Avslutar dagen

XoXo//Emma

Jobba, jobba, jobba

Sitter just nu och jobbar med lite olika saker som rör bloggen och jag hoppas att det kommer sluta upp som något roligt i framtiden. Jag älskar att sitta och få massa saker gjort som rör både bloggen och youtube kanalen och ikväll var det en sån kväll då jag känner att jag fått det och det gör mig på väldigt bra humör.
 
Ni har även fått upp lite information om den nya hästen, Hiba. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är roligt att få fööja med undertiden jag hjälper till med att vidareutbilda honom. Jag har hand om honom på tisdagar, men även på lördagar i dagsläget. Det kanske blir fler dagar i framtiden, vem vet?
 
Nu ska jag fortsätta jobba och bara ta det lugnt i soffan framför lite olika videos innan jag ska försöka ta mig i säng i lite lagom tid. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mer om Hiba

Namn: Hiba
Färg: mörkbrun
Kön: valack
Ålder: 3, född 2012
Kategori: storhäst
Ägare: Sara Ståhl 
              
 
Som ni ser är Hiba bara en unghäst och han har börjat bli inriden. Tanken är i dagsläget att jag ska ta hand om honom och hantera honom från marken, men lite senare kommer det utvecklas och jag kommer få rida honom. Jag tror också att jag kommer få vara med och rida in honom då han har lite kvar när det kommer till galoppen, så det ska bli roligt att få vara med och utbilda honom.
 
Eftersom att han inte ens stått i vårat stall mer än en vecka vet jag inte speciellt mycket om hans personligt ännu. Han är självklart lite valpig oså i och med att han är unghäst, men annars är han väldigt trevlig att hålla på med. Något jag dock märkt är att han är väldigt gosig, lille sötnosen.
XoXo//Emma

Klar med stallet innan klockan 16

Jag har redan hunnit gjort klart stallet för idag, även om det inte blev jättemycket borstning på lilla grå. Men jag hann med att mocka, släppa ut Hiba och en häst till samt att jag hann borsta henne lite snabbt innan jag åkte hem. Det är verkligen skönt att ha gjort klart stallet innan 16 för då har man hela kvällen framför sig.
 
Nu ska jag duscha och sen tänkte jag bara ta det lugnt och inte lyfta ett finger mer än vad jag behöver. Ni får ha en fortsatt efterbra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Idag vaknade jag upp till mörker och nu har det börjat ljusna och nu är det en massa dimma ute. Lite som den kvällen när jag var ute hos Carisma och Caol Ila och vi fotade i solnedgången, då var det också dimmigt och helt underbart.
 
Idag är det skolan som gäller, precis som vanligt. Sen är det ju onsdag idag, vilket betyder att jag slutar tidigt och att jag har hand om lilla grå i eftermiddag. Jag åker nog ut och tar hand om henne så fort jag bara kan, just för att jag gärna vill komma hem så tidigt som möjligt.
 
Nu ska jag gå en sävng med hundarna och sen ska jag åka mot Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna dagen

Många av er har säkert sett att jag laddat upp bilden på instagram och snapchat på en ny häst. Det är nämligen så att det är min nya sköt/medryttarhäst. Jag vet inte riktigt vad vi ska kalla det, men än så länge är det nog mer skötare. Senare kommer det bli mer åt medryttarhållet skulle jag tro. Hästen heter iaf Hiba och mer information får ni om honom i ett eget inlägg under morgondagen.
 
Jag har precis duschat efter att ha kommit hem från ett pass på gymmet. Det var verkligen skönt att köra lite idag, även om det ledde till att jag har haft ett fullspäckat schema idag. Jag har bokstavligen varit hemma 2 timmar sen klockan 7 i morse... Men jag älskar att ha saker att göra och nu känns det som att vi börjar komma tillbaka på banan när det kommer till träningen. Nästa pass är bokat på torsdag, sen har jag ridning på fredag. Så enligt min lilla "träningskalender" håller jag schemat denna veckan, det har jag nämligen inte gjort de föregående veckorna.
 
Nu ska jag släppa ut hundarna och sen krypa ner under täcket och avsluta denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Då kör vi

XoXo//Emma

Mot stallet

Jag har varit hem och bytit om lite snabbt och är nu på väg mot stallet för att ta hand om lilla grå. Men det är inte bara henne jag ska ta hand om idag, mer om detta får ni läsa senare under kvällen och ännu mer detaljerat kommer ni kunna läsa under morgondagen.

 Efter att ha varit i stallet åker jag direkt till gymmet för att köra lite spinning tillsammans med mamma.
XoXo//Emma

New shoes

Deichmann - 399 kr
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mig mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig ganska trött, men det brukar jag bli när et fortfarande är mörkt när jag ska gå upp.
 
Planerna för dagen är såklart att ta sig igenom skoldagen, precis som alltid. Eftersom att det är tisdag har jag också Promise att ta hand om. Efter stallet kommer jag inte att åka hem, utan jag komer åka direkt till gymmet för att köra ett spinningpass, vilket kommer bli väldigt skönt.
 
Nu ska hundarna få en promenad och sen ska jag åka och möta upp Ebba innan vi ska åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

XoXo//Emma

Pluggmåndag

Nu under kvällen har jag fått en hel del plugg gjort, men jag är långt ifrån klar med allt som vi har i görningen just nu. Jag trodde inte att 2:an skulle vara så jobbig som jag tycker att den är just nu. Vi har en massa läxor och flera stora projekt på det och de flesta projekten har deadline samma vecka, vilket gör att det kommer kännas 194376859 gånger lättare än vad det känns nu.
 
Nu tänker jag fortsätta plugga här på golvet i framför TV:n i vardagsrummet. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Nattprat

XoXo//Emma

Underbara vänner

Dagens skoldag gick fort och jag har skrattat otroligt mycket. Jag älskar verkligen mina vänner och jag vet inte hur jag hade klarat gymnasiet utan dem, för det är dem som gör att man orkar ta sig igenom dagen. Ja. jag är lite känslosam idag och var därför tvungen att få skriva det x'D
 
Nu ska jag sätta mig och redigera dagens video innan jag har en massa plugg att ta i tu med. Ni får ha en fortsatt bra eftermidag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Jag hoppas att inte allt för många av er trötta för att ni var ute och såg på blodmånen inatt. Jag var jag faktiskt inte ute och fotade då jag såg lite bilder från en tidigare blodmåne och jag tyckte inte att det verkare jättespeciellt. Därför sov jag en extra timme istället. Fy vad tråkig jag låter, men jag var trött och då kändes det också smartare att prioritera sömen.
 
Planerna för dagen är att ta mig igenom skoldagen, precis som vilken annan vardag som helst. Sen tror jag att jag bara kommer stanna hemma och plugga ikväll. Jag har 2 böcker som ska läsas, ett prov på torsdag eller nästa vecka, ett muntligt framförande som ska göras och en recension som ska skrivas.
 
Nu ska jag ta och gå med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Gymmet avklarat

Jag har precis kommit ut ur duschen efter att ha kommit hem från spinningen. Idag var det ett intensivpass på 45 minuter som vi körde. Idag tog jag inte ut mig till 100 då jag har en förkylning i kroppen, men jag ville ändå röra på mig efter denna onyttiga veckan jag har haft. Inte okej för 5 öre hur onyttigt jag ätit, men vissa veckor blir det så.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen innan jag kryper ner under täcket och gör kväller. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Spinning nästa

XoXo//Emma

Lyckat möte

Nu har jag kommit hem från mötet i stallet men även ifrån min sleepover hos Denise. Mötet i stallet gick jättebra och vi har allt under kontroll. Jag kommer ha någon fodring på vardagar ibland och ibland någon på helgen. Mer om vad mötet "ledde till" får ni veta på tisdag, då får ni nämligen lite mer detaljer kring allt. Själv är jag väldigt glad krign det som vi har pratat om och jag tror att ni kommer tycka att det är lite roligt också.
 
Nu är det lunch som står på schemat, vilket är perfekt då jag ät jättehungrig just nu. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Sunrise

XoXo//Emma

Underbar kväll

Vi har kollat på film, skrattat oss till tårar och ätit en massa gott. Det har varit en riktigt rolig och trevlig kväll tillsammans med mina goa vänner. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer för vi har haft en riktigt mysig kväll och jag tror alla vet hur en sådan kväll är.
 
Nu ska vi fortsätta kolla på en film och sen får vi se om vi sätter på någon serie eller om vi avslutar för ikväll. Jag måste nämligen upp i tid för att åka på möte i stallet i morgon. Den första Oktober börjar ju närma sig om jag säger så ;) Detta kommer bli det sista inlägget för ikväll. Därför får ni sova gott och vi hörs som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Dinner

XoXo//Emma

Mot Erikslund

Efter att jag och Sara haft våra barn åkte vi ner på stan för att hon skulle köpa en klänning, men klockan var för lite så vi bestämde oss för att åka hem istället för att luncha. Därför har jag precis duschat och är nu på väg ut till Erikslund för att kolla på skor, äta lunch och kanske handla lite mer. Sen ska jag åka hem till Denise och möta upp Danneel där så ska vi ha en mysig kväll tillsammans.
XoXo//Emma

It's Saturday

God morgon på er mina fian, jag hoppas att allt är bra med er. Själv vaknade jag upp med en ganska rejäl förkylning och det känns så surt då jag hade bestämt att jag skulle träffa Denise & Danneel ikväll. Vi får se om jag gör det eller om jag stannar hemma och ligger under täcket och dricker tea hela kvällen.
 
Nu ska jag äta frukost innan jag ska byta om och åka till stallet för att ha teori tillsammans med Sara. Efteråt ska vi nog ner på stan och luncha, vilket kommer bli mysigt. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna fredagen

Det blev en väldigt lugn fredagskväll mig ikväll, men jag kände verkligen inte för att åka ut och fara ikväll. Jag ville bara vara hemma och slappa framför datorn. Om under nästa månad är det nämligen lite fler fredagar som jag inte kommer vara hemma, utan de kommer spenderas någon annanstans med en massa goa människor.
 
Nu tänkte jag krypa ner under täcket och avsluta för idag då jag vill ha lite energi till barnen i morgon. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

My friday

XoXo//Emma

Riktigt nöjd med Myran idag

Idag blev det ett pass på Myran igen och som jag skrev tidigare var det hoppning som stod på schemat. Idag var det mest distansridning och ingen banhoppning. Det var ett väldigt bra pass och vi satte varenda distans och jag hade en bra känsla igenom hela passet. Idag var det verkligen ett sånt pass som man kan leva länge på, för jag var så otroligt nöjd när jag satt av idag. Vi joggade också av dem ute på nya banan, vilket många av dem tyckte var lite skumt. Till en början var Myran väldigt spänd där ute, men efter ett tag släppte det och då kunde hon sänka halsen och sträcka ut ryggen som hon skulle.
 
Nu väntas det middag, vilket ikväll blir tacos. Sen tänkte jag hoppa in i duschen innan jag lägger mig i sängen framför något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Make a difference

Jag har en väldigt rolig sak att berätta och det är att jag har blivit en ambassadör om man kan kalla det så för att stötta de unga utsatta inom HBTQ+ samhället. Många stöter ut dessa personerna då de anses som onormala och många blir därför utstötta ifrån sin famlj. Denna kampanjen är till för att hjälpa dessa ungdommarna som blir utsatta för detta. Jag hoppas verkligen att ni vill vara med och stötta dessa människora.
 
Snälla, var med och hjälp till att stötta de utsatta ungdommarna inom HBTQ+ samhället. Jag har min fond på denna länken, så ni får gärna skänka lite pengar för att hjälpa dem. Tack på förhand.
XoXo//Emma

Friday

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, även om jag höll på att försova mig lite smått i morse. Det har jag nu tagit igen och jag behöver inte stressa längre. Detta är en av anledningarna till att jag gillar att ha min morgon planerad lite extra tid för att som ska göras.
 
Planerna för dagen är att åka till skolan och ta sig igenom skoldagen. Sen i eftermiddag är det hoppträning som står på schemat. Det ska bli roligt då det var ett tag sedan jag hoppade sist. Eller egentligen hoppar vi inte, det känns mer som markarbete då det är låga hinder.
 
Nu ska hundarna få en promenad innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

Tired af

Vi åkte aldrig iväg och köpte skor då alla var trötta och ingen orkade ens lämna huset. Därför får det bli en annan dag istället. Det var dock väldigt skönt då jag är hur trött som helst efter denna veckan i skolan. Jag vet inte varför, men idag gick energin bara ur mig under skoldagen. Jaja, det är bara en skoldag kvar tills det är helg igen så det är bara att hålla ut.
 
Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av någon serie innan jag tänker göra kväller. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

I need your help

Just nu har jag en otorlig bloggtorka och jag har knappt någon energi kvar. Därför skulle jag vilja få era tips på inlägg att läsa här på bloggen. Just nu behöver jag alla tips som jag kan få, för alla har ni väl något som ni vill att jag ska skriva om?
XoXo//Emma

It's been a long day

Det var en lång dag idag och det kändes verkligen under den sist lektionen, men vi kämpade oss igenom den också. Vi hade skrattat oss till tårar innan den lektionen, så vi överlevde. Det kan också ha något att göra med att vi tog det lugnt ocb kollade på film mestadels av lektionen...
 
Nu ska jag bara slappa framför TV:n innan vi åker ut till Erikslund, eller jag tror i alla fall att vi skaåka ut dit. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag prima, vi hade nämligen sovmorgon idag och igår var vi lediga, så det finns ingenting att klaga på en dag som denna.
 
Planerna för dagen är att åka till skolan och klara av skoldagen, vilket inte kommer bli svårt då jag har mina goa vänner där. Sen tror jag att vi skulle åka iväg och kolla på skor senare under dagen, jag känner nämligen att jag vill ha ett par snygga höstskor.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad och sen ska jag åka iväg och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Underbar kväll

Idag tog vi in hästarna ifrån betet då vi ville tvätta deras ben oh smörja in dem i och med att båda hästarna har något vitt ben och som alla hästmänniskor vet så betyder vita ben mugg. Det är också svårt att få bort den när de går ute i hagen, men vi hindrar i alla fall muggen från att sprida sig och det är bättre än inget.
 
När vi sen skulle släppa ut dem igen var det magiskt ljus och en otroligt fin dimma ute, så vi var tvugna att fota lite. Hade vi gått ut 5 minuter tidigare hade vi fått ännu finare himmel, men ibland är det lättare att vara eftertänksam.
XoXo//Emma

A lazy day

Idag har jag inte gjort mer än att pluggat lite och tagit hand om lilla grå. Annars har jag och hundarna bara legat i soffan och kollat på TV hela dagen. Jag ångrar att jag inte drog på mig träningskläderna när jag åkte till stallet, för då hade jag kunnat köra ett pass på gymmet. Jag hade verkligen behöt det då jag inte varit där på länge.
 
Nu ska jag snart bli upphämtad för att bege mig iväg mot Carisma och Caol Ila. Det ska bli jättemysigt att hälsa på dem då det var ett tag sen sist. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mysig onsdag

Jag har precis kommit hem efter att ha varit i stallet och tagit hand om lilla grå. Även idag var det lugnt i stallet då det var så pass tidigt. När jag kom hem gick jag även en sväng med hundarna då det inte regnade ute. Jag trot att de uppskattade det också då de verkade tycka att det var mysigt.
 
Nu ska jag inte göra mycket alls fram tills att jag ska åka ut till nästa stall. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under eftermiddagen. 
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er, även om jag tror att ni inte är hemma nu när jag skriver detta. Jag passade såklart på att ta mig en liten sovmorgon när jag var ledig och det var precis vad jag behövde.
 
Planerna för denna dagen är att åka ut till Carisma och Caol Ila och ta in dem från betet om förstått allt rätt. Sen är det ju onsdag, vilket betyder att jag ska åka ut och ta hand om lilla grå också. Det tänkte jag göra tidigt nu i eftermiddag då vi åker ut till Carisma och Caol Ila lite senare ikväll.
 
Nu tänkte jag bara ta det lugnt ett tag innan jag sätter mig och pluggar lite, har 2 böcker att läsa lite ur samt lite matte som vi skulle gjort på lektionen idag. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

XoXo//Emma

En lång dag

Det har varit en lång dag och det var så skönt att få komma till stallet och bara mysa med mitt lilla hjärta. Jag behövde verkligen det och det var så mysigt i stallet då det inte var någon annan ute i själva stallet. Att få vara ute i stallet helt själv med hästarna vad precis vad jag behövde.
 
Nu ska jag se klart på Hollywoodfruar och sen ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag sätter mig och pluggar lite. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare. 
XoXo//Emma

Ponnymys

XoXo//Emma

Summer 2015

XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen då jag vet att det är studiedag i morgon och det ska bli så skönt. Denna studiedagen kommer verkligen lägligt, för jag känner verkligen att jag behöver en dags extra ledighet denna veckan då jag har ganska lite energi för tillfället.
 
Eftersom att det är tisdag så har jag även stallet och lilla grå idag. Det ska bli mysigt att ta hand om henne då jag känner att jag bara vill burra in mig i hennes man och bara mysa med henne idag. Ibland bara får man sånna dagar då man vill det och idag är en sån dag, det tror jag alla hästmänniskor kan relatera till.
 
I vanlig tur och ordning ska hundarna få sin promenad innan jag ska åka och möta upp Ebba. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Kvällsmys

              
XoXo//Emma

Pluggat hela kvällen

Jag har jobbat en massa nu under kvällen, vilket gjort att jag fått mycket gjort. Jag är så gott som klar med allt jag hade med mig hem, det är bara lite glosor som ska pluggas på och glosor kan man aldrig träna för mycket på. Det känns skönt att det har varit en effektiv kväll, men nu är jag helt slut.
 
Nu är jag välförtjänt av en paus, så jag ska sätta mig i soffan 1h innan jag återgår och gör klart det lilla som jag har kvar. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Beauty haul

XoXo//Emma

Måndag = plugg

Hela kvällen ikväll kommer bestå utav plugg. Jag har nämligen en massa grejer som jag måste plugga på samt en video som måste vara klar till morgondagens filmlektion. Med andra ord kommer jag ha fullt upp och det bokstavligen hela kvällen.
 
Ska jag få sova inatt är det nog bäst att jag börjar nu... Ni får ha en fortsatt bra måndagseftermiddag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Ny vecka & en ny dag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Idag är jag både trött och har ont i kroppen, jag tror att denna helgen tog ut sin rätt på mig. Jag har knappt haft en lugn stund, men så roligt jag har haft det och så mycket jag har hunnit göra.
 
Planerna för idag är att åka till skolan och ta mig igenom skoldagen innan jag ska åka hem för att plugga. Inte det roligaste att göra på en måndag, men har man uppgifter som måste göras så har man...
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka för att möta upp Ebba. Ni får ha en bra måndag och en bra ny vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för kvällen

XoXo//Emma

En bra film

Jag såg båda maze runnersarna idag. Den första hemma och sen den andra på bio. Jag måste säga att jag tycker att båda filmerna är otroligt bra gjorda. Den andra filmen innehöll också något jumpscare, vilket jag tyckte var underbart och hur roligt som helst. Ni borde verkligen gå och se film två om ni inte redan gjort det, för det var verkligen superbra. Sen är ju Dylan O'brien med i filmen och i början av film 2 har han ingen tröja på sig, vilket inte direkt försämrade filmen om jag säger så.
 
Nu ska jag bara chilla resten av kvällen och sen blir det nog tidigt i säng för min del. Jag är verkligen helt slut, så sömn känns inte helt fel. Ni får i alla fall ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Specialare

XoXo//Emma

I'm ready

Jag har precis gjort mig i ordning för att åka ner på stan för att gå på bio med mina fina vänner. Jag har ingen aning om vad vi gör efteråt, vi kanske åker hem direkt eller så hittar vi på något nere på stan. Det får tiden utvisa. Om inte annat ska det bli roligt att träffas igen och ta ikapp allt vi missat när vi inte umgåts på et tag.
 
Nu ska jag snart ta och bege mig iväg för att möta upp tjejerna och sen sak vi bege oss mot bion. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, även om jag inte pallrat mig upp ur sängen än... Den är ju bara för skön och därför tänker jag ligga kvar här ett tag till.
 
Planerna för dagen är att åka och möta upp Alice och Linnea för att gå och se en film tillsammans. Det var länge sedan jag träffade dem, så det ska bli mysigt att ses igen. Juste, filmen vi ska se är Maze runner 2. Jag har hört mycket bra om den filmen, så det ska bli spännande att se den.
 
Nu ska jag kila ut till köket och äta frukost som idag är äggröra och bacon, sen tyckte jag också att jag hörde ljudet av en mixad smoothie. Lite söndagslyx med andra ord. Ni får i alla fall ha en bra söndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Girls night out

Det var supermysigt med en liten "girls night out" och att bara umgås lite inne i centrum. Vi har lyssnat på bra musik, sett en massa bra framträdanden, åkt upp och sett Västerås från ovan. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga om kvällen mer än att det var en otroligt trevlig kväll som får göras om snart igen.
 
Nu är jag dock helt slut, så jag tänkte ta och krypa ner under täcket och sova. I morgon ska jag nämligen upp i lagom tid för att möta mina andra brudar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
             
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

Ner på stan

Jag har precis gjort mig i ordning för att åka ner på kulturnatten med mina bruds. Jag har ingen aning om vad som kommer hända där nere eller vart vi kommer hålla till, men vi lär gå runt och kika lite överallt skulle jag tro. I år ska jag dock ta lite bättre skor än vad jag hade förra året. Jag kommer ihåg att jag hade klackskor, vilket var det sämsta valet jag kunde göra. 
 
Jag har inte något mer att säga för tillfället och jag måste snart börja bege mig mot bussen för att ta mig ner på stan. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lördagseftermiddag

Teorin gick superbra idag och det verkade som att barnen hade roligt. Efteråt jobbade jag och 2 till från USEK då vi skulle fixa planschen, vilket gjorde att 2 av dagens måsten redan är avklarade.
 
Jag har fixat till mina naglar igen då nagellacket hade börjat släppa. Medan det torkar tänkte jag redigera en video då jag redan hunnit med att redigera den viktigaste videon. Den videon tror jag att ni kommer tycka är rolig, eller jag hoppas det i alla fall.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Idag fick jag min första sovmorgon på 2 veckor och det var verkligen välbehövligt. Det blev dock ingen jättelång sovmorgon då jag måste åka till stallet och ha teori.
 
Planerna för dagen vet ni redan eftersom att jag skrev de igår. Jag hinner nog börja redigera en av videosarna idag också, för jag måste verkligen bli klar med den så fort som möjligt samt att jag vill få klart måndagens video. Men vi får se vad dagen räcker till då den är väldigt fullsatt för tillfället.
 
Nu ska jag byta om och sen lär jag nog börja bege mig iväg mot stallet för att ha teori. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Helgen är fullspäckad

Under kvällen har jag bara tagit det lugnt, färgat håret och ätit massa onyttigt. Jag får se till att ta mig ut till gymmet i helgen, men det kan bli svårt. I morgon har jag teori med mina och Saras barn, jag och några andra ska göra en plansch, på kvällen ska jag ner till kulturnatten med lite andra peeps och sen på söndag ska jag gå och se the Maze runner 2 med Alice & Linnea. Min helg är med andra ord ganska fullbokad, för jag tänkte även hinna redigera 2 videos samt att jag har lite plugg som måste göras. 
 
Nu tänkte jag krypa ner under täcket för jag är helt slutkörd efter denna skolveckan. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Friday night

      
XoXo//Emma

Ett bra & dåligt pass

Idag blev jag uppsatt på Kapten, vilket var ett väldigt bra tag sedan. Detta passet har jag en väldigt kluven känsla kring. Jag är riktigt nöjd med traven, för han var verkligen mjuk, avslappnad och trevlig. Men i galoppen kunde jag bara inte få honom dit jag ville, det gick verkligen inte. Han studsade och var allmänt missnöjd med något. Jag började rida med långspö då jag rider alla hästar med det när det kommer till bommar eller dressyr. Efter ett tag fick jag dock höra att han råkat blivit "slagen" med ett långspö, vilket gjort honom skygg för dem. Jag lade då ifrån mig spöet och det gick lite bättre, men han var fortfarande missnöjd när det kom till galoppen. Det gör även mig missnöjd, jag vill ju att hästen ska trivas i alla gångarterna men han var bara inte till freds i galoppen idag.
 
Nu ska jag duscha och sen tänkte jag ta och färga mitt hår, det är verkligen på tiden... Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

3 random fakta

Izor kan klockan utan och innan. Exakt 6:30 går han och ställer sig utan för min mammas sovrum, det är då hon brukar gå upp. Öppnar hon inte dörren börjar han gnälla och skälla, för då har hon ju försovit sig.
 
Jag är en person som sparar pengar. Nu kanske ni inte tror det med tanke på hur mycket hauls som laddas upp, men det värsta jag vet är att slösa pengar.
 
Gucci har ett lång ärr på sin mage. Hon hade nämligen problem med tarmarna som valp, vilket gör att hon får "hänghud" som gör att hon ser fetare ut än vad hon är.
XoXo//Emma

God morgon fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv vaknade och hörde regnet smattrade mot rutan, vilket precis som igår gjorde att jag bara ville ligga kvar i sängen flera timmar till och bara på kolla på film med hundarna bredvid mig.
 
Eftersom att det är fredag har jag träning i eftermiddag, vilket kommer betyda att jag får stressa från skolan för att hinna till stallet. Jag har ridabstinens nu och därför tänker jag stressa lite. Folk som itne rider förstår nog inte vilken abstinens man får när man inte ridit på en någon dag.
 
Nu ska jag dra med mig hundarna ut i regnet innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

Kvällsplugg

Har precis kommit hem från mötet nu. Det gick i jättebra och det var verkligen mysigt och vi fick väldigt mycket gjort, vilket var behövligt. Har också bokat upp lite datum nu. Det är ett dygn då jag verkligen kommer behöva er hjälp, för jag kommer behöva massa tips till bra inlägg att lägga som inställt när jag inte kommer kunna vara så tillänglig här p.g.a att jag jobbar.
 
Nu ska jag sätta mig och äta min chocklad och dricka min saft och sätta på en vloggar i mina hörlurar och sen är det plugga som gäller. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen hemma

Jag har precis ätit middag efter att ha kommit hem från en lång skoldag. Det känns som att den gick otroligt långsamt då det har regnat av och till hela dagen. Jag hade gärna legat kvar under täcket med hundarna och bara kollat på film hela dagen, men det går ju inte för sig när det är vardag...
 
Nu ska jag plugga lite innan jag åker iväg till stallet på USEK-möte. Jag tror att vi kommer ha det mysigt, våra möten är alltid trevliga. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

3 kvar

När vi når 100 prenumeranter så kommer det komma upp en specialare, som jag vet att ni kommer gilla. Så se till att prenumerera nu, desto fortare vi når 100 dest fortare kommer specialen upp. Här har ni länken till kanalen
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Jag vaknade upp till ljudet av regn, vilket är väldigt mysigt. Men det gör också att ud bara vill ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på film, fast det var ju abra att pallra sig upp då det är vardag.
 
Planerna för idag är att åka till skolan och ta mig igenom skoldagen. Sen ikväll tror jag att vi ska ha USEK-möte, men jag är inte helt 100. Jag har också plugg som måste göras när jag kommer hem då jag inte ville sitta uppe hela natten och plugga när det inte var nödvändigt.
 
Nu ska jag försöka få med mig hundarna ut i regnet innan jag ska möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

XoXo//Emma

I need a break

Denna dagen har gått ganska segt känns det som, vilket kan ha och göra med att jag känner mig ganska seg. Därför måste jag ta en paus i pluggandet, koppla av lite innan jag kan återgå och vara fokuserad på att verkligen förstå allt och bli klar med det.
 
Därför tänkte jag ta mig en skön dusch nu innan jag ska återgå till min date med matteboken... Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Plugg, plugg & mera plugg

Jag har pluggat istället för att redigera videos då det är viktigare, tyvärr. Ikväll får matteboken agera min bästa vän då jag lär räkna matte hela kvällen ikväll... Matte 2b var inte den lättaste kursen, men jag ska ta mig igenom den. Även om jag nästan håller på att bryta ihop nu efter bara inte ens en månad.
 
Nu ska jag få lite plugg gjort innan det är dags för middag som mamma står och lagar nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stallet ✓

Jag har redan fått stallet gjort, eller det har varit klart i 2 timmar nu. Det är alltid skönt att få stallet gjort så tidigt som möjligt då det är lättare att vara spontan och fri under kvällen. Jag säger inte att jag inte tycker att det är mysigt att vara i stallet på kvällen, för det är verkligen mysigt. Men det är väldigt skönt att ha kvällen fri på en vardag efter att man har gjort stallet och desto tidigare desto bättre enligt mig.
 
Nu ska jag sätta mig med lite plugg och sen tänkte jag redigera lite videos åt er. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er alla underbara jag hoppas att ni mår bra. Själv mår jag toppen och jag är inte trött på morgonen för en gång skull. Det kan ju ha och göra med att jag faktiskt kommit i säng i lagom tid de senaste kvällarna och att klockan inte har tickaat iväg mot 2... Jag går nämligen upp tidigast i huset då jag är den som går med hundarna, vilket gör att jag inte får många timmars sömn om jag inte lägger mig i bra tid.
 
Planerna för dagen är i alla fall att åka till skolan och ta mig igenom skoldagen idag, den är väldigt kort så jag tror att det kommer gå ganska fort. Eftersom att det är onsdag idag så ska jag även till stallet och ta hand om mitt gråa lilla hjärta. Igår blev det en snabbis då jag ville komma hem och duscha samt äta innan klockan hann bli allt för mycket.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt

 
XoXo//Emma

Tisdagspass på Myran

Idag blev det ett dressyrpass på Myran. Hon var ganska pigg idag och hon kändes väldigt stor då jag red lilla Moppan senast. Men efter ett tag började jag känna att jag fick tillbaka henne väldigt bra och hon blev väldigt trevlig stundtals. Jag hade inte jåättemycket energi, vilket jag känner påverkade hur jag red idag. Jag borde ställt ännu mera krav och varit men konkret med vad jag ville och då hade det gått ännu bättre än vad det gick idag. Jag är fortfarande itne missnöjd med dagens pass för 5 öre, men jag önskar att jag ridit mer för att verkligen bli 100 nöjd med dagens pass.
 
Nu ska jag duscha och sen tänkte jag äta lite middag innan jag tänker krypa ner under täcket och göra kväller. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stallet up next

Jag har fått lite jobb gjort nu under eftermiddagen, vilket känns bra då jag gillar att vara "on track" och veta att ni kommer ha bra material att se fram emot. Jag hoppas i alla fall att ni gillar det jag laddar upp, om man kollar på prenumerantantalet nu den senaste veckan verkar det som att ni gillar min kanal och det känns hur roligt som helst.
 
Nu ska jag åka vidare mot stallet för att rida samt ta hand om lilla grå en snabbis. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare under kvällen. 
XoXo//Emma

Hemma från skolan

Idag är jag ganska glad att vi inte hade någon naturkunskap då vi var halvklass för att laborera förra veckan. Jag har aldrig varit så trött som jag var idag, men jag fick ändå arbete gjort. Även om jag personligen hade velat haft mer energi att lägga ner på arbetet så att det blir bra, för jag är en perfektionist och jag vill alltid göra mitt bästa.
 
Nu tänkte jag få lite jobb gjort, med andra ord ska jag spela in en video eller två. Har nämligen fått paketet med sminket som jag beställde för ett tag sedan och därför ska jag såklart spela in en beauty-haul. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag ganska seg då jag pluggade i princip hela dagen igår och det tog verkligen på mina krafter.
 
Planerna för idag är att åka till och skolan och ta mig igenom skoldagen. Sen ikväll hade jag tänkt rida en sväng och jag tror kommer bli lite dressyr. Det är inte för min vanliga tränare idag utan det är för en annan, vilket jag gillar då jag tycker att det är bra att rida för olika personer då de ser olika saker.
 
Nu ska hundarna få sig en promenad innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Plugg, plugg och ännu mera plugg

Jag håller fortfarande på att plugga, även om jag tog en paus för att åka på visningen men nu är det bara att ta tag i det igen så att jag kan bli klar någon gång. Jag kommer bara göra klart detta och sen väntar en date med kudden för jag är så sjukt trött, eller självklart måste jag släppa ut hundarna innan jag kan göra det. Men sen kommer jag bokstavligen att stupa i säng.
 
XoXo//Emma

Behind the scenes

XoXo//Emma

Skoldagen avklarad

Äntligen är jag hemma efter denna långa måndagen i skolan. Dock har jag skolarbete som jag måste sätta mig och göra, så jag är inte "klar" med skolan för idag. Det är tyvärr så det blir när man läser 9 kurser eller vad det nu var jag räknade det till igår. Men allt med denna måndagen har inte varit dåligt, för vi fick äntligen beställa våra ES-tröjor. Det tog bara 13 månader...Jag måste säga att det känns väldigt skönt att veta att de är påväg nu i alla fall.
 
Jag vill gärna slippa ha skolarbete hela kvällen och tänkte därför göra klart så mycket jag bara kan innan vi ska iväg på visning. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Enna

God morgon måndag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och är faktiskt ganska redo att kicka igång denna veckan. Jag vet inte riktigt vad som väntar denna veckan mer än att jag vet att vi ska på visning ikväll, jag ska rida i morgon kväll och på fredag. Jag vet även att vi har USEK-möte på torsdag.
 
Då vet ni alltså en av dagens planer, som var att åka på visning. Jag ska också ta mig till skolan och gå hela skoldagen innan vi ska iväg på visningen. Sen ska jag också ladda upp dagens video, som jag hoppas att ni kommer tycka om. Det kommer vara en behind the scenes från när jag filmade den senaste videon jag laddade upp.
 
Nu ska jag ta och gå med hundarna en sväng innan jag ska åka för att möta upp Ebba. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

Allt plugg är gjort. Jag har dock börjat stressa upp mig lite inför marknadsveckan då vi har en massa stora projekt på varandra och jag har inte koll på hur vi ligger till med tid. Jag ska också vara informatör under den veckan och just nu vet jag inget om det heller. Därför har jag en massa plugg i huvudet ändå, men allt "fysiskt" plugg som jag kan göra är i alla fall klart, så det är alltid något.
 
Jag är helt slutkörd och då menar jag det verkligen. Hela min kropp skriker efter sömn, då jag levt på Cola, kaffe och mindre nyttig mat under helgen samt att jag inte sovit fullt så många timmar som jag hade behövt inför en skolvecka... Därför tänkte jag nu krypa ner under täcket och göra kväller. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Välförtjänt vila

Jag hann inte klart med uppsatsen nu innan jag tar en paus för att äta lite och för att få koppla av. Jag har varit igång sedan 8 i morse så därför är jag välförtjänt av en lite längre matpaus. Ikväll gör vi varma mackor med hemmaplockade svampar på, det kommer bli hur gott som helst. Ni får ha en fortsatt bra söndagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Stallet avklarat för denna helgen

Jag är helt slut efter att ha haft flera prisutdelningar och efter att ha stått på framridningen i ett X antal timmar denna helgen. Det har dock varit roligt då jag tycker det är väldigt mysigt när vi har tävlingar på anläggningen. Med nya anläggningen blev allt också mycket bättre. Nu är det bara en ombyggnation av domartornet som skulle behövas. 
 
Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch innan jag övergår till pluggandet. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag trött som jag vet inte vad, men solen skiner och jag har en kopp kaffe så jag borde piggna till snart.
 
Planerna för dagen är att vara i stallet och jobba på våra tävlingar hela dagen, jag tror att jag har samma positioner som jag hade igår och det känns bra. Sen när jag kommer hem måste jag skriva klart min engelskauppsats då jag valde att redigera videos istället för att göra den igår.
 
Nu ska jag byta om och åka mot stallet. VI får se hur lång dag det blir idag, jag har ingen aning om hur många klasser vi har idag. Ni får i alla fall ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Nu tänkte jag ta och avsluta för idag då jag måste upp tidigt även i morgon för att åka till stallet och jobba. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

#TGIT

'
XoXo//Emma

Äntligen hemma

Äntligen är jag hemma igen efter att ha stått ute hela dagen. Allt har i alla fall gått superbra hela dagen och det var mysigt att ha tävlingar igen och jag tycker att det blev mycket bättre nu på nya anläggningen. Det blev mycket lättare än vad det var förut, vilket är ett stort plus.
 
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, eller nej det ska jag inte. Jag har en uppsats i engelska som måste skrivas klart innan jag kan slappa. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Working

XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er, även om jag tror att ni kommer läsa detta inlägget först om kanske 2-3 timmar. Själv är jag uppe med tuppen för att jag ska jobba. Vi har hemmatävlingar och då måste vi i USEK hjälpa till, så jag kommer hålla till på framhoppningen samt att jag kommer vara prisutdelare. Det kommer nog bli en ganska mysig dag, för stämmningen som blir på klubben när vi har tävlingar är hur go som helst.
 
Nu måste jag äta upp det sista av min frukost och börja bege mig mot stallet för att jobba. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Mysig fredagskväll

 Det är en massa människor som är ute och springer color run just nu. Jag hade gärna varit med och sprungit ifall jag hade vetat att det var idag. Det verkar ju hur roligt som helst samt att pengarna går till en bra sak, jag tror att det var hjärnforskning som pengarna gick till just nu.
 
Nu tänkte jag bara ligga här i min säng och kolla på lite videos innan jag måste avsluta för idag. I morgon måste jag nämligen upp tidigt för att jobba, yayy. Ni får ha en fortsatt fin kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Rida ungponny

Idag red jag på den nyaste ridskoleponnyn i stallet. Hon 5 år och går med oss äldre för att vidareutbildas till hon förhoppningsvis är redo att gå i grupper med yngre barn. Hennes namn är Moppie och hon är en Holländsk import.
 
Ridpasset gick jättebra. Vi red mycket självständigt och jag valde att jobba en del med övergångar då hon behöver stärkas i det. I slutet gick det väldigt bra även på den fronten och hon gick superbra. Hon hade en positiv inställning genom hela passet, vilket gjorde att det var väldigt trevligt att arbeta med henne. Vi avslutade med att skritta av hästarna i skogen. Hon var störtcool när vi klättrade i lite backar och gick förbi konstiga grejer. Efteråt fick jag veta att jag var den första som suttit på henne ute i skogen här hos oss, så jag tycker verkligen att hon skötte sig galant med tanke på att hon inte hade gjort det tidigare.
        
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Jag kunde komma ifrån lektionen i bra tid idag, så jag hann hem en snabbis. Har bokstavligen precis slängt i mig en macka och det är vad jag har hunnit med. Nu har jag dock lite plugg att göra i helgen, men det kommer nog gå snabbt bara jag har kommit igång. VI har också tävlingar i helgen, så det kommer bli helgen största fokus. Men pluggandet får jag se till att klämma in också.
 
Nu måste jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för att hinna med träningen. Ni får ha en fortsatt bra fredagseftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Äntligen fredag igen

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och känner mig utvilad då vi inte hade någon lektion nu på morgonen. 
 
Eftersom att det är fredag har jag träning i eftermiddag, vilket kommer betyda att jag får stressa till stallet för att hinna till stallet i tid. Det brukar gå bra, men jag slipper gärna stressa. Jag får hålla ut några veckor till innan jag får plats i den nya gruppen, mend et ska nog inte vara någon större fara.
 
Nu ska jag ta och gå med hundarna innan jag ska bege mig iväg mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

Mina ögon håller på att gå i kors och jag behöver verkligen sova nu för att orka med morgondagen. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

New nails

XoXo//Emma

Redigering står på schemat

Jag hade tänkt ta och rediga en video som kommer bli lite behind the scenes från när jag filmade ett väldigt roligt klipp som jag inte bestämt om jag ska ladda upp på min vanliga kanal eller inte. Även om ni inte vet vad det är för video, skulle ni vilja att jag lägger upp den på min vanliga kanal?
 
Nu ska jag snart kila ut i köket för att äta middag, idag är det lax och potatis med citronsås på menyn. För den som inte vet det så har detta varit min absoluta favoritmat när jag var yngre. Jag gillar det nu också, men inte fullt lika mycket som när jag mindre. Då ville jag ha det varenda vecka samt när jag fyllde år.Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Skoldagen är avklarad

Äntligen är jag hemma från skolan. Dagen gick mycket segare än jag väntat mig, men jag tog mig igenom den och är nu hemma igen och det är väl det som räknas i slutändan.
 
Vi har fotat lite bilder idag, vilket var väldigt roligt. Vi hade en nyttig och lärorik teorilektion innan vi provade det vi precis lärt oss. Det är också morgondagens uppgift, vilket jag kommer välja att göra här hemma redan nu under eftermiddagen för att få en lugn morgon i morgon.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag aningens trött, men annars mår jag toppen. Ser dock inte fram emot att ha en lång skoldag idag, men det är inget som jag kan göra något åt. Jag har mina fina vänner i skolan som gör att dagarna bara flyger förbi.
 
Att gå i skolan är dagens enda planer för min del och det känns väldigt skönt. Då kommer jag bara kunna ta det lugnt ikväll och inte göra mycket alls då jag fått bort allt plugg.
 
Nu ska jag gå med hundarna innan jag måste iväg för att möta upp Ebba och sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Ett härligt träningspass

Körde ett spinningpass med mamma nu under kvällen och idag körde vi för den ledaren som vi gillar mest. Det va hur jobbigt som helst, men också hur roligt som helst. Ibland var det lite sing along och bara en underbar stämmning inne i spinninghallen. Det är verkligen spinning när det är som bäst.
 
Nu ska jag klippa Guccis klor och sen ska jag bara koppla av framför lite videos på youtube och sen får det nog bli sängen i bra tid ikväll för jag är helt slut. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Let's do this

XoXo//Emma

Stallet ✓

Jag har redan gjort stallet och klockan är strax efter 15 och då jag har hunnit gå i skolan. Det känns skönt att vara klar med stallet så pass tidigt, för då kan jag fokusera på att plugga lite nu udner eftermiddagen. Inte för att jag har jättemycket att plugga på för tillfället, men det är ändå några saker som det hade varit skönt att få undan.
 
Nu ska jag ta och plugga lite innan mamma kommer hem, då ska vi nämligen åka iväg på ett spinningpass. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig hyfsat utvilad och det känns ganska skönt. Jag kom i säng i ganska bra tid igår då jag verkligen inte orkade vara uppe längre. Nu har kroppen vant sig med skoltiderna igen, så jag är inte alls lika trött som jag var de första veckorna.
 
Planerna för dagen är att ta mig igenom den korta skoldagen och sen ska jag åka till stallet och ta hand om lilla grå eftersom att det är onsdag. När jag kommer hem sen ska jag bara plugga, vilket jag tror inte kommer ta allt för lång tid då jag inte har speciellt mycket kvar att göra.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka mot skolan för att ha en ganska kort skoldag. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

XoXo//Emma

Dagens ridpass

Jag red på Fläcken idag och vi skuttade lite. Jag har verkligen inga ord för detta ridpasset, det gick varken kaos eller superbra. Vi tog oss över alla hinder som vi skulle, vissa språng mycket bättre än andra. Men annars har jag verkligen inget att säga mer än att vi hoppade lite smått. Han var väl kanske lite för stel då jag inte fick loss bogen som jag hade velat under framridningen.
 
Nu ska jag äta middag och sen försöka plugga lite, men just nu håller jag nästan på att somna. Så vi får se hur långt jag kommer på den fronten. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Det känns verkligen att allt har dragit igång igen nu, för jag har en massa uppgifter att göra. Jag tänkte sätta mig och försöka få bort så många av de som jag bara kan nu under kvällen. Nu ska jag bara få i mig lite mat här hemma och sen ska jag iväg till stallet för att rida. Det blir perekt som en paus efter att jag har hållit igång så pass mycket som jag gjort i skolan. Sen är det bara att åka hem och ta tag i pluggandet igen....
 
Nu ska jag byta om och bege mig mot stallet, ridning och ta hand om lilla ponnyn står på schemat. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mitt hjärta smälter

                   
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite seg då jag fixade mig lite extra mycket för att vara en skolmorgon. Men idag under våran lunch hade jag tänkt spela in en video. Jag vet inte riktigt om den kommer laddas upp åt er, men om ni vill det så kan jag göra det.
 
Planerna för dagen är i alla fall att åka till skolan, precis som vilken annan vardag som helst. Sen är det ju tisdag, vilket betyder att jag har Promise ikväll så jag ska ut till stallet och ta hand om henne. När jag ändå är i stallet funderar jag också på att rida, men vi får se hur det blir med den saken.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Bra plåtning

Sen jag kom hem från hästarna har jag ätit och sen bara pluggat. Jag tog såklart en paus för att kolla på ett avsnitt av en serie, annars hade jag aldrig klarat av det. Jag är nästan klar med allt som måste bli gjort, så det känns skönt.
 
Jag hade med mig kameran ut till hästarna ikväll, så under morgondagen vill jag lova er en sötchock. Detta lilla fölet har jag verkligen gått och kärat ner mig i. Hon är så sjukt söt och sen är hennes personlighet värd guld. Förska verkningen stod hon bara där och var hur lugn som helst, sen får man lyfta alla hovar i hagen när hon står lös och det bästa hon vet är att bli kliad under halsen om man bett henne komma fram för att mysa. 
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll då jag behöver sova, annars kommer min kropp snart att lägga av. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Svarar på "frågor"

Vad är Izor för ras? Ser ut lite som en amstaff. Du har helt rätt, Izor är en blandning av Pitbull & Amstaff
 
Det skulle vara kul om du öppnade din mystory. Jag har faktiskt öppnat min mystory nu, ni hittar den på emmaostensson. Jag tror inte att ni ångrar er om ni skulle lägga till den, det läggs upp ganska mycket roligt på den.
XoXo//Emma

Back to school

XoXo//Emma

Äntligen hemma

Jag har äntligen kommit hem från denna skoldagen. Sista lektionen ville jag inget annat än att bara få komma hem, för f*n vad svårt det var. Det värsta är att jag har en del kvar att göra nu hemma som jag inte hann med på lektionen, så jag kommer behöva dras med det någon timme till...
 
Nu ska jag snabbplugga lite matte innan jag ska åka iväg ut till Carisma och Caol Ila. Ni får ha en fortsatt bra måndag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Ny dag & en ny vecka

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Idag är jag inte fullt så trött som jag trodde att jag skulle vara idag och det känns väldigt bra att inte vara en zombie denna tiden på morgonen.
 
Planerna för idag är att åka till skolan, precis som vilken annan vardag som helst. Sen ikväll ska jag åka med ut till Carisma och Caol Ila och hälsa på. Då kommer även kameran få hänga med och jag tänkte fota med objektivet som jag lånat. Jag älskar verkligen hur bilderna blir med det.
 
Nu täntke jag gå en promenad med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Duschen nästa

Vi har ganska nyligen kommit hem från ett spinningpass. Det var ett 45 som stod på schemat idag, vilket är ett ganska intensivt pass. Idag var dock inte en jätterolig ledare idag. Det är fortfarande roligt att spinna, men det blir dubbelt så roligt med en rolig ledare. Ett tips till er som bara varit på något spinningpass, prova att köra för olika personer. Jag och mamma har hittat våra favoriter att köra för och då blir det verkligen roligt att spinna.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen tänkte jag bara det lugnt och bara kolla på serier i sängen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Spåret check, nu gymmet

Var precis ute och sprang med Gucci och Izor ute i spåret. Det är jobbigare att springa med den än vad det är att springe ensam, för jag måste dra med mig dem i slutet. Då är de verkligen helt slutkörda, i alla fall nu när jag kör rundan på 6km. Vi har också bra backar i spåret, så det blir bra backträning på köpet och det tackar jag inte direkt nej till.
 
Nu ska ajg och mamma åka iväg till gymmet och köra ett pass med spinning. Snacka om att vara aktiv idag, men jag mår alltid mycket bättre när jag tränat. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Ut i spåret

XoXo//Emma

Söndag utan söndagsångest

God lunch på er mina fina. Eller det är det varken morgon eller lunch ännu, men det är väl lunch-hållet och därför fick det bli god lunch. Jag hoppas i alla fall att allt är bra med er, själv mår jag toppen. Jag har ingen söndagsångest då jag gjort klart allt jag måste göra och det känns väldigt bra. Då kommer jag bara kunna ta det lugnt under dagen och det behöver jag verkligen få göra.
 
Nu ska jag redigera morgondagens video åt er oh sen ska jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar ikväll

XoXo//Emma

Testar ett nytt objektiv

Jag kände att det var hög tid att det laddas upp ett åsiktsinlägg här på bloggen, däröfr skrev jag ihop ett nu lite tidigare i eftermiddags. Jag hoppas att ni gillar det jag skrev och jag hoppas ni skänker pengar för att hjälpa dessa stackars barnen. Som jag skrev har jag och min familj gjort det och det känns riktigt bra att hjälpa dessa barnen.
 
Jag har också lånat med mig ett macro-objektiv hem från skolan för att testa det. Jag kan redan nu nästa att nästa objektiv eller filter jag kommer köpa kommer vara ett macro. Det var helt underbart att fota med, trots att jag hade hade lite fel inställningar då jag precis fotat inne där det var mörkare och sen gick jag ut. Därav det lite för höga ISO-talet som syns ganska tydligt i bilderna. Men ananrs är jag väldigt nöjd med dessa bilderna.
XoXo//Emma

Rädda barnen

Något som jag tror att ingen har kunnat missa, är dessa bilder på de drunknande flyktingbarn, som flytt från sina hemländer i båtar för att ta sig till säkerhet  i Europa. Jag reagerar väldigt starkt när jag ser dessa bilder och en av de första tankarna jag får, är varför hjälper ingen dem som ligger i vattnet istället för att ta upp kameran och fota!? Jag vet inte hur länge barnet legat i vattnet och i det jag har läst stod det inte hur länge vissa av dem har legat i vattnet, men tänk om den första människan som såg barnet hade gett det hjärt-lungräddning. Då hade barnet kanske varit vid liv just nu.  Ett litet oskyldigt barn ska inte behöva sätta livet till för att vi ska kunna dokumentera det.  

  

Inga oskyldiga barn ska behöva dö till havs i dessa båtar som de kommer med. Ingen människa över huvud taget ska behöva sätta livet till för att försöka ta sig till säkerheten. Ingen vill skicka iväg sina barn i små båtar om det inte är den absolut sista utvägen för att rädda deras liv. Därför tycker jag att vi alla måste vara bemötande och ta emot samt hjälpa dessa barnen. De ska kunna komma i land och vara i säkerhet hos oss.

 

Själv har jag skrivit på en namninsamling hos röda korset och min familj har skänkt pengar för att hjälpa dessa barn i säkerhet. Jag uppmanar alla att göra. Det behöver inte vara mycket pengar, för det lilla du skänker kan rädda livet på ett litet barn. Du kan SMS:a flykt till 72 900 om du vill skänka pengar, sen kan du skriva flykt50 om du vill skänka 50 kr, flykt200 för att skänka 200 kr osv.

 

Jag tycker också att många behöver ändra sin inställning till flyktingar rent generellt. Det mesta vi läser om dem är hur mycket problem de skapar och att de var ”våra” jobb. Tänk om det hade varit du själv som behövt fly från ditt land för att det var mycket krig. Hade inte du velat att någon i det landet du kom till hjälpte dig att få tak över huvudet, mat i magen och ett jobb för att kunna försörja dig? ”Du ska behandla andra som du själv vill bli behandlad”  Ett citat att som jag personligen tycker att man alltid ska ha i åtanke.

XoXo//Emma


Mysig lördag i stallet

Jag har precis ätit och duschat efter att ha kommit hem från stallet. Vi hade lite teori med barnen innan vi gick ner till vårat klubbrum för att hämta lite saker som vi behövde för att fixa en plansch. Vi ville dock inte vara nere i källaren, så vi tog med alla grejer upp till kaféet och satte på lite musik där uppe och fixade i ordning det vi skulle göra. Jag har filmat lite roliga klipp som ligget ute på min my story på snapchat. Vill ni att jag ska öppna min my story så att ni kan få se vad jag gör? Jag vill inte öppna hela min snapschat, men min my story kan jag tänka mig att öppna. Om ni hade velat det förstås?
 
Nu måste jag skriva min inlämmning till svenskan och sen kan jag ta helg på riktigt. Jag kom dock på precis vad jag ska skriva om, så det kommer gå fort. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, det är ju trots allt helg nu. Jag har dock en inlämmning som måste göras klart nu under helgen och sen ska det förberedas inför projekt som jag ska göra både på måndag och på tisdag, så det kommer inte bli en lugn helg för min del. Sen ska jag även få lite jobb gjort åt er så att jag vet att ni har bra material som väntar.
 
Nu ska jag byta om och åka mot stallet för att ha teori och sen hade jag även tänkt ta hand om ponnyn när jag ändå är i stallet. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Ett bra pass på Perry

Idag red jag ett dressyrpass på Perdita. Det gick väldigt bra och det var sån skillnad att sitta på henne då jag ridit Myran och Promise de senaste månaderna. Hon var jättetrevlig gick väldigt bra mot mina hjälper. I början var hon lite studsig i galoppen, vilket hon alltid är innan hon kommit igång. Därför var mitt mål att få henne att röra sig i en mjuk galopp och rund galopp, vilket hon gjorde i slutet. Då blev hon hur trevlig som helst i galoppen och det kändes som att jag satt i en mjuk kontorsstol som jag gungade lite på, vilket enligt mig är ett bra betyg. Jag vill nog gärna fortsätta att jobba med henne även nästa vecka då dagens pass var väldigt lyckat.
 
Nu ska jag kolla på fångarna på fortet med min familj och hundarna. Sen blir det nog något avsnitt av någon serie innan jag kryper ner i sängen. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Detta visste du nog inte

Jag är otroligt envis - Jag är den sista personen att ge sig när jag väl bestämt mig för något. Det spelar ingen roll om det är något litet ett sort, men jag har jag bestämt mig så är det väldigt svårt att få mig att ändra mig. Detta är ju både en fördel och en nackdel, beroende på vad för situation det handlar om.
 
Jag är väldigt känslosam - Jag har ett väldigt kort temperament och mina känslor är ofta precis under huden på mig, eller det är så det känns. Blir jag pressad börjar mina ögon tåra sig, när jag blir arg tårar sig ögonen, när jag är stressad till max tårar sig mina ögon. Detta är kanske inget att skryta om, men det var en sak jag tror att just ni inte visste om mig.
 
Jag avskyr tanken av att behöva städa - Det bästa jag vet är ordning och reda bland mina grejer och i mitt rum, men tanken av att städa gör att jag hittar på en massa andra grejer som är "viktigare" än att städa. Ibland har jag ju viktigare saker som måste göras, men ofta är det ursäkter som kommer fram för att slippa städa. När jag väl tagit mig själv i kragen och börjat städa älskar jag dock det. Ibland glömmer jag bort tiden och då kan jag stå och städa och bara plocka med småsaker till klockan 2 på natten, vilket är hur mysigt som helst. Speciellt om jag har musik i bakgrunden, för vi alla vet väl att allt blir bättre med musik? Jag skulle behöva sätta på lite musik och städa här i mitt rum just nu, men just idag måste jag plugga på riktigt. Nu hade det varit skönt om man kunde höra av sig till t.ex dsfm så kunde dem städa åt mig.
XoXo//Emma

Dags att rida

XoXo//Emma

Fredag och helg

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig ganska upvilad då jag fick en extra timmes sömn inatt. Det kan vara det bästa beslutet jag tagit på länge, för jag var verkligen slutkörd igår kväll. Ska försöka komma i säng i lagom tid även ikväll, trots att det är fredag. Jag hoppar festen som jag tänkt gå på ikväll och stannar hemma och har Grey's maraton istället.
 
Idag har jag bestämt mig för att stressa till stallet för att rida efter skolan. Jag har sån ridabstinens att jag inte bryr mig om jag får lov att stressa, just nu vill jag inget hellre än att sitta på hästryggen igen.
 
Nu måste jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Helt slutkörd

XoXo//Emma

Massa måsten avklarade

Under kvällen har jag fått en massa saker gjort och det känns hur bra som helst. Nu är det bara videos och blogginlägg på måste göra listan och det är videos som inte kan spelas in förens om någon vecka. Därför har jag bara roliga saker kvar att göra, vilket gör mig motiverad.
 
Nu ska jag ta en paus och sitta i soffan och inte gör mycket under den kommande timmen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Torsdag = en massa att göra

Nu är jag hemma från skolan och denna gången kommer jag stanna hemma resten av kvällen, nu ska jag verkligen vara ute och fara. Jag har nämligen en del plugg som måste göras, en video som ska redigeras, inlägg som ska skrivas och videos som ska förberedas. 
 
Ska jag bli klar innan midnatt är det nog bäst att jag drar igång med alla grejer som finns på min "att göra" lista. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hemma en snabbis

Just nu är jag hemma på ett break då lektioner blev flyttade och lite sånt. Jag hade tänkt få en massa jobb gjort, men ja var tvungen att bara lägga mig i soffan med hundarna och inte göra mycket alls. Jag ska näligen tillbaka till skolan direkt efter att jag skrivit detta inlägget.
 
Nej om jag ska hinna till tyskan är det bäst att jag hoppas upp på cykeln och beger mig till skolan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och blev lite gladare när jag såg att det inte regnar utomhus. När det regnar vill man bara ligga inne i soffan och kolla på film och inte ta ett steg utanför dörren, nu blev det inte lika gobbigt att dra med sig hundarna på en promena heller.
 
Jag har skrivit in en massa datum i min kalender nu under morgonen. Vecka 42 kan jag säga att jag kommer få svårt att hinna blogga, jag kommer knappt hinna sova under den veckan känns det som och jag kommer kanske vara hemma totalt 24h den veckan, om man inte räknar med de 4-5 timmars sömn jag kommer få. Det är även den veckan som jag tänkte vlogga lite ifrån, vilket jag hoppas att ni kommer tycka är roligt. För jag är väldigt taggad på den veckan och det kommer bli en väldigt rolig grej att få göra.
 
Nu ska jag gå ut med hundarna innan jag måste åka iväg och möta upp Ebba. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Vi gör kväller

XoXo//Emma

Spinning & möte avklarat

Passade på att åka med till gymmet och köra ett spinningpass med mamma idag, jag skulle ju ändå till det området då det var ett snabbt litet USEK-möte för att fixa lite grejer. Det var i alla fall hur skönt som helst att träna igen, det blev ju ett litet uppehåll under sommaren samt att jag inte måde riktigt bra förra veckan så då skulle jag inte träna. Man måste prioritera hälsan först, därför är det inte smart att träna med en förkylning i kroppen.
 
Har precis ätit lite libanesiskt och tänkte nu hoppa in i duschen så att klockan inte hinner bli allt för mycket. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Let's do this

XoXo//Emma

Tidiga onsdag

Idag var det en väldigt kort skoldag, dock var det 2 väldigt jobbiga lektioner som vi började med innan vi tillslut hade idrott där vi idag bara gick igenom kursplanen innan vi satte på musik och bara umgicks. Onsdagar kommer nog vara ganska sköna som det verkar nu. Det passar också perfekt att sluta tidigt i mitten på veckan då man hinner ladda sina batterier igen. Annars går jag till 16 nästan varje dag.
 
Nu ska jag sätta mig och få lite plugg gjort så att jag slipper göra det senare ikväll då jag inte riktigt vet när jag kommer hem. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig väldigt trött då det första jag såg när jag kollade ut genom fönstret var regnet öste ner utanför. Därför ville jag bara ligga kvar under täcket hela dagen, men väntar en kort skoldag samt ett USEK-möte senare ikväll. Eftersom att det är onsdag och jag ska vara i stallet på mötet så kommer jag ta hand om lilla grå i samma veva. Det är planerna för idag, inte så speciella utan det är en helt vanlig vardag för min del.
 
Nu ska jag dra med mig hundarna ut på en promenad, det spöregnar ute så vi får se hur det går. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

Kvällen har bara spenderats hemma då jag kom hem vid 20. Jag hade tänkt skriva ner lite anteckningar ifrån en lektion tidigare idag, men jag kände att jag måste få vara lite fri ikväll då jag varit ute på vift hela dagen. Jag måste få lite ledig tid och får därför ta det i morgon i stället. 
 
Jag har precis släppt ut hundarna och nu tänkte jag ta och avsluta för ikväll då det är en tidig morgon i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Fölmys

Jag har precis kommit hem från båda stallen. Det var hur mysigt som helst att gosa med lilla Caol Ila och Carisma som fortfarande går och har det bra ute på betet tillsammans med andra fölston. Lilla fölet är verkligen störtcool, precis som sin mamma och förhoppningsvis blir syskonet lika cool. Det fölet Carisma är dräktig med nu kommer troligtvis att födas i slutet av Juli nästa sommar. Tills dess får det bli massa gos med Caol Ila och stora sessan så länge. 
 
På vägen hem stannade jag till i det vanliga stallet för att borsta och mysa lite med mitt grå hjärta också. Så nu är jag nöjd då jag fått chans att gosa med alla sessorna idag.
                    
                    
 
Nu väntas det middag och sen ska jag hoppa in i duschen innan jag lägger mig i sängen och kollar på lite videos. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mot Carisma

Nu är jag i det vanliga stallet och ska snart bli upphämtad för att åka ut till Carisma och Caol Ila. Det var ett tag sen jag var där ute så det är verkligen på tiden att jag åker med ut igen. Carisma är för övrigt dräktig med ett helsyskon till Caol Ila, vilket kommer bli väldigt spännande. Jag har dock ingen koll på när det är beräknat, det vet jag nog lite senare ikväll.
XoXo//Emma

Nytt på ingång

Om exakt en månad kommer det hädna något speciellt, vill ni gissa på vad det kan vara? Jag kan säga att jag är väldigt exalterad och det är något som kommer tillföra en massa gått humör och troligtvis en utveckling hos mig som person. Jag längtar hur mycket som helst och det kommer väldigt roligt. Den som kan gissa på vad det är får en länk i ett inlägg här på min blogg.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, jag hopaps att allt är bra med er. Själv mår jag bra, om man räknar bort att jag verkligen inte ville kliva upp ur sängen för att duscha i morse. Idag var en sån dag då man bara vill ligga kvar under täcket hela dagen, för det regnar öser ner utanför fönstret.
 
Planerna för dagen är att ta sig igenom skoldagen som är lika lång som gårdagens dag var... Det är bara att kämpa, snart vänjer man sig också med dessa tiderna. Just nu har man fortfarande lite lov kvar i huvudet. Eftersom att det är tisdag så har jag även lilla grå att ta hand om idag. Jag kan beöva lite stalltid efter dessa två långa dagarna.
 
Nu ska jag gå ut med hundarna innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka till skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma