En härlig kväll

Under kvällen har jag redigerat lite av allt material om jag och Denise filmade. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är en rolig video att se på, även om det ser ut som att den kommer bli ganska lång. Jag ska försöka göra så att den inte är allt för lång, för annars kommer den nog bli jobbig att titta på.
 
Jag var även iväg och red ponnyn lite, som ni kanske såg tidigare. Idag var hon verkligen hur fin som helst och verkligen rolig att arbeta med. Därför körde vi lite galoppombyten och de sista 3 blev riktigt rena och bra så jag bestämde mig för att det fick räcka med galoppombyten för idag och övergick till lite arbete i skritt och trav istället. Även där blev hon riktigt fin och började verkligen jobba på bra. Nu ska bara musklerna stärkas i hals och rygg, men inann hon ska tillbaka til ridskolan tror jag hon kommer kunna ridas i en korrekt form. Eller det är vad vi jobbar på nu, för annars har hon huvudet uppe i vädret och bara springer med alla ben åt alla möjliga håll. Ingen rump eller ryggaktivitet över huvud taget, men det har börjat komma igång nu de senaste passen och därför tänker jag att det är smart att bygga vidare och stärka de musklera så att hon kan vara en fin ponny och inte en giraff.
 
Nu ska jag försöka ta igen lite sömn då jag är helt slut efter sleepovern. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback