Varit och lämnat henne på landet

Var snabb här hemma och fixade klart svenskan och mejlade in den innan jag åkte till stallet. När jag kom till stallet skrittade jag henne för sista gången och det var riktigt mysigt och hon var lugn så det var skönt. Jag skrittade inte jättelänge då jag ville hinna ge henne en ordentlig ryktning innan vi skulle lasta henne. Idag fick vi lite experthjälp och det lönade sig. Idag började vi lasta vid 17 och 17:30 rullade vi ute på vägarna.
När vi kom fram fick hon en box bredvid ett fint fuxsto och dem verkade gå bra ihop. Carisma var lite spänd i början så hon fick stå med lite mat i boxen ett tag innan hon skulle ultaljudas. Under den tiden plockade vi ur lite saker ifrån bilen/trailern och så gick vi en rundtur på gården, klappade lite på kotjuren, hälsade på åringarna, såg och klappade på 2 söta små föl och köpte lite kött ifrån deras butik dem hade. Carismas snälla ägare köpte lite lammfärs åt mig och min familj. Så sjukt snällt och vi blev verkligen jätteglada för det. Hon kommer få det riktigt bra där ute känns det som. Det kommer bara bli väldigt tomt i stallet utan henne och jag kommer verkligen sakna henne. Hon gnäggar alltid när man kommer in i stallet och det är så mysigt.
 
Har precis anmält mig som funktionär tillsammans med Vilma till dem stora tävlingarna som är på Strömsholm i början av Juni. Det ska bli riktigt roligt och vi ska troligen till Strömsholm på onsdag för ett möte ang det. Nu sitter jag och mammi och kollar på semifinalen av Eurovision song contest. Direkt efteråt är det sängen som gäller. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback