God morgon tisdag

God morgon på er mina fina. Jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen och känner mig extra glad då jag vaknade upp till skinande sol och vad som ser ut att bli en varm och fin dag. Vi får se vart dagen leder, men det kommer säkert sluta upp någon stans ute i det fina vädret.
 
Det är ju också tisdag, så under eftermiddagen ska jag åka till stallet en sväng för att ta hand om lilla grå. Annars är dagen planlös, vilket känns bra för då kan jag hitta på saker lite spontant.
 
Vaknade också upp till ett roligt meddelande på faebook. Denna lilla prinsessan på bilden har nämligen fölat inatt och hon fick ett fint litet sto. Gissa om jag vill åka ut och hälsa på snart? Jag kanske kan få följa med ut på torsdag om jag har tur. Har nämligen lite ärenden so måste göras under morgondagen så jag kan itne åka med ut då.
 
Nu tänkte jag redigera klart de sista bilderna ifrån strömsholm och sedan lägga upp den här åt er. Jag tänkte också försöka skriva ihop lite inlägg åt er, så att jag vet att ni kommer ha läsvärda inlägg som väntar. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback