Jobbigt med brunstiga ston

Ängen var så blöt så vi bestämde oss för att rida ut till travbanan istället, i och med att det är sand/grus som underlag där och det är mycket bättre när det är blött än vad en äng är. Detta fanns massa vattenpölar att galoppera igenom och hästarna tyckte att det var hur roligt som helst. Något som var mindre roligt var dock att det tog en timme och 15 minuter att få in ponnyn idag. Det visade sig att hon brunstade, vilket kan förklara humöret. Men det ger henne ändå inte rätten att bete sig så som hon gör, idag försökte hon faktiskt kicka efter mig en gång. Annars brukar hon bara gå iväg från mig eller springa runt som en tok. Men det kan också vara för att hon fick lite för mycket havre sist vi red.
 
Grillen är igång så det är mat vilken minut som helst. Därför ska jag nog få på mig lite kläder och gå ut och duka. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Uteritt



XoXo//Emma

Fredagens eftermiddag

Såklart kunde jag inte lämna en inredningsaffär tomhänt. Vad som fick följa med hem får ni se i nästa haul, som troligtvis blir på måndag så jag och Linnea ska ner och luncha på stan och sen tänkte vi även gå i lite affärer. Efter att ha rensat ut lite kläder ur min garderob så känner jag att det verkligen behövs fyllas på och jag hittade ju inte jättemycket kläder på Ullared, därför får det helt enkelt bli en dag på stan i jakt på "en ny garderob"
 
Nu ska jag gå och byta om till ridkläder och sen ska jag bege mig iväg ut till hästen. Vi hade tänkt rida om underlaget tillåter. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God lunch fredag

God morgon på er, eller snarare god lunch. Som jag skrev igår var jag helt slut, vilket resulterade i en lång sovmorgon. Men man får passa på nu, det är inte många dagar kvar som man kan ha sovmorgon på. Skolan börjar ju om mindre än en månad.
 
Planerna för idag är nog att åka ut och kolla till ponnyn och mysa lite med henne. Jag tror nämligen att det är för blött för att rida, men det kanske spricker upp och torkar upp underlaget under dagen. Vi får helt enkelt se under kvällen om det går att rida eller inte.
 
Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen tror jag att vi skulle åka till en liten inredningsbutik och kika lite. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för kvällen

Jag är helt slut efter en heldag på ett äventyrsbad med lite för lite sömn i kroppen. Därför tänkte jag nu ta och avsluta kvällen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En familjedag

Äntligen är jag hemma efter att ha varit i Örebro hela dagen. Vi bestämde oss för att åka iväg och hitta på något då det var så tråkigt väder, då blev det Gustavsvik i Örebro. Det var mycket folk, men man kunde röra sig och det var ändå roligt. Ibland om det är mycket folk blir det bara jobbigt att vara på ett badställe, men idag gick det jättebra och jag har verkligen haft en rolig dag tillsammans med familjen. Jamlijedagar är verkligen underskattade <3
 
Nu tänkte jag bara koppla av framför datorn och lite videos och bara ta det lugnt. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

Emma tipsar

Jag tror att vädret är ganska dåligt över hela landet, men det behöver inte betyda att det är tråkigt för det. Man kan t.ex gå på bio med sina vänner, åka till ett äventyrsbad eller varför inte ta ett varmt bad och se på en bra film, eller bara se på en bra film under en filt i soffan tillsammans med en good smoothie.
 
Jag tänkte i alla fall dela med mig av lite filmtips på filmer som jag tycker att ni borde kolla in.
* Tammy
Detta är en komedi där huvudpersonen "rånar" ett snabbmatsställe, vilket inte går jättebra. Hon flyr därför till släktingar där hon försöker få skydd, det slutar upp dock med att en bil brinner och de måste hitta en ny. Nu har hon nämligen fått förstärkning ifrån släkten och ska nu lämna tillbaka det hon rånade eller hur man ska förklara det. Filmen är inte så lätt att beskriva, men jag lovar er att ni kommer få er ett gott skratt
 
* Pitch perfect 2
Jag brukar inte tycka om musikaler. Låtarna kan vara bra, men jag tycker inte att musik går ihop med film på det sättet. Denna filmen lyckades på något sätt fånga min uppmärksamhet och jag tyckte verkligen att den var rolig och på vissa ställen var det väldigt fina scener. Här är det i alla fall en grupp tjejer som sjunger acapella och vi får följa med när de ska ut i världen för att delta i en stor tävling. Om de vinner den tävlingen får de nämligen komma tillbaka i skolan igen, då gruppen hotas att läggas ner av skolledningen.
 
* Under the Tuscan sun
Denna filmen handlar om en tjej som åker på en resa till Italien. I Italien råkar hon köpa en villa, men allt går dock inte som hon tänkt sigt. Villan är nästan fallfärdig och hon är helt ensam. Hon påbörjar då upptustningen av villan med hjälp att människor hon hittat i Italien, men hon är ändå inte nöjd. Tills det en dag ringer på dörren. Mer än så tänker jag inte säga, jag vill ju inte berätta hela filmen för er.
                     
XoXo//Emma

On the road again

Som ni ser på mina ögon blev det inte många timmars sömn inatt, men vad gör det. Nu är vi nämligen på väg mot Örebro för att vara på Gustavsvik under dagen. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

Under kvällen har jag klickat hem lite skal till min telefon, så de lär komma inom en måndag eller något liknande. Jag tänkte visa dem för er när dem kommit, så att jag kan ta mina egna bilder på dem och ladda upp här åt er. Självklart kommer jag ha länkarna till skalen under bilden ifall någon av er gillade något av de 3 skalen jag klickat hem.
 
Jag ska vara uppe om senast 7 timmar då vi ska iväg i morgon. Därför ska jag ta och avsluta för idag och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Ordning ska det vara

Just nu håller jag på att städar på mitt rum och viker om alla kläder så att det blir ordning även i lådorna. Det ser också förj*vligt ut ute bland min hästkläder, så när jag har fixat klart här inne på rummet ska jag gå ut i garaget och ta tag i det. Det värsta som finns är oreda
 
Nu ska jag återgå till vikandet av kläder och sen blir det bara en kväll framför datorn. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ett bra ridpass

Idag var hon en riktig stjärna. Hon gick verkligen hur bra som helst när vi trimmade lite. Jag fick henne verkligen mjuk och trevlig idag och hon verkade nöjd hon också för i slutet gick hon och frustade. Jag passade även på att göra lite galoppombyten då det låg en bom väldigt lägligt och jag tycker att ponnyn verkligen måste bli bättre på sina byten. Vi fick till några bra och sen avslutade vi ridpasset med att jogga av hästarna lite ute i skogen, vilket alla verkade uppskatta.
 
Jag är jättehungrig, så jag ska äta middag och sen är en dusch precis vad jag behöver. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut i trimma



XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er. Idag tog jag en riktig sovmorgon med tanke på att jag ändå gick och lade mig i bra tid igår. Så nu är jag utvilad och redo för dagen. Jag har dock ingen aning om vad jag har för planer för idag. Jag skulle tro att jag kanske ska ut och rida ponnyn, men det är inte helt 100. Annars kanske jag hittar på något med familjen eller någon kompis.
 
Mamma håller på att laga fattiga riddare till fbrunch så nu ska jag gå ut i köket och äta. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

Kvällen har bara spenderats hemma och jag har egentligen inte gjort mycket alls. Jag måste verkligen ta tag i och städa lite, men nu ikväll ville jag bara koppla av och verkligen göra något alls. Vilket resulterade i att mobilen fick en hel del musik och lite fler appar under kvällen.
 
Jag var uppe tidigt i morse, så jag bör nog avsluta för idag. Först ska jag bara se natten avsnitt av Teen Wolf. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Tisdagskväll

Det var skönt att få stallet gjort tidigt, samtidigt som det var mindre roligt att gå upp tidigt. Ponnyn verkade vara lite morgontrött hon också. När vi stod och väntade på hovslagaren stod hon bara och sov, brydde sig inte om att det lät en massa. Det är min goa lilla ponny det.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra speciellt mycket. Jag ska väl försöka knåpa ihop lite inlägg åt er och sen blir det nog bara en kväll framför serier. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ponnyn är klar

Nu är ponnyn verkad, så det är skönt. Skrittade en liten sväng också, det var för blött så jag ville inte rida mer än att skritta. Det regnade mycket, vilket gjorde att jag blev dyblöt. Därför har jag precis tagit ett varmt bad. Nu är det film i soffan som väntar för min del.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er. Inte för att jag tror att någon av er är vakna den här tiden nu när det är lov, eller ni som jobbar är nog vakna nu.
 
Planerna för dagen vet jag inte riktigt, mer än att jag ska ut till hästen nu på morgonen. Vi får som sagt se om vi tar oss iväg till Leksand eller som det skjuts fram till helgen. Om vi inte åker så får vi se vad vi hittar på under dagen. Det är tråkigt och mulet väder, så det lutar nog mot någon inomhusaktivitet.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och sen måste jag åka ut till ponnyn så att hovslagaren kan fixa hennes hovar. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna måndagen

 Även denna kvällen blev en filmkväll här hemma. Jag har ingen energi till att göra något annat för tillfället. Vi ska kanske åka till Leksand i morgon, vi måste bara kolla om vädret tilllåter eller inte. Annars blir det framflyttat tills det blir finare väder. Men ni kommer få höra när vi åker iväg och ni lär nog märka det också.
 
Nu tänkte jag ta och avsluta för idag. Klockan ringer nämligen i morgon, vilket betyder en tidig morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Måndagskväll

Som ni såg fick jag med mig familjen ut till ponnyn idag. Det var faktiskt mamma som frågade om hon fick rida och jag tänkte, varför inte. Som jag skrev fick hon därför skritta av ponnyn åt mig efter att jag hade ridit lite. Det var väldigt dåligt underlag på mestadels av ängen, så det blev lugn ridning med några språng där det var som bäst underlag. Jag vill verkligen inte att hon ska gå omkull och skada sig.
 
När vi var iväg och köpte min telefon tidigare idag så köpte vi även lite roliga korgar och sen kartonger att ha pommes i. Självklart var vi tvugna att inviga dem nu till middagen ikväll.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt framför serier och bara fixa allt som behövs på min nya telefon. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hos hästen

Har precis varit ute hos hästen med mamma, brorsan och Izor. Mamma fick skritta av ponnyn åt mig idag, något måste hon ju göra när hon följer med ut. Fick dock inte upp brorsan på ponnyn idag, men det får bli nästa gång. Jag passade på att skutta lite när vi ändå var ute. Det var dock blött vid ett av hindrena så där ville hon inte hoppa, vid det andra var det bättre så jag tog några skutt där. Idag var hon sig själv igen när jag hoppade, så det måste varit att hon hade träningsvärk förra gången. Nu är vi på väg hem med Izor och sen ska vi till affären innan vi åker vidare hemåt.
XoXo//Emma

Materiell kärlek

XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er. Då var det måndag igen och nu är det inte många måndagar kvar tills skolan börjar igen. Tvåan sägs vara det svåraste året, men det är bara att kämpa sig igenom. Jag får planerna in roliga saker att göra samtidigt som jag pluggar för att hålla min motivation uppe. 
 
Nej, nu ska vi inte gå och tänka på skolan när det fortfarande är sommarlov. Vi kör planerna för dagen istället, det låter lite roligare än att prata skola. Idag hade jag tänkt åka ut och rida ponnyn lite i och med att hon vilade igår. Det är vad jag har inplanerat för dagen.
 
Nu ska jag bara ligga och kolla på serier innan jag måste börja fixa mig då vi ska åka iväg en snabbis om ett tag. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Good night

XoXo//Emma

Regniga söndag

I morse skrev jag att solen sken, men nu under eftermiddagen har regnet öst ner. Därför har det bara blivit en kväll hemma med en massa film. Men så lockande är det inte att lämna huset när regnet öser ner. Tycker dock lite synd om hästarna nu när det regnar såpass mycket som det gör. Jag vill åka ut dit och ta in Promise i ladan och vara där med henne ett tag så att hon får komma in och "vila lite" från allt regn. Jag vet dock att hon klarar sig finfint även om det regnar och är oväder, men vi människor har en tendens att överföra hur vi känner oss till hästarna. Fast hästarna är byggda för att leva fritt ute i naturen dygnet runt och i alla väder.
XoXo//Emma

Hjälp mig

Jag har precis berättat att jag ska iväg några dagar. Nu skulle jag verkligen behöva er hjälp med idéer till inlägg som ni vill läsa undertiden jag är borta.
XoXo//Emma

Söndagen hittills

Har bara legat och kollat på film fram tills nu, eller okej jag gjorde lite saker här hemma innan jag började se filmen. Jag tvättade en massa hästgrejer, plocka i och ur disken samt att jag har plockat med lite kläder som jag har liggandes på min soffa i rummet. Har även ett par boots som måste göras rent och en grimma som bör tvättas, så all rengöring/tvättning av hästgrejer är inte helt färdigt än.
 
Nu ska jag ta reda på de sista kläderna och sen tänkte jag göra min lite iste och kolla på ytterligare en film. Sen lär jag även kika runt lite på ebay efter skal som jag tänkt klicka hem till mobilen jag ska iväg och köpa i morgon.
XoXo//Emma

God lunch söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt ät bra med er. Själv är jag lite trött, men annars mår jag toppen. Vaknade av att solen sken, så jag hoppas på att det kommer bli en fin dag. Jag hade inte tackat nej till lite sol så att jag kan förbättra min bränna.
 
Idag tänkte jag att ponnyn får stå och så rider jag i morgon istället. Hovslagaren kommer också på tisdag så då kommer jag nog att rida lite när jag ändå är där ute. Sen får hon 3 dagars vila då jag ska iväg med min familj på en liten mini-semester till Leksand.
 
Nu ska jag gå och fixa lite brunch och sen ska jag nog ta och få lite arbete gjort här hemma. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

XoXo//Emma

En lat lördag

Jag fick fixa mat ikväll och lat som jag är blev det pizzerian ikväll. Men jag hade inte någon ork att laga någon mat efter att ha ridit ut i regnet, även om det var mysigt att rida ut. Ibland får det bli sånna kvällar när man är lite lat och inte har någon ork till att göra något mer än att sitta i soffan och titta på TV.
 
Nu väntas det filmkväll i soffan med chips, godis och läsk. Hehe, känner att det kanske börjar bli dags att återgå till LCHF samt börja gymma igen... För jag mår mycket bättre när jag lever så än så som jag äter och lever nu.
XoXo//Emma

Genomblöt

Som ni såg red vi ut idag och det var hur mysigt som helst. Hästarna var jätteglada och när vi galopperade på travbanan och vi galopperade även igenom lite vattenpölar som fanns där och det älskar min lilla ponny. Hon tycker att det är jätteroligt att få springa och stänka lite vatten.
 
Under uteritten och efter att ha cyklat hem blev jag genomblöt, så nu ska jag ta en varm dusch innan jag ska fixa lite middag. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Uteritt


God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen. Vi har precis ätit frukost ute i solen. Det gäller att passa på nu för det känns inte som att det är så många fina sommardagar kvar nu. Har dock hört att det ska bli fint i Augusti, men man vet aldrig helt säkert...
 
Planerna för dagen är att jag ska åka ut till ponnyn under eftermiddagen/kvällen och då är det en uteritt som är inplanerat. Det tror jag kommer passa utmärkt för ponnyn idag, eller det hoppas jag i alla fall. Hon mår nog bra att få komma ut och sträcka lite på sig.
 
Nu ska jag bara ta och lata mig, men jag ska också försöka få lite jobb gjort åt er. Så att ni kan få br inlägg att läsa. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Nu gör vi kväller. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Hemma-dag

Jag åkte aldrig ut till ponnyn idag, utan jag tog en dag till att bara vara hemma och inte göra något alls. Jag har varit ute och farit varenda dag de senaste veckorna, så en heldag hemma var väldigt skönt och behövligt. Jag trivs såklart att vara uteo ch fara och hitta på massa roliga saker, men ibland är det bara skönt att få vara hemma.
 
Nu ska jag dock ta tag i mitt rum och försöka få lite ordning och reda här inne. Just nu är det ett bombnedslag och jag blir bara stressad av att se det. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

No caption needed

XoXo//Emma

Frågestund

 
Det är ng även dags att ha en frågestund, så nu kan kommentera era frågor till detta inlägget så kommer svaren upp inom den närmaste veckan. Något har ni väl som ni skulle vija veta?
XoXo//Emma

God morgon fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, även om jag är lite trött. Jag har nämligen en tendens att vända på dygnet under sommarlovet, vilket jag inte gillar men som jag gör ändå.
 
Idag kommer i alla fall ponnyn att få vila efter hur det gick igår. Funderar dock på om jag ska åka ut och gå en sväng med henne under eftermiddagen. Har inte bestämt mig helt, så dagen får utvisa. Annars har jag inga speciella planer för dagen.
 
Nu ska jag nog ta och städa på mitt rum då det ser ut som kaos efter att ha varit bortresta så har jag massa kläder som måste tas hand om. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Ett skitpass

Dagens ridpass vill jag bara stryka ett stort streck över. Inget gick bra för 5 öre. Hon vägrade på alla hinder och var inte alls sig själv. Därför åkte jag av eller snarare gled av och landade på fötter... Hon gick hur bra som helst igår och jobbade verkligen på med ryggen och fick in bakbenen under sig som hon skulle. Därför tror jag att hon hade träningsvärk från igår och att det var därför som hon stannade på alla hinder idag. För det är verkligen inte likt henne att stanna på varenda hinder, hon älskar att hoppa och hon skulle göra allt för att få hoppa. Därför skulle jag tro att hon har träningsvärk. Tillslut fick jag över henne med ett bra språng, så efter det nöjde jag mig när det gällde att hoppa och joggade av henne istället.
 
Nu har jag och brorsan precis kollat på film och tänkte nu krypa ner under täcket för att sova. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Sleepover med Emma & Denise

XoXo//Emma

Next - rida

XoXo//Emma

Torsdagseftermiddag

Vi var iväg en sväng till netonnet under förmiddagen. Jag köpte inget, men jag kollade in en telefon som jag tänkt köpa på tisdag om allt går som jag vill. Jag avlöjar inte vilken telefon det är redan nu, men ni får gärna gissa på vad ni tror att det är för telefon jag kommer köpa. 
 
Nu ska jag kolla på lite videos innan jag ska byta om för att åka ut till hästen. Det ser ut som att det går bra att hoppa, så det är nog planen för dagens ridning. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra. Själv vaknade jag upp till 2 paket som låg på frukostbordet, för tydligen så hade jag namnsdag idag. Jag fick en superfin vit mugg som det står världens bästa syster på och sen fick jag ett litet spa-kit från the body shop. Det gjorde mig verkligen på bra humör och då jag inte hade någon aning om detta. 
 
Planerna för dagen är inga speciella vad jag vet hittills. Jag vet bara att jag ska åka ut och hoppa ponnyn ikväll, beror såklart på om det regnar eller inte. För just nu verkar det inte vara jättebra väder, men jag håller tummarna för bra väder för jag vill åka ut och hoppa lite idag.
 
Nu ska jag sätta mig och fortsätta redigera lite på vloggen då jag inte hann med att få klart den i natt. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En härlig kväll

Under kvällen har jag redigerat lite av allt material om jag och Denise filmade. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är en rolig video att se på, även om det ser ut som att den kommer bli ganska lång. Jag ska försöka göra så att den inte är allt för lång, för annars kommer den nog bli jobbig att titta på.
 
Jag var även iväg och red ponnyn lite, som ni kanske såg tidigare. Idag var hon verkligen hur fin som helst och verkligen rolig att arbeta med. Därför körde vi lite galoppombyten och de sista 3 blev riktigt rena och bra så jag bestämde mig för att det fick räcka med galoppombyten för idag och övergick till lite arbete i skritt och trav istället. Även där blev hon riktigt fin och började verkligen jobba på bra. Nu ska bara musklerna stärkas i hals och rygg, men inann hon ska tillbaka til ridskolan tror jag hon kommer kunna ridas i en korrekt form. Eller det är vad vi jobbar på nu, för annars har hon huvudet uppe i vädret och bara springer med alla ben åt alla möjliga håll. Ingen rump eller ryggaktivitet över huvud taget, men det har börjat komma igång nu de senaste passen och därför tänker jag att det är smart att bygga vidare och stärka de musklera så att hon kan vara en fin ponny och inte en giraff.
 
Nu ska jag försöka ta igen lite sömn då jag är helt slut efter sleepovern. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Grillat

XoXo//Emma

Dags å jobba

XoXo//Emma

Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen efter ett dygn tillsammans med Denise. Vi har kollat på massa filmer, ätit för mycket mat, en massa godis och sen såklart en massa prat om allt och inget och såklart en massa skrattattacker. Det har varit hur mysigt som helst och vi måste verkligen göra om detta snart igen. Vi har även filmat lite material till en vlogg som jag tänkte redigera under kvällen.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska åka ut till hästen och rida ett pass. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon

XoXo//Emma

atm

XoXo//Emma

Dinner

XoXo//Emma

Tisdagseftermiddag

Idag har jag inte gjort mycket alls mer än att bara legat och kollat på youtube. Men det blev riktigt dåligt väder nu under eftermiddagen så jag ville bara ligga inne och inte sätta min fot utanför dörren. Dock är ju båda hundarna här och de måste ju rastas, så en liten promenad har det ändå blivit.
 
Nu ska jag plocka ihop det sista och sen hoppas jag på att vi kan bege oss mot Denise. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er idag. Själv är jag lite trött, men det är vi alla någon dag. Solen skiner ute idag, så det var skönt att vakna upp till det idag.
 
Planerna för dagen är att jag framåt kvällen ska åka iväg till Denise och så ska vi ha en sleepover i hennes morfars lägenhet. Så det kommer bli en massa skratt, prat, massa onyttigt snacks och sen lär det säkert bli att vi ser någon film eller så. Därför passade det också bra att ponnyn får vila idag, när hon dels gått 2 dagar i rad men också för att jag skulle iväg till Denise.
 
Nu ska jag byta om och sen kommer nog Izor snart, eller jag tror att han kommer snart i alla fall. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Härlig måndagskväll

Har precis kollat lite på film och bara legat i min soffa hela kvällen. Det var precis vad jag behövde denna måndagskvällen. Jag börjar nämligen känna av lite träningsvärk då jag inte ridit på en vecka och sen har det blivit två pass inom loppet av ett dygn. Så går det, även om det inte var en lång vila så är jag redan ur form... Det kände jag även när jag cyklade ut till betet igår. Därför ska jag ta mig tillbaka till den konditionen och de musklerna jag hade innan vi åkte iväg, för när jag är bra tränad mår jag som bäst.
 
Nu tänkte jag förflytta mig till sängen och krypa ner under täcket för att avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Ett bra pass

Idag var ponnyn så sjukt rolig att rida för idag ville hon verkligen vara med och jobba, även fast jag hade planerat för ett joggingpass idag. Jag styrde dock om tankarna lite och jobbade henne lite lätt, men mest i skritt så det blev ett lugnt pass hur som helst. Eftersom att hon har gått så bra nu 2 dagar så kommer hon få stå i morgon och sen tänker jag nog rida ett pass på onsdag. 
 
Nu ska jag ta mig en dusch då jag är både svettig och luktar häst. Sen är det kanske hög tid att käka middag, så det lär jag också göra. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare. 
XoXo//Emma

Ut och rida


Svar på frågor om pow

Ska du ha henne hela sommaren? Japp, jag ska ha henne hela sommaren. Även om det bara är 3 veckor kvar nu, men jag har haft och kommer ha henne hela somamren. Sen måste hon tillbaka till ridskolan för då ska hon gå på ridläger sista veckan innan vardagen drar igång igen.

Vill du ha henne nästa sommar också? Nästa sommar är det samma år som jag fyller 18, så jag vet inte riktigt vad jag kommer ha för planer nästa sommar. Men jag hade jättegärna haft henne nästa sommar också. Därför får vi helt enkelt se vad som händer nästa sommar.
XoXo//Emma

Ny dag och en ny vecka

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och jag börjar få tillbaka lite sömn i kroppen nu, vilket känns skönt då jag får mer energi till saker och ting.
 
Planerna för dagen är ing aspeciella mer än att jag ska ut till hästen. Hon ska nog mest joggridas idag då jag tror att hon kanske har lite träningsverk efter igår. Så det känns som en ganska lämpligt pass för henne idag. Sen får hon vila i morgon och sen rider jag nog på onsdag igen.
 
Nu ska jag inte göra mycket mer än att sitta vid datorn och bara ta det lugnt. Ni får ha en bra ny vecka och en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tillbaka till vardagen

Mamma och Erik åkte och hämtade hem Gold medans jag duschade efter att ha kommit hem från hästen. Eftersom att Gold bott hemma hos Gucci nu när vi var borta så misstänkte jag att Gucci kanske skulle följa med hem också, vilket hon såklart gjorde. Så vi har inte ens utan hund ett dygn efter att vi kommit hem och sen kommer Izor lite senare i veckan. Jag kommer inte ihåg exakt vilken dag, men jag vet att det var i veckan som kommer.
 
Om vi går tillbaka till hur det gick ute hos hästen idag så kan jag ju börja med att säga att hon inte hade någon grimma på sig, vilket skulle göra infångandet aningens mycket svårare. Det gick dock superbra och hon blev fångad på kanske 2 minuter eller något liknande. Sen hade hon ju stått en vecka så jag trodde att jag skulle sitta på en tickande bomb, men det gjorde jag inte. Hon var väldigt lugn och trevlig att rida. Vi bestämde oss även för att köra ett hoppass på hästarna idag. Vi började hoppa lite och det gick superbra, tills det var dags att avsluta. Jag skulle nämligen ta ett sista språng då språnget innan inte var ett bra språng att avsluta på, men då måste hon varit trött eller något. För då vägrar hon, 2 gånger och hon brukar aldrig göra det. Då bestämde jag mig för att hon skulle få vila någon minut innan jag tog nästa språng. Det språnget blev inte riktigt som jag ville, så jag tog ett språng till och det var helt perfekt så då kände jag att jag kunde avsluta med ett gott samvete och en bra känsla.
 
Nu är jag hur trött som helst, så jag tänkte släppa ut Gucci och sen krypa ner under täcket och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Ullaredshaul

XoXo//Emma

Atm


Mot betet

Har äntligen fått Ullaredshaulen inspelad efter typ 3534 gånger. Så den kommer nog upp ikväll eller i morgon, det beror lite på vad som händer ikväll, vi kanske ska åka och hämta hamstern osådär. Men ni lär ju märka när den kommit upp i alla fall.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och sen ska jag bege mig iväg ut till ponnyn för att rida lite. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag riktigt bra, jag är fortfarande lite trött sen veckan då vi var borta. Men det är många timmars sömn att ta igen så då är det inte så konstigt att man är lite trött. 
 
Idag blir det bara en dag hemma utan några krav eller måsten. Jag ska dock åka ut till hästen och rida lite, vilket jag ser fram emot då jag inte varit ute hos henne på en vecka. Jag tror också att vi skulle åka och hämta Gold i eftermiddag. Men annars har jag inga som helst planer för dagen och det känns väldigt skönt.
 
Nu ska jag snart gå och äta frukost och sen tänkte jag börja med Ullaredshaulen så att den kan komma upp så snabbt som möjligt. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Hem ljuva hem

Nu är vi äntligen hemma igen efter att ha varit borta i en vecka. Veckan har bjudit på ett flertal besök på Liseberg, en massa bra fotbollsmatcher, trevliga människor, en massa bad, massa god mat, ett x antal besök på resturanger och en tur till Ullared. Jag har verkligen njutit varenda minut, men nu är det faktiskt skönt att få komma hem igen och det ska bli skönt att få sova i min egna säng. 
 
I morgon tänkte jag spela in Ullaredshaulen, men vi får se när den kommer upp för jag har lite saker att ta tag i nu när vi inte varit hemma på ett tag. Jag hoppas i alla fall att det inte kommer dröja allt för länge.
 
Det har inte blivit många timmars sömn under veckan, så jag är helt slut just nu. Därför tänkte jag ta och avsluta detta inlägget och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

Shoppinglunch

XoXo//Emma

Då var vi här igen

XoXo//Emma

Avslutar kvällen

XoXo//Emma

Middag

XoXo//Emma

In mot Ullevi

Har precis badat både i sjön och i poolen på hotellet och har nyss kommit ut ur duschen. Killarna gjorde en riktigt bra semifinal, men tyvärr så vann det andra laget och då åkte alltså våra killar ut. Men killarna blir det 3:e bästa laget i världen i sin årskull och det tycker jag är riktigt roligt då de är så duktiga.
 
Nu väntar en prisceremoni på Ullevi och sen hade vi bokat middagsbord på någon resturang så att vi alla skulle äta middag tillsammans.
XoXo//Emma

Only memories

  
 
Nu är det 31 månader utan mina fina prinsar och det är först nu det börjat gå upp för mig att dem faktiskt inte finns här hos oss längre. Jag kommer aldrig mer kunna träffa eller se dem och inte minst få krama dem eller pussa på deras mular igen.
XoXo//Emma

God morgon fredag

Denna morgonen blev också en väldigt tidig morgon, vilket resulterar i en powernap i bilen nu när vi ska iväg. Skulle killarna mot förmodan åka ut nu på  morgonen så kommer resten av dagen spenderas på Ullared, men så är nog inte fallet. Jag tror att det kommer gå bra och att våra killar tar sig till final, eller det är vad jg hoppas på i alla fall.
 
Det var då dagens planer och reservplaner, men jag hoppas såklart att vi kan hålla oss till den första planen så att vi får ta Ullared i morgon istället. Jag vill ju att de ska gå så långt som möjligt.
 
Nu ska vi gå ner ch äta frukost och sen måste vi bege oss iväg mot dagens fotbollsplan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En bra kväll ikväll

Det blev ingen poolkväll för oss ikväll. Vi kom nämligen tillbaka hit till hotellet vid 21 och då tog vi kvällsmackor och nu ligger vi i sängarna på rummen för i morgon är det en otroligt tidig match. Larmet ringer klockan 5 och då är det USA som motstånd, vilket kommer bli väldigt spännande. Den tidiga morgonmatchen är kvartsfinalen, så det är verkligen en grym prestation av våra killar. Om ni vill läsa lite om hur det går så kan ni göra det på vlt.se
 
Som jag sa är det en tidig match i morgon och därför borde jag börja avsluta nu om jag ska orka upp. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Saknar djuren där hemma

XoXo//Emma
 

Uppdatering från Göteborg

XoXo//Emma

Mellanlandar på hotellet

Nu är vi tillbaka på hotellet en sväng och har precis fått i oss lite lunch. Vi ska snart iväg igen för att spela match då de vann sin 32:a-delsfinal och är nu alltså vidare till 16-delsfinal. Våra grabbar är riktigt grymma för denna matchen de precis spelade var ingen lätt match.
 
Vinner de denna matchen tror jag att det var en till senare ikväll, men om inte så blir det nog en kväll nere i poolen utan en massa telefoner oså. Eller jag tror att det blir en poolkväll även om de vinner denna matchen, för alla här är typ helt galna när det kommer till att bada.
 
Vi ska snart åka iväg, så jag ska börja göra mig i ordning. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er, jag hoppas att ni alla mår bra. Själv är jag väldigt trött då det blivit två tidiga dagar på rad, men om man bortser från det mår jag prima. Har börjat få en förkylning i kroppen dock, vilket inte känns jätteroligt, har jag tur utvecklas den inte och blir en ordentlig förkylning. Jag vill kunna hitta på saker nu när jag blivit ledig igen.
 
Planerna för dagen är nog att åka och spela match nu på morgonen, sen om de går vidare är det ytterligare en match senare under dagen. Sen på kvällen är vi tillbaka här på hotellet och då lär vi nog bada igen.
 
Nu ska vi gå och äta lite frukost innan vi måste bege oss iväg till planen för dagens första match. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för kvällen

Jag hade tänkt gå ut till småtjejerna och hitta på något med dem då de ville det, men jag kände hellre för att bara ligga här i sängen framför datorn och bara glo på serier efter att ha varit igång hela dagen. Så det är vad jag har gjort hela min kväll, men jag känner att det var precis lagom.
 
Det är tidig frukost i morgon också, därför ligger jag i sängen redan nu och ska försöka få några timmars sömn. Tog mig en powernap i bilen så jag fick lite energi, nu är jag dock helt slut. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Liseberg och poolbad

Har precis kommit upp från ett dopp i poolen som vi har här på hotellet. Vi hoppade, lekte nån lek med en fotboll och sen försökte vi basta men bastun var på tok för varm då man knappt kunde få luft där inne. Det var perfekt efter en eftermiddag på Liseberg. Idag blev det Mechanica och Helix för hela slanten, vi hann med en sväng i flumride också. 
 
Nu väntar duschen och sen tror jag att jag bara sak ta det lugnt och kolla på serier. Har ju trots allt varit igång sen klockan 5 i morse... Vi hörs senare under kvällen.
XoXo//Emma

Min andra hälft

XoXo//Emma

Mot Liseberg, igen


God morgon onsdag

God morgon, eller ska jag säga god natt? Vissa har kanske int gått och lagt sig än, medans jag har varit uppe i snart 30 minuter, Det är så det blir när man får tidiga matcher, då är det bara att pallra sig upp. Vinner dem denna matchen så åker vi nog till Liseberg under resten av dagen, så att vi hinner åka en massa. 
 
Nu ska vi gå och försöka få i oss lite frukost innan vi ska iväg till matchen. Det är sista gruppspelsmatchen nu och sen börjar slutspelet. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar kvällen

Vi tog en kvällstur till Liseberg, eller vi åkte dit under eftermiddagen och kom nyss tillbaka till hotellet. Klockan ringer nämligen 5 i morgon bitti, så vi kunde inte vara kvar så längre ikväll. Men vi hann med att åka Helix 2 gånger, Balder, Lisebergsbanan och sen Mechanica. Inte jättemycket hann vi med, men vi har som sagt bara där kanske 5 timmar eller något liknande.
 
Som jag sa ska vi upp tidigt, så jag ska ta och avsluta så att jag får några timmars sömn och orkar med ytterligare en dag på Liseberg om det är så att killarna vinner morgondagens match. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Middag @liseberg

XoXo//Emma

Wanties

Ett intatuerat citat - jag har alltid tyckt att det är snyggt när man har ett citat intatuerat öve revbenen, gärna med skrivstil. Det får dock inte vara "carpe diem" eller liknande, utan det ska vara ett citat som betyder något för just mig. Det är något som jag vill införskaffa i framtiden och troligtvis kommer att göra.
 
En ridgeback valp - Eftersom att det är den rasen Gucci är så har vi såklart googlat bilder på valpar samt sett henne som liten och efter det har jag blivit helt kär. De är så söta så att ord inte kan beskriva det. I framtiden ska jag äga en ridgeback, det är en sak som är säker.
 
En resa till Paris - Nu när jag jobbat har jag tjänat en hel del pengar och sen hade jag tänkt spara så gott det går resten av året, för mitt mål är att kunna åka på en resa till Paris under våren som kommer. Jag ska göra allt i min makt för att ta mig dit.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, det blev bara en massa snabba mobilinlägg. Men jag hade inte wi-fi på datorn så jag hade inte möjlighet att blogga. Nu är det dock fixat igen, så nu kommer jag kunna blogga bra inlägg åt er fram tills det är dags för oss att åka hem.
 
Igår körde vi iaf ett yogapass här där vi bor. En förälder i laget är nämligen yogainstruktör, så hon passade på att köra ett pass med oss när vi ändå hade så mycket annat att göra. Fast jag hann såklart med att ta mig ett dopp i poolen innan vi körde yoga.
 
På kvällen var vi också på liseberg en sväng och kollade på Lotta på Liseberg för vi skulle ändå in till stan. Då passade jag på att åka mechanica för det var inte så lång kö. Vi ska dit igen i eftermiddag och då ska det åkas en massa karuseller är det tänkt.
 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Vi ska in till stan precis innan lunch, för att kolla på en match och sen ska brorsans lag spela match. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för dagen


In mot Liseberg

XoXo//Emma

Hundarna <3

XoXo//Emma

Obligatorisk shopping

XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv ligger jag här i sängen och bara har det bra, jag är väl kanske lite trött men det blir bättre när  jag pallrat mig upp ur sängen.
 
Planerna för dagen är att snart åka iväg på match nu på morgonen och sen har vi eftermiddagen ledig. Ikväll sen ska vi åka in till stan igen och då ska vi gå på Lotta på Liseberg. Det känns som ganska lagom planer tycker jag. Hsr vi tur hinner vi även med att bada en sväng i poolen när vi ändå inte har något inplanerat under just eftermiddagen.
 
Nu ska jag ta och fixa mig innan det är dags att gå ner och äta frukost. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Nu har vi spenderat eftermiddagen och kvällen här nere i Göteborg och det känns underbart. Hotellet som vi bor på ligger så fint till, vi har en liten sjö precis bredvid, ett superfint joggingspår i skogen, killarna har en fotbollsplan på baksidan. I iår fick vi även ett hotellrum med en hall och 2 sovrum samt en toa såklart, vilket känns väldigt skönt då vi har lite mer utrymme än förra året.
 
Under kvällen har vi checkat in och killarna har fixat så att de får spela sina matcher och vi har hunnit med att äta middag. Några har även doppat sig i sjön, men jag kände att det var lite i det kallaste laget så jag lät bli. Jag vill inte dra på mig en förkylning nu när vi är här nere, för jag tror nämligen att jag har en liten förkylning på gång eller har haft i alla fall.
 
Jag lär nog börja avsluta nu, i morgon bitti ringer nämligen larmet klockan 6 för att vi ska hinna äta frukost oså innan vi ska bege oss iväg. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Framme på hotellet

XoXo//Emma

Frågor om pow

Jag tänker att många av er säkert har frågor om Promise. Så därför tänkte jag att ni kan kommentera era funderingar om Promise här nedan så svarar jag i ett inlägg om någon dag.
XoXo//Emma

Framme i Göteborg

XoXo//Emma

On our way

Har precis ätit lite frukost, vilket blev äggröra och bacon idag. Jag har även packat klart det sista, förutom datorn då jag sitter och skriver detta till er. Men direkt när detta inlägget är publicerat ska jag stoppa ner datorn, för den kan jag inte lämna hemma en vecka. För hur skulle ni då få uppdatering?
 
Nu ska vi börja packa in i bilen och sen ska vi börja bege oss iväg. Vi ska vara på Heden klockan 15 och sen ska vi vidare till vårat hotell. Ni får ha en fortsatt bradag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Härligt morgonpass

Idag red vi ut en sväng på morgonen, vilket jag kom på att jag inte skrev om i det tidigare inlägget... Men det var i alla fall hur mysigt som helst och min ponny tycker verkligen om att få springa på travbanan då det var dit vi red även idag. Vi hade tur att det fanns små vattenpölar kvar som vi kunde rida igenom. De första pölarna är hon alltid lite tveksam på men då får man bara vara ltie extra tydlig, men sen inser hon hur roligt det är så varje gång man kommer ner i vattnet studsar hon fram snarare än att galoppera. Därför känns detta passet som ett perfekt pass att avsluta med för denna veckan och inför den kommande viloveckan som hon kommer att få.
 
Jag har även fått lite bilder från Valentina som var med oss ute och fotade en kväll när vi hoppade. Här nedan är min absoluta favoritbild som hon knäppte och den är även min favorit hoppbild från och med nu.
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag om jag ska orka upp i morgon bitti. Då ska det allra sista packas, bilen ska packas och vi ska komma iväg. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Äntligen hemma

Äntligen har jag kommit hem och fått tid att sätta mig med datorn. När jag kom hem var det bara att äta lunch och duscha innan vi skulle åka iväg och lämna bort alla djuren vi hade i huset, så nu är det minst sagt tomt här hemma. Det ska bli skönt att vara lite ledig, men samtidigt saknar man dem ju. Sen var vi även tvugna att handla det sista till i morgon och sen skulle ju allt som va ute hos hästen hämtas hem.
 
Men nu är jag äntligen hemma och det börjar bli hög tid för mig att sätta igång och börja fixa lite inställda inlägg åt er. För jag vet som sagt inte hur det kommer se ut i veckan med tanke på att jag inte vet hur det kommer gå i fotbollen och vad som är inplanerat för övrigt. 
 
Nu ska jag kila ut på altanen, här hemma vankas det nämligen grillade hamburgare med pommes, hur gott som helst. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lämna hem djuren

Nu är vi på väg för att lämna hem hundarna,  Gold är även med då han ska få bo hos Gucci när vi är bortresta. Det kommer bli tomt utan hamster och utan hundarna, men även utan hästen. Vi ska dock stanna till hos henne på vägen hem.
XoXo//Emma

Uteritt

XoXo//Emma

Good morning

XoXo//Emma

Tältar hos hästarna

XoXo//Emma

Kvällsmys

XoXo//Emma

Fredagskväll

Åkte ut till Erikslund en sväng under dagen för att luncha och inhandla lite grejer. Det är alltid mysigt att luncha ute, så när vi ändå var där passade vi på. Sen jag kom hem har jag bara packat, vilket gjort att min väska är så gott som klar. Det är bara lite smink som ska ner, men det ska jag använda på söndag morgon så det kan jag inte direkt stoppa ner nu.
 
Jag behöver fortfarande era idéförslag på inlägg som ska komma upp udner nästa vecka, så ni får gärna kommentera era förslag så att jag vet vad jag ska ladda upp med för inlägg. TIden börjar rinna iväg, jag har bara i morgon eftermiddag och kväll på mig att fixa ihop inlägg så era jag skulle gärna vilja ha era förslag så fort som möjligt.
 
Nu ska jag dra på mig ridkläder och bege mig iväg ut mot hästarna. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lunchar

XoXo//Emma

Dagens planer

Idag blir det en riktig packar-dag för mig. Jag ska packa både för inatt då jag ska ut till hästarna och tälta och sen när jag ska iväg och till Göteborg en vecka. Jag packade nämligen inte något alls igår, jag var så trött så jag lade mig bara i sängen med datorn istället.
 
Att packa är väl det jag har inplanerat för idag, eller vi lär väl ha lite mat att äta när vi tältar. Så jag antar att jag lär åka till affären en sväng innan jag åker ut till hästen.
 
Nej om man skulle ta och äta lite frukost kanske, så att man kan komma igång med dagen... Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Ett perfekt pass

Det var bra underlag så vi passade på att hoppa lite idag och gissa om det var en glad ponny jag hade då. Hon gav verkligen järnet fram till hindrenaoch tyckte det var hur roligt som helst. Om man bortser fårn en miss av mig då jag gjorde en för snäv sväng och sen inte sa åt henne att hoppa av vid rätt tidpunkt, det ledde till att vi kraschade hela hindret. hehe, men det gick bra och ingen skadade sig. Bortser man från det bjöd hon på riktigt bra språng idag, min gråa lilla stjärna. Vi hade också en som fotade oss idag, så ni kan vänta er lite nya bilder inom en ganska snart framtid.
 
Jag är riktigt trött, så jag tänkte nog ta och avsluta för ikväll. I morgon har jag nämligen massor att stå i... Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Kvällsmys

XoXo//Emma

Torsdagskväll

Trots att jag känner mig som en zombie blev det ingen powernap, utan det blev en kopp kaffe istället. Denna gången med lakritssmak. Om ni inte har prövat det tidigare så borde ni verkligen göra det, för det är hur enkelt som helst. Det är bara att hälla i lite lakritspulver i filtret där du häller i kaffet och sen smakar det i kaffet. Jag brukar dock vara för lat för att göra det på morgnarna, men det är verkligen gott, så om ni gillar kaffe borde ni verkligen prova det.
 
Nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig iväg mot hästen, idag ser det ut som att vi tänkte hoppa lite. Ni får ha en fortsattbra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Sista arbetsdagen avklarad

Då var sista arbetsdagen gjord. Känns skönt att kunna skriva den meningen, för nu får jag semester på riktigt. Även om jag har haft det jätteroligt på jobbet så ska det bli skönt att inte behöva jobba mer för denna sommaren. Nu är det full fokus på vänner och hästen, först ska jag ju dock resa bort men när jag kommer hem igen då ska dagarna fyllas med roliga saker som inte innebär jobb.
 
Nu bör jag nog ta och börja packa lite för dagarna blir allt färre tills det är dags att åka. Ni får ha en fortsatt fin eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött då det inte är jättebekvämt att sova i ett tält, men jag överlever iaf. Jag får dricka kaffe och då håller jag mig pigg under arbetsdagen, när jag kommer hem sen får jag väl ta en powernap eller något.
 
Idag är också min sista arbetsdag för denna sommaren. Det ska bli skönt att få vara ledig ett tag nu, men samtidigt har det varit väldigt mysigt att jobba och ha något att göra om dagarna. Nu kommer jag dock kunna göra en massa mer saker tillsammans med kompisar oså och det tackar jag inte direkt nej till. Efter jobbet idag hade jag nog tänkt åka ut och hoppa, för som det ser ut nu är det okej på gräsmattorna.
 
Nu ska jag nog gå och väcka hundarna så att vi kan gå en sväng innan jag måste åka mot jobbet. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tältning även idag

Under kvällen kom jag på att det kanske är bra att kolla så att tätlet är helt och går att få upp nu innan jag behöver ha det på fredag när vi ska tälta hos hästarna. Då kom jag och min brorsa på att vi kan passa på att sova i tältet när det ändå är uppsatt. Så nu har vi båda hundarna här inne med oss och tänkte sova här i natt.
 
Nu ska vi nog börja plock ihop och försöka få någon timmes sömn här i tältet. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

En regnig dag

Det har regnat så pass mycket att jag inte vill hoppa ponnyn idag, det är lite för riskabelt och jag vill inte utsätta henne för det. Vi kan nämligen bara hoppa på gräs och då väljer jag hellre att hoppa henne i morgon. Om det inte regnar jättemycket då också vill säga... Därför låter jag också bli att åka ut till henne idag, för jag kan behöva en kväll hemma.
 
Nu ska jag bara njuta av en ledig kväll framför lite serier och inte göra så mycket mer. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem


God morgon onsdag

God morgon på er mina finam jag hoppas att allt är bra med er. Själv vill jag inget hellre än att krypa ner under täcket igen, men det kan jag inte göra riktigt än. Jag har fortfarande 2 arbetsdagar kvar innan jag kan göra det. 
 
Planerna för dagen är då såklart att jobba först. Efter jobbet hade jag nog tänkt åka ut och hoppa lite på lilla ponnyn. Vädret verkar dock inte riktigt vara på våran sida, så vi får se hurpass det blir. Men vi alla är sugna på att hoppa, så vi får hålla tummarna att vädret blir bättre.
 
Nu ska jag försöka väcka hundarna så att vi kan gå ut och gå en promenad innan jag måste åka mot jobbet. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Mysig kväll

Idag blev det bara ett myspass barbacka på lilla ponnyn, dels för att hon gick hårdare igår men också för att jag inte hade någon energi. Därför blev det lite joggridning barbacka på ängen, men det var väldigt mysigt det också. Vi galopperade även i lite backar efter att vi ridit på ängen ett tag, så lite styrka har hästarna fått träna också. Kom också upp på lilla ponnyn barbacka utan pall eller en sten, vilket känns väldigt skönt då jag knappt kunde komma upp på en shettis för typ 2 somrar sedan...
 
Nu ska jag försöka få många timmars sömn så att jag orkar med den näst sista arbetsdagen för denna sommaren. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kvällsmys

XoXo//Emma

Kvällens planer

Vi ändrade planerna och hoppar i morgon istället och idag blir det lite mysridning. Hon kommer då gå 5 dagar på rad, men hon kommer få vila torsdag och sen fredag till lördag tänkte vi åka ut och tälta hos hästarna. Då kommer det också bli en massa mysridning, vilket är underbart nu under sommaren.
 
Nu ska jag äta middag och sen ska jag åka ut till hästen och möta upp lite människor som jag ska rida med. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, lite trött då jag la mig lite sent igår. Men jag har ingen annan än mig själv att skylla på.
 
Planerna för dagen är att åka och jobba och efter idag är det bara två arbetsdagar kvar. Det är både skönt men också lite tråkigt då det har varit roligt att ha något tt gå upp till på morgnarna så att man inte sover bort hela dagen. Eftr jobbet idag ska jag sen ut till hästen och idag är det hoppning som står på schemat.
 
Nu ska jag försöka få med mig hundarna ut på promenad och sen ska jag bege mig iväg mot jobbet. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Bästa beteskvällen för i år

Denna kvällen var den bästa kvällen ute på betet för i år. Vi red ut till travbanan och hade picknick i skogen bredvid. På travbanan fanns det lite vattenpölar som vi galopperade igenom, vilket hästarna älskade. Alla hästar blev verkligen överlyckliga och man kände hur benen verkligen flög under en. Sen fikade vi i skogen, vi hade med lite godis, grimmor och grimmskaft till hästarna medans vi hade bullar, kakor och dricka till oss själva. Hästarna stog snällt och mös med oss samtidigt som vi satt och åt på en sten. Såklart höll vi i hästarna, vi är inte helt bakom flötet ;) Jag hade ju också härligt sällskap, vilket inte gjorde det hela så mycket sämre.
 
Nu är jag dock supertrött och klockan ringer om mindre än 7 timmar, så jag ska nog försöka sova så att jag kan vara lite pigg i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Vad vill ni läsa?

Nu ska jag snart resa bort och vara borta en vecka så nu behöver jag eran hjälp med vad för inlägg ni vill se här på bloggen. Kommentera gärna era förslag här nedanför
XoXo//Emma

Dags för uteritt

XoXo//Emma

Underbart att vara ledig

Har precis kommit hem ifrån att ha varit ute och lunchat med mamma på Erikslund en sväng. Vi passade även på att handla lite när vi var ute och åkte. Det är fördelen med att vara ledig en dag, nu väntar dock 3 dagar och sen får jag semester på riktigt. Då ska det tältas, packas och åkas ner till Göteborg och allt det ska ske inom loppet av 24h. Önska mig lycka till...
 
Nu ska jag bara slappa och inte göra mycket alls fram tills att det är dags för mig att åka ut och rida ut hästen tillsammans med lite härliga peeps. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ny vecka och en ny dag

I morse vaknade jag upp till att regnet smattrade mot fönsterrutan, vilket var väldigt mysigt. Jag hade ju dock hoppats på fint väder även idag, men så blev det ju inte. Det ska sluta regna framåt kvällen, så då hade vi tänkt rida ut en sväng. Vi ska nog rida bort till en travbana som ligger i närheten om jag inte har helt fel.
 
Att rida ikväll är det enda jag har inplanerat för dagen. Därför blir det bara en skön dag hemma framför datorn. Jag ska fortsätta fixa lite inlägg som kommer komma upp nästa vecka när jag är borta.
 
Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg till affären en sväng. Ni får ha en bra vecka och en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

Idag var hästen väldigt trevlig att rida och hon blev avslappnad. Idag red jag dock inte med så mycket krav då jag red ett jobbigare pass igår och i morgon väntar en uteritt med lite fika. Hon blev dock svettig ändå, men det var ju varmt ute så det är inte så konstigt. Därför fick hon sig iaf en dusch efter ridpasset.
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll då jag börjar bli väldigt trött. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kvällsritt

XoXo//Emma

Härliga eftermiddag

Har i princip legat ute i solen hela dagen och bara haft det bra. Såklart har det blivit pauser för att äta glass med färska jordgubbar och ett x antal med påfyllningar av iskaffe. Man får passa på att vara ute i det fina vädret så länge det är fint, har hört att det ska bli sämre väder nästa vecka...
 
Nästa vecka är också min sista arbetsvecka, vilket ska bli både skönt och lite tårkigt. Det har varit roligt att ha haft något att göra om dagarna, men jag vill samtidigt ha mer tid till att kunna göra saker med mina vänner och kunna rida hästen. Nu får jag välja antingen eller i och med att det inte finns mer än 24h på ett dygn inklusive en arbetsdag på 6h med en pendeltid på totalt 2h.
 
Nu väntar middag ute på altanen och sen ska jag byta om till ridkläder och bege mig iväg mot betet för att möta upp lite peeps som jag ska rida tillsammans med. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Njuter

XoXo//Emma

En solig dag

God morgon på er mina fina. Jag har precis ätit frukost ute på altanen och har nu förflyttat mig ut på gräsmattan för att sola. Ja börjar verkligen få färg nu, vilket känns väldigt bra då jag känner mig fräshare när jag blivit lite brunare. Har också världens bästa solsällskap, nämligen Izor som ligger precis bredvid mig.
 
Planerna för dagen är att bara ta det lugnt nu under dagen och sen framfåt kvällen hade jag tänkt åka ut och rida ponnyn en sväng. Ska även åka ut och rida henne i morgon hade jag tänkt, hon får dock vila på tisdagen. Hon ska inte gå 4 dagar på rad när det är bete.
XoXo//Emma

Avslutar kvällen

XoXo//Emma

Ett svettigt ridpass

Idag red jag på en tickande bomb. Hon var sjukt taggad och blev hur svettig som helst efteråt. I slutet av ridpasset blev hon dock väldigt trevlig och mycket finare än vad hon var i början. För då var det verkligen giraff deluxe på henne och hon ville bara springa på. Ett tag var hon så laddad att hon typ sprang på sidan och gjorde små bakut såparkar. Min lilla sötnos <3 
 
Efteråt fick hon sig iaf en välförtjänt dusch då hon skötte sig så bra i slutet och eftersom att hon var så varm och svettig som hon var. Jag hann dock inte ens gå och stänga av vattnet innan hon rullade sig...
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag tänker bunkra upp med godis och lite läsk innan jag intar serieläge i min säng. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

At the moment

XoXo//Emma

Härliga eftermiddag

Älskar hur härlig väder vi har, trots att solen precis gick i moln. Det är dock varmt, så jag ligger fortfarande ute på gräsmattan och solar i väntan på att molnen ska försvinna... Undertiden passar jag dock på att börja förbereda lite inlägg som kommer komma upp under tiden jag är i Göteborg. Jag kommer ha med min dator, min kamera och min mobil. Men vi kommer samtidigt vara ute och fara mycket i och med att det är cup, så jag vet inte exakt hur mycket jag kommer kunna blogga live.
 
Så om ni har förslag på inlägg som ni vill läsa undertiden jag är borta så kan ni alltid kommentera dem så dyker de nog upp om lite mer än en vecka.
XoXo//Emma

Äntligen lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv tog jag en ordentlig sovmorgon idag och det var verkligen behövligt efter alla tidiga morgnar som varit nu de senaste veckorna.
 
De senaste dagarna har jag varit ute och farit nästan hela tiden, därför tänkte jag bara vara hemma och inte göra mycket alls idag. Ska dock ut till hästen en sväng ikväll och rida lite hade jag tänkt, även om det kommer vara varmt. Men jag kände itne för att ha klockan på ringning för att hinna åka och rida nu på morgonen.
 
Nu tänkte jag ta och dra på mig en bikini och lägga mig ute i solen ett tag, lite mer färg på kroppen är ju alltid nice. Ni får ha en härlig lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En härlig kväll

Har äntligen kommit hem efter att ha varit ute och farit i 14h. Först åkte jag ju och jobbade, precis som vanligt. Idag var det så varmt att vi knappt orkade göra något, vilket resulterade i en lugn dag i skuggan för det mesta. Barnen ville dock att vi skulle hoppa vattenspridare med dem och snälla som vi är så gör vi det, trots att vi inte hade badkläder på oss... Men det var ju så varmt så vi torkade på 5 minuter.
 
Efter jobbet åkte jag ner och mötta upp Denise på stan. Vi åt middag tillsammans innan vi gick ner mot hamnen för att kolla på power meet. Som ni såg fick vi riktigt bra platser och det var verkligen mysigt att kunna sitta och titta på alla bilar och bara prata. Efter ett tag blev det väldigt varmt så vi gick ner till stranden och tog oss ett dopp. 
 
Det är verkligen en del av mitt hjärta som älskar bilar och power meet är bara en sån härlig helg. Nästa år vill jag dock åka med i en bil istället för att vara åskådare.
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av desperate housewives innan jag tänkte avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Photoshoot

XoXo//Emma

Den sanna sidan av mig

XoXo//Emma

Ner mot power meet

XoXo//Emma

God morgon fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig lite som en zombie, men då har jag inte varit ute med hundarna eller hunnit dricka mitt kaffe än.
 
Planerna för dagen är att jobba, precis som jag gjort varje vardag de senaste veckorna. Efter jobbet idag ska jag möta upp Denise och vi ska gå och käka lite innan vi ska gå ner mot löga för att kolla på finbilscruisingen. Är det varmt tar vi nog ett dopp när vi ändå är vid stranden.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag måste bege mig bort mot bussen för att åka till jobbet. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En härlig sommarkväll

Det var en supermysig kväll ute på betet, även om jag inte red min häst speciellt krävande. Men det var så varmt  och jag red i byxdress. Därför slutade det upp med att jag och ponnyn galopperade bredvid de andra som red på ängen och det tog hon som att hon skulle racea så hon tog bettet och öste på. Sen joggade jag henne också lite lätt i trav, men även det var väldigt kravlöst i och med att det var så varmt.
 
Avslutade också med att gå upp och fota lite "uppställningsbilder". De bliderna kommer ni få se under morgondagen då jag sitter och redigerar det sista på dem just nu.
 
Gucci har redan hoppa tupp i sängen, så jag ska väl göra detsamma. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Time to ride

XoXo//Emma

Årets varmaste dag

Håller nästan på att dö av värneslag för det är så sjukt varmt ute nu idag. Därför blir det barbacka ridning i shorts ikväll och inget annat. Hade gärna legat på stranden och badat och solat, men idag ska hästen prioriteras. I morgon blir det nämligen inget stall för min del åd jag ska ner på stan och kolla på power meet som är här i Västerås nu i helgen. Det ska dock vara varmt i morgon också, så det blir nog ett dopp i mälaren när vi ändå är ute och far i rätt områden.
 
Nu ska jag äta lite melon och jordgubbar innan jag ska börja bege mig för att möta upp Linnea. Hon skulle nämligen med oss ut ikväll också och såklart har jag med kameran så det kommer nog bli lite nya bilder som dyker upp här åt er. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

--> hem

XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött, precis som vanligt. Vi har dock fått väldigt fint väder, så jag är på väldigt bra humör.
 
Planerna för dagen är att jag ska jobba, precis som jag gjort de senaste veckorna. Men idag ska jag också ut och rida hästen en sväng. Får se vad vi gör, jag tror att Linnea ville hänga med så jag skulle tro att det blir en sväng på ängen. Jag hoppas också att ponnyn vill bli infångad lika lätt som förra gången när hon till och med kom emot oss.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna en sväng innan jag måste åka iväg till jobbet. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Underbar sommarkväl

Kvällen som vi hade ikväll var verkligen mysig, samt att vi tog årets första dopp i mälaren. Det var faktiskt inte så kallt som vi trott, men kyligt var det såklart. Efter vi badat lite satte vi oss och fikade med lite cider, chips och bullar och bara pratade om allt och inget. När vi åkte hem var det fortfarande hur varmt och skönt som helst ute och då var klockan runt 22. Detta är verkligen den perfekta sommarkvällen i ett nötskal.
 
Nu ligger båda hundarna här inne på mitt golv och vill nog att jag ska lägga mig i sängen så att de också kan sova... Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Because I'm happy

XoXo//Emma

Kvällens planer

Sitter just nu ute på altanen med ett stort glas iskaffe och lite mat. Jag ska nämligen åka ut till hästen en snabbis och spruta på lite flugspray och kolla igenom hovarna en snabbis innan jag ska hem till Denise. Vi ska dock inte vara hos henne, utan vi hade tänkt åka vidare mot lögstrand och bada och kolla på nattens avsnitt av PLL. Det kommer bli en mysig kväll och det ska bli skönt att ta ett bad för det är verkligen hur varmt som helst just nu.
 
Nej nu måste jag äta upp för jag behöver komma iväg någon gång. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lilla rullaren

XoXo//Emma

Mitten av veckan

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött, men det kommer nog gå över när kaffet har kickat in och efter att jag har varit ute med hundarna.
 
Planerna för idag är att jag ska jobba under dagen, precis som jag gjort de senaste veckorna. När jag kommer hem ska jag sen iväg till Denise en sväng, precis som jag också brukar göra på onsdagar numera. Vi ska bara prata och kolla på PLL, vilket kommer bli helt perfekt. Jag funderar på om jag ska åka ut och kolla till mitt hjärta när jag är ute och åker, men jag får se hur det blir på den fronten.
 
Nu ska jag gå en sväng med hundarna innan jag måste börja bege mig ivägmot jobbet. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma