Ett litet framsteg

Klockan har dragit iväg, men jag ville redigera klart det jag filmade idag. Hade inte heller tillgång till min dator direkt då mamma och min brorsa tagit den. Därför får det helt enkelt bli en sen kväll, för ni ska kunna se videon i morgon. Det var något som ni frågade efter, så jag hoppas att ni kommer tyck att videon blir rolig att titta på.
 
Något som var bra var iaf att det gick lättare att få tag på henne idag och jag fick mata henne ur mina händer i hagen, så lite framsteg tycker jag nog att vi gör. Men det är långt ifrån bra, allra helst hade jag velat kunna gå och hämta henne utan en massa krångel... Det jobbiga är att hon bara leker med en, det syns så tydligt i just hur hon rör och beter sig mot oss. Jag hoppas att jag kan få bort dessa fasonerna helt, för jag vill ha en snäll liten ponny att hämta och inte en liten retsticka.
 
Nu ska jag fixa det sista på filmen och sen ska jag ta och krypa ner under täcket och sova. Mina ögon håller nämligen på att gå i kors snart. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback