Bästa ponnyn <3

När jag tänker efter hur denna helg har gått rent tävlingsmässigt så måste jag säga att jag är väldigt nöjd. Igår red vi 57% och då så hade hon fel galopp som jag kände men inte ändrade. Så jag är väldigt nöjd om man bortser ifrån det. Sen idag var hon superbra. Idag satt galoppen och fattningarna var bra, till rätt galopp. Dock så blev jag osäker på att det verkligen var rätt i galopp nr 2 så jag bröt av och ändra mig. Det var dumt gjort, men jag ville inte chansa om hon gick i fel för det kändes inte helt 100. Men hon gick i rätt, det står inget om att hon gick i fel galopp iaf. Idag red vi iaf runt på 67%. Därför är jag ändå väldigt nöjd med hur helgen har gått. Hon är ju trots allt ingen dressyrponny och vad jag vet så har hon inte tävlat i dressyr innan. Till våren ska vi iaf ha med oss en rosett hem :)
Jag har filmer ifrån båda dagarna och även några bilder som Ebba och Linnea fotade. Hoppas att det kommer vara roligt att kolla på. Inte för att dressyr är så roligt att kolla på, men ändå. Jag vet inte när dock, men det kommer upp inom närmaste veckan. Eller det är vad jag hoppas
 
Igår efter middagen åkte jag hem till Vilma, där jag sov kvar över natten. Vi gick ut med hennes hund och hennes grannes hundar. Vi var även med en annan, jag tror att det var en vän till Vilmas familj. Det var en jättetrevlig tjej. Sen satt vi bara i soffan och hade det trevligt. Nu i morse var vi duktiga och pluggade, duktiga tjejer. 
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på bron och sen ska jag lägga mig. Jag är så sjukt trött efter denna helgen. Därför säger jag god natt nu 
XoXo//Emma

Kommentarer
Jenny säger:

Har en fråga: Varför har Promise ibland som "påsar" på sina stigbyglae? Inte alltid, men ibland ;) :) har undrat det ett tag så skulle va kul att få svar! :)

2013-11-17 | 22:42:23

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback