Mellanlandat hemma

God dag på er, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra tack. Har precis fixat mig då jag ska iväg till en kompis nu under kvällen och sen får vi se vart kvällen tar oss. Roligt kommer det bli i alla fall.
 
Under dagen idag har jag annars bara varit i stallet. Jag hade mina lektioner som vanligt och idag fick de som sagt hoppa. Det verkade som att de uppskattade min övning och jag känner att jag hittat rätt nivå när det kommer till svårighet i och med att jag tagit över dessa grupper. De har inte varit mina sen tidigare.
 
Nu måste jag bege mig mot bussen för att möta upp lite människor innan vi ska vidare till en kompis. Jag får se om jag kommer blogga något när jag kommer hem eller inte. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi antingen senare ikväll eller under morgondagen.
XoXo

Loggar ut för dagen

God kväll på er, hoppas att ni har haft en bra fredag. Själv har jag bara tagit det lugnt och kollat på serier hela kvällen. Eller jag har ju också planerat inför morgondagens lektioner. Innan jag kom hem från skolan var jag även iväg och körde lite. Idag måste jag säga att det gick väldigt bra och det känns såklart skönt.
 
Jag var en zombie tidigare idag och känner mig fortfarande som en. Därför täntke jag nu ta och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon. 
XoXo//Emma

Hämtade en lärare 03:10

För lite mindre än 3 månader senare hämtade jag en lärare, mitt i natten... Tidigare samma kväll hade jag jobbat och om jag inte minns fel var det en pass som slutade hyfsat sent. När jag kommer hem berättar mamma att en lärare ringt henne. Mammas första tanke var att läraren skulle kolla om hon skulle hämta upp mig mitt i natten då skulle åka till Arlanda. Detta var dock inte allt, utan det var hon som ville att vi skulle komma och hämta upp henne på vägen. Lättare sagt än gjort var det vad vi gjorde, vi plockade upp henne på vägen.
 
Som tur var skulle jag bara bli skjutsad till Centralstationen för att sedan ta flygbussen vidare mot Arlanda. Tänk att åka i en bil klockan 3 på natten med sin lärare, då man inte riktigt är i sitt bästa skick. Även om jag försökt dölja min trötthet med massa smink och jag hade druckit en stor red bull för att kunna hålla mig vaken... Jag är väldigt glad att jag inte behövde åka mer än 10 minuter i samma bil som läraren. Tänk om jag hade behövt åka lite mer än en timme, den resan hade blivit väldigt tuff att göra mitt i natten.
XoXo

Då var det fredag

God dag på er, hoppas att allt är bra. Själv sitter jag i skolan och är som en zombie, men jag överlver. Sitter just nu och skriver på en av de 3 inlämmningarna som ska in. Det känns bra måste jag ändå säga, jag är så gott som klar med just denna uppgiften.
 
Planerna för dagen är väl att fortsätta plugga och vara i skolan. Efter skolan ska jag och mamma iväg och köra är det tänkt. Somsagt ska vi intensivköra nu ett tag, för att de ikapp det som missats under den långa pausen som ofrivilligt blev av.
 
Nu ska jag återgå till mitt pluggande här i skolan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen
XoXo

Avslutar denna torsdagen

God kväll på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag aningens trött då jag sprenderat mestadels av min kväll till att plugga, vilket har gett resultat då jag känner att jag fått en hel del gjort.
 
Under kvällen har jag inte haft mycket tid till att göra annat än att plugga. Dock ringde hon som jag var hos när jag var i Italien så vi pratade på Skype samtidigt som jag satt och skrev lite på mina uppgifter. Skiftade både uppgifter och språk var och varannan sekund i och med att vi pratade engelska, jag skriver en uppsats på engelska och håller på men en romananalys på svenskan...
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll då jag börjar bli riktigt trött. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo

Produktiva torsdag

Jag hade som mål att vara produktiv idag, vilket jag måste säga att jag varit. Fått mycket gjort under lektionerna i skolan, så det känns som att jag ligger bra till med de uppgifterna jag har kvar. Det hade dock varit skönt att vara klar med några av de redan till helgen, för att kunna koppla av på ett annat sätt nästa vecka. Därför kommer min kväll bestå av plugg. 
 
Efter skolan åkte jag till mammas jobb, tog en kopp kaffe och pratade lite innan vi åkte iväg så att jag kunde få köra lite. I och med att klockan var 17 var det redan mörkt och jag fick köra i mörker och på landsväg i mörker, vilket jag inte gjort tidigare. Om jag får säga det själv så gick det väldigt bra. Jag blir säkrare för var minut som går och jag är så gott som tillbaka till där jag var med körningen innan pausen. Med andra ord kommer det bli ett körkort till sommaren och det ska bli så skönt. Vi ska nämligen intensivköra någon vecka nu och sen ska jag ta körlektioner innan jag sedan ska köra upp och allt som hör till det.
 
Nu ska jag sätta igång och plugga. Jag kan plugga 3 timmar utan problem och då kan jag få väldigt mycket gjort, så det är nog mitt mål om jag inte känner att jag "fastnat" tidigare.
XoXo

God morgon torsdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv sitter jag här med en stor kopp kaffe, så mig går det verkligen ingen nöd på. Jag är fortfarande lite trött, men kaffet har inte hunnit kicka in än. Det kan också ha och göra med att jag börjat sova sämre, vilket jag brukar göra när jag är stressad. Jag tycker dock inte att jag borde vara så stressad då jag har gott om tid tills det är deadlines och jag har gjort en hel del på alla uppgifterna. Det finns med andra ord inget för min kropp att stressa upp sig över...
 
Planerna för dagen är att göra så mycket skolarbete som det bara går. Först är det skola från 8-16 sen tänker jag fortsätta plugga när jag kommer hem. Har som sagt inte deadlines förens nästa helg, men det är 3 uppgifter som ska in så det är skönt att skicka in den första så fort jag bara kan.
 
Nu måste jag gå en sväng med hundarna innan jag ska åka vidare mot skolan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Slutade upp med pluggande

Jag hade tänkt lägga mig och kolla på serier nu efter duschen, men jag kände att det inte fanns tid till att göra det. Därför blev det en del plugg gjort istället. För att bara ha hunnit lite drygt en timme har jag fått väldigt mycket gjort, vilket känns superskönt. Kommer få ännu mer gjort i morgon, då ska det minsann bli en produktiv dag. Jag är extremt skoltrött för tillfället, men jag har trots det lite motivation till att plugga just. Vill verkligen bli av med de 5 sista uppgifterna nu innan jag inte kommer ha några lektioner på en månad.
 
Börjar tidigt i morgon och vill få hyfsat med sömn, därför tänkte jag nu ta och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Ett mindre bra ridpass

Har precis kommit hem från stallet ocg har hunnit få i mig lite middag. Vi hade dressyrträning idag och jag hade en häst som heter Spirit. Jag är dock inte jättenöjd med passet då jag kände att hon inte riktigt var där jag ville ha henne. Det kan visserligen ha och göra med att jag inte suttit på henne på 2 år och mest ridit Myan och lilla grå under de senaste åren. I slutet av passet blev det lite bättre, men jag hade fortfarande ingen wow-känsla. 
 
Pass som dessa är dock nyttiga för att kunna utvecklas som ryttare. Därför är jag fortfarande inte helt missnöjd med passet, även om jag gärna sett att jag haft en bättre känsla.
 
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag behöver sätta mig och plugga igen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo

Slappardag

God dag på er, hoppas att allt är bra. Med mig är det bara bra tack. Var precis ute på en lite längre runda med hundarna, vilket var väldigt mysigt. Innan det åt jag bara lunch och har inte hunnit gjort mycket mer än så idag. Tog mig en sovmorgon och låg i sängen till klockan 11 innan jag började plugga lite smått.
 
Nu ska jag bara plugga och ta det lugnt fram tills att jag behöver bege mig mot stallet för att ha dressyrträning. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo

Loggar ut för dagen

Har varit lite off nu ikväll och bara kollat på serier. Jag kände att det är vad jag behövde efter idag, även om jag samtidigt får mer inre stress då jag vet att jag inte pluggat något ikväll. Dock kommer morgondagen att få bli en pluggdag då jag inte behöver ta mig in till skolan i morgon, vilket är väldigt skönt. Det ger mig bra möjligheter till att plugga ostört, men det kommer också betyda att jag tar sovmorgon och det är kanske lite mindre bra.
 
Nu tänker jag krypa ner under täcket då jag som sagt är helt slut efter dagen idag. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo

En dålig bloggare

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte skrivit något under dagen. Det var en produktiv dag i skolan och sen åkte jag till stallet direkt efteråt så jag har inte riktigt haft tid att blogga tyvärr. Hade planerat in tid att blogga i morse men det var kallare än vad jag trott och bestämde mig därför för att ta bussen till skolan och då försvann tyvärr de minutrarna jag sparat till att blogga.
 
Skoldagen har gått fort, vilket känns skönt. Hade dock världens deeptalk med mina goa vänner under vår lunchrast, så jag är lite mentalt slut just nu. Inte bara på grund av det men vårt deeptalk gjorde att jag blev ännu mer matt än vad jag redan var idag. 
 
Nu tänkte jag fixa mitt hår då jag precis klivit ur duschen och sen tänker jag nog bara titta på serier resten av kvällen då jag inte riktigt har någon pluggmotivation just idag.
XoXo

Produktiv måndag

Kvällen har spenderats i sängen framför datorn. Jag har pluggat och lagt grunden för mig själv på två uppgifter, de ska bara vidareutvecklas nu. Det känns väldigt skönt att ha börjat på de då jag verklign behöver börja redigera min dokumentär till gymnasiearbetet då jag snart måste börja skriva en analys eller vad det nu är för att ha den färdig. Veckorna går fort, snart har jag bara 10 veckor utav skola kvar om vi bortser från lov och de 3 veckorna vi har föreställningar.
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll då jag är helt slutkörd, trots att det var en kort och smärtfri skoldag idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Äntligen hemma

 Jag kom hem för kanske en timme sedan och har inte gjort mycket sen dess. Jag var dock väldigt produktiv i skolan och fick mycket gjort, så jag känner ingen stress det jag behöver plugga ikväll. Även om resten av kvällen kommer spenderas framför datorn med skoluppgifter som ska göras.
 
Nu ska jag kila ut i köket och äta middag. Mamma hade köpt med sig någon pasta hem som ska bli spännande att smaka. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo

Ny dag, nya tag

God dag, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Fick många timmars sömn så jag kände mig utvilad när jag vaknade. Började morgonen med att ta en promenad med hundarna i det fina vädret som vi har idag. Solen skiner och alla verkar vara på väldigt bra humör idag, vilket känns väldigt roligt.
 
Planerna för dagen är att jag ska vara i skolan fram till klockan 16. När jag kommer hem beöhver jag plugga, somsagt har vi ganska mycket att göra just nu. Jag är dock inte stressad över det redan nu, därav att jag har lite motivation till att plugga.
 
Nu har vi snart lektion,så jag bör nog publicera detta inlägget innan den börjar. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo

En söndag i sängen

Egentligen finns det inte mycket att säga om dagen idag. Jag har bokstavligen legat i sängen sen jag vaknade i morse, om man bortser från timmen jag var iväg och körde samt de gångerna jag gått från mitt rum för att gosa med hundarna. Även om jag legat i sängen så har jag pluggat för att få några saker överstökade redan nu.
 
 
Jag har sovmorgon i morgon, men jag vill ändå få 9 timmars sömn och tänkte därför försöka sätta på ett avsnitt av någon serie och sova nu. Ni får ha sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo

Ett sent morgoninlägg

Ber om ursäkt att dagens första inlägg blev så sent,  men jag tog sovmorgon då jag är helt slut. När jag vaknade åkte jag och mamma iväg och körde en sväng. Idag tycker jag att det gick väldigt bra, "började om" i fredags och idag var jag tillbaka i den riktiga trafiken igen. Det känns skönt att jag inte tappat så mycket med tanke på hur lång tid det var sedan jag körde sist. Och nej det är inte så att vi har skyndat oss ut i trafiken, utan det var mamma som sa att jag skulle åka ut det. Hon hade aldrig tagit det beslutet om hon inte känt att jag hade klarat av det och de gick verkligen bra idag så det var ett bra beslut hon tog. Jag ska köra väldigt mycket nu framöver för att kunna ta körkort nu till sommaren då jag verkligen vill kunna ta mig fram smidigt.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag sätta mig och plugga. Har somsagt en del uppgifter som jag behöver få klart även om de inte ska in förens om mer än en vecka så är det skönt att ha de klara redan nu.
XoXo

Mysig lördagskväll

God kväll på er, hoppas att ni har haft en bra lördagskväll. Själv har jag ätit gott, skypeat med min goa vän från Italien och spelat TV-spel med mamma och brorsan. Det är inte ofta det spenderas så pass mycket tid tillsammans då min brorsa oftast sitter på något av sina rum, men idag förflyttade han sig till soffan och umgicks lite. Därför måste jag säga att det blev en väldigt mysig kväll.
 
Har också läst mycket om womens march som varit runt om i hela världen idag. Riktigt häftigt och viktigt hur pass stor uppslutning det blivit. Har sett bilder från bland annat Stockholm, men också massvis med bilder ifrån många olika ställen i USA. Det är roligt att se hur många kända ansikten som också varit med och marcherat, det visar verkligen att de är mänskliga och har rätt värderingar. 
 
Jag har varit trött hela dagen, trots att jag druckit 2 koppar kaffe under dagen. Därför tänkte jag nu ta och runda av för idag och verkligen sova ut i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

En lugn lördagseftermiddag

Under eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt och inte gjort speciellt mycket. Jag kände att jag hellre pluggar i morgon istället. Jag har dock inte bara latat mig, utan jag har varit ute och kört en sväng nu under kvällen. Det gick stundtals bättre än igår, men stundtals sämre än igår. Vi planerar även att köra igen i morgon. Nu har jag verkligen fått blod av tand och vill gärna köra så ofta som det går.
 
 
Nu ska jag fortsätta skypea med min kompis som jag bodde hos i Italien. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo

Lördagsförmiddag i stallet

Jag har precis kommit hem från stallet och hunnit fått i mig lite lunch. Mina lektioner gick bra och jag känner hur jag lär mer saker för varje lektion jag håller. Det verkar också som att barnen tycker det är roligt och det är ju också väldigt viktigt. Idag var det dock några av hästarna som var lite oschyssta mot barnen, men det löste sig och gick bra till slut. Jag tog även hand om Hiba en sväng, vilket som vanligt gick bra. För tillsället är han skadad och står på box mestadels av tiden men sen kommer jag börja sitta på honom igen. 
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen en sväng innan jag sätter mig och pluggar. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Paket från nelly.com & nyfärgat hår

God kväll på er mina fin, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra tack, även om jag börjar bli lite trött. Förstår egentligen inte varför jag är så här trött, jag var trots allt bara i skolan 1 timme idag då första lektionen var en lektion då vi kunde jobba hemma. Det skulle kanske kunna ha och göra med att jag gick upp så pass tidigt som jag gjorde igår...
 
Var även ute och körde en sväng på vägen hem från skolan. Övningskörningen fick nämligen läggas på is efter det som hände i somras och sen har det inte funnits mycket tid till att köra, men idag fanns det tid. Jag körde inte länge, utan det var mest för att checka av allt igen. Personligen tycker jag att det gick bra och mamma var inte missnöjd heller så det var en lyckad körning.
 
När jag kom hem efter att vi varit iväg och kört lite hade det kommit ett paket från nelly.com. Där i låg min studentklänning, en annan dress som jag klickade hem för att den var snygg samt ett par Calvin Klein underkläder som förövrigt är to die for då materialet är så sjukt mjukt. På vägen hem stannade vi även till vid affären där jag köpte hårfärg då jag behövde blondera till de ljusa partierna i mitt hår.
 
Nu ska jag ta och förbereda det sista inför morgondagens jobbpass. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Afterwork, 4 personer och 1 toalett

På mitt förra jobb, där jag inte längre jobbar kvar hade vi en afterwork kväll. Vi satt på en resturang där vi åt lite tapas, pratade om allt möjligt och det dracks lite drinkar. Det var en väldigt mysigt tillställning och en bra möjlighet för oss alla att lära känna varandra bättre. 
 
Efter ett tag var det några som blev aningens påverkade, men det var fortfarande på en okej nivå. Timmarna gick och klockan började bli mycket, vilket även gjorde att folk hade druckit mer. Det slutade då upp med att några skulle gå på toa, och som många gör så går man till toan tillsammans när man är ute. Då var det dock kö till de "vanliga" toaletterna. Det fanns en stor på andra sidan resturangen så en av oss 4 som gick till toan föreslog att vi kunde dela på en toa allihopa för att slippa köa oså. Det var 2 arbetsledare och 2 medarbetare (1 av de var jag). Som tur var insåg den andra medarbetaren att det inte lät som en bra idé, så det avstyrdes direkt. Hur stelt hade det inte varit att jobba med de efter det. Nejtack, haha...
 
Det slutade dock inte där, utan kvällen fortsatte. Nu hade några börjat åka hem, och jag var den yngsta som kvar. Jag var trots det den som tog hand om de andra, t.ex. var det jag som fick beställa in vatten åt de andra. Sen när vi skulle gå började en av arbetsledarna må väldigt dåligt, så jag tog h*ns telefon och var nära på att ringa och be h*ns partner komma ner och hämta h*n. Dock hade personen sin cykel med sig och ville få med sig den hem på en gång. Det var ett tag tills min buss gick, så jag följde med de en bit bara för att slippa stå still och vänta på bussen. Då trodde vi att cykeln var stulen då h*n inte hittade sin cykel, men h*n sa att det inte var någon fara och att de kunde leta mer efter den i morgon. Jag lämnade då h*n i och med att personen i frågade hade sällskap av en som bodde på samma område. Jag bestämmer mig då för att gå mot bussen och åka hem. Vad tror ni inte att jag ser i ett cykelställ längs vägen? Jo, h*n cykel såklart. Då vände jag och sa att jag hittat den. Hur de sedan tog sig hem vet jag inte, jag vet bara att jag sett cykeln på mitt föredetta jobb. 
 
Med andra ord hade det kunna blivit en jobbig kväll med en "stulen cykel" och 4 personer som delat på samma toalett. Jag är glad inget av det hände, det hade nämligen blivit lite stelt att träffas på jobbet efter det...
XoXo

En produktiv kväll

Jag har pluggat hela kvällen, vilket resluterat i att jag blivit nästan blivit klar med inlämmning som ska in om två veckor. Egentligen behöver jag inte stressa med den, men jag tänkte göra klart den i helgen och skicka in den för att se om jag kan få feedback. Det är nämligen i det ämnet som jag har det jobbigast i. Sen behöver jag antingen använda mig utav eftermiddagen i morgon samt helgen flr att få klart en till inlämmning samt att jag behöver spendera tid på att skriva en forskningsuppsats. 
 
Nog om pluggprat, för så roligt är inte det. Jag har förberett den första fredagsstoryn, så den kommer ni kunna läsa under morgondagen. Egentligen börjar jag kanske med en historia som sätter standarden på hur fredagsstoryna kommer vara, men jag kände att det var denna jag var mest sugen på att skriva när jag satte mig ner och skulle förbereda morgondagen.
 
Har inte sovit sen 1:40 i natt, med andra ord har jag nu varit vaken i 22 timmar. Jag har druckit en halv liter Cola, en kopp cappuccino och två red bulls under dagen. Det är därför dags för mig att avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Lång torsdag, men ändå inte

Skoldagen gick hyfsat fort ändå och det känns som att det var en av de mer produktiva torsdagarna på länge. Vi fick dock gå hem från sista lektionen och jobba hemma, än så länge har jag inte jobbat något dock. När jag kom hem behövde jag bara få lägga mig på sängen och ta det lite lugnt. Jag har en massa plugg som måste göras, så efter middagen blir det en pluggkväll som jag verkligen hoppas kommer vara produktiv.
 
Nu ska jag ta det lite lugnt innan det är dags att äta middag. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
XoXo

Redan torsdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, trots att jag bara sovit 2 timmar. Jag kommer därför leva på adrenalin, koffein och övertrötthet idag. Det är inte hela världen, även om jag lär få ångra det i morgon... Dagen idag kommer inte bli jobbig att klara av, men i morgon kommer det bli tufft.
 
Planerna för dagen är att vara i skolan fram till klockan 16. Sen tänker jag bara åka hem och när jag väl kommer hem är det att plugga som gäller. Har en presentation i morgon, en nästa vecka samt inlämningar som ska lämnas in inom de närmsta veckorna.
 
 
Nu har jag lektion, så jag ska återgå till arbete nu. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Ett bra dressyrpass

Hann inte riktigt blogga när jag kom hem från skolan då jag behövde få i mig något att äta innan jag var tvungen att byta om och åka till stallet. I och mer att det är onsdag så är det träning som gäller och såklart hade jag Myran. Det gick väldigt bra i skritten och galoppen idag tycker jag, hon var verkligen med på vad jag ville och blev riktigt fin mot slutet. I traven gick det mindre bra, men det är då man jobbar henne ordentligt eller om hon tappar drivet för 0.1 millisekund så studsar hon för att undvika arbete, därav att jag inte brukar vara jättenöjd med just travdelarna... I helhet är jag dock väldigt nöjd med dagens pass då jag känner att jag fick henne där jag ville ha henne och hon kändes harmonisk när vi väl jobbade. Nu har jag börjat hitta tillbaka till henne nu efter att inte ha ridit henne sedan Juni förra året.
 
Klockan är inte mycket, men jag tänkte ändå avsluta för dagen redan nu. Är nämligen helt slut. Det känns verkligen att jag inte varit aktiv sedan jag bröt fotleden. Därför borde jag börja träna ännu mer nu, men det får bli någon annan dag för nu tänker jag bara mysa ner mig under täcket och sova. Ni får soca gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Redan onsdag

God lunch på er, hoppas att allt är bra. Jag hann inte riktigt blogga i morse innan jag åkte till skolan då jag hade lite ont om tid då jag låg och drog mig i sängen lite gör länge.
 
Planerna för dagen är i alla fall att vara i skolan några timmar nu. Har precis haft lunch så nu är det nog ungefär 3 timmar kvar tills jag kan lämna skolan för dagen. Ska dock plugga lite när jag kommer hem då vi har gymnasiearbetestid på onsdagar så måste jag redigera till det samt att jag behöver göra lite annat plugg. Jag hade även tänkt försöka hinna med att skriva ihop den första fredagsstoryn till er, jag kan varna om att det kan vara alkohol inblandat och jag vill absolut inte att ni tar efter det beteendet. Det är inte okej och det är jag fullt medeveten om, men det finns några roliga storys att ta upp från kvällar som det varit alkohol inblandat. Bara så att ni är medvetna om det.
 
Nu har jag snart lektion så jag måste tyvärr avsluta. Vi hörs senare under dagen och jag hoppas att ni alla har en fortsatt bra dag.
XoXo

Checkar ut för dagen

Under kvällen har jag egentligen inte gjort speciellt mycket. Jag har pluggat samt jobbat lite med sociala medier, svarat på lite mail och liknande. Sen är jag ju lite bekväm så jag har även kollat på lite youtube videos samtidigt som jag förberedde mitt hår inför morgondagen. Mitt hår börjar dock bli lite jobbigt nu då det är i den här awkward längden eftersom jag bestämt mig för att spara ut det. Förra vintern kapade jag nämligen av mitt hår och har hållt det kort fram tills i somras då jag bestämt mig för att spara ut håret igen.
 
- Innan jag klippte av allt till axlarna
 
Nu ska jag ta och avsluta för dagen och krypa ner i sängen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

"Fredagsstorys?"

God kväll på er, hoppas att allt är bra med er. Jag har precis klivit ur duschen efter att ha kommit hem från stallet. Jag tog hand om Hiba, mockade och allt sånt som ska göras. Sen spenderade jag även lite tid med några av de andra USEK:arna som var i stallet idag.
 
Nu ska jag ta och plugga lite, så att jag slipper få en hög med massor av saker att göra de sista dagarna innan allt ska lämnas in. Det är bättre att dela upp arbetet känner jag. 
 
Jag funderar också på om jag ska köra typ "fredagsstoryn" här på bloggen. Vilket kommer vara storytimes som kommer upp några fredagar i rad. Det kan ju hända att de tar slut på storys efter ett tag, inte för att jag tror det. Det finns många storys att berätta, sen finns det även storys som inte ska publiceras p.g.a olika anledingar. Hade det varit roligt om jag införde det här på bloggen?
XoXo

God morgon tisdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Själv sitter jag med en kopp latte så mig går det ingen nöd på. Jag hade gärna sovit lite längre dock. Igår hade jag larmet på klockan 10 och idag ringde klockan 5:45, aningens omställning haha. 
 
Planerna för dagen är att jag ska till skolan, precis som vilken annan vardag som helst. Efter skolan har jag stallet, så jag stannar till där på vägen hem från skolan. Ska ta hand om Hiba, som jag brukar göra på tisdagar.
 
Nu ska jag gå med hundarna en sväng innan jag måste bege mig mot skolan för att ha lektioner hela dagen. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Produktiva måndag

Under kvällen har jag fått mycket plugg gjort, vilket känns väldigt skönt. Det hade även varit supersnällt om ni ville hjälpa mig med att besvara dessa frågorna, det är till ett skolprojekt. Länken finns här.Jag har även hunnit beställa hem lite kläder och min studentmössa. I och med att jag varit lite nere bestämde jag mig för att klicka hem lite kläder. Jag fick dock med en klänning som jag ska ha på studenten så helt onödiga inköp var det inte.
 
Jag har även haft idrottsgalan på i bakgrunden när jag setat och pluggat här i vardagsrummet. Hade några saker som jag kunde göra samtidigt som jag hade TV:n igång. Ville ju nämligen följa hur det gick för Peder och han vann, vilket var väldigt roligt att se då vi är i samma bransch.
 
Nu tänkte jag dock ta och avsluta för ikväll då klockan ringer om lite mer än 7 timmar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Pluggmåndag

Hej på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött då jag sitter och pluggar lite just nu. Jag har en lista på saker som jag måste göra klart. Det är skönt att göra en fysisk lista för då kan man dra streck över det man gjort klart och det är något som jag tycker känns väldigt skönt.
 
Nu ska jag göra klart en del plugg och sen ska jag förflytta mig ut till soffan för att kolla på idrottsgalan som är om lite mer än en timme. Peder är ju nominerad till Jerringpriset och vi måste ju se hur det går för honom. Självklart ska det bli roligt att se de andra kategorierna också, men i och med att det är Peder som är nominerad i en kategorin så är det den jag vill se. Det är även bra artister som spelar, vilket gör det till en mysig tillställning. 
XoXo

Nya tag

Jag har varit väldigt inaktiv under helgen, ber om ursäkt för det. Jag kände bara inte riktigt för att blogga då jag vllle spendera lite tid för mig sälv. Sen var det inte heller något speciellt som hände under helgen så ni har inte missat något som jag gjort under helgen. 
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och bege mig mot skolan. Har skola från 13-16 så det är en kort dag, vilket är väldigt skönt. Även om man ändå inte har tid att göra något speciellt innan och efter orkar man inte riktigt göra något. Även om skoldaen varit kort.
XoXo

Avslutar denna torsdagen

Under kvällen har träningsvärken smygit sig på mer och mer, haha. Känner verkligen att jag är ovan vid träning nu efter det som hände i somras. Det känns dock skönt att vara tillbaka och träningsvärken är ju något som man har en hatkärlek till. Eller är det bara jag?
 
Nu ska jag sova, eller lägga mig i sängen i alla fall. Klockan ringer nämligen ganska tidigt i morgon bitti... Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
 
XoXo

En lång skoldag

God eftermiddag på er, jag hoppas att alla mår bra. Jag har haft en lång dag i skolan, så det var mörkt när jag kom hem. Det är så tråkigt att lämna huset när det är mörkt och sedan komma hem när det är mörkt igen. Dock dröjer det inte länge tills man kan få vara ute lite i dagsljuset.
 
Jag har precis skickat in en uppgift, vilket känns skönt. Det betyder också att jag kan koppla av resten av kvällen och inte tänka på plugget. Dock har jag uppgifter som ska göras, men de behövs inte göras just idag.
XoXo

Dressyrträning och Skype

God kväll på er, hoppas att allt är bra med er. Jag är trött, men bortsett från det är allt bra med mig. Har precis hoppat ut ur duschen och skypeat lite med hon som jag var hos i Italien. Det var roligt då vi mest chattat på senaste tiden.
 
Innan jag kom hem och duschade var jag och red. Vi hade dressyrträning och jag hade Myran, precis som det brukar vara haha. Det kändes bra i alla fall. Mot slutet blev hon riktigt trevlig och jag har nu börjat hitta tillbaka till henne. Jag har ju tappat både muskler men också knapparna på hästarna när jag inte ridit ordentligt på 6 månader. Nu har jag tränat två gånger och börjar känna att jag är tillbaka. Har dock träningsvärk att vänta mig i 3 dagar nu, men det går ju att leva med.
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll, klockan ringer nämligen ganska tidigt i morgon. Jag behöver få några timmars sömn om jag ska orka med morgondagen. 
XoXo

Mitten av veckan

God morgon på er, hoppas allt är bra med er. Jag hann tyvärr inte blogga något mer igår för jag var ganska upptagen då jag var i stallet och pluggade en massa. Jag ber om ursäkt för det, men skolan måste tyvärr gå i första hand även om jag vill det eller inte.
 
Planerna för dagen är att åka till skolan och ha lektioner precis som vanligt. Efter skolan ska jag åka till stallet för att ha träning. Är riktigt taggad på det, för nu har jag precis börjat komma igång med ridningen igen. Har haft träningsverk flera dagar efter den förra träningen och ser därför fram emot morgondagen med träningsverk haha.
 
Nu måste jag verkligen bege mig vidare mot skolan om jag ska hinna. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen idag, det lovar jag.
XoXo

Tidig tisdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv sitter jag i skolan just nu. Det är lite jobbigt att vara igång denna tiden på dygnet. För någon dag sen hade jag knappt gått och lagt mig vid denna tiden för någon dag sedan. Jag har dock inte vänt på mitt dygn, men vissa nätter blev senare än andra... Nu är jag tillbaka på det vanliga tidsschemat, men det tar ändå tid att komma tillbaka till vardagen.
 
Efter skolan har jag också stallet, precis som vanligt. Jag ska ta hand om Hiba, som tyvärr gått och dragit på sig en skada på sitt ben i hagen. Dock verkade han må hyfsat bra i lördags så jag hoppas att han snart är tillbaka till sitt vanliga jag igen.
 
Nu ska jag vara delaktig i min lektion som börjar alldeles snart. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo

Kväll med massa plugg

God kväll på er, hoppas allt är bra. Jag är helt slut, har pluggat hela kvällen och då menar jag det verkligen. Gick från 0 sidor till 3,5 under kvällen vilket känns hur skönt som helst. De måste dock läsas igenom, men jag tänker låta mina ögon vila lite och ta det i morgon.
 
Jag är helt slut i både kropp och hjärna nu så därför tänkte jag gå och lägga mig samt att min klocka ringer om 6 timmar så jag måste nog sova snart... Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Inte en stolt bloggare

Jag är just nu inte speciellt stolt över mitt bloggande. Gårdagen gick dock åt till att plugga och jag var bara på ett allmänt konstigt humör. Egentligen borde jag skrivit något, men igår var bara en sån dag då jag bara ville vara och inte publicera något någon stans och bara koppla av och fokusera på plugget. Det känns orättvist mot er, men somsagt behövs sånna dagar ibland. 
 
Idag är jag i alla fall tillbaka och mår bättre. Det var ju även första dagen tillbaka i skolan idag, vilket var både skönt men samtidigt vill jag fortsätta att ha jullov. Nu har jag bara 2 lov kvar, samt 3 veckor av sceniska och några få veckor kvar i skolan. Det känns väldit skumt och jag hoppas verkligen att jag kan hålla motivationen uppe nu den sista terminen. Hösten blev väldigt tuff för min del, även om jag uppskattar allt den gett mig då var det en jobbig period. 
 
Nu måste jag fortsätta plugga för att få klart denna uppgiften som jag just nu håller på med. Sen kommer jag kunna koppla av och förbereda lite fler inlägg åt er. Funderar på att publicera lite storytimes, skulle ni gilla det?
XoXo

Kaosmorgon

God eftermiddag på er mina fina, hoppas att allt är bra. Med mig är det bara bra. Kom hem från stallet för någon timme sedan, har dock inte bytt om en då jag är lite för lat just nu. Det var något som märkets i morse då jag tydligen hade tryckt på snooze lite för många gånger i morse, vilket gjorde att jag vaknade 45 minuter för sent... Dock klarade jag mig, även om jag fick äta frukost hyfsat fort. Jag måste verkligen tacka min kropp, jag vaknade till mellan en snooze då den kände av att jag egentligen skulle vaknat. Det har hänt en gång tidigare också, även då väckte min kropp mig som tur var. Vet inte varför detta ens var relevant men nu vet ni det i alla fall haha.
 
Mina lektioner idag gick i alla fall väldigt bra, vilket känns skönt. Förra gången blev det väldigt rörigt då några hästar var lite småbusiga, men idag flöt att på riktigt bra. Inga busiga ponnysar som störde. 
XoXo

Spenderat tid med vänner

När jag och Denise umgicks hade vi inget internet, därav att jag inte bloggade något mer igår. Vi hade i alla fall en mysig sleepover där vi kollade på serier, åt godis, snackade en massa och vi bara umgicks. Vid 8 insåg vi att det är bra med någon timmes sömn så vi sov 3 timmar innan jag begav mig hemåt för att hinna duscha och koppla av lite innan jag skulle iväg och möta upp en barndomskompis.
 
Jag och min barndomskompis åt middag på Spicy Hot och sen gick vi och såg Passengers på bio. Det var en väldigt bra film måste jag säga och jag kan rekomendera att ni ska se den om ni inte gjort det redan. Akta er för spoilers säger jag bara, det kan nämligen förstöra känslan av filmen. Det var också mysigt att prata ikapp lite med min kompis då det var någon månad sen vi verkligen umgicks senast. Tror att det var i November när vi bodde i Kungsör som vi umgicks ordentligt senast.
 
Nu ska jag bara koppla av lite innan jag måste sova. I morgon ska jag upp och jobba, har 2 timmar med ridlektioner som ska hållas under morgondagen och en häst att ta hand om. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Dagens planer

God dag på er, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bara bra tack. Är lite seg, det kan dock bero på att jag inte druckit något kaffe idag samt att jag under de senaste dagarna har sovit väldigt många timmar, lite för många timmar för att vara exakt hehe.
 
Nu ska jag fixa mina naglar och bara ta det lugnt innan jag ska iväg och möta upp Denise. Vi ska ha en tjejkväll å bara äta massa onyttigt, kolla på film och ha det allmänt trevligt.
XoXo

Slarvar redan dag 3

Bloggade aldrig igår, ber om ursäkt för det. Vet egentligen inte varför jag aldrig skrev något, men det blev tyvärr så ändå. Jag som hade tänkt att 2017 skulle bli ett bra bloggår, så slarvar jag redan dag 3. Bra där Emma, haha. Nejdå men jag hade faktiskt tänkt blogga mer aktivt nu under 2017. Det kommer nog bli lättare att komma in i en rutin med bloggandet sen när skolan dragit igång igen. Under lover har man ingen riktig struktur utan man bara lever och är, just för att man kan.
 
Idag är det i alla fall onsdag, vilket betyder att det är träning som gäller. Jag red Myran och detta var min första träning sen det som hände i somras. Det kändes bra, även om jag märkte att jag inte ridit/tränat under det senaste halvåret. Nu är jag dock väldigt inspirerad till att komma igång igen och få tillbaka den där starka kroppen som jag trivs med. Den har nämligen försvunnit i och med att jag inte kunnat och fått varit så aktiv. Fick nämligen "skäll" av min sjukgymnast att jag ansträngde mig för mycket innan jag slutade gå hos henne. Nu gäller ju dock inte det längre, men jag gick ju hos henne under hösten. Undrar ni somsagt något om vad som hände i somras är det bara att ni frågar så kommer jag självklart att svara.
 
Nu ska jag avsluta för dagen är planen och vi får helt enkelt höras igen i morgon, och då lovar jag att det kommer bli i morgon.
XoXo

2:a Januari

Det har varit tekniska problem hos blogg.se under dagen och därför har jag inte kunnat uppdatera er. Nu såg jag i alla fall att det var löst, så det är skönt. 
 
Idag var jag inte heller gjort speciellt mycket mer än att vara hemma. Jag städade en massa på mitt rum, fixade sminkbordet som jag berättade om och jag tvättade mina sminkborstar. Jag har fortfarande varit produktiv, även om jag bara varit hemma. Eller jag har ju gått en promenad med hundarna, men jag tror att ni förstår vad jag menar med att bara vara hemma och inte vara ute och fara som jag brukar vara.
 
Jag har dock inte planerat några inlägg åt er eller jobbat speciellt mycket när det kommer till bloggen, sociala medeir och liknande. Men sånna dagar får man också ha ibland.
 
Nu tänkte jag avsluta för idag då jag är trött. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo

2017's första dag

God kväll på er, hoppas att är bra med er såhär första dagen på det nya året. Själv har jag bara spenderat dagen i sängen. Inte för att jag är bakis, utan för jag inte haft en dag då jag bara varit hemma på flera veckor. Jag var visserligen ute igår ja, men jag drack mig inte så full att jag blev bakis idag. Jag vill verkligen inte uppmuntra till att dricka alkohol om ni inte är 18 då det kan sluta illa, tro mig. Men jag och mina kompisar är över 18 så vi tog någon drink för att fira in det nya året.
Nu tänkte jag ta och göra lite plugg, så kan jag stryka det från morgondagens to do list, har nämligen massa saker som behöver göras och för att ha koll på exakt allt skrev jag ner det till en to do list. Mitt rum är nämligen kaos, min resväska är inte uppackad, efter bal, julavslutning, julafton och nyår är mitt sminkbord kaos och oorganiserat vilket ger mig panik så det är lite sånt som jag måste ta tag i under morgondagen. Ska även blogga och försöka lägga lite inlägg som inställda åt er.
XoXo