Världens bästa - Hur allt började

Som jag har nämnt tidigare så har jag och Promise snart 5 år tillsammans. Känns helt sjukt att det snart är 5 år sedan jag skrev upp mig som skötare på världen bästa ponny. Tiden bara flyger iväg... Därför tänkte jag ta och berätta hur allt började, som jag minns det.
Jag red på en ridskola som heter Hamre innan jag började på rocklunda. När jag kom och skulle börja rida på rocklunda var det en snabb grå liten ponny som verkade vara väldigt svårriden och hon sprang väldigt fort. Mamma sa att jag inte skulle ta den hästen när jag skulle rida och jag höll med henne på den fronten för hon såg läskig ut. Och ingen verkade gilla henne. Sen på något sätt någon dag valde jag henne iaf, även fast jag hade lovat mamma att jag inte skulle. Jag kommer inte ihåg hur det var, det var ju typ 5 år sedan jag red henne första gången... Men eftersom att jag ganska kort tid efter det skrev upp mig på henne så måste jag ha fastnat för henne när jag red henne första gången. Det är lite enkelt och hur jag kommer ihåg att allt började. Jag måste alltså ha kärat ner mig totalt i världens finaste efter första gången på hennes rygg. 

Nu skulle jag inte tänka mig att ta bort någon dag eller sluta ta hand om henne. Hon är världens bästa ponny och det kommer hon alltid att vara. Jag skulle aldrig kunna lämna henne i dagsläget. Hon är min barndomsponny/uppväxtponny och kommer alltid äga den största delen av mitt hjärta. När hon inte längre finns vet jag inte vem jag kommer att vara, hon är mitt allt. 
Förlåt om det blev lite rörigt eller så men jag kände för att skriva av mig lite och jag älskar verkligen henne... Och det passade nu när vi nästan har 5 år, 115 dagar kvar för att vara exakt
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback