Avslutar dagen

På vägen hem stannade jag och mamma till vid affären och idag var jag så sugen på naturgodis, så det fick följa med en påse med naturgodis hem. Den påsen är dock tom nu, hehe. Egentligen är det för mycket om jag ska följa mängden nötter enligt LCHF, jag skulle bara ätit hälften av det jag hade i påsen om jag skulle hållt mig till det... Men det var gott och det var så gott att ha lite nötter och naturgodis att knapra på till några avsnitt av Grey's, som för övrigt börjar sändas klockan 20:00 på 5:an här i Sverige i morgon.
 
Annars har jag inte gjort mycket alls, mer än att dragit på och av mig ca 5395045 par jeans då pappa hade fått med sig 3 stora säckar kläder ifrån min kusin uppe i Sälen. Jag fastnade dock för ett par jeans som jag provade, de som ni kan se i inlägget under detta. Pappa hade även stannat till vid Lyko och köpt lite produkter till mig, så det ska bli roligt att testa dem. 
 
Ikväll tänker jag prioritera sömn då jag känner att min kropp´behöver det. Först tänkte jag bara gå en promenad med Gucci innan jag kryper ner under täcket med ett avsnitt av Grey's. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback