Pausat i pluggandet

Just nu har jag precis tagit en paus i mitt skrivande av tyskan. Det är inte roligt vill jag lova er, men vill man ha ett betyg så måste man kunna visa upp lite arbete... Dock hade jag trott att detta skulle vara något som itne tog lång tid alls, men i själv verket har det nog tagit ungefär 1,5 h. Men nu börjar jag bli klar och jag tänkte få det helt klart innan jag lägger mig ikväll, så kan jag fokusera på annat i morgon. Jag är ganska bra på att planera så att jag kan få ha någon dag i veckan utan plugg och då jag bara kan fokusera på det som jag gillar att göra.
 
Under eftermiddagen har jag bara redigerat och laddat upp filmen samt tagit det väldigt lugnt framför datorn. Jag hoppas att ni kanske tycker att videon var lite rolig och att ni tycker det är roligt med lite first impressions. Om ni har provat den där krämen ifrån Veet får ni gärna skriva hur länge ni hade på den innan ni sköljde av den och hur den fungerade på er. 
Nu ska jag göra mig en kopp thé och sedan fortsätta med det jag älskar mest, att plugga...Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback