2 dagar i Stockholm

Äntligen har jag lite tid att skriva ett ordentligt inlägg åt er. Det har varit svårt att uppdatera ifrån Stockholm för vi har varit igång hela tiden och jag ville verkligen njuta och vara med mina underbara vänner. Vi har haft det riktigt härligt med en massa skratt, illamående, ätande, karusellåk. Ja, you name it.
 
Jag har varit på grönan innan så därför hade jag åkt dem flesta karusellerna, men det är alltid roligt att göra det igen. Fast jag och Ebba körde insane och herre jäklar vad rolig den var. Vi båda var livrädda, men efteråt ville vi bara åka igen. Dock kände vi att 1 gång var det man kunde åka då hjärnan blev helt omskakad. Den kan jag verkligen rekommendera att ni åker om ni är på grönan. Riktigt roligt hade vi det på grönan hela dagen. Sen fick man ju lite ont i fötterna och i magen, fast vi var där när dem öppnade och åkte när dem stängde så det är nog ganska naturligt...
 
Idag gick tåget hem klockan 16 så då hade vi hela tiden innan det att shoppa. Jag valde dock att hålal lite i pengarna och därför fick jag bara med mig 3 saker hem. Men jag är riktigt nöjd. Ni får som sagt se i morgon vad det var för något.
 
- Sen spårar vi ibland, hehe...
 
Det blev inte så mycket sömn inatt, vilket jag förstod. Därför ska jag börja krypa till sängs nu tänkte jag. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback