill egentligen bara ligga kvar i min säng och sova hela dagen, men det är bara måndag så det går inte för sig.
 
Planerna för idag är att jag ska till skolan, vilket är ganska självklart. Sen ska jag bara åka hem för att plugga till ett seminarium som jag har i morgon och sen är det en inlämmning som jag skulle vilja få klart och skicka in då jag inte orkar tänka på den hela veckan.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra måndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Loggar ut för denna helgen

XoXo//Emma

En mysig dag

Jag har precis pluggat lite och känner att det får ta och räcka för ikväll. Idag ska jag trots allt kunna ta det lugnt och bara ha en mysig dag utan att behöva tänka på att plugga. Jag kan inte komma undan helt, men jag tänker inte direkt plugga järnet. Bara det som är det absolut viktigaste, som till provet i morgon .t.ex.
 
Nu tänkte jag ta och redigera morgondagens video så att den är klar. Sen ska jag bara slappa i soffan med min familj. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Sunday

Jag har varit effektiv på den roligare jobbfronten, jag har nämligen spelat in 2 videos som jag snart tänkte börja redigera. Men jag har inte pluggat ett smack, gud vilken bra förebild jag är... Men vi har haft en massa besök och innan jag lade mig på soffan och slappade spelade jag in två videos, därför förtjänar jag också en paus.
 
Nu väntas det snart middag och sen måste jag sätta mig och plugga lite. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Next up, fika

Under dagen har vi bara plockat här hemma, så nu är det rent här hemma. Det lär dock inte hålla så länge då hundarna lär stöka ner inom loppet av någon timme, men det är förhoppningsvis rent under fikat... Jo på tal om fika så kom jag på en grej jag gjort som inte är att städa, det är att jag bakade en sockerkaka. Ifall någon skulle undra, haha.
 
Nu kommer snart gästerna, så jag ska kanske lägga ifrån mig datorn nu. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi sneare under dagen.
XoXo//Emma

4:e Oktober

Blev väckt av familjen + att jag blev mosad av Gucci i morse. Jag hade vaknat sen långt innan då hundarna inte direkt är bra på att smyga och vi har parkettgolv i vardagsrummet. Det var i alla fall väldigt mysigt att bli väckt med lite sång och paket. Det kommer komma upp en födelsedagshaul nästa vecka, så det behöver ni inte fråga om ;)
 
Nu väntas det frukost med äggröra, bacon, smoothie och lite kaffe. Sen ska det städas och fixas innan gästerna kommer. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för kvällen

XoXo//Emma

Mysig lördagskväll

God kväll på er mina fina. Jag hoppas att ni har haft en bra lördag, för det har jag. Trots att jag inte varit hemma speciellt mycket så har det varit en väldigt mysig dag. Jag hade dock behövt plugga lite för att slippa göra det på min födelsedag, men jag kommer behöva plugga i morgon då jag har prov på måndag, samt en inlämmning tills på torsdag samt 2 stora projekt som har deadline på fredag...
 
Nu ska det städas upp i mitt rum och sen ska jag äta godis och bara ta det lugnt innan jag kommer slockna. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Tidig födelsedagsmiddag

XoXo//Emma

Effektiva timmar i stallet

Jag har nu kommit hem från en lång dag i stallet. Jag hann med att ha 2 teorilektioner, mocka 2 boxar, packa 2 höpåsar, borstat 2 hästar, gå en promenad i skogen samt att jag släppt en del hästar i hagen. Så det har varit effektiva timmar i stallet, vilket känns lite i kroppen just nu.
 
Såg också att jag fått en fråga om jag inte kan berätta om den nya hästen som kommit till ridskolan. Men jag har varken ridit eller hanterat honom speciellt mycket, så jag vet i princip inget om honom och känner därför att det inte finns mycket som jag kan skriva i dagsläget. Vi får rida honom, men jag har varit långt ner och inte kunnat välja honom.
 
Nu ska jag duscha och sen ska jag göra mig i ordning då vi ska ut och äta ikväll, som jag berättade om i morse. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv vaknade jag upp utvilad så jag fått många timmars sömn i kroppen. Min kropp är dock inte riktigt van dit det så nu har jag blivit lite seg, men det släpper nog när jag fått i mig lite kaffe till frukosten.
 
Planerna för dagen är att huset ska städas, inklusive mitt rum. Jag behöver även baka lite och städa åt hamstern samt att vi ska ut och äta ikväll. Så detta kommer bli en fullspäckad dag.
 
Nu ska jag kila ut och äta frukost med familjen innan jag ska byta om till ridkläder och bege mig mot stallet. Jag har 2 teorier idag, samt att jag har Hiba och Promise att ta hand om. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt

XoXo//Emma

Friday night

XoXo//Emma

Ett bra ridpass på unghästen

Idag blev det ett ridpass på Moppie. Under uppvärmningen blev hon väldigt varm och mjuk i kroppen, så när vi väl började jobba var hon väldigt trevlig att jobba med. Vi fick även skutta några språng och Moppie skötte sig utmärkt. Det var en gång det var mitt fel att vi fick fel distans, men annars gick det jättebra och hon hoppar som en gud. Längtar tills vi hoppar lite mer och på högre höjder, för det kommer hon klippa lätt som en plätt.
 
Nu väntas det middag och sen ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt mig. Efter duschen lägger jag mig nog i sängen och kollar på serier resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stallet nästa

Idag var det en skoldag som endast bestått av estetiska lektioner då vi hade en teaterlektion innan lunch. Det var ganska intressant och roligt, även om man redan visste det mesta som sades. Började även morgonen med att äta chocklad och redigera lite, inte helt fel på en fredag som du skulle fråga mig
 
Nu ska jag byta om och sen måste jag börja bege mig mot stallet, för träningen börjar nämligen snart. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

Fredag igen

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, det är ju ändå fredag och helg. Idag blir vi nog bara hemma, medan vi ska ut och äta i morgon kväll och sen får vi besök på söndag. Därför får jag verkligen se till att plocka i ordning på mitt rum ikväll.
 
Planerna för dagen är att åka till skolan, vilket inte är speciellt förvånande. Det kommer bli en rolig dag då jag bara kommer ha mediarelaterade lektioner och det är ju inte helt fel med tanke på att det är den inriktningen jag går. Sen är det ju fredag, vilket betyder att jag har träning i stallet i eftermiddag.
 
Nu ska jag ta och gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Thursday it is

Det var inte det passet som vi tänkt oss och därför bestämde vi oss för att gå en längre promenad med hundarna istället för att åka till det passet. Då kunde vi också få i ordning på mer saker här hemma. Det kommer ju trots allt en massa gäster hit på söndag och då är det bra om det är rent här hemma...
 
Nu ska jag bara chilla och kolla på videos/serier innan jag avslutar för ikväll. Jag är helt slut, så jag ska verkligen försöka lägga mig i bra tid ikväll.
XoXo//Emma

Böt ett pass på gymmet mot detta

Böt ett pass på gymmet mot en långpromenad med hundarna och mamma då det var så mysigt väder.
XoXo//Emma

It's October

Nu har det blivit Oktober, vilket jag tror att alla säkert har märkt vid detta laget... För min del innehållr Oktober en massa olika väldigt roliga grejer. Här nedanför är bara några av alla saker som jag har inplanerat, det kommer säkert tillkomma en massa andra roliga grejer också. 
 
* På söndag fyller jag 17 år, vilket betyder att min 18-års dag kommer vara på en tisdag nästa år då det är skottår. Jag hade föredragit om det var på en fredag eller lördag istället...
 
* Jag ska åka iväg till en annan stad för att umgås med lite goa människor en helg och det kommer bli riktigt mysigt. Jag kommer dock behöva åka hem väldigt tidigt då jag har mina barn på förmiddagen.
 
* Jag ska vara informatör under 4 dagar. Vi har en markandsföringsvecka i skolan och då ska jag vara en av de informatörerna som pratar när vi åker runt till olika skolor. Detta kommer också innebära att jag ska gå en utbildning inom en ganska snart framtid då jag ska "lära" mig inför denna veckan.
 
* Jag har en riktig stallhelg en helg denna månaden då jag ska ta hand om 2 hästar, handla till våran övernattning, jag ska sova kvar i stallet en natt och dagen vi sover över till ska jag vara i stallet och jobba på en av våra klubbtävlingar som vi kommer att ha.
 
* Jag ska till Stockholm, eller rättare sagt till en förort till Stockholm och där ska vi fira min kusin som fyller 25 år. Det var längesen jag träffade några av de som kommer vara där och det gör mig väldigt taggad på att få träffa de igen. 
XoXo//Emma

Redan torsdag

God morgon på er mina fina. Vi har redan tagit oss fram till torsdag, det känns som att det var måndag igår eller något liknande. Det är skönt att det är fredag i morgon i alla fall, för jag behöver verkligen få helg nu. Inte för att jag kommer vara ledig direkt, men jag kommer samtidigt kunna ta det mycket lugnare än vad jag gör på en vardag.
 
Planerna för idag är att jag ska åka till skolan, precis som jag alltid gör på vardagar. Sen ikväll har jag och mamma bokat spinning med en av de roligare ledarna, så det kommer nog bli ett väldigt roligt pass. Jag kanske hittar på något mer, det får vi se. Men det jag har inplanerat tycker jag räcker gott och väl.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad och sen ska jag åka för att möta upp Ebba innan vi ska åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma