Avslutar denna dagen

Många av er har säkert sett att jag laddat upp bilden på instagram och snapchat på en ny häst. Det är nämligen så att det är min nya sköt/medryttarhäst. Jag vet inte riktigt vad vi ska kalla det, men än så länge är det nog mer skötare. Senare kommer det bli mer åt medryttarhållet skulle jag tro. Hästen heter iaf Hiba och mer information får ni om honom i ett eget inlägg under morgondagen.
 
Jag har precis duschat efter att ha kommit hem från ett pass på gymmet. Det var verkligen skönt att köra lite idag, även om det ledde till att jag har haft ett fullspäckat schema idag. Jag har bokstavligen varit hemma 2 timmar sen klockan 7 i morse... Men jag älskar att ha saker att göra och nu känns det som att vi börjar komma tillbaka på banan när det kommer till träningen. Nästa pass är bokat på torsdag, sen har jag ridning på fredag. Så enligt min lilla "träningskalender" håller jag schemat denna veckan, det har jag nämligen inte gjort de föregående veckorna.
 
Nu ska jag släppa ut hundarna och sen krypa ner under täcket och avsluta denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback