Ridpasset på Luna

Idag har det varit riktigt dålig uppdatering. Men direkt när jag kom hem ifrån att ha varit och ridit Luna med Linnea så duschade jag och sedan var vi iväg till Linnea och hämtade lite kakor som våran klass sålt. Vi köpte några kakor själva så snart ska vi provsmaka dem och se så att dem är goda.
 
Att rida Luna gick iaf över förväntan. Hon gick riktigt bra emot slutet och hon gick i bra form och arbetade med rumpan och ryggen. Lite pigg var hon, men inte överdrivet pigg. Vi jobbade dock inte alls hårt då alla som var i gruppen låg på olika nivåer eftersom att det var kompisridning. Men av det lilla vi gjorde kändes bra och hon blev mjuk på sin väldigt stela högra sida. Är riktigt taggad på fredag och att ha hoppning. Det ska bli riktigt roligt och om ni har tur kan det komma en liten film.
- Hoppas att jag får hoppa denna snyggingen 
 
I morgon kommer det nog bli bättre uppdatering då det kommer hända lite saker då också. Eller det kanske inte händer jättemycket mer än att jag och Ebba kanske får ägg i huvuden och att vi åker till ICA och köper dem... Jaja, det visar sig. Nu ska jag kolla på mästerkocken på TV:n.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback