Då var helgen slut

Okej, nu är jag hemma igen och det är först nu har jag tid att prata om helgen som varit. Ni får även ursäkta om det blir ett konstigt inlägg, men just nu är jag som en zombie då det inte vart så många timmars sömn och det blev en lång dag ute vid banan idag. Men det har varit värt att bli en zombie nu, för det har verkligen varit en härlig helg med en massa härliga människor. Har också blivit otroligt inspirerad och just nu vill jag inget hellre än att sitta upp på en häst och trimma lite. Tyvärr är det något som dock får vänta några dagar till innan jag kan göra.
 
Det var inte bara massa arbete som gjordes, utan vi hann ju såklart med att springa några varv på mässan och kolla på lite olika klasser. Grejerna som jag köpt tänkte jag nog göra i en haul under morgondagen, då jag ändå behöver ha en video att spela in. Men vi har också hunnit med att njuta av den fina miljön, för det är verkligen hur fint som helst där ute.
 
Jag hade med mig kameran under helgen, så nu tänkte jag sätta mig och redigera lite bilder. Några kanske jag slänger upp här, beror på om ni tycker det hade varit roligt eller inte. Ni får i alla fall ha en bra söndagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback