It's October

Nu har det blivit Oktober, vilket jag tror att alla säkert har märkt vid detta laget... För min del innehållr Oktober en massa olika väldigt roliga grejer. Här nedanför är bara några av alla saker som jag har inplanerat, det kommer säkert tillkomma en massa andra roliga grejer också. 
 
* På söndag fyller jag 17 år, vilket betyder att min 18-års dag kommer vara på en tisdag nästa år då det är skottår. Jag hade föredragit om det var på en fredag eller lördag istället...
 
* Jag ska åka iväg till en annan stad för att umgås med lite goa människor en helg och det kommer bli riktigt mysigt. Jag kommer dock behöva åka hem väldigt tidigt då jag har mina barn på förmiddagen.
 
* Jag ska vara informatör under 4 dagar. Vi har en markandsföringsvecka i skolan och då ska jag vara en av de informatörerna som pratar när vi åker runt till olika skolor. Detta kommer också innebära att jag ska gå en utbildning inom en ganska snart framtid då jag ska "lära" mig inför denna veckan.
 
* Jag har en riktig stallhelg en helg denna månaden då jag ska ta hand om 2 hästar, handla till våran övernattning, jag ska sova kvar i stallet en natt och dagen vi sover över till ska jag vara i stallet och jobba på en av våra klubbtävlingar som vi kommer att ha.
 
* Jag ska till Stockholm, eller rättare sagt till en förort till Stockholm och där ska vi fira min kusin som fyller 25 år. Det var längesen jag träffade några av de som kommer vara där och det gör mig väldigt taggad på att få träffa de igen. 
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback