Eftermiddag i solen

Klockan är väldigt mycket och detta kommer bara bli ett snabbt inlägg. Men det var så mycket folk hela tiden så att vi kom inte där ifrån förens vid klockan 21.  Sen direkt när vi kom hem fick dem beta lite innan dem fick gå in för natten. Vi drog nog över lite för att vi kom iväg lite sent. Buster ville inte riktigt gå på som vi ville så det tog lite tid. Men jag fick lasta lilla Oboj varenda gång och det gick väldigt bra. Han typ sprang på trailern, gulliga ponnyn. På vägen böt vi även om lite snabbt i bilen så det såg nog lite roligt ut, men här är vi inte rädda att byta om i en bil med personer vi inte känner till 100. Vi bara körde på och tyckte det var riktigt roligt. 
- Lilla Oboj förra sommaren
 
Det enda tråkiga med dagen var att jag fick ta i med hårdhandskarna och säga åt barnen som misskötte sig lite kring hästarna. Några kröp på alla fyra så att stackars buster hoppade till och sedan skulle typ 75393 olika personer mata och klappa hela tiden. Då fick det vara nog efter ett tag så då blev vi faktiskt ganska arga på dem. Men ingen ska ha blivit skadad så det är väl en bra sak.
 
Vi hade också folk hos oss hela tiden så därför hann jag inte blogga något... Roligt och trevligt var det så detta är något jag sa att jag gärna gör om. Men nu orkar och hinner inte skriva mera för nu väntar sängen för min del. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback