Släppa taget

Nu har jag själv fattat ett beslut och det är att jag tänkte sluta träna för att kunna tävla med Promise och jag funderar på att ge bort en av mina skötdagar till någon av dem mindre i stallet. Jag kommer ändå ha 2 dagar kvar så jag kommer inte ge bort dem alla.
 
Även om jag älskar henne och gillar att träna och tävla ihop med henne så känns detta som det klokaste beslutet. Dels för att hon inte riktigt orkar att gå på våra lektioner men också för att jag känner att jag vill ta steget och satsa på storhäst. Skulle få frågan om jag hade lust att hoppa henne en pay n jump hade jag inte tvekat för en sekund, men jag ska sluta träna ihop med henne. Då tänker ni att det kanske är dumt att träningstävla om jag inte ens tränar med henne, men jag känner att jag vet hur jag ska rida henne utan en massa träning och så gör jag det för att ha roligt ihop med henne.
 
Får se om jag kommer hålla mig borta eller inte, men jag tror inte att hon slipper mig under sommarbetet nästa sommar. Hon är trots allt mitt fina hjärta som jag inte gärna släpper taget om. Fler ridpass kan det bli, men det kommer aldrig bli en träning utan bara mysridning. Vilket det lär bli till jul, så jag kommer sitta på hennes rygg hyfsat snart ändå. (Om man räknar 4 månader som snart)


Jag ska från och med nu satsa till 110% inom ridningen ihop med Carpe Diem & Wing Commander xx aká Carpen och Kapten. Om min tränare får bestämma ska jag och Carpen tävla i dressyr 11 & 16:e november, only time will tell. 
XoXo//Emma

Kommentarer
Anonym säger:

Vilken dag skulle du isåfall sluta sköta promille på?

2014-08-23 | 20:56:50
Anonym säger:

Sorry, menade promise. Skrev fel :p

2014-08-23 | 20:57:31
Robex Lundgren säger:

fin häst

2014-08-25 | 08:12:38
Bloggadress: http://ghgumman.blogg.se/
Iz säger:

Så söt! Kan tänka mig att det kan vara svårt att ta det beslutet men vet man att man ändå kommer ses och mysa så är det ju lättare

Svar: Det är precis så jag också tänker, hon kommer inte försvinna. Jag kan mysa med henne när jag vill
None None

2014-08-25 | 08:38:48
Bloggadress: http://ikiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback