Massa babbel denna lördag

Idag skrittade jag Carisma ute, gick in i ridhuset för att trava och sedan ut i snön för att skritta av. Jag tror att hon gillade det. Förutom att hon trampade sig på vänster fram. Det såg inte ut att vara djupt, men ändå så är det ju inte roligt. Det är just därför som jag har köpt boots till Promise som hon ska ha på betet... Jag vill inte ha en skadad häst då därför tar jag det säkra före det osäkra, därför kommer Promise lätt att gå med boots.
När jag kom till stallet började jag att förbereda hästarna för fotograferingen. Resultatet ser ni ju i den nya headern. Nu undrar jag, vad tycker ni om den nya designen och headern? Ris eller ros? Eller designen är inte jättemycket ändrad, men i menyn har det gjorts lite ändringar och i menyn under headern.
 
I morgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Det ska bli väldigt skönt och jag ser verkligen fram emot en lugn dag. I morgon kommer det nog även komma upp ett inlägg med ett tips till hästmänniskor. Jag hoppas att ni kommer gilla det. Men nu ska jag lägga mig och få lite sömn, somna tidigt och vakna sent = skönt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Kommentarer
Kajza säger:

SV. han har blivit opererad för struppipning. =)
Vilken härlig, vintrig design du har knåpat ihop! Love it! <3

2014-01-18 | 22:51:18
Bloggadress: http://kajza.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback