Mysig dag i stallet

Gick/sprang ju milen med skolan idag. Fast det var 5 km x 2 och ett varv tog för låg tid så jag behövde bara gå ett varv. Riktig tur då jag hade väldigt ont i knäna, fast hade inte ont i dem när jag red... Efteråt gick jag iaf till stallet med Emelie och Vilma, vi mockade åt Vilmas sköthästar innan vi tog ut både Carisma och Promise för att fota dem. Och reslutatet med båda ser nu ju här ovan, vad tycker ni om headern?

Sen valde jag Promise på träningen och det gick väl ganska bra. Hon fattade perfekt och kändes lydig. Ett helt ok pass var det iaf för oss. Jag provade ju att rida henne med min pullarnosgrimma som jag skrev innan och hon kändes bra med den. Inte någe annorlunda eller så. Direkt efter att jag tagit av henne sakerna så fixade jag i ordning Carisma och stack ut på en skrittur med henne. Gick lite runt paddocken och liknande. Mysigt var det måste jag säga. Sen släppte jag henne i hagen och mockade åt henne. Då när jag ska hämta henne i hagen ser jag en häst komma inspringandes till stallet och jag grips av panik. Som tur va sprang han direkt hem. Men otur var för ryttaren som behövde åka ambulans, hoppas verkligen att det gick bra med henne. 
- Tjockis hästen <3

I morgon ska jag till stallet igen och ta hand om mina prinsessor. Ska jogga Carisma och ta hand om henne och ta hand om och mysa med Promise. Nu är jag riktigt trött så jag ska lägga mig. Ni får sova gott och säga vad ni tycker om headern så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback