En kväll i skolan

Förlåt att det blev dålig uppdatering under kvällen, men den spenderades ju som sagt i skolan för ett öppethus. Innan det öppna huset åkte jag med Denise hem och vad ni gjorde såg ni ju. Det var väldigt mysigt och det var ett bra sätt att fördiva tiden tills det var dags att åka tillbaka till skolan.
 
Under kvällen i skolan var det jätteroligt och det blev många bilder som fotades i studion, jag har inte ens hunnit redigera en bråkdel av de bilderna ännu + att jag ska få fler bilder i morgon. Några av de bilderna jag redan hunnit få måste jag säga riktigt härliga, några visar verkligen min riktiga sida. De bilderna kommer upp nog här på bloggen till helgen.
 
Under dagen har vi även scannat in bilderna som vi fotade med den analoga kameran, så några av de bilderna kommer dyka upp här på bloggen inom en snar framtid. Tills dess får ni dessa bilderna på mig och Denise som
Ebba fotade på oss under kvällen.
 
Jag är helt slut efter vad som blivit en lång dag i skolan och tänkte därför krypa ner under täcket nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer
Felicia Ericsson säger:

åh va kul! hade också velat ha en fotostudio i min skola :D ❤

Svar: Jag förstår det, det är verkligen roligt att fota i den :D <3 Om du får möjligheten bör du verkligen ta den om du frågar mig
Kram
None None

2015-01-22 | 11:23:19
Bloggadress: http://feliciaericsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback