Dagens ridpass

Blev lite spontant en träning för ridskoleägaren idag när jag var i stallet, men roligt var det. Jag fick rida en häst som jag inte ridit på 5 år då hon går på de mindre barnens lektioner. En vit liten storhäst vid namn Miss Elina. Det var mysigt att rida henne igen då hon är en mysig häst, men det var väligt ovant att rida henne då jag är van vid större och jobbigare hästar då det är de jag har ridit på senaste tiden. Om man inte räknar med de 4 gångerna jag ridit Cocco. Ridpasset gick iaf bra och vi red över lite bommar, vilket också gick bra. 
 
Såklart tog jag även hand om lilla grå när jag var i stallet. Idag var hon inte lika mysig som hon var igår, men hon fick lite gos ändå. Hon är ju trots allt mitt lilla hjärta.
 
Jag har precis kommit ut ur duschen och ska snart tillbaka till stallet igen. Dock åker pappa med då vi ska hämta hem mitt skåp eftersom att de snart ska börja riva där vi har våra skåp/lådor för att förbereda för det nya stallet som de håller på att bygga för fullt just nu.
XoXo//Emma

Kommentarer
Sabina säger:

Vad mysigt, och vilken fin bild :)

Svar: Tack snälla :)
None None

2015-04-08 | 16:44:55
Bloggadress: http://https://minegensite.wordpress.com/
Emma säger:

Söt ponny på bilden! Vad heter den?

Svar: Tack, ponnyn på bilden heter Promise
Kram
None None

2015-04-08 | 17:19:50
Bloggadress: http://russryttaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback