En härlig kväll

Har äntligen kommit hem efter att ha varit ute och farit i 14h. Först åkte jag ju och jobbade, precis som vanligt. Idag var det så varmt att vi knappt orkade göra något, vilket resulterade i en lugn dag i skuggan för det mesta. Barnen ville dock att vi skulle hoppa vattenspridare med dem och snälla som vi är så gör vi det, trots att vi inte hade badkläder på oss... Men det var ju så varmt så vi torkade på 5 minuter.
 
Efter jobbet åkte jag ner och mötta upp Denise på stan. Vi åt middag tillsammans innan vi gick ner mot hamnen för att kolla på power meet. Som ni såg fick vi riktigt bra platser och det var verkligen mysigt att kunna sitta och titta på alla bilar och bara prata. Efter ett tag blev det väldigt varmt så vi gick ner till stranden och tog oss ett dopp. 
 
Det är verkligen en del av mitt hjärta som älskar bilar och power meet är bara en sån härlig helg. Nästa år vill jag dock åka med i en bil istället för att vara åskådare.
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av desperate housewives innan jag tänkte avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback