Avslutar för idag

Är helt slut, därför tänkte jag nu avlsuta dagen. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Mello-kväll

Har precis ätit en riktigt god räckmacka till middag då vi alla blev lite sugna på det efter att ha sett en räkmacka under lunchen. Det är verkligen något att rekommendera om man vill ha något enkelt som känns lite lyxigare någon dag. Fungerar även utmärkt att äta på lchf-bröd, så det är ännu bättre.
 
Klockan börjar närma sig 20.00 och med andra ord drar snart melodifestivalen igång, så jag ska förflytta mig ut i vardagsrummet när detta inlägget är publicerat. Ni får ha en bra lördagskväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

En bra lördag

Direkt när jag kommit hem från stallet och tagit en dusch bestämde vi oss för att åka iväg till Erikslund en sväng så då passade vi på att äta lunch på IKEA och sedan blev det yollibox till "efterrätt" som för övrigt var hur gott som helst. Vi köpte även en backspegel som mamma kan titta i när jag kör. Jag passade även på att köra lite när vi ändå var ute och åkte. Jag tycker att det gick väldigt bra, jag börjar få koll på allt och det är inte alls lika ryckigt och vingligt som det var i tisdag, så jag passade på att köra hem när jag ändå satt bakom ratten. Det är riktigt roligt att köra och jag ska köra så mycket jag bara kan innan jag ska göra körprovet.
 
Som jag skrev red jag även Hux i morse, vilket var ett bra sätt att starta denna lördagen på. Dock är Hux inte riktigt min typ av häst, men jag överlevde ändå och det gick faktiskt hyfsat. Han gjorde det jag bad om och vi fick till riktigt bra galoppfattningar ifrån skritt, vilket är en av hans absolut svagaste egenskaper. Efteråt hade jag teori och även denna veckan skötte sig barnen utmärkt och jag hoppas att dem tyckte det var roligt. Efteråt fick jag dock vänta ett tag innan lilla ponnyn kom in, men det var det värt. Jag fick loss så mycket päls att jag nästan kunde göra en ny liten ponny av den...
 
Nu tänkte jag göra en Anty och knäcka en red bull och äta lite godis framför något avsnitt av någon serie, det lutar mot att det blir Private Practice. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Lunchar på IKEA

XoXo//Emma

Morgontrimm

Har precis ridit lite på Hux och snart ska jag ha teori innan jag ska ta hand om lilla grå. Efteråt åker jag däremot hem, har varit i stallet sen klockan 8:30, så det ska bli skönt att få komma hem och ta en dusch.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

XoXo//Emma

Ett bra hoppass på Carpen

Efter dagens ridpass satt jag av med en riktigt bra känsla, vilket alltid är roligt som hästmänniska. Idag hoppade vi kombinationer och det brukar inte alltid vara lätt ihop med Carpen då han har en tendens att springa igenom alla hinder. Det gjorde han dock en gång idag... Men annars gick det verkligen hur bra som helst och sista rundan vi körde hade jag verkligen en riktigt bra känsla efter då allt verkligen stämde och det var rena språng under den rundan. Det märks att han måste hoppa mer när vi kommer upp lite i höjd och inte bara hoppar sockerbitslågt, för när det är sockerbtishöjd slänger han sig bara över och hoppar inte igenom ryggen.
 
Jag har även fått lite plugg gjort nu under kvällen. Undrar dock om jag inte börjar bli sjuk, för vem sätter sig och pluggar en fredagkväll som dessutom är under ett lov? Det gör tydligen jag... Jag hade tårta som sällskap under tiden, så det hjälpte väl kanske till lite, haha. 
 
Nu tänkte jag förflytta mig ut i soffan för att titta på Let's Dance, precis som de flesta andra i Sverige gör nu. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Träningsinspiration

Outfit 1 | Naturmönstrade byxor - Grått linne |
 
Outfit 2 | Svartvita byxor - Vitt och svart linne |
 
Outfit 3 | Muliticoloured byxor - Svart linne |
 
När jag tränar tycker jag alltid att det är roligare med lite fina träningskläder och roliga outfits. På något sätt gör det mig lite mer motiverad, eller det är vad jag tror i alla fall. Roligare träningsoutfits är också en av de roligare grejerna jag tycker om att shoppa. Håller ni med mig eller inte?
XoXo//Emma

Next up, stallet

Det blev lite ändrade planer under förmiddagen, pappa, jag och Erik åkte iväg till Hälla och köpte lite skor. Mina gamla träningsskor har börjat blivit små, så jag köpte nya inneskor och så använder jag skorna som jag har på gymmet ute istället. 
 
Annars har jag inte hunnit med att göra så mycket mer under dagen, jag hade velat hunnit med att göra klart plugget men det har det inte heller funnits tiden till att göra det. Därför får det bli uppskjutet ytterligare en dag, vilket jag känner att jag börjar bli en mästare på att göra. Inte bra Emma, inte bra.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet och dagens hoppträning. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Redan fredag igen

Då var det fredag igen, även om jag är medveten om att ni redan vet det. Fredagar brukar alltid vara veckans favoritdag men denna veckan innebär det en dag närmare skolstart och just nu vill jag bara ha lov en vecka till. Jag tänkte att jag skulle göra klart allt plugg första dagarna så kunde jag ta det lugnt nu i slutet av lovet, ni kan ju gissa hur bra det gick... Därför tänker jag ta tag i det idag och få det klart så att jag inte behöver tänka på det under helgen.
 
Eftersom att det är fredag har jag även trännig i eftermiddag och denna veckan är det hoppträning som gäller. Jag tror inte att vi kommer bli jättemånga då det är lov, så det kommer betyda att vi kommer kunna hoppa lite mer. Jag hoppas att jag kan ha Carpen idag, han och jag går väldigt bra ihop när det är hoppning. Jag ska försöka få med någon som kan filma, det var länge sedan jag hade någon som gjorde det.
 
Nu tänkte jag titta på nattens avsnittet av Grey's, då jag är på live-avsnitten nu igen. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Lugn torsdagskväll

När man varit borta är det alltid lika skönt att komma hem och bara lägga sig i sin egen säng. Sen jag kom hem från Denise har jag inte rört mig ur fläcken, mer än att jag gick ut i köket och åt... Gissa om den kommer vara skön att sova i inatt? Jag kan inte vara den enda som tycker att ens egna säng känns extra skön efter att ha sovit borta.
 
Jag har dock inte bara tagit det lugnt, jag har jobbat lite åt er och börjat planerat lite videos. Ni kommer få en morgonrutin och en roomtour, men innan jag kan spela in en roomtour måste pappa fixa min garderob innan jag spelar in då den är trasig just nu. Om ni har förslag på videos som ni vill se vet ni att ni alltid kan kommentera dem.
 
Nu tänkte jag förflytta mig ut till soffan i vardagsrummet och ta en fika framför familjen annorlunda. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Spring break in my ❤

Just nu har jag lov och därför blir det ofta många sovmorgnar och lugna dagar för min del, därför är kanske inte bloggen jätterolig just nu och det är jag medveten om. Men jag vill bara kunna koppla av och ladda upp inför de sista veckorna i skolan med alla nationella som väntar nu under vårterminen. Jag tror dock att ni kan förstå varför det är så och ha lite förståelse för det och som jag skrivit flera gånger tidigare så är vi bloggare inte annat än människor, men jag ska verkligen göra mitt bästa för att driva denna bloggen på bästa tänkbara vis. 
 
Även om jag inte har gjort mycket under detta lovet och jag hade inte tänkt göra speciellt mycket så hade jag inte tackat nej till en tur ner till Göteborg och besöka Göteborg horse show som pågår just nu. Det tror jag inte att någon hästmänniska hade gjort... Mamma jobbar även om jag och brorsan har lov under veckan, därför jag får helt enkelt hålla ut till Stockholm i höst.
XoXo//Emma

Torsdagseftermiddag

God eftermiddag på er fina, hoppas att allt är bra med er. Själv har jag ganska nyligen gått upp eller okej det var för någon timme sedan, men det blev lite senare än vad vi trott igår. B.la skapade vi en tumblr vid 5:30 i morse, den finns på PrettyJustinAnatomy.tubmlr.com, det är kanske inte den finaste tumblren men den är som sagt gjord i natt och där kommer vi bara reblogga saker som har med det att göra. Om ni vill följa en vanlig tumlbr så finns jag fortfarande på emmaostensson.tumblr.com och jag kommer troligtvis uppdatera där dagligen.
 
När jag kommit hem från Denise senare under efter har jag inga speciella planer för dagen, det blir nog bara en slapp eftermiddag hemma utan en massa krav. Därför kommer jag också ha tid att blogga åt er, så ni får gärna komma med förslag på saker jag kan skriva om.
 
Nu ska jag vara lite social med Denise innan jag beger mig hemåt för den här gången. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen
XoXo//Emma

Mysig eftermiddag/kväll

Jag och Denise har nu varit hemma hos henne under eftermiddagen efter ha sett filmen cirkeln. Jag måste säga att jag tycker boken är bättre då man får mycket mer detaljer och man får veta viktigare händelser. Jag tycker dock att filmen var bra ändå. Sen har det såklart blivit en massa skratt och prat, precis som det alltid blir. Kvällar som denna är verkligen hur mysiga som helst och borde göras om oftare.
 
Nu tänkte jag och Denise titta på någon/några filmer innan vi rundar av för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon, men lite bättre uppdatering.
XoXo//Emma

Bio-time

XoXo//Emma

Onsdagens planer

Tog en liten sovmorgon även idag, det är verkligen skönt att kunna göra det under flera dagar. Idag kunde det dock inte bli en allt för lång sovmorgon, då jag ska åka och möta upp Denise för att gå och se Cirkeln på bio om någon timme. Efter filmen åker vi hem till henne för att titta på nattens avsnitt av PLL tillsammans och sen sover jag även kvar där. Det kommer bli väldigt roligt, men ni kommer kanske inte få den bästa uppdateringen. Jag tror dock att ni förstår varför.
 
Nu ska jag få i mig lite frukost innan jag ska börja göra mig i ordning för att åka iväg. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

 
Nu har jag krypit ner under täcket med Gucci och tänkte precis sätta på ett avsnitt till av Grey's. Jag är snart på live-avsnitten, för andra gången... Jag hade glömt hur bra säsong 11 är, jag har gråtit i princip till varenda avsnitt. Hej känslosam känner jag mest. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Never late for a good coffee

Min kusin hade lagt upp ett recept på kaffe, som gör att man får en eftersmak som man skulle fått efter att ha fikat med kaffe och kanelbullar. Det var verkligen riktigt gott och enkelt att göra, du brygger kaffet precis som vanligt men du har i lite kanel och lite vaniljpulver tillsammans med kaffepulvret. För att toppa det använder vi oss av vispad grädde med lite vanligpulver i och det är verkligen gott. Jag kommer kanske ångra att jag drack kaffe så pass sent, men det borde inte vara några större problem.
 
Under kvällen har jag och mamma även varit iväg och kört lite. Idag körde jag lite ute på vägen, med möte av andra bilar och sen parkerade jag även på en parkering och bilen är fortfarande hel. Jag tycker det är ganska bra för att vara gång 3 jag sitter bakom ratten och de två gångerna jag körde innan var det bara ugnefär 5 minuter åt gången.
XoXo//Emma

Tisdagens måsten, avklarade

Jag har precis kommit hem efter stallet och ett ganska kort pass på gymmet. Jag har lite träningsvärk i magen sen igår och mer kommer jag att få, därför blev det bara lite mage idag och lade istället mer fokus på rygg och armar under dagens pass och det känns redan nu ska jag säga...
 
I stallet tog jag hand om lilla grå, hon blev även aningen bortskämd och så fick hon en massa gos då jag inte kommer kunna ta hand om henne i morgon då det är dagridläger under lovet och att döma av hur hon såg ut så går hon med på det lägret. Jag skrev även upp mig på henne i sommar, så nu är det väl "officiellt" att hon är min 2 månader i sommar och det är jag väldigt glad för.
XoXo//Emma

Dags att röra på sig

Igår var det riktigt fint väder, idag regnar/snöar det. Jag som var inställd på att det skulle bli en fin vår, men det tyckte tydligen inte vädret. Är det bara jag som brukar ni nedstämd när det regnar och tappar den mesta av orken?
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag hoppar i träningskläderna och åker till stallet och sedan vidare mot gymmet. Vi hörs senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv har jag lite träningsvärk från igår, men jag överlever. Det är tisdag och det betyder att jag har stallet, precis som vanligt. Idag tänkte jag ta mig dit i lite lagom tid så att jag hinner ta hand om henne innan hon börjar få lektioner. Det gäller att passa på när jag ändå är ledig.
 
Igår satte jag mig och googlade på ridgeback valpar och jag kan säga att mitt hjärta smälte en aning, de är så sjukt söta. Jag försöker övertala mamma att vi ska köpa oss en liten sån, vi har ju redan en i vuxenformat och det är Gucci. Hon hade nog gillat att h en liten att uppfostra och busa med.
 
Nu ska jag sätta mig och få lite saker gjort hade jag tänkt mig, men vi får se vart det slutar... Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

Jag har förflyttat mig ut i soffan och sitter framför Tv:n med familjen. Vi har precis fikat med lite glass, det var en sockerfri glass och den följer lchf. Glassen var riktigt god och det är verkligen något somjag kan rekommendera, dels för att den är lite nyttigare, men sen är den också godkänd att äta om man äter enligt lchf.
 
Nu ska jag titta på Jordskott med familjen innan jag kryper ner under täcket framför några avsnitt av Grey's. Detta blir dagens sista inlägg, så ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Monday afternoon

Jag hoppas att ni fick veta något nytt om mig i dagens video, jag försökte vara lite kreativ och ta med lite udda grejer. Det slutade dock kanske inte som jag tänkt från början, men det blev en video i alla fall och jag hoppas att ni tyckte om den.
 
Som jag skrev i morse åkte jag iväg och körde ett pass på gymmet efter frukosten, det var en vecka sen sist tror jag och det är allt för lång tid... Det beslutet kanske är något jag får ångra i morgon, då fortfarande inte är helt frisk. Därför blev det ett lite lugnare pass med lite ben, rygg och mage. Jag ökade även vikterna minst ett steg på alla maskiner jag körde om jag kommer ihåg rätt, vilket känns roligt då arbetet har gett resultat. 
XoXo//Emma

Detta visste du inte om mig

XoXo//Emma

Måndagmorgon

För er som följer mig på twitter så har ni märkt att jag är lite irriterad, men det var för att jag glömde stänga av larmet. Så det ringde klockan 5:45 i morse, inte direkt det roligaste när man har sovmorgon och lov... Därför vaknade jag tidigare och har bara legat i sängen och tittat på några avsnitt av Grey's.
 
Planerna för dagen är bara att ta det lugnt och inte göra mycket alls. En video ska såkalrt laddas upp åt er och sedan tänkte jag försöka fixa lite inlägg att lägga som tidsinställda åt er. Det är även fint väder, precis som igår så jag tänkte gå någon längre promenad med Gucci under dagen.
 
Nu ska jag få i mig lite frukost och sedan bege mig mot gymmet för att köra ett pass. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

Det blev en lugn kväll hemma framför flera avsnitt av Grey's efter en mysig och spontan tur till Erikslund under dagen. Ett plus är ju också att det inte finns någon söndagsångest idag, eftersom att det inte är någon skola veckan som kommer. Att det inte är någon skola kommer också betyda mycket tid att kunna lägga på bloggen och youtube-kanalen, så det ska jag verkligen lägga energi på nu under lovet.
 
Även om det är lov tänkte jag inte sitta uppe hela natten, eller jag ska försöka att inte sitta uppe hela natten... Därför tänkte jag nu krypa ner undet täcket med ett avsnitt av Grey's innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Då kör vi

XoXo//Emma

En eftermiddag på Erikslund

Åkte iväg lite spontant med Linnea ut till Erikslund. Det var roligt att träffas igen då det var ett tag sen sist. Vi gick i lite affärer, åt lunch på IKEA samt att vi handlade själva på IKEA, lite vuxenpoäng på det haha. Det som tillslut köptes var några kuddar, en filt, något så roligt som en papperskorg och en tvålgrej i porslin. Jag fick också med mig hårfärg och hårsnoddar som jag skrev om i morse, det slutade med att jag valde att färga hela håret mörkt igen så det görs kanske ikväll.
 
Nu ska jag bara slappa och ta det lugnt framför några avsnitt utav Grey's. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under eftermiddagen/kvällen.
XoXo//Emma

Because you can

"Knowing is better than wondering, that waking is better than sleeping and even the biggest failure, even the worst beats the hell out of never trying"
 
"I think it's important to take the time to tell the people you love how much you love them while they can hear you"
 
"Make a plan. Set a goal. Work toward it. But every now and then, look around. Drink it in, cause this is it. It might all be gone tomorrow"
 
"At some point you have to make a decision. Boundaries don't keep other people out, they fence you in. Life is messy, that's how we are made. So, you can waste your life drawing lines. Or, you can live your life crossing them"
 
XoXo//Emma

En fin söndag

Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret, det är ju hur mysigt som helst och då börjar man verkligen få vårkänslor. Jag och mamma tänkte därför ta en längre promenad med Gucci nu i det fina vädret och bara njuta.
 
Det är väl också planerna för dagen, att bara ta det lugnt. Jag skulle dock behöva åka och köpa lite småsaker, b.l.a. hårfärg, hårsnoddar och en hårinpackning. Angående hårfärgen vet jag dock inte om jag ska färga hela håret mörkbrunt, eller ljusa upp det lite med en ombre nu till sommaren. Vad tycker ni att jag borde göra?
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Ny design

I förra inlägget skrev jag att jag skulle plugga, men det slutade upp med att jag började koda lite här på bloggen, samt fixa en ny header och en ny design. Därför får jag lov att plugga nu innan det är Melodifestivalen för att få mindre plugg att göra senare. Men vad tycker ni om den nya designen?
XoXo//Emma

Lördagsmys i stallet

Jag har precis kommit hem från stallet och hunnit tagit en dusch. Det gick jättebra med teorin, barnen skötte sig utmärkt och jag hoppas att de tyckte att det var roligt. Jag tog även hand om lilla grå, som för övrigt fäller något otroligt just nu. Jag stod i säkert 20 minuter med en massageborste och fick loss så pass mycket päls att jag kunde stoppat en kudde med den pälsen, samtidigt som det fanns en massa lös päls kvar. Massageborsten är något jag verkligen kan rekommendera när hästarna fäller, för man får smidigt bort lös och irriterande päls samtidigt som man masserar hästarna. Detta är verkligen den jobbigaste perioden med hästarna, det kan nog alla som håller på med hästar intyga.
 
Under eftermiddagen håller jag mig nog bara hemma och gör lite plugg, så att jag slipper tänka på det under resten av lovet. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Idag tog jag mig en liten sovmorgon och det var verkligen skönt, underbart att kunna göra det den kommande veckan utan att få dåligt samvete. Jag tänkte dock inte sova bort mitt lov, utan jag tänkte försöka köra ett pass på gymmet de flesta dagarna. Därför hoppas jag att jag blir så pass frisk att jag kan åka och gymma, men det gick bra att rida igår och då tänker jag att det borde gå bra på gymmet.
 
Juste, jag glömde skriva om gårdagens ridpass. Jag red Perdita även denna veckan och igår hade vi markarbete/bommar, som jag även skrev igår. Det var väl itne ett utav de bättre passen om man säger så, men samtidigt var det gång två jag satt på den hästen. Med de förutsättnignarna tycker jag ändå att det kändes hyfsat bra och vi fick avsluta med några småskutt på ett liiitet kryss och det märktes verkligen att hon kan hoppa och att hon tycker om det då hon verkligen hoppar med hela ryggen.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för att ha teori och ta hand om lilla grå. Ni får ha en bra lördag så hörs vi som vanligt senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar en underbar kväll

Nu har mina goa brudar åkt hem efter en kväll här hos mig, vilket är tråkigt då det har varit en riktigt mysig och rolig kväll och mycket garv blev det. Jag vet dock inte om det är så bra att sitta och garva mitt under en skräckfilm, jag tror inte att den filmen är speciellt läskig om det är så... Tyvärr är båda allergiska mot pälsdjur och kan inte sova kvar över natten.
- En bild från en av de första gångerna vi hittade på något tillsammans, kulturnatten 2014
 
Jag har saker inplanerat i morgon, så jag ska krypa till sängs nu och få några timmars sömn. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
 
XoXo//Emma

Tjejkväll

XoXo//Emma

Äntligen lov

Äntligen har jag fått lov, det är hur skönt som helst och jag ska verkligen försöka att njuta. Jag börjar mitt lov med att Becca och Denise kommer över ikväll och så ska vi titta på film, sen lär det bli en massa andra roligheter under kvällen. Först ska jag dock åka iväg och rida, men sen kommer de hit.
 
Nu ska jag hoppa i ridkläderna och åka mot stallet, vi har nämligen fått insläppet så det ska göras snart. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Äntligen fredag igen

Äntligen är det fredag igen, idag är det däremot extra skönt då det är lov efter dagens skoldag. Därför hoppas jag att denna dagen går fort.
 
Eftersom att det är fredag så är det träning efter skolan som gäller och om jag inte har helt fel så är det markarbete idag och med andra ord hoppning nästa vecka. Det ska bli skönt att få komma upp i sadeln och svettas lite igen, det var ett tag sen sist.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Avslutar denna torsdagen

XoXo//Emma

Abstinens efter att få träna

Efter att inte ha ridit på snart 2 veckor och inte tränat på 1 börjar jag verkligen få absitnens efter att få träna nu och det är något som jag märker av nu efter en lugn vecka. Jag tänkte dock rida i morgon då jag har sån otrolig ridabstinens, men jag tror att jag skippar gymmet resten av veckan och kör igen på måndag. 
 
Jag har inte gjort mycket alls under eftermiddagen mer än att plocka lite i rummet, det har verkligen blivit en slappardag här hemma. Det är dock väldigt skönt nu såhär dagen innan lovet.
 
Nu tänkte jag förflytta mig ut till vardagsrummet och soffan för att titta på familjen annorlunda med min familj. Vi hörs senare under kvällen.
XoXo//Emma

En lång torsdag i skolan

Jag har nyligen kommit hem efter en lång dag i skolan. Dagen har dock gått fort och den har varit roligt. På medieproduktionen håller vi på att förbereda en utställning som vi ska ha på skolan veckan efter lovet och det är verkligen något som är roligt att arbeta med. Vi har även fått förfrågan att göra en utställning på någon av galleriorna i stan, så denna utställningen blir som en övning inför det. Tror även det kommer bli ett roligt projekt att få arbeta med.
 
Lagom till lovet har jag också gått och dragit på mig en ordentlig förkylning, därför blir det inget gym för min del idag. Det är väldigt tråkigt då jag verkligen vill gymma och känner att jag skulle behöva det, men det ska inte göras när man är sjuk så därför håller jag mig hemma idag.
 
Nu ska jag inte göra mycket alls, har en bok som ska läsas till en skoluppgift så jag antar att jag tar tag i det innan jag börjar titta på Grey's. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Jag kan inte vara den enda

Tittade precis ut genom fönstret och såg slasken och isen som låg på marken, samtidigt som jag sitter och tittar på bilder från i somras. Jag måste säga att jag verkligen längtar efter sommaren efter att ha sett de bilderna... Alla dessa sena kvällarna ute med härligt sällskap, spontana utflykterna, bara ha en härlig helg på en camping ute i naturen med några släktingar eller vänner, eller varför inte en picknick under den bara himlen vid midnatt. Hur mysigt är inte det på en skala?
 
Denna sommaren hade jag tänkt hyra Promise i 2 månader, om allt går enligt planerna blir det en vecka i Göteborg med Gothia Cup samt att jag hoppas på att jag får jobba. Det är vad jag vet kring den kommande sommaren hittills, sen kommer det såklart också bli en massa spontana påhitt med mina underbara vänner, men en sak är säker och jag tänker inte sitta inne mer än nödvändigt denna sommaren. Jag tänker se till att vara ute i det underbara sommarvädret och bara njuta av det näst-näst sista sommarlovet på några år. Har ni något speciellt inplanerat för denna sommaren?
 
Jag borde inte vara ensam om att längta efter sommaren just nu, men vi får hålla ut. Det är bara några månader kvar och sedan är det sommar igen. Först ska vi dock ta oss igenom våren, som väntar inom en snar framtid.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Snart har hela veckan gått och det är bara 2 skoldagar kvar om man räknar med idag och sedan är det lov för min del. Det är verkligen välbehövligt med lov och jag hoppas att lärarna inte ger oss en massa saker att göra under lovet, för detta lovet vill jag bara kunna hitta på saker med mina vänner och vila upp mig inför de sista veckorna i skolan innan det är sommarlov.
 
Annars händer det inte mycket för min del idag, kanske att jag tar en tur till gymmet och kör ett pass då det var ett tag sedan. Det får visa sig under eftermiddagen, annars blir det bara en kväll utan en massa krav och måsten.
 
Nu ska jag dra upp Gucci ur sängen så att jag kan gå en promenad med henne innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Jag och Gucci har krypit ner unde täcket och tänkte nu avlsuta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En vanlig onsdagseftermiddag

Jag ber om ursäkt för att bloggen är ganska tråkig under eftermiddagarna och det är inte jättemycket uppdatering, men jag går ofta i skolan sent och när jag kommer hem har jag ofta en massa plugg som måste göras. Jag ska verkligen försöka bättra mig på den fronten, men då skulle jag behöva hjälp av er och det är att ni kommenterar vad ni vill läsa om här på bloggen, det tar bara 2 sekunder för er och det kan göra bloggen bättre.
 
Idag åkte jag till stallet direkt efter skolan, men hästen gick en lektion för tidigt idag, så hon var inte inne när jag var där och hon skulle inte komma in förens 2 timmar senare. Då blev jag ganska irriterad då jag vill kunna ta hand om henne, men vad ska jag göra i stallet 2h utan någon pluggbok, fodring, insläpp eller häst att rida. Därför bestämde jag mig för att åka hem igen och bara ha en lugn eftermiddag utan en massa måsten.
 
Nu tänkte jag förflytta mig ut i vardagsrummet och soffan för att titta på Tv med familjen. Ni får ha en fortsatt rba kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Glöm inte

http://emmaostensson.tumblr.com
 
https://www.youtube.com/user/emmaostensson
 
XoXo//Emma

Mitten av veckan

Även denna veckan kommer det bli en onsdag där det bara är estetiska lektioner, vilket kommer bli väldigt roligt och jag börjar min morgon med dans. Det är nog helt perfekt då man vaknar till lite innan det blir hål fram tills det är media i eftermiddag.
 
Annars händer det inte specielt mycket idag såvitt jag vet just nu. Eftersom att det är onsdag så har jag stallet och lillaa grå i eftermiddag. Det kanske blir en sväng till gymmet framåt kvällen, jag hoppas nästan på det då det var ett tag sedan jag var iväg och gymmade.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

En vanlig eftermiddag

Efter att jag skrev det förra inlägget gjorde jag allt annat än att ta det lugnt och bara titta på hästnet, jag sökte bland annat sommarjobb till i sommar, gick en längre promenad med Gucci och sen har jag plockat lite i mitt rum.
 
Om man bortser ifrån det har jag dock inte gjort mycket alls under eftermiddagen. Jag har dock en väldig lust att skriva ihop en massa bra inlägg åt er. Därför får ni gärna komma med förslag på vad för inlägg ni vill läsa, så kan jag fixa det åt er. Ni borde väl ha något speciellt som ni vill läsa?
 
Nu ska jag gå ut i vardagsrummet och fika med semla, det är ju trots allt fettisdagen idag och då är det ju obligatoriskt att äta semla. Även om man äter enligt LCHF
XoXo//Emma

En tidig, men sen tisdag

Som ni såg var jag i stallet redan vid lunch, vilket gjort att det är klart för idag och det var skönt då jag ändå hade tid vid lunch där jag bara satt och inte gjorde mycket alls. Då passade det perfekt att åka och ta hand om och mysa lite mer pärlan. Därför tänkte jag bara ha en lugn kväll hemma utan en massa plugg eller annat som måste göras.
 
Nu ska jag skicka iväg vinsten från utlottningen och sedan tänke jag fortsätta kika lite på hästnet och bara ta det lugnt. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
 
XoXo//Emma

Lunchdejt

XoXo//Emma

God morgon tisdag

Idag kommer det bli en lång och jobbig skoldag då jag har ett långt hål vid lunch och efter ett långt hål blir man alltid lite seg... Men det är bara att kämpa sig igenom dagen ändå.
 
Eftersom att det är tisdag så ska jag till stallet och ta hand om lilla grå. Har inte varit hos henne sen förra onsdagen, så det är på tiden att jag åker ut till henne nu. Jag var inte hemma i helgen och kunde alltså inte vara i stallet, därför tänkte jag skämma bort henne lite extra idag istället.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar veckans första dag

Jag hoppas att ni gillade dagens video, det var en video som blev ganska spontant inspelad men som jag ändå tycker blev en hyfsat bra video. Eller vad säger ni som sett den?
 
Annars har jag inte gjort speciellt mycket under eftermiddagen. Jag har spelat in och redigerat en video, fått lite plugg gjort och sen lagade jag middag åt familjen. Jag fastnade även på hästnet under eftermiddagen, som hästtjej blir det lätt att man fastnar där och tittar på alla fina hästar som är till salu. Jag hittade en riktigt fin 10-åring för ett riktigt bra pris, som jag gärna hade köpt, men vi får väl se vad framtiden utvisar...
 
Nu ska jag släppa ut Gucci innan jag kryper ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

New in, från Sälen

 
Sport-bh från Panos Emporio - 75 kr/styck [tältet i Sälen]
Boxertrosor från Panos Emporio - 60 kr för 2 par [tältet i Sälen]
Jacka från 2117 of Sweden - 250 kr [Vasa Center]
 
XoXo//Emma

Sociala medier

XoXo//Emma

En ny vecka och en ny dag

Då var det en ny vecka igen. För min del är det veckan innan sportlovet, så jag hoppas att denna veckan kommer gå fort. Förresten, när har/får ni sportlov?
 
Idag är det inte mycket som händer, jag ska ta mig igenom skoldagen och när jag kommer hem tänkte jag spela in en video samt ladda upp en annan video åt er. Efter middagen åker jag och mamma även iväg till gymmet en sväng, vilket ska bli skönt då jag slarvat med maten i helgen och jag har inte varit på gymmet på några dagar nu.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en rba måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Hem ljuva hem

Nu har jag kommit hem och precis tagit en dusch och fått i mig lite mat, mer än så har jag inte hunnit sen jag bloggade sist. Det tar längre tid än vad man tror, det är trots allt 30 mil och alltså ungefär 3 och en halv timmes bildfärd mellan Sälen och Västerås-
 
Jag är i alla fall helt slut efter denna helgen, även om det varit väldigt roligt då det var 2 år sedan jag åkte skidor sist om jag inte har helt fel. Underlaget i backarna har varit riktigt bra i helgen, jag tror inte att jag har åkt i finare backar än vad jag gjort nu i helgen. Det skulle möjligtvis vara en tidig morgon när jag och pappa åkte i nypistade backar 1h innan det öppnade för allmänheten. Vädret kunde heller inte varit bättre, det var soligt och omkring -4 grader. Ni som brukar åkar skidor förstår nog vad jag pratar om och varför det var en bra skidhelg.
 
Som jag sa är jag helt slut och tänkte därför krypa ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's om jag orkar innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mot Västerås

Nu är vi på väg hem till Västerås igen. Även på vägen hem har jag lite naturgodis och några avsnitt av Grey's, så jag överlever bilresan hem.
XoXo//Emma

Då kör vi

XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Vinnaren av utlottningen

Jag valde att använda mig av random.org för att frå fram vinnaren så rättvist jag bara kan och då blev nummer 14, vilket gjorde att det var Ida Gravé som vann. Stort grattis till dig och du borde ha ett mejl i din inkorg, om det har försvunnit av någon anledning kan du kommentera på detta inlägget. 
XoXo//Emma

På väg mot stugan

Nu är vi på väg hem från fjället och på väg ner till stugan efter en hel dag uppe på fjället. Först ska vi bara stanna till vid tältet och kika lite.
XoXo//Emma

6 år tillsammans

Idag firar jag och denna underbara ponny 6 år ihop, tänk vad tiden går fort!? Jag ångrar dock inte att det har gått 6 år för 5 öre, hon är min ögonsten och mitt allt <3
 
I believe that we can be extraordinary together, rather than ordinary apart
XoXo//Emma

Ut i backen

XoXo//Emma

Gör kväller

Har nyss varit och fikat hos kusinen och en kompis till dem.Vi har även kommit till rätta i stugan. Ikväll blir det en tidig kväll, jag avslutar dock med ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Hur helgen kommer se ut

Som ni såg i det tidigare inlägget var jag på väg upp till Sälen. Därför kommer det nog inte bli jättebra uppdatering nu i helgen då jag kommer vara i skidbacken under morgondagen och sedan kommer jag vilja göra lite annat än att fokusera på bloggen nu när jag åker iväg. Jag har däremot fixat lite inlägg åt er så att ni inte ska bli uppdateringslösa när jag är borta. Jag hoppas att ni kan ha lite överseende med detta.
XoXo//Emma

På rull mot stugan

Nu är vi på väg mot stugan i Sälen. Jag har laddat upp med naturgodis, aloe vera dryck och lite Grey's, så nu överlever jag bilresan upp.
XoXo//Emma

Härliga fredag

Har precis ätit frukost framför natten avsnitt av Grey's. Jag hade läst lite innan och sett sneak peeks om att det skulle vara ett tears of Grey's avsnitt och det vill jag lova att det är, men också otroligt fint samt att bakgrundshistorian till detta avsnittet är otrolgit fint. Detta är ett perfekt sätt att börja en fredag på ur mina ögon.
 
Skoldagen idag är kort, så jag är hemma tidigt. Jag blir dock inte hemma jättelänge då vi åker ganska tidigt i eftermiddag för att ha lite tid när vi väl kommit fram. Där uppe kommer jag inte ha tillgång till wi-fi till datorn, men jag ska göra mitt bästa för att få wi-fi så att jag kan publicera vinnaren i utlottningen under morgondagen.
 
Nu ska Gucci få en promenad innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar torsdagen

Nu har jag äntligen rensat klar bland alla kläder, samt att jag har packat inför morgondagens resa till Sälen och handlat mat nu under kvällen. Det är därför första gången sen i morse jag bara sitter och inte gör något, eller okej just nu ligger jag i sängen. Men det har varit full fart på mig hela dagen och jag har haft saker att göra hela tiden, så det är väldigt skönt att avsluta dagen nu. 
 
Nej hur vorde det med några timmars sömn? Därför tänkte jag avsluta nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
 
XoXo/Emma

Dagens inköp

2 par jeans - 150 kr styck [Lager 157]
2 par "pösbyxor" - 2 för 100 kr [Lager 157]
Grå T-shirt - 100 kr [Lager 157]
Svart stickad tröja - 100 kr [Lager 157]
 
Nu när jag byter rum har jag lagt alla mina kläder på soffan, vilket gjorde att den blev överfull och så kommer jag hem med 6 nya plagg idag. Jag tänkte däremot rensa ut alla gamla och för små kläder, då det var ett bra tag sedan och därför kände jag att jag kunde passa på att förnya garderoben med lite nya plagg när jag ändå var igång. 
XoXo//Emma

Mot Erikslund

Har stannat till vid mc donalds och köpt en kaffe och är nu på väg ut mot Erikslund för att shoppa lite tillsammans med mamma.
XoXo//Emma

Svar - Grällsta & Beny

Kommer du åka till Grällsta något mer eller har du gett upp de stället? Och Beny?
Jag skulle inte säga att jag har gett upp Grällsta, för det har jag verkligen inte. Men jag kommer inte att åka på något mer ridläger eller träningsläger där då jag känner att jag börjar bli "för gammal". 
 
Förra sommaren tänkte jag sommarjobba där, då jag ville ha en 4:e sommar på Grällsta. Fast då fick jag ett ganska tråkigt bemötande och känner därför inte för att söka om att sommarjobba där i år, tråkigt nog. Jag trivs verkligen på gården och det är hur mysigt som helst, men det svaret jag fick tyckte jag inte var helt okej. Fast vem vet, det kanske slutar upp med att jag sitter i bilen på väg för att jobba där 3-4 veckor i sommar för att jag inte kan hålla mig borta...
 
Min stora dröm hade varit att få hyra Beny. Hösten 2013 och våren 2014 försökte jag övertala mamma och pappa att jag skulle få ha honom hemma, då jag redan efter 2013 bestämt att jag inte tänkt åka på läger där igen. Tyvärr gick dem inte med på det och Beny blev uthyrd till en ridskola om jag inte har helt fel. Därför skulle jag verkligen inte säga att jag har gett upp honom, men jag har inte haft möjligheten att hyra honom och eftersom att jag inte tänkt åka på läger igen så kommer jag troligtvis inte få sitta på hans rygg igen. Jag var ju på besök på gården i somras och då var det första jag gjorde att leta upp denna gråa saken och krama honom.
 
XoXo//Emma

En kort torsdag

Vaknade som en zombie idag då jag var uppe och donade lite i mitt rum lite senare än vad jag tänkt. Alla andra sover eller bara tittar på serier vid halv 1 på natten, medan Emma står och fixar i sitt rum. Men jag är en kvällsmänniska och får mycket energi på kvällen + att jag inte ville lägga mig med dyngsurt hår så då kunde jag lika gärna passa på att göra någon nytta.
 
Som tur är har jag en kort skoldag idag då det är halvstudiedag och jag är allts ledig under eftermiddagen. Får se vad jag hittar på. Har lite funderingar på ett eventuellt åka och rida då jag inte kommer rida i morgon då vi tydligen skulle åka upp till Sälen i morgon eftermiddag.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av dagen

Jag borta hemifrån lite längre än vad jag trott då jag satt med på ett föräldramöte för brorsans fotboll. Lite dubbelmoral var det att sitta där inne i ridkläder, men jag kom direkt från stallet så de kunde inte vänta sig något annat. Jag hade dock en hel soffa för mig själv så jag låg och fläkade ut mig i den tills det var dags att åka hem, med andra ord hade jag det inte så jobbigt på föräldramötet.
 
Här hemma har det inte varit en lugn kväll då jag och min brorsa fick för oss att byta rum nu under dagen och jag var hemma vid 20:30, men vi skulle bestämt byta rum ikväll. Därför är mitt rum just nu ett rent kaos som jag gärna hade fixat nu, men de andra i huset sover och klockan börjar ticka iväg så jag tror inte att de blir jätteglada på mig om jag sätter igång och börjar slamra en massa...
 
Nej nu ska jag göra som Gucci och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

4 dagar kvar

Om 4 dagar publicerar jag vem som vann utlottnignen av produkterna ifrån Face Stockholm, så om ni vill vara med har ni fortfarande några dagar på er att anmäla er. Länk till inlägget om utlottningen
XoXo//Emma

Estetiska onsdag

Idag var det en rolig och estetisk dag, det har inte varit någon lektion som inte hade med det att göra idag. Det är en sak jag verkligen gillar med att gå en estetisk linje, då vissa dagar kan bli som denna dagen och har man valt denna inriktningen tror jag inte man tackar nej till att bara få ha lektioner som innehåller estetik.
 
Själv började jag dagen en en danslektion som jag skrev i morse, vilket för övrigt var hur roligt som helst. Efter danslektionen skulle det varit historia, men våran lärare är inte i skolan under några veckor framöver så vi har arbete  på fri hand. Då passade jag och Denise på att se nattens avsnitt av PLL tillsammans efter att vi läst klart det vi hade fått i uppgift att göra på egen hand. Vi borde nästan ha filmat våra reaktioner, för det måste ha sett väldigt roligt ut med alla miner vi gjorde.
 
Nu är jag hemma och ska inte göra speciellt mycket, om ett tag ska jag laga middag till familjen innan jag åker iväg till stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Mitten av veckan

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Jag är på ganska bra humör idag, börjar nämligen morgonen i skolan med att ha en danslektion. Jag tror att det kommer bli roligt, även om jag inte är jätteduktig då jag inte har speicellt mycket dans i bagaget. Det är också ett bra sätt att vakna till på nu på morgonen.
 
Eftersom att det är onsdag har jag stallet stallet ikväll. Ikväll blir det nog en längre stund i stallet, så jag kommer ha tid att putsa och fixa och borsta henne extra länge. Det har jag inte gjort på ett tag, därför kände jag att det kanske var på tiden.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

På vägen hem stannade jag och mamma till vid affären och idag var jag så sugen på naturgodis, så det fick följa med en påse med naturgodis hem. Den påsen är dock tom nu, hehe. Egentligen är det för mycket om jag ska följa mängden nötter enligt LCHF, jag skulle bara ätit hälften av det jag hade i påsen om jag skulle hållt mig till det... Men det var gott och det var så gott att ha lite nötter och naturgodis att knapra på till några avsnitt av Grey's, som för övrigt börjar sändas klockan 20:00 på 5:an här i Sverige i morgon.
 
Annars har jag inte gjort mycket alls, mer än att dragit på och av mig ca 5395045 par jeans då pappa hade fått med sig 3 stora säckar kläder ifrån min kusin uppe i Sälen. Jag fastnade dock för ett par jeans som jag provade, de som ni kan se i inlägget under detta. Pappa hade även stannat till vid Lyko och köpt lite produkter till mig, så det ska bli roligt att testa dem. 
 
Ikväll tänker jag prioritera sömn då jag känner att min kropp´behöver det. Först tänkte jag bara gå en promenad med Gucci innan jag kryper ner under täcket med ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

När pappa kommer hem från Sälen

Pappa kom hem från Sälen igår och då hade han med sig lite grejer från Lyko.se, men även ett par skitsnygga boyfirend jeans som min kusin har haft. Ibland är det riktgit bra att ha manliga kusiner, för då kan man få riktigt snygga jeans utan att behöva köpa de.
XoXo//Emma

Stallet är gjort

Stannade till i stallet direkt efter skolan idag, vilket gör att jag är klar med stallet för idag redan nu och det är väldigt skönt och ponnyn skulle precis gå när jag åkte från stallet, så snacka om perfekt timing. Då får jag kvällen helt fri och eftersom att jag gjorde allt plugg igår har jag inget plugg som jag måste göra idag, så det kommer jag verkligen ta vara på eftersom att jag inte vet när jag får vardagskväll som detta igen.
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan middagen står på bordet. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Igår blev det lite senare än vad jag tänkt mig, ändå vaknar jag innan av mitt larm och är pigg. Första dagen på länge jag kan vakna och inte vilja somna om på direkten, vilket var väldigt skönt.
 
Idag är det skolan som gäller för min del och eftersom att det är tisdag så har jag stallet i eftermiddag. Ikväll hoppar vi gymmet och kör igen på torsdag och det känns som ett bra upplägg, för då får vi en lugn kväll hemma och jag har inget plugg att göra då jag gjorde allt sent igår kväll
 
Nu ska jag gå ut med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att senare åakre vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Kom nyss hem från ett pass på gymmet, det var spinning som var inbokat idag. Kunde dock inte hålla mig ifrån att smita in och köra lite mage och lite axlar efteråt... Här hemma har jag bara hunnit få i mig lite gröt av något slag och gjort sisådär allt plugg jag har som måste göras, så jag är helt slut nu.
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan gå och lägga mig någon gång ikväll. Ni får sova gott och som vanligt så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Då kör vi

XoXo//Emma

Emma recenserar

XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

Då var det dags att kicka igång en ny dag och en vecka. Själv startar jag denna måndagen med att lyssna på musik, det får en alltid att vakna till. 
 
Idag har jag inget speciellt inplanerat, mer än att skolan måste avklaras. När jag kommer hem tänkte jag sätta mig och spela in lite videos åt er så att jag har lite videos i lager. Idag har jag redan en video klar till er och det kommer vara en Emma tipsar/recenserar som jag hoppas att ni kommer tycka om.
 
Nu ska jag gå ut med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

XoXo//Emma

Helt slut

Har precis kommit hem och fått i mig mat efter ett pass på gymmet. Idag blev det mycket mage och armar, samt lite kondition. Men fy tusan vad jobbigt det var och jag hoppas att jag har träningsvärk i morgon. I morgon är det ett spinning-pass bokat för min del, så jag får ben i morgon. Som jag skrev tidigare är det ju viktigt att träna hela kroppen, därför är jag noga med att planera upp så att jag tränar hela kroppen under en vecka.
 
Resten av kvällen kommer att spenderas under täcket med Gucci framför några avsnitt av Grey's innan jag avlsutar denna helgen. Det är precis lagom efter ett svettigt pass på gymmet.
XoXo//Emma

På gymmet

XoXo//Emma

Slapparsöndag

Det har varit en riktgit slapp dag hittills, om man bortser från en lite längre promenad med Gucci. Annars har jag bara legat i sängen framför datorn och Grey's samt att jag har förberett lite inlägg åt er till den kommande veckan. Men som alltid är ni mer än välkommna att kommentera förslag på inlägg ni vill läsa eller videos ni vill se.
 
Det är också roligt att se att det börjar doppa in fler som väljer att delta i utlottningen, hoppas att det fortsätter på den vägen. För ju fler som deltar, desto troligare är det att en ny utlottning kommer upp senare.
XoXo//Emma

Sista dagen av denna veckan

Sista dagen på veckan har vi framför oss idag, började dock med att lyxa till frukosten lite och åt äggröra med bacon, så jag är nöjd. Det är en av de godaste frukostarna man kan äta enligt mig, eller okej inget slår väl någonsin en bra hotellfrukost eller vad säger ni?
 
Idag hade jag inte tänkt göra mycket alls, det blir nog alltså en dag i sängen framför en del avsnitt av Grey's. Framåt kvällen hoppas jag däremot att vi kommer iväg till gymmet, jag känner att min kropp behöver sin en genomkörning där idag.
 
Ni får inte glömma att delta i utlottningen som avgörs om lite mindre än en vecka och ni får inte heller glömma att kika in på min instagram - emmaostensson eller min tumblr - emmaostensson.tumblr.com
XoXo//Emma

When you lose a bet

"Om Dolly Style går vidare badar jag och Erik i snön i badkläder" - Emma Östensson om Melodifestivalen 2015. Några minnuter sedan ropas deras namn upp, då är det bara att hålla vad man lovat...
 
Det där ett ett exempel på en för spontan Emma när hon fått i sig lite socker efter att ha ätit LCHF i snart 3 veckor, men man ska hålla vad man lovar oavsett vad man lovat. Sen att jag fick en klockren bild till en skoluppgift är en annan grej.
 
För att bli lite varm igen ska jag krypa ner under täcket med Gucci och fortsätta titta på Maria Wern i sängen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Som större delen av svenska folket

Snart ska jag gå och sätta mig i soffanf ramför melidofestivalen som jag tror att den större delen av Svenska folket gör en lördagskväll nu när det dragit igång igen. Helt ärligt kan jag säga att jag inte vet varför jag tittar, för så bra och roligt är inte deltävlingarna, men det är något som man nästan bara måste göra. Lite samma sak som att man måste se Kalle Anka på julafton, eller har jag fel?
 
Det är vad ajg kommer göra resten av kvällen då det börjar nya avsnitt av Maria Wern efteråt. Som uppladdning inför denna kvällen i soffan blev det såklart en hel del avsnitt av Grey's. Jag kan verkligen aldrig få nog av den serien eller skådespelarna, vilket jag tror att min twitter säger allt om...
XoXo//Emma

En fin lördag

Jag har precis kommit ur en varm och skön dusch efter en och en halv timmes lång promenad med mamma och Gucci. Det var väldigt skönt då solen sken, det kändes verkligen som att det var en tidig vårdag. Jag hoppas därför att detta vädret kommer hålla i sig så att det blir vår snart, jag känner mig klar med vintern 2014/2015 nu.
 
Innan promenaden var jag ju och tog hand om lilla grå. Hon har redan börjat fälla en massa, så det är inte roligt att borsta henne nu vill jag lova... Det blev också en massa gos, såklart. Hon hade hö, så jag tog den och satte mig och lade höet i knät för att mysa till det lite.
 
För er läsare som bor i västerås kan ni läsa i Västeråsaren idag om vad vi gjorde förra helgen, den duktiga huvudkaraktären är på framsidan så det är nog svårt att ta miste på om ni har rätt tidning. Om inte annat så hittade jag en länk till där ni kan se reportaget.
 
Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Sovmorgon

Idag tog jag en sovmorgon, vilket jag kände att jag behövde efter helgen. Snart tänkte jag dock röra mig mot stallet för att ta hand om lilla grå. Nästa vecka har jag skött henne i 6 år, gisses vad tiden går fort.
 
Förra veckan vid den här tiden stod jag ute i snön och hjälpte till under en filminspelning, planerna för dagen är dock inte detsamma denna veckan. Det är bara stallet som ska göras för min del, annars blir det bara en dag hemma då vi kör gymmet i morgon.
 
Nu tänkte jag fixa lite inlägg åt er och sedan blir det bara att ta det lugnt innan jag ska till stallet. Ni får ha en riktigt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna fredagen

XoXo//Emma
 

Provat en ny häst

Idag var det dressyrtränig som stod på schemat, vilket jag skrev tidigare. Idag blev det att jag hoppade upp på en häst vid namn Perdita, hon hade endast gått i vår grupp en gång tidigare men jag kände att jag ville pröva henne. Perdita är ett sto född 2007 e. Manhattan | u Zamba Zaid xx | ue. The Noble Player xx
 
Under uppvärmningen la jag mycket fokus på att lära känna henne och bara känna på henne lite, inte speciellt mycket krav med andra ord. Sen började jag såklart arbeta henne lite mer och då gick det väldigt bra och jag tycker hon lyssnade bra på det jag ville och i slutet blev hon väldigt fräsch och trevlig. Så jag avslutade passet med en riktigt bra känsla. Jag fortsätter gärna trimma på henne nästa vecka, men vi får se hur det blir med tanke på att det är en ridskolehäst.
 
Hade inte med kameran men jag tog några bilder på henne med mobilen, därav den otroligt dåliga kvalitén...
 
Nu tänkte jag se nattens avsnitt av The vampire diaries innan jag förflyttar mig ut till vardagsrummet för att titta på Fångarna på fortet med min familj. NI får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Träning

XoXo//Emma

Äntligen fredag

Äntligen var det fredag igen. Detta är nog veckans favoritdag för min del. Dels för att det är fredag, men också för att morgonen börjar med att det har släppts nya avsnitt av Grey's, det är en kort skoldag och sen är det träning på eftermiddagen. Jag hade inte kunnat få en bättre dag än så.
 
Idag är det en ganska kort skoldag som jag nämnde ovan, vilket gör att jag är hemma tidigt och har lite tid innan jag ska byta om och åka till stallet för träning. Idag är det dressyrtärning som står på schemat. Det är också det jag har inplanerat för dagen så vitt jag vet än så länge. 
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av dagen

Om ni har mig på snapchat såg ni att hunden tog hela sängen för mig igår, idag var jag dock snabbare än henne så att hon itne kunde ta hela min säng. Men nu ska jag titta på ett avsnitt av Grey's innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En torsdag utan måsten

Det har verkligen blivit en slapparkväll för min del ikväll, framför några avsnitt av Grey's samt lite olika yputube-klipp. Just nu ligger jag och lyssnar på en intervju med Laura Prepon och Taylor Schilling (Alex Vause och Piper Chapman från OITNB) från när de var i Sverige i somras. Jag måste säga att det verkar vara riktigt härliga personer och de har vad som verkar vara en underbar vänskap. Jag hade gärna träffat dem om jag fått chansen, därför var det lite surt när jag var i Stockholm bara någon dag efter dem utan att veta om det...
 
Nu ska jag förflytta mig ut till vardagsrummet och soffan för att titta på familjen annorlunda med min familj och Gucci. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hemma

Äntligen har jag kommit hem efter en lång dag i skolan, eftermiddagen gick dock fortare än jag väntade mig då vi satt i ett grupprum och bara snackade, dansade, fick cirka 64534 skrattanfall, föll ihop på golvet, sjöng med i låtar och jag vet inte allt vi gjorde. Vi jobbade såklart också med det vi skulle, det började med att vi gjorde klart det vi skulle och sedan spårade det totalt... Men ibland gör det inte så mycket, ett gott skratt förlänger livet.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls, det var en lång dag i skolan och därför är jag helt slut just nu. Ni får ha en fortsatt bra måndag så hörs vi senare under kvällen. 
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Då var det torsdag igen och veckans längsta dag för min del. Men jag står ut, för i morgon är det ju fredag och helg igen. Veckan har ändå gått ganska fort måste jag säga, håller ni inte med?
 
Jag har inga speciella planer för dagen mer än att jag såklart ska åka till skolan, det blir nog en kväll hemma utan plugg. Som jag skrivit tidigare får man ta vara på de kvällarna som man kan ha en kväll utan plugg, för under vårterminen är det inte många sånna kvällar. 
 
Nu tänkte jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna onsdagen

Ikväll kom vi äntligen iväg till gymmet igen och som jag har längtat. Idag körde vi ett intensivare spinningpass, vilket känns i kroppen nu efteråt. Det är däremot någon jag tycker är skönt då jag vill att det ska kännas i kroppen efter ett pass. Det får dock bli minst ett pass på gymmet i helgen också då jag känner att jag vill köra minst 2 pass i veckan för att vara helt nöjd.
 
Jag har lite att reptera inför en eventuell redovisning i morgon så det borde jag sätta mig och göra nu, men sen blir det nattens avsnitt av PLL och en efter gymmet smoothie innan jag kryper ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

På gymmet

XoXo//Emma

Onsdag i stallet

Jag har precis kommit hem från stallet, åkte dit en sväng direkt efter skolan för att få de gjort så fort som möjligt. Det blev dock en snabbis då hon går lektion klockan 16, men en snabbis ät bättre än inget alls.
 
Eftermiddagens lektion med foto spårade även ur lite. Vi fick i uppgift att fota lite olika grejer som fanns i skolan, men det slutade upp med massa konstiga selfies ur alla mjöliga vinklar och även ett x antal skrattanfall. Måste verkligen säga att det är en riktigt rolig media-grupp vi hamnat i.
 
Nu måste jag sätta mig och plugga lite innan det är middag. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mitten av veckan

Då var det onsdag igen och mitten av veckan, bara 3 dagar kvar tills det är fredag igen. Idag blir det en hyfsat kort skoldag skulle jag tro, vilket är skönt. Eftersom att det är onsdag har jag stallet efter skolan, precis som det brukar vara på onsdagar. 
 
Annars är det inte något speciellt inplanerat, jag hoppas att jag kan ta mig iväg till gymmet och köra lite. Det var ju som sagt ett tag sen nu. Får bara hoppas att moder natur är på rätt sida och inte ger oss en snöstorm ikväll...
 
Nu ska jag gå ut med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

En kort tisdag

Nu är utlottningen upplagd, som ni kanske ser. Det är väldigt enkla regler så jag hoppas att många av er är med och tävlar om kittet från Face Stockholm.
 
Under dagen har jag även her en inställd lektion och hemarbete på den sista, vilket gjorde att jag slutade skoldagen vid 11. I sin tur resulterade det i att jag han gör klart stallet, duscha och vara hemma innan jag ens hade slutat skolan i vanliga fall. Hade tänkt rida när jag ändå var där så pass tidigt, men det gick hästar i lilla ridhuset och ute i stora skulle tydligen en skola komma och rida, så det passade alltså inte för mig att rida idag.
 
Eftersom att jag hade en tidig eftermiddag idag har jag också fått lite plugg gjort och tänkte därför ta resten av kvällen ledigt och inte göra något alls, kanske redigera någon video och förbereda lite inlägg åt er. Därför känner jag att det verkligen måste bli ett pass på gymmet i morgon, det var för lång tid sen sist. 
XoXo//Emma

Utlottning - Face Stockholm

Kittet som ni ser på bilden här nedanför tänkte jag nu lotta ut till någon av er läsare. Jag publicerar vinnaren här på bloggen under dagen den 14:e Februari, lite som en alla hjärtans dag present från mig till någon av er.
 
Det är väldigt enkla regler:
* Kommentera att ni är med (namn & e-mail obligatorisk)
* Gilla bloggens facebooksida - länk finns här
 
Om ni vill ha en större chans i dragningen utav detta kittet kan ni lägga upp bilden på någon social media med en länk till detta inlägget.
 
Lycka till nu hörrni!
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Då var det tisdag igen, en dag närmare fredag. Idag vakande jag upp och såg att det snöat ännu mera, vilket gör att där det är som mest så på gräsmattorna går snön upp till knäna och en liten bit på låren. All denna snö hade kunnat få kommit i december och inte nu i början på Februari, även om jag tycker att det är mysigt med snö.
 
Efter skolan idag är det stallet som gäller, eftersom att det är tisdag och då har jag lilla grå att ta hand om. Idag tänkte jag ge henne lite extra mycket tid eftersom att jag inte var i stallet i lördags.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen, 
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Dagens video var kanske inte jätterolig, men jag ville få upp den eftersom att jag pratade lite om att den utlottning kommer komma upp här i morgon. Jag spelade även in fler videos under eftermiddagen och har även hunnit med att redigera en av de, samt att jag fortfarande har några videos kvar att filma på min lista. Det känns verkligen som att det börjar gå bättre på den fronten, vilket är roligt då jag nyss varit en svacka kring youtube. Det är något som jag hoppas att ni också märker av.
 
Att spela in och redigera videos är det jag har gjort under eftermiddagen, därför har jag varit lite frånvarande här under eftermiddagen. Det blev inte heller något pass på gymmet idag då det bara yr massa snö ute och kan vi låta bli att vara ute och åka i det gör vi gärna det. Förhoppningsvis är det mindre snö i morgon så att vi kan ta oss iväg, för jag känner att jag behöver ett pass på gymmet.
 
Nu tänkte jag krypa ner under täcket med Gucci framför ett avsnitt av Grey's och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Krimskrams haul + nyhet

XoXo//Emma

Can't get enough

  The story - Sara ramirez
 
Thinking out loud - Ed Sheeran
 
Pompeii - Bastille
 
The hanging tree  Jennifer Lawrence
 
Firestone - Kygo feat Conrad
 
 
Här får ni ett smakprov på låtar som går på repeat i mina öron för tillfället. 
XoXo//Emma
 

Ny dag och en ny vecka

Då var det måndag och en ny vecka igen. Denna veckan är ganska oplanerad för min del, vilket är ganska skönt efter hur förra veckan såg ut när jag hade något inplanerat nästan varje dag förutom igår. Har ni något speciellt inplanerat denna veckan?
 
Idag är set skolan som gäller för min del. När jag kommer hem tänkte jag köra en eftermiddag med inspelning av lite videos så att jag har lite material att ladda upp åt er, sen ska några videos spelas in med lite vänner. Senare ikväll blir det kanske en tur till gymmet, det var en vecka sen sist så det hade varit skönt att köra ett pass idag.
 
Nu tänkte jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag och så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

XoXo//Emma

Taco-söndag och arbete

Sitter just nu och fixar lite inställda inlägg åt er medans mamma står ute i köket och lagar vad som luktar att vara en riktigt god tacogratäng enligt LCHF då det är något som jag hon och har börjat med och hållt oss till i 3 veckor nu. Jag kan säga att jag inte heler gör det för att gå ner i vikt, utan för att äta mer hälsosamt och för att det är en rolig grej att prova på.
 
Annars har jag inte gjort mycket alls under eftermiddagen, det har blivit en hel del avsnitt av Grey's, det måste jag ju erkänna. Inte för att jag tror att någon är speciellt förvånad längre. Dock har det kanke börjat gå över styr då jag snart har sett 400 avsnitt på cirka 2 månader...
 
Nu ska jag kila ut och äta lite innan jag återkommer för att jobba ännu mer och fixa inlägg åt er, b.l.a tänkte jag ladda upp en utlottning som jag tror att de flesta tjejer kommer uppskatta. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

En dag hemma

Både jag och mamma kände att vi bara behövde en dag hemma utan att ha någto att göra, därför blir det inget gym för oss ikväll. Men ingen av oss har haft en dag hemma på jag vet inte hur länge, därför unnar vi oss det idag. Med andra ord blir det en dag som fortsätter framför filmer och serier i sängen och kanske att jag slänger in några inlägg som tidsinställt om jag får några bra idéer. Annars vet ni att ni alltid är välkommna att skriva önskemål på vad ni vill läsa för inlägg.
XoXo//Emma

God morgon söndag

Då var det söndag igen, en av de dagarna på veckan man inte vill ha då det är en ny vecka som börjar dagen efter. Därför kommer jag bara ha en slappardag här hemma idag och sen ikväll blir det kanske en sväng till gymmet, vilket jag känner att jag skulle behöva eftersom att jag var där i måndags som senast.
 
Jag har även en hel del videos som jag tänkte sätta mig och spela in, men idag är familjen hemma hela dagen idag. Jag känner inte direkt för att spela in alla videos då, därför tänkte jag köra en eftermiddag med inspelning i morgon istället när jag har huset för mig själv.
- Fina killarna 
 
Som jag skrev blir det en slappardag och det första jag tänkte göra är att se Mockingjay då jag inte gjort det. Ni får ha en bra söndag så hörsvi senare under dagen,
XoXo//Emma