Inköp i Italien

XoXo

Borta bra men hemma bäst

Mitt andra plan var lite försenat vilket gjorde att jag kom hem ganska sent igår, därav att jag inte skrivit något när jag kom hem igår. Men själva resorna gick bra, vilket var väldigt skönt.
 
Nu sitter jag och tänkte sminka mig lite. Om någon timme ska jag äta 3-rätters middag med familjen och sen ska jag iväg och möta upp lite kompisar för att spendera resten av kvällen med de. Det kommer bli väldigt mysigt och vi kommer ha det roligt. Bilder kommer med största sannorlikhet finnas på snapchat under kvällen ifall ni skulle vilja se vad jag gör. På snapchat heter jag emmaostensson.
XoXo

Lämnar Italien

Hej på er, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bara bra tack, sitter just nu på flygplatsen i Venedig. Ska snart boarda mitt plan och tänkte därför passa på att blogga innan det är dags flyga.
 
Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på några dagar, men vi har gjort saker hela dagarna och sen har jag inte alltid velat dra fram datorn och blogga när vi inte hade så mycket tid att umgås på. Då prioriterade vi att göra saker istället. Vi åkte bland annat till Trieste och kollade på lite gamla kyrkor oså. Igår var vi i Venedig "centrum", där alla affärer och dyligt finns. Vi var även i ett köpcenter och shoppade lite en dag. Kan lägga upp en bild på det som jag köpt undertiden jag varit här i Italien, det har nämligen blivit en del inköp.
 
Tiden här i Italien har varit väldigt rolig och mysig. Det har varit långa dagar, men de har varit väldigt roliga och innehållsrika. Har inte ångrat att jag åkte hit och hade gärna stannat några dagar till, men nu är det ju nyårsafton i morgon och den vill jag spendera hemma med mina kompisar då vi hade planerat att umgås i morgon kväll. Annars hade jag nog stannat här någon dag till. Min kompis som jag har bott hos kommer förhoppningsvis till Sverige till sommaren, så det känns roligt.
 
Nu bör jag börja plocka ihop då det närmar sig boarding och gaten där jag sitter börjar bli ganska packad med människor. Vi hörs mer när jag kommit hem till Sverige igen.
XoXo 

Avslutar dag 2 i Italien

 God kväll, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, är lite trött bara. Det var en kort bit att resa, ändå har det gjort mig trött. Dagen har i alla fall vara väldigt mysig. Vi åkte till stranden och gick runt lite, kolla på någon utställning som var. Vi åkte hem och åt lunch innan vi sedan åkte iväg med min kompis hund och gick en promenad där vi var. Sedan lämnade vi av hunden hemma för att sen åka vidare och köpa lite glass, som förövrigt var hur god som helst. Vill ni se allt detta finns det på snapchat/instagram, emmaostensson.
 
Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink innan jag ska avsluta för ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo

I Italien

Jag har nu kommit fram till Italien. Åt vad jag tror är julmiddag med min kompis, hennes familj och några släktingar. Det var riktigt mysigt och det är roligt att få uppleva den Italienska kulturen och hur Italienare gör saker och ting. Flygningen ner gick också bra, vädret under det andra flyget var vad det kallade turbulent fast det gick bra ändå och inget hände. Dock kändes det lite obehagligt att de släckte exakt alla lampor. Detta är för att våra ögon ska vänja sig vid mörket ifall något skulle hända med planet, hur obehagligt på en skala? Det är dock väldigt skönt att allt gick bra.
 
Vi tänkte snart lägga oss, då det skulle vara en lång dag i morgon. Vi får se vad som hittas på, men något roligt är jag säker på att det blir. Vill ni förresten se vad vi gör får ni följa mig på snapchat, emmaostensson.
XoXo

Mot Italien

Igår var det julafton, vilket var supermysigt. Vi umgicks med några ifrån släkten, åt julbord, kollade på Kalle och allt sånt där som man brukar göra på julafton. Det var väldigt mysigt och jag är väldigt tacksam för allt fint som jag fått i julklapp. I år orkar jag inte göra någon video och visa vad jag fick, så ni får tyvärr överleva utan en sån video.
Nu ska jag börja bege mig mot Arlanda för att flyga till Italien. Jag kommer kunna blogga där ifrån, så vi hörs när jag kommit fram.
XoXo

Dan före dopparedan

God kväll, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra. Jag har precis jobbat mitt sista pass på BK, så nu kommer jag inte jobba där längre. Har somsagt blandade känslor inför det, men det ska också bli skönt att kunna lägga mer tid på mig själv och mina vänner samt stallet.
 
Annars har jag inte gjort mycket idag. Jag köpte den sista julklappen innan jag åkte till jobbet och innan det låg jag bara och tog det lugnt i min säng. Precis som den första lovdagen ska spenderas, haha.
 
Nu ska jag avsluta denna dagen och krypa ner under täcket. Klockan ringer nämligen 7 i morgon bitti då jag ska till stallet en sväng på morgonen för att rida och umgås med mina vänner.
XoXo

Baloutfit

XoXo

God kväll Torsdag

 Jag orkade verkligen inte öppna datorn när jag kom hem efter balen igår och idag ville jag bara få sminket gjort och åka mot skolan för att ha den sista julavslutningen.
 
Om vi ska prata om balen så måste jag säga att det var väldigt mysigt, dock var många besvikna på maten. Musiken var också ganska lame om jag får säga så, vilket var väldigt tråkigt då vi betalade ganska mycket pengar för balbiljetten. Det är ändå ett minne och det var en mysig kväll, men jag hade lite högre förväntningar. Efter ett tag gick jag och några av mina vänner ut och tog en drink och bara snackade. Kom hem vid 2:30 och då ville jag bara sova. Hade dock planer på att dra vidare med mina vänner, men jag kände bara "nu äre bra" och tog beslutet att åka hem trots allt.
 
Nu ska jag ta och tvätta bort mitt smink och sen krypa ner och sova, för nu är jag bra trött. Tog en powernap mellan avslutningen och mitt skift på BK.
XoXo

TBT

XoXo

Fullspäckad dag

Hej på er, hoppas att allt är bra. Själv är det bra tack. Är lite stressad över att behöva åka in till skolan. Skulle gärna ha lite mer tid hemma att hinna fixa mig till balen oså, menmen det finns inte så mycket att göra. Det är bara att pallra sig till skolan. Jag har dock förberett genom att inte ha något smink på mig nu, så att jag slipper ta bort det när jag kommer hem sen.
 
Resten av veckan kommer också bli spännande. Idag är det vinterbal, i morgon är det julavslutning, på fredag jobbar jag mitt sista pass på BK, på lördag är det julafton och på söndag åker jag till Italien. Mycket roligt att se fram emot. Dock så är jag fortfarande förkyld, vilket är irriterande. Det börjar gå åt rätt håll och jag börjar bli frisk, vilket känns skönt med tanke på att jag åker utomlands om några dagar. 
 
Nu måste jag börja bege mig mot bussen för att ta mig till skolan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Avslutar för kvällen

Har äntligen fixat allt, fixade även mina naglar. Även om de bara kommer få sitta där 30 timmar så ville jag ändå ha snygga naglar till balen samt skolavslutningen. Man måste ju få vara lite fin om händerna ibland. Får ju nämligen inte ha något alls på naglarna när jag jobbar, vilket är skittråkigt. Dock är det bara 2 pass kvar nu. Det ska bli lite tråkigt att lämna stället och de trevliga människorna, men det är sånt jag får ta.
 
Nu behöver jag dock sova. Man vet ju aldrig när jag kommer hem i morgon natt och hur många timmars sömn det kommer bli då. Måste ju hinna fixa mig oså till avslutningen, så klockan lär ringa vid 7...
XoXo

Balfix

God kväll på er, hoppas att ni har haft en bra dag. Själv har jag varit i skolan samt att jag har jobbat ett skift. I skolan var det lite segt, samtidigt som vi hade en roligt föreläsning att gå på. Efter skolan åkte jag direkt till jobbet då jag inte skulle hinna hem innan jag behövde åka mot jobbet. På vägen hem från jobbet stannade jag till vid en kompis för att byta julklappar och prata lite. Det blev dock ganska kortvarigt då jag behövde komma hem.
 
Jag har nämligen massa förberedelser som jag måste göra inför balen i morgon. Jag ska bland annat raka benen, noppa brynen, ha ansiktsmask och allt sånt där tjofs som måste göras inför speciella tillställningar. Vi hörs när allt det är fixat, låter de som en bra plan? Super
XoXo

God kväll

God kväll på er, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra tack. Jag jobbade ett ganska kort pass idag, vilket var skönt. Dock var det mycket att göra och det var lite mindre roligt, även om det gick bra. I morgon jobbar jag ett lika kort pass, vilket känns bra.
 
Skoldagen gick bra, måndagar brukar inte vara speciellt tuffa. Det är tisdagarna som är värst. Många tunga lektioner med ganska korta raster, men jag ska inte klaga. Mina måndagar, ondagar och fredagar är schemat bra.
 
Nu ska jag avsluta för idag då jag behöver få några timmars sömn då klockan ringer snart.
XoXo

The Stamps

 
Detta är filmen som vi spelade in i Tyskland. Jag var regissör men även med i några scener samt att min mobil var med haha. Jag var den regissören med mest ansvar egentligen, ändå står som som consulting director men aja. Hoppas att ni gillar filmen i alla fall. Ni får gärna lämna kommentarer om vad ni tycker om den. 
XoXo

Ny vecka

God morgon, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag helt ok, har fortfarande förkylningen kvar i kroppen men det går åt rätt håll. Annars mår jag toppen. Att det är måndag känns somsagt inte så jobbigt, det är snarare morgondagen som ger en ångest under en skolvecka.
 
Nu har jag bara 4 pass kvar på mitt nuvarande jobb, vilket känns skönt och tråkigt. Det har varit roligt och lärorikt att jobba nu 10 månader, men detta var det bästa beslutet jag kunde ta. Jag måste tänka på hälsan och skolan, därför var detta det beslutet som jag behövde ta.
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna oså innan jag måste börja bege mig mot skolan.
XoXo

Avslutar för idag

Hej igen på er, hoppas att allt är bra med er. Med mig blir det som sagt bara bättre och bättre, fick även tillbaka ett provresultat som var bättre än förväntat. Det gjorde mig väldigt glad och lättad, det kändes nämligen inte speciellt bra när jag skrev det provet.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt och varit på jobbet. Kunde komma ifrån lite tidigare då jag var klar med allt det som jag behövde göra. Superskönt att kunna komma hem i bra tid då jag annars skulle komma hem om kanske 5 minuter eller så. Nu hinner jag koppla av och ändå få många timmars sömn.
 
Nu ska jag ta och sova lite, även om jag har sovmorgon i morgon. Älskar att börja vecka med en lång sovmorgon, det minskar verkligen söndagsångesten. Nu är det mer måndagsångest man får då tisdgar är jobbiga.
XoXo

God morgon Söndag

Tog sovmorgon idag, vilket var väldigt skönt. Sen har jag bara legat i sängen och kollat på videos hela förmiddagen. Det är min typ av söndag, haha. Ska kanske åka ner på stan med mamma för att köpa lite saker, är dock inte helt säker om vi kommer ta oss ner eller inte.
 
Jag har även hämtat klänningen hos skräddaren, så nu är den hemma igen. Måste dock köpa en ny BH att ha under den, så det lär göras inom en väldigt snar framtid. Därför hoppas jag också att jag och mamma tar oss ner på stan under dagen.
 
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt innan det är dags att äta lunch. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Mysig dag

Hej god kväll på er, hoppas att ni mår bra. Jag mår bara bättre och bättre, vilket är skönt. VI plockade även fram vår julgran ikväll. Egentligen är det lite för tidigt, granen ska inte plockas fram och kläs förens dagen innan jul. Jag ska ju dock inte vara hemma efter jul så jag kommer inte få se så mycket av den om vi inte satt upp den nu.
 
Nu ska jag avsluta för ikväll och sova. I morgon är det sovmorgon som gäller, vilket jag behöver. Även om denna veckan inte varit speciellt tuff på morgnarna då vi börjat sent så gott som varje dag.
XoXo

Jobbarlördag

God kväll, hoppas att allt är bra med er. Själv är det lite bättre med mig, börjar återhämta mig lite. Det är skönt då det inte är så många dagar kvar tills det är bal. Orkar inte vara allt för sjuk på balen och framförallt inte när jag ska åka till Italien. Vill inte riskera den resan på grund av att jag är sjuk. Har även packat så gott som klart min resväska till när jag ska dit, så det är väldigt skönt.
 
Under dagen har jag jobbat, vilket också gick bra. Det var ganska mycket folk, å andra sidan är det helgen innan jul så det var väntat och vi var utrustade för det.
 
Nu ska jag kila ut i köket och äta plankstek, hur gott på en skala. Älskar verkligen planstek.
XoXo

God kväll Fredag

Har inte varit speciell aktiv idag, är medveten om det. Jag sov länge och sen åkte jag vidare mot skolan för att gå på föreläsning innan mamma hämtade mig. Vi åkte då till Erikslund för att fixa lite julklappar, vilket är skönt att ha fått överstökat nu. De slog jag in när jag kom hem, vilket också känns väldigt skönt.
 
Har även "packat" lite under kvällen, eller jag har lagt ned lite av det jag tänkt ha med mig. Måste se över hur mycket jag lagt ner och sen ska jag såklart vika till allt. Har inte heller packat något smink än, jag väntar till efter balen på onsdag då jag behöver mitt smink då och orkar inte ha det nerpackat då. Men det är inte lång tid kvar nu, åker ju till Italien nästa söndag.
 
Nu ska jag lägga mig, då jag jobbar i morgon. Ni får sova gott så hörs vi någon gång under morgondagen.
XoXo

Kaos dag

Dagen har varit helt konstig idag, därav inget bloggande. Har inte heller mått så bra, eller mår fortfarande inte bra. Kom precis hem från jobbet dock och nu tänker jag bara krypa ner under mitt varma täcke och sova. Börjar inte förens efter lunch i morgon så i morgon tänker jag ta mig en välförtjänt sovmorgon. 
 
Mitt mat och sovintag under de senaste dagarna har varit lite sisådär, vilket är något som jag inte är stolt över. Men ibland säger kroppen bara ifrån och det går verkligen, även om man själv vet att man måsta äta och försöker sova om nätterna. Jag hoppas verkligen att det kommer lugna sig nu. Idag har jag till exempel inte ätit något sedan 11:30 och klockan är snart 11 på kvällen. Detta är verkligen inget att sträva efter, men just nu går det bara inte att äta. Jag är väldigt förkyld, det är det som påverkar. Allt smakar konstigt enligt min hjärna, fast jag vet vad det är för något jag stoppar i mig men nope, det går inte.
 
Somsagt, behöver verkligen ta igen lite sömn, så nu ska jag tvätta bort mitt smink och sedan ska jag krypa ner i min säng och sova. Tror inte ni förstår hur mycket jag längtat efter min säng idag alltså.
XoXo

TBT

XoXo

Avslutar för ikväll

Har pluggat hela kvällen, skulle egentligen behöva plugga ännu mer. Skulle ha läst ut en Engelskabok till i morgon, den har jag 30 A4 sidor kvar på nu och jag har läst en massa ur den hela kvällen. Jag har också pluggat lite annat då jag har prov i morgon...
 
Att plugga är bokstavligen vad jag hunnit gjort under tiden jag varit hemma ikväll. En liten stund, direkt när jag kom hem plockade jag in kläder i garderoben och då passade jag på att lägga ner några av de i min resväska i och med att jag lämnar Sverige nästa vecka.
 
Nu måste jag dock runda av. Klockan ringer om lite mer än 6 timmar och se senaste nätterna har jag sovit som skit så jag är helt slutkörd just nu.
XoX

Fortfarande i skolan

VI har för tillfället hål och har pluggat lite, det är dock svårt när blodsockret blivit så pass lågt är det svårt att koncentrera sig. Var precis och köpte iväg en Cola, så jag börjar bli lite piggare nu. Vi har nämligen delredivisning för gymnasiearbetet snart.
 
Tror att vi börjar snart, så jag lär nog trycka på publicera. Ifall vi drar igång snart. Vi hörs senare under kväller, vi får se när. Men vi kommer höras under kvällen.
XoXo

God morgon Onsdag

Var tyvärr upptagen hela kvällen igår. Var ju både i stallet men jag behövde ockå plugga en massa, dock somnade jag när jag pluggade för att jag pluggade i min säng då jag skulle läsa ut en bok. Hade tänkt blogga efteråt men jag ville bara borsta tänderna och sen somna om, så tyvärr kände jag inte för att blogga då.
 
Nu har jag i alla fall hunnit plugga en stund på morgonen. Ställde larmet en timme tidigare än jag jag egentligen behövde då jag kände att jag behövde använda tiden på morgonen istället för att ligga och sova till 10. Börjar nämligen 12 idag, vilket är skönt.
 
Har fått tillbaka den där rethostan som jag hade för 2 veckor sedan, vilket är skittråkigt. Jag hade planerat att rida idag då jag inte gjort det på ett tag nu, men det kommer jag inte kunna göra idag. Jag kan knappt röra mig utan att jag börjar hosta som jag vet inte vad.
 
Nu ska jag ta och byta om och fixa lite lunch innan jag måste börja bege mig mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo

13:E December

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Idag är det Lucia, det är också en månad sen jag kom hem från Tyskland. Därför passar jag på att länka inlägget där jag skrev om resan till Tyskland, länken har ni här. Har ni några frågor eller vill veta något kan ni bara kommentera de så svarar jag självklart på de.
 
 
Idag är det Luciatåg på skolan, som det alltid brukar vara. Det är alla musiker som håller i det, vilket är väldigt mysigt. Sen är det en förjävligt lång lektion efteråt. Efter det är det dock bara åka hem för min del. Eller jag ska inte hem direkt utan jag kommer stanna till i stallet för att ta hand om Hiba, men efter det åker jag vidare hem.
 
Nu måste jag snart börja bege mig mot bussen. Vi hörs senare under dagen, glöm inte att kolla in inlägget om min vecka i Tyskland.
XoXo

Avslutar denna måndag

Har precis kollat klart på Fuller House och måste verkligen säga att den är otroligt rolig, så den kan jag rekomendera om ni vill ha tips på serier att titta på. Under kvällen har jag också pluggat en del, men det är tråkigt att läsa om så den delen tycker jag vi struntar i att nämna, eller vad tycker ni?
 
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag om jag vill ha någon energi i morgon. Har dock bara en lektion och vi ska se skolan Luciashow innan den lektionen. Aja, mer om det i morgon. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo

Haul

XoXo

Hälsan går först

Förlåt att jag inte skrev något i morse innan jag åkte till skolan, men jag var tvungen att ha lite me time och bara ta det lugnt. Verkar som att jag börjar bli sjuk igen, jag som precis knappt ens hunnit blivit frisk. Det känns lite tråkigt, men det har och göra med att jag är igång så mycket som jag är och lägger ner så mycket energi på det jag gör att min kropp aldrig får vila. Det är visserligen också en av anledningarna till beslutet om att säga upp mig.
 
Om jag skulle fortsätta som jag gjort nu de senaste 10 månaderna kommer jag snart att gå in i väggen, det är något mina kompisar sagt sen länge. Envis som jag är har jag dock inte lyssnat på dem, då jag kände att jag kunde klara av det. Jag uppskattar verkligen att de varit på mig och Men nu, 5 månader senare har jag kommit till insikt med att det tyvärr var det beslut jag var tvungen att ta om jag vill kunna fortsätta hålla mina betyg i skolan samt spendera tid i stallet. Jag känner att jag knappt haft tid att vara där på senaste, och så ska det inte vara. Stallet är min friplats, där jag ska kunna koppla av. Dock har det inte blivit så på senaste, men nu ska det bli förändring på den fronten också. 
 
Nu ska jag ta mig en kopp te, redigera videon som ska upp om lite mindre än 2 timmar. Innan jag sätter mig och pluggar resten av kvällen. 
XoXo

Lång dag även idag

Är helt slutkörd även idag. Det känns som jagg jag har feber och mina ögon är så tunga att det inte ens finns ord för det. Har dock sovmorgon och bara 2 lektioner i morgon så jag lär överleva. Jag jobbar inte heller, så videon tänker jag redigera klart när jag kommit hem från skolan då jag inte jobbar i morgon.
 
Lucian i stallet gick dock bra, alla hästar höll sig i skinnet och barnen gjorde verkligen sitt yttersta. Efteråt hade vi ett långbord med fika, så det var väldigt mysigt. Dock tog det tid att städa och plocka ihop allt för oss i USEK, så jag var inte hemma förens vid 20 någonting. Sen dess har jag bara ätit middag och kollar på Fuller House då de lagt upp säsong 2 på netflix.
 
Nej nu behöver jag få avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo

Förlåt för en irriterad Emma

God eftermiddag på er. Förlåt att jag inte bloggat tidigare under dagen, men jag har bara tagit det lugnt och inte gjort speciellt mycket. Blev dock lite irriterad på några människor nyss, men jag vill inte lägga vikt vid det. Det är dock svårt att släppa det då mitt liv just nu går i 180 och jag planerar och fixar, sen ber man människor göra saker men inget händer. Det gör mig så otroligt frustrerad då saker behöver hända för att andra saker ska bli bra och eventuellt klara i tid, men det är sånt som vissa inte verkar förstå... 
 
Förlåt för det där, men jag behövde bara få skriva ut det, är verkligen sjukt irriterad just nu. Det blir inte heller bätre när jag vet att jag snart måste till stallet för att träffa barnen och ha vår Luciashow. Då måste man vara glad, trevlig och ha en positiv attityd.
 
Nu måste jag bege mig mot affären innan jag ska åka vidare mot stallet. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare ikväll.
XoXo

En tuff och lång dag

Min kropp är helt mörbultad efter idag. Har bokstavligen stått på benen sen 8 i morse, men undantag att jag satt när jag åt mat och 20 minuter efter att jag duschat. Annars har jag varit på stående fot hela dagen och det får jag igen nu. Mina ögon har också blivit väldigt tunga och har börjat svida, men jag ska alldeles snart krypa ner till sängs. Tänker inte ha någon tid jag "måste" upp i morgon utan jag tänker låta min kropp bestämma hur mycket sömn jag behöver.
 
Som jag sa har jag varit igång hela dagen, men det är mitt eget val och jag gör saker som jag tycker är roligt. I stallet hade jag lektioner och umgicks med mina vänner, på andra jobbet var det sköna personer som jobbade vilket gjorde att det blev ett roligt pass. Så jag klagar verkligen inte på hur dagen har varit.
 
Nej, nu tänker jag ta och krypa ner under täcket och sova. Får se om jag ens hinner lägga mig under täcket innan jag sover. Det får tiden utvisa, haha. 
XoXo

Lång dag i stallet

Äntligen har jag tagit mig en dusch efter en lång dag i stallet. Har både plockat fram och undan till vår loppis, jag mockade 2 gånger samt att jag hade mina lektioner. Idag gick det bra, det var några ponnysar som var lite busiga mot några av mina barn så det var några som tyckte det var lite läskigt. Det löste sig dock och tillslut blev alla nöjda och hästarna gjorde det som barnen bad de göra.
 
Jag har inte hunnit med att göra speciellt mycket mer än att vara i stallet idag. Åkte vid 8 och kom hem nu vid 15 och har bara duschat samt fikat sen dess.
 
Nu måste jag bege mig mot jobbet. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi när jag kommit hem igen.
XoXo

God morgon lördag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött, men annars är det bara bra tack. Har precis bytt om och ätit frukost, så nu är jag redo att tackla denna långa dagen. Planerna för dagen kan ni läsa om i inlägg under detta, känns ovärt att upprepa mig. 
 
Det har även snöat nu under natten, vilket gör att det är vitt och härligt ute. Det snöar också lite av och till nu, så det är riktigt mysigt. Det är som händer då är dock att kollektivtrafiken inte riktigt fungerar som den ska. Så jag hoppas verkligen att alla bussar går som de ska idag i och med att jag både ska till samt att jag ska ta mig till jobbet i eftermiddag.
 
Nu måste jag borsta tänderna och sedan bege mig mot stallet. Det kommer bli många timmar som spenderas i stallet idag, men det var ett tag sen jag var där så länge så det ska bli mysigt.
XoXo

Ett till nattinlägg

Det får bli ett till nattinlägg här på bloggen, vilket kanske inte är det mest optimala. Jag borde försöka få några timmars sömn i kroppen då det kommer bli en himla lång dag i morgon. Min klocka ringer redan om lite mer än 6 timmar. Då ska jag till stallet för att dumpa av lite grejer, mocka åt Hiba innan jag har mina lektioner. Jag ska även hjälpa till lite med loppisen hade jag tänkt. Sen måste jag fort hem för att hinna duscha innan jag ska vidare till mitt andra jobb för att jobba ett fem och en halv timmes skift där innan jag får åka hem för dagen.
 
Nu måste jag verkligen av sluta och krypa ner under täcket om jag vill ha någon som helst chans att vara pigg i morgon. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo

Mot jobbet

God eftermiddag, hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra tack. Var precis ute med hundarna i skogen, vilket var supermysigt och skönt. Det är så roligt att se hur glada de blir när de får komma ut i skogen och gå en sväng, de hoppade runt i buskarna, bet på massa pinnar, på varandra och hoppade på mig. Knasbollarna, tur att de är söta iaf haha.
 
Nu måste jag bege mig mot jobbet och kommer hem ganska sent ikväll då jag jobbar till 23. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo

Äntligen fredag och helg

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv ligger jag fortfarande i sängen då jag är ledig idag. Börjar dock bli hungrig så jag måste bege mig upp ur sängen för att fixa lunch och gå med hundarna. Det är nämligen riktigt fint väder ute idag så jag tänkte ta en runda med de.
 
Planerna för dagen är att jag ganska snart också ska bege mig mot jobbet. Jag börjar mitt skift om 4 timmar och det tar lite tid för mig att ta mig dit oså. Fudnerar på aom jag ska pka med mamma till Ö&B innan jobbet dock, får se hur det blir med den saken. Behöver nömligen handla en julgran till vår Luciashow då vi kastat den gamla i och med att vi fick nya lokaler och då rensade vi vår källare där vi hade alla grejer.
XoXo

Nattinlägg

God kväll på er, hoppas att ni haft en bra dag. Jag bloggade inte när jag var hem mellan jobbet och skolan, utan jag passade på att ta med mig hundarna ut och då en runda i skogen i dagljuset. Det var också riktigt varmt nu under eftermiddagen, åkte till jobbet i bomberjacka för att det är så varmt. Nu borde det dock vara lite kallare, det är trots allt Lucia snart och här springer jag runt i converse och bomberjacka, något står ju inte rätt till. Det är ju i och försig sant, de globala uppvärmningen ökar ju ständigt varje år för att vi släpper ut så mycket skit. Med andra ord står det ju faktiskt inte riktigt rätt till då vi förstör miljön.
 
Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, skola och jobb var det som stod på schemat för dagen. Nu har jag inte jättemånga veckor kvar dock innan jag slutar jobba på mitt nuvarande jobb då jag själv sagt upp mig. Jag känner att skolan blivit påverkad de perioder det blivit mycket samtidigt som jag känner att jag får mycket mindre fritid att spendera med de som står mig närmast. Lite tråkigt att det behövde sluta så här, å andra sidan vill jag inte gå in i väggen när jag är 18 år. Hälsan måste få prioriteras först, så är det bara. oavsett om man vill det eller inte.
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag, inte för att jag egentligen måste lägga mig nu då jag är ledig i morgon. Jag börjar dock bli trött och därför börjar det bli dags av avrunda dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

TBT - sommaren 2014

XoXo

Redan torsdag

God morgon, hoppas att allt är bra med er. Idag ville man bara ligga kvar under täcket och inte gå upp, men det var dags att pallra sig upp för att åka till skolan. Sitter just nu och lyssnar på lite julmusik så att jag ska kunna vakna till lite mer haha. Det är trots allt Decmeber så då tycker jag att det är okej att lyssna på julmusik.
 
Planerna för dagen är att gå i skolan innan jag ska till jobbet och jobba ett skift. Kommer 2 ställen då jag kommer ha lite dö-tid så då tänkte jag passa på att få lite plugg överstökat för att inte behöva tänka på det senare.
 
 
Nu ska jag fixa det sista innan jag måste börja röra mig mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Känslosam onsdag

Är verkligenhelt slutkörd då det varit mycket intryck idag. Vi filmade det sista inför vårt gymnasiearbete och det blev så otroligt lyckat. Lärarna var stolta och glada, vi var glada och nöjda, de som var med verkade också väldigt nöjda och många kramar delades ut. Är väldigt tacksam att vi fick möjligheten till att göra detta som gymnasiearbete och att vi faktiskt lyckades så pass bra som vi gjort. Ska inte bli för känslosam, men det har varit en häftig grej att få vara med om och jag tror att det gjort att vi växt som personer. Kommer dock inte kunna ladda upp hela filmen å visa er då jag lovat att det som filmats inte ska hamna på nätet ifall inte alla det. Anledningen till att jag filmat var för att vi ska kunna visa vad vi gjort under vår redovisningstid i skolan sen. 
 
Efter att ha spelat in klart åkte jag till stallet för att vara med i slutet på ett möte för att få lite info om helgen. Sen stannade jag kvar för att prata lite med mina vänner som var i stallet. Det var mysigt då jag inte hade träffat några av de på ett tag. 
 
 
Nu ska jag läsa igenom det sista inför i morgon och sedan tänker jag krypa ner under täcket och göra en tidig kväll ikväll. Jag känner att min kropp behöver det just nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo

Onsdag, med en lång skoldag

God lunch på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är det bra med mig. Jag hade tyvärr inte tid att blogga i morse då jag förberedde mig inför mitt tal jag skulle hålla nu under förmiddagen. Det gick nog åt skogen, eller det är så det känns ur min synpunkt i alla fall. Jag får trösta mig med att det är gjort och att jag blir ledig från skolan helt på fredag och det är inte helt fel, även om jag har ett jobbpass under kvällen.
 
Planerna för dagen är att jag ska åka till stallet direkt efter skolan då vi har ett möte i stallet. Det gör dock att jag inte hinner rida idag, vilket är lite tråkigt då jag gärna hade ridit idag eftersom att jag inte sutit på hästryggen sen i slutet av Oktober. 
 
Nu har jag fotografisk bild och vi ska snart börja jobba så jag ska vara lite fokuserad. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo

Fullspäckad tisdag

Jag hoppas att ni gillar inlägget om min vecka i Tyskland. Skulle ni undra något eller om det är något som är lite otydligt är det bara att ni frågar så svarar jag med mer detaljer, det lovar jag.
 
En annan sak jag hoppas är att ni har haft en bra dag. Själv har jag knappt haft en lugn stund, men det har jag sällan numera, haha. Direkt efter skolan begav jag mig ner på stan för att möta upp mamma då hon hade kollat upp en skräddare som jag kunde lämna in min balklänning till. Efter det gick vi och köpte med oss lite sushi innan vi gick vidare i några fler butiker. Sen började klockan ticka iväg så vi begav oss hemåt, jag blev dock avsläppt i stallet då det är tisdag och stalldag för min del.
 
I stallet tog jag hand om Hiba innan klockan blev allt för mycket. Ville gärna komma hem i lite lagom tid så att jag kunde äta middag vid 19 och inte 22, även om min kropp inte längre har något fast matschema. Det är inget jag är stolt över och det är en sak som jag verkligen måste ta tag i och förbättre.
 
Nu ska jag läga igenom mitt tal ytterligare några gånger innan jag kan koppla av och sova några timmar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

En vecka i Tyskland

 Tidigare i höstas, rättare sagt för lite mindre än en månad sen var jag i Tyskland en vecka. Vi åkte dit för att spela in en kortfilm, men det fanns också lite andra saker vi kunde göra när vi var där nere. Jag valde att göra film och då var det jag som var regissören. Jag har dock inte fått kortfilmen än, jag kommer få den på mail och tänkte kolla om det är okej ifall jag laddar upp den så att ni ska kunna se den. Får se hur det blir med det, men jag hoppas att det är okej för jag vill att ni ska kunna få se den då den innehåller ett viktigt budskap.
 
Några andra spelade in en musikvideo, några dokumenterade vad alla andra gjorde och det fanns några som gjorde en känslogripande reportage. Musikvideon är den som är länkad precis här under, så ni får gärna ta en titt på den. För tillfället ser/lyssnar jag på den videon flera gånger om dagen, det har blivit något utav ett guilty pleasure för mig. 
  
När vi var där gjorde vi även lite utflykter, vi åkte bland annat till en stad som heter Görlitz. Det är en stad som gränsar till Polen så vi gick hela vägen från Tyskland till Polen. Där vi bodde gränsade det även till Polen, så det blev många dagar då vi gick till Polen och tillbaka vilket var lite roligt.
 
På kvällarna satt vi i ett kaminrum som de hade på anläggningen, vilket blev riktigt mysigt. Vi tände en brasa, spelade kort, gjorde dares när vi förlorade i lekarna och sen bara umgicks en massa. Det blev långa nätter med lite sömn med andra ord. Frukosten var nämligen klockan 8 och det fanns nätter då vi satt uppe till 3-4. Det är dock inget någon av oss ångrar att vi gjort då vi ville spendera mycket tid tillsammans innan vi var tvugna att skilja oss åt. Sova kunde vi göra när vi kom hem tyckte de flesta av oss.
 
 
 
Jag har också filmat lite undertiden som jag var där och klippt ihop det till 3 stycken vloggar med lite material. Fanns massa mer material som jag hade velat ha med, men vloggarna får inte bli allt för långa plus att det inte alltid var material som var lämpligt att ladda upp på youtube.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Själv har jag precis kommit till skolan och sitter just nu och väntar på att min första lektion ska börja. Åkte med mamma så jag blev väldigt tidig, men det är skönare att åka bil än att trängas med alla människor på bussen.
 
Planerna för dagen är jag att ska vara i skolan till 16 för att sedan möta upp mamma igen då vi ska ner till skräddaren för att sy upp min klänning. I och med att det är en långklänning och jag inte är speciellt lång så blev det lite väl lång på mig, även om jag hade klackar på mig. 
 
Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Rundar av för idag

Har precis kommit hem, eller precis och precis. Jag har varit hemma i kanske 50 minuter. Behövde dock byta om och äta innan jag hade tid att sätta mig vid datorn. Skoldagen gick bra, men var mycket längre än vad jag är van vid att en måndag är. Åkte direkt från skolan till jobbet för att jobba mitt skift, vilket gick bra då allt flöt på som det skulle. Sånna pass är de bättre passen.
 
Nu ska jag sätta mig och plugga innan jag måste avsluta för kvällen om jag vill hinna få några timmars sömn. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen. 
XoXo

Haul

XoXo

Seg eftermiddag

Sitter just nu i skolan och försöker hålla mig vaken. Drack en redbull under förmiddagen och nu börjar jag känna av att jag gjorde det... Men det blir bättre när jag fått i mig lite mat då jag snart ska bege mig mot jobbet och då tänkte jag äta lite innan jag jobbar då mitt skift inte slutar förens 22 ikväll.
Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under kvällen. 
XoXo

Ny vecka, nya tag

God morgon på er. Det är fortfarande mörkt ute när man vaknar, vilket inte direkt ger en mer energi. Sitter nu med en kopp kaffe för att försöka vakna till lite. Jag måste snart börja bege mig mot skolan för att åka in och skriva det där jäkla PM:et, vill verkligen bara få det överstökat nu känner jag.
 
Planerna för dagen är att jag har skola fram till 16 och sen börjar jag jobba vid 17 och mitt skift håller på ganska länge. När jag kommer hem sen måste jag plugga lite innan jag tänker gå och lägga mig för att få så många timmars sömn som jag bara kan.
 
Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen
XoXo

En produktiv dag

Barnen var riktigt duktiga idag och det känns som att allt är under kontroll, vilket är väldigt skönt. Hoppas att den riktiga showen också kommer gå bra, det är ju trots allt då som det gäller. Tills dess måste jag ha köpt en julgran och lite pynt, vet inte riktigt när det ska hända då min vecka är fullspäckad men time will tell. 
 
Under kvällen har jag hunnit redigera videon som ska upp i morgon. Jag har även pluggat lite inför i morgon samt att jag "finslipat" mitt tal. Vet dock inte om jag känner mig helt redo att hålla det på onsdag... Svenskan har under gymnasiet blivit det ämnet som jag har svårast i, vilket känns konstigt då det trots allt är mitt modersmål. 
 
Jag skulle egentligen börjat efter lunch i morgon, men vi har fått vårt PM-skrivande schemalagt från 8:30 i morgon så jag får ingen sovmorgon i morgon. Köpte dock redbull när jag var på affären tidigare idag så lär överleva morgondagen. Ni får sova gott så hörs vi under morgondagen.
XoXo

Utbildad Ungdomsledare

 Något som jag gjort under 3 helger denna hösten är att jag har gått en ungdomsledarutbildning (ULK), vilket är något som har varit väldigt roligt och lärorikt. Det var väldigt intressant att få lyssna på de föreläsningarna som var men också att få umgås och bo med människor från andra klubbar. Utifrån det kunde vi dela med oss utav olika aktiviteter och liknande som vi gör på de olika klubbarna. 
 
 
Kursen hålls av olika föreläsare och på lite olika ställen beroende på vilket distrikt man hör till. Jag var i Strömsholm två helger och i Kungsör en helg då jag tillhör Västmanlands distrikt. Inte helt fel miljö att ha kurs på om jag säger så mycket, fanns alltid saker att se och göra där när vi hade fritid. I kungsör badades det t.ex. i badtunna och sjöngs en massa singstar och när vi var i Strömsholm fanns det alltid tävlingar att kolla på när vi hade lite td över. 
 
Jag skulle verkligen rekommendera hästmänniskor som gillar ledarskap att kolla med sin klubbchef om det finns möjlighet att få gå denna kurs. Man lär sig mycket och får upp ögonen för saker som egentligen är självklara och som vi gör i vårat undermedvetna, men som vi kanske inte går runt och tänker på till vardags. 
XoXo//Emma

Produktiv förmiddag

Förmiddagen slutade upp som en produktiv en, skickade in en uppgift blev så gott som klar och jag har hunnit förbereda mig inför i morgon. Det känns skönt då jag har varit så stressad för att jag inte vetat vart jag ska börja eller vart jag ska lägga fokus, men nu har jag återfått kontrollen igen. Har dock inte hunnit med att redigera videon, så det får jag ta tag i lite senare under kvällen.
 
Nu måste jag hoppa i ridkläder och bege mig mot stallet för att ha luciarep med barnen. Jag hoppas att allt går smidigt i stallet och att jag kommer hem tidigt ikväll så att jag kan plugga.
XoXo

Pluggsöndag

God förmiddag på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött, men det får gå ändå. Jag måste nämligen plugga idag. Har somsagt ett tal som måste skrivas klart och träna in, samt att jag måste läsa texter som jag ska kunna skriva ett PM om under morgondagen + att jag har en video som jag måste redigera och ladda upp åt er till i morgon. Mitt uppe i allt detta måste jag och ta mig till stallet för att vi har luciaträning då vi har vår årliga luciashow nästa vecka. Så det är mina planer för idag, inte mycket till avkoppling om man säger så. Dock är det så mitt liv kommer se ut nu i December så det är bara att vänja sig haha.
 
Nej, jag måste ta tag i pluggandet nu hörrni. Hoppas att ni har en härlig dag så hörs vi senare under dagen. Ta hand om er.
XoXo

En lång dag

Uppdateringen idag har ju inte direkt varit on point måste jag säga. Dock tänker jag inte blogga under press, utan jag kommer blogga lite när det passar. Jag hade gärna bloggat mer idag, men jag har knappt varit hemma sen i morse. Åkte hemifrån strax efter 09, kom hem vid 13 för att äta och sedan innan 15 var det dags att åka iväg till min kusin för att fira henne och direkt därifrån åkte jag till jobbet för att jobba ett skift på 4 timmar.
 
Egetligen skulle jag behövt plugga lite nu, men jag känner verkligen att jag inte orkar det. Utan nu vill jag bara det lugnt framför datorn innan jag tänkte avsluta för idag. Min plan är att få många timmars sömn så att jag är redo för veckan som kommer då det känns som att den kan bli väldigt tuff. 
XoXo

En förmiddag i stallet

Tänkte skriva god morgon, fast det är inte morgon längre. NI får inte heller tro att jag sovit fram tills nu, för det har jag inte. Jag åkte till stallet vid 9 i morse för att mocka oså innan det var dags för mig att vara med under de lektioner som jag från och med nu ska ta över. Idag var jag med för att bekanta mig med dem och för att se vad de kan och lite sånt där. 
 
Efteråt blev jag kvar en stund för att ta hand om Hiba samt att jag släppte honom i hagen en sväng då det var så fint väder ute. Det är visserligen kallt, men solen ligger på vilket ger oss en väldigt fin vinterdag.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för snart ska jag iväg och fira min lilla kusin som fyllde år tidigare i veckan. Kommer dock bara kunna vara där i lite mer än 1 timme innan jag behöver åka till jobbet då jag somsagt har ett skift nu ikväll. Hoppas att det kommer gå bra och att tiden kommer gå fort då jag vill komma hem så fort som möjligt.
XoXo

Rundar av dagen

Efter middagen tog jag och spelade in en haul, så jag har just nu 2 hauler som måste redigeras och laddas upp åt er. Jag är dock helt ledig på söndag så jag tänkte passa på att redigera de då samt att det får bli en pluggdag. Måste dock in till stallet en sväng då vi har Lucia genrep på söndag eftermiddag...
 
Jag tänkte just nu logga ut för ikväll då jag är supertrött och har klockan på ringning om lite mindre än 9 timmar. Tänkte försöka få mycket sömn denna helgen så att jag kan ladda upp inför den kommande skolveckan.
XoXo 

Härliga vinterdag

Kom hem lite tidigare än väntat då det var några som skulle ha salen som vi var vi, så det var skönt. När jag kom hem mötte mamma mig med hundarna så då gick vi en promenad, eller jag hängde med när de fortsatte promenaden. De tycker det är så roligt att det har kommit snö som de kan leka runt i. Jag har dock int pluggat något sen jag kom hem. Det jag har gjort är att jag har fikat med familjen samt legat på min säng och inte gjort speciellt mycket, men jag känner att det var vad jag behövde just idag.
 
Nu ska vi snart till och äta fredagsmiddag. Idag är det plankstek som står på schemat, hur gott är inte det? Personligen älskar jag plankstek.
XoXo

Benbrott

Något jag tror att ni inte vet om inte följer mig på några andra medier är att jag åkte av i somras. För att dra historian kort så red vi ute på ängen, hon hoppade åt sidan och sen tillbaka när jag stod i lätt sists. Då åkte jag åt sidan, sedan hoppade hon tillbaka så att hon råkade ställa sig på min fotknöl. Jag försökte stå upp, men jag kunde inte stödja på benet. Vi ringde ambulansen och sen hoppade jag upp på hästryggen igen för att vi behövde ta oss upp till våra hagar för att ambulansen skulle kunna komma fram. Ponnyn var störtcool när ambulanspersonalen rullade fram båren för att sedan kunna lyfta av mig från hästryggen så att vi kunde åka in till sjukhuset och röntga fotknölen. Röntgen visade att jag hade frakturer på båda sidorna av fotknölen. 
 
 
Det var det operation som gällde då brotten var så pass allvarliga. En metallplatta med 6 eller 8 skurvar sattes dit på utsidan av benet och sen har jag två skruvar på insidan av benet. Jag fick inte beslasta benet alls och jag hade även en gipsskena 2 veckor. Den åkte vi böt efter de 2 veckorna och då fick jag ett lättare cirkelgips, men jag fick fortfarande inte belasta enet något. Det var jag tvungen att ha i 4 veckor innan jag fick ta av det. När det väl försvann var det väldigt svullen och lite blåslaget sådet gjorde ont att lägga vikt på benet, som jag faktiskt fick göra. Dock kändes det konstigt och när läkaren ville hålla mina händer och bad mig gå, då kändes som att benet skulle gå av. Därför hade jag kryckorna några dagar till för att våga lägga mer vikt på foten.
 
Efter någon dag kunde jag ta mig runt på en krycka och 5 dagar efter att gipset försvann kunde jag lyfta den andra foten och bara ha en opererade foten i marken. Det var dock inga riktiga steg, men det var ändå något. Två veckor efter att gipset togs bort gick jag helt utan kryckor, dock haltade jag fortfarande lite då jag inte hade fått tillbaka alla muskler. 
 
I dagläget är jag inte helt återställd, men foten är inte svullen, jag haltar inte längre samt att jag kan springa. Jag saknar dock flexibilitet och svikt då jag inte byggt alla de musklerna ännu, vilket gör att jag inte riktigt kan hoppa med båda benen samt att jag inte kan gå i klackar ännu. Det är dock inte hela världen och jag räknas inte vara helt återställd förens om 7 månader eller så.
 
Jag vet inte om ni tycker att detta var superrroligt att läsa om, men det var så här jag spenderade min sommar och jag tänkte att någon av er kanske gått igenom något liknande. Om ni har det får ni gärna dela med er av era erfarenheter eller om ni undrar något så är det bara att kommentera 
XoXo//Emma

Friyay

Äntligen har det blivit fredag och helg, hur skönt är inte det. Detta är första fredagen på ganska länge då jag inte har ett skift. Det är skönt att ha fredagseftermiddagen fri för att kunna spendera lite mer tid med familjen. Jag kommer dock behöva plugga en del ikväll då jag har hyfsat mycket att göra under de kommande veckorna. I eftermiddag tänkte jag även sätta mig och skriva lite mer planerade inlägg åt er, så att jag vet att ni kommer ha bra och genomtänkta inlägg att läsa.
 
Vad har ni för planer för ikväll? Jobbar ni, ska ni ut eller blir det en mysig hemmakväll?
XoXo

Klockar ut för ikväll

Hej på er, hoppas att allt är bra med er. Känns lite ovant att ha bloggen igång, men det är samtidigt väldigt roligt. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag på att jag dragit igång igen. Egentligen passar December kanske inte superbra med tanke på hur mycket vi har i skolan, å andra sidan kommer det hända så pass mycket i December så jag känner att det hade varit svårt att vänta tills årskiftet. Under December är det bland annat bal, jag ska åka till Italien juldagen, det är jul och nyårsfirande samt min sista avslutning innan studenten. Jag kommer även ha gjort klart mycket av mitt gymnasiearbete efter denna månad, vilket gör att onsdagseftermiddagar kommer bli den dag i veckan då jag jobbar mycket med bloggen/sociala medier samt får mycket plugg överstökat.
 
 
Jag önskar att jag hade kunnat skriva och prata mer med er, men nu måste jag verkligen sätta mig och fortsätta skriva på ett tal som jag examineras på nästa vecka. Har även PM-skrivning samt 2 stycken prov så just nu känns det lite körigt jag inte är vad med att ha så pass mycket plugg under kort tid då hösten varit väldigt bra överlag.
 
Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo

Roligt att vara tillbaka

Hoppas att ni gillar att jag dragit igång igen. Själv tycker jag att det ska bli väldigt roligt att komma igång med bloggandet igen. Dock är December en ganska hektisk månad när det kommer till skolan då lärarna vill hinna få in så mycket som möjligt innan jullovet då vi kommer ha mycket annat att göra efter lovet. Därför kommer mycket av min tid att behöva gå åt att plugga, men jag ska blogga så mycket jag kan och förhoppningsvis är det bra inlägg som ni kommer kunna läsa.
 
När ni läser detta står jag på jobbet och jag kommer vara kvar där i 2 timmar till. Åkte till jobbet direkt efter skolan, så jag har inte varit hemma sen i morse. Hade nämligen hoppats kunna kolla om min balklänning kommit med posten. Tror dock inte att den kommer förens i morgon. Jag kommer visa er hur den ser ut, men jag tänkte nog hålla på outfit och makeup tills den 21:a då det är då vi har vår bal. 
XoXo

Tagit ett beslut

Jag har nu tänkt att jag borde börja blogga igen. Dels för att det har hänt mycket men också för att jag gillar att dela med mig av vad som försegår på dagarna. Jag känner nämligen att youtube tar en annan typ av energi ifrån mig. Helt ärligt så känner jag att jag inte får ut speciellt mycket av det då det inte är allt som kanske är lämligt att filma, men som jag hade kunnat skriva om. Samt att det är svårt för mig att filma under rätt förutsättningar då jag för tillfället är anställd på 2 ställen, samt att jag går i skolan och har hästar att ta hand om. Dock har jag precis sagt upp mig från det ena stället, så jag har bara en månad kvar som jag kommer jobba där.
 
Med andra ord kommer jag från och med  idag, 1:a December att börja blogga igen. Jag vet inte om det kommer bli 7 inlägg per dag, utan jag kommer blogga men under lite mindre press. Jag går trots allt tredje året och just i skrivandets stund har jag så mycket skolarbete som måste göras. Det kan också ha och göra med att jag varit i Tyskland en vecka då de andra gick i skolan. De har jag videos ifrån och det finns massor att berätta om så det kommer komma minst ett inlägg om det. Jag har massa roligt material som jag vill dela med mig av till er så därför känns det att jag kommer tycka att det är roligt att blogga igen.
 
 
Jag hoppas att ni kommer vilja fortsätta att följa med i mitt vardagsliv. Om det är något ni undrar eller vill veta så är det bara kommentera så berättar jag mer om det. Har ju bland annat hinna fylla 18 under denna 1 års långa bloggpaus.
XoXo//Emma