En vecka i Tyskland

 Tidigare i höstas, rättare sagt för lite mindre än en månad sen var jag i Tyskland en vecka. Vi åkte dit för att spela in en kortfilm, men det fanns också lite andra saker vi kunde göra när vi var där nere. Jag valde att göra film och då var det jag som var regissören. Jag har dock inte fått kortfilmen än, jag kommer få den på mail och tänkte kolla om det är okej ifall jag laddar upp den så att ni ska kunna se den. Får se hur det blir med det, men jag hoppas att det är okej för jag vill att ni ska kunna få se den då den innehåller ett viktigt budskap.
 
Några andra spelade in en musikvideo, några dokumenterade vad alla andra gjorde och det fanns några som gjorde en känslogripande reportage. Musikvideon är den som är länkad precis här under, så ni får gärna ta en titt på den. För tillfället ser/lyssnar jag på den videon flera gånger om dagen, det har blivit något utav ett guilty pleasure för mig. 
  
När vi var där gjorde vi även lite utflykter, vi åkte bland annat till en stad som heter Görlitz. Det är en stad som gränsar till Polen så vi gick hela vägen från Tyskland till Polen. Där vi bodde gränsade det även till Polen, så det blev många dagar då vi gick till Polen och tillbaka vilket var lite roligt.
 
På kvällarna satt vi i ett kaminrum som de hade på anläggningen, vilket blev riktigt mysigt. Vi tände en brasa, spelade kort, gjorde dares när vi förlorade i lekarna och sen bara umgicks en massa. Det blev långa nätter med lite sömn med andra ord. Frukosten var nämligen klockan 8 och det fanns nätter då vi satt uppe till 3-4. Det är dock inget någon av oss ångrar att vi gjort då vi ville spendera mycket tid tillsammans innan vi var tvugna att skilja oss åt. Sova kunde vi göra när vi kom hem tyckte de flesta av oss.
 
 
 
Jag har också filmat lite undertiden som jag var där och klippt ihop det till 3 stycken vloggar med lite material. Fanns massa mer material som jag hade velat ha med, men vloggarna får inte bli allt för långa plus att det inte alltid var material som var lämpligt att ladda upp på youtube.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback