Dagens ridpass

Idag blev det en uteritt samt att vi tog några skutt i paddocken. Som ni såg på bilden red jag Myran idag igen. Ute i skogen var hon väldigt glad och man kände verkligen lyckan inom henne när vi galopperade på stigarna i skogen. Det var länge sen jag red ut, så det var mysigt att ha det som uppvärmning innan vi gick in i paddocken och hoppade lite.
 
Hoppningen gick i alla fall hyfsat bra tycker jag, vissa gånger var bättre än andra. Avslutade dock en en mindre bra runda, så det kändes lite tråkigt men tyvärr tog tiden slut. Rrundorna i mitten kändes helt ok med tanke på att jag inte hoppat Myran ordentligt tidigare. Vi hade ett hyfsat bra samspel och fick en bra rytm genom linjen som vi hoppade, eller det hade vi vissa gånger. Vissa gånger blev hon lite "stor" för mig vilket gjorde att hon blev lång och jag tyckte att vi inte hade någon bra rytm. Efteråt fick hon sig i alla fall en välförtjänt dusch innan vi gick ut och betade en sväng i det fina vädret.
 
Har precis ätit lite middag och nu är det duschen som står på tur. Sen blir det bara en filmkväll med brorsan, vi ska dock vänta lite då det just nu är för ljust för att kolla på skräckfilm.Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback