Vi lurade upp folk i skogen

Detta hände när jag var i Tyskland, om ni vill veta var detta utspelar sig. För att ge er lite bakgrundsinformation kan jag säga så mycket som att Polackerna brukar lura upp folk på en "spökvandring" eller vad man ska kalla det. Där vi  bodde fanns det nämligen en skog med lite statyer i och det var där vi skulle skrämma de andra. Våra lärare hade varnat oss om att Polackerna skulle försöka få med oss upp i skogen och att vi inte skulle följa med.
 
Då kommer en av polackerna fram till mig och tre andra, från andra länder. Han säger att han behöver prata med oss, i ett annat rum. Vi följer då med i och med att vi inte förstår riktigt vad som händer. Han förklarar då att vi ska vara dem som är med och lurar upp folk i skogen. Några av oss ska även vara de som skräms. 
 
Vi springer genast upp till rummen för att hämta våra jackor då vi ska ut och reka rundan innan vi lockar med oss andra människor ut. Just för att vi ska ha koll på vart det kommer finnas människor som skräms men också så att vi visste vilken väg vi skulle gå. Vi kommer sedan tillbaka till huset där vi bor och försöker få med oss folk ut för att skrämma de. Hur lyckat det var vet jag inte, de blev inte jätterädda för de som satt och skulle skrämmas. Dock skrämde vi som hade gått och hämtat människor att skrämma de när vi gick rundan. Vi petade på de oså, vilket gjorde de flesta rädda. 
 
Det var som sagt inte den mest lyckade "spökrundan", men vi alla fick oss ett gott skratt. Jag och några till gick dock vidare en sväng i mörkret då vi ville utforska lite. Resten är historia, nejdå inte direkt. Vi tog oss tillbaka till anläggningen där vi bodde och sedan fortsatte vår kväll.
XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback