Dagens träning & filmkväll

Som ni kanske läste red jag Carpen idag och jag var vädligt nöjd. Idag var det hyfsat mycket eget arbete, men våran tränare hade även lite olika övningar som innefattade mycket sidvärtsrörelser. Jag kände att jag verkligen hade honom med mig idag och han ville verkligen arbeta och göra rätt, även om han drog upp huvudet och "stack iväg" lite någon gång. Annars gick han som en klocka under detta passet. Min tränare sa att det var ett av de bästa passen hon sett mig och Carpen göra och att han såg lugn och avslappnad ut idag, vilket alltid är roligt att höra.
 
Jag måste be någon fota lite nya bilder när jag rider Carpen, för nu har jag bara en massa gamla bilder...
Efter dagens gick jag bara upp till cafeterian för att köpa en baugette som jag åt när jag gick till skolan för att ha filmkväll med tvåorna. Fast jag kan säga att det inte var så smart att gå och äta samtidigt då man får väldigt ont i magen utav det... Men det var väldigt mysigt att ha filmkväll med media-ettorna och tvåorna, även om vi kanske hade trott att det skulle vara flera som varit där än vad det faktiskt var.
 
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av någon serie innan jag avslutar för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer
Isabelle Johansson säger:

Kika in här : http://isabelles.horseworld.se/2014/12/12/ridsporten/#comments och läs + kommentera så får du alltid dubbelt kommenterer tillbaka vilket inlägg som helst!

2014-12-12 | 22:25:50
Bloggadress: http://isabellejohansson.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback