Lägga band på ridabstinensen

Tänkte avrunda denna dagen nu. I morgon är det tisdag och jag har Carisma. Hennes ägare kommer till stallet på onsdag så därför tänkte jag spola hennes ben, svans, rumpa och kanske något mer, om det är bra väder. Annars gör jag det inte för jag vill ju inte att hon ska bli kall. Då får hon en extra fin häst att komma hem till, det hade jag personligen uppskattat. 
 
Idag åkte jag till stallet i springtights. När jag var i stallet blev jag sjukt sugen på att skritta Carisma. Så jag sadlade henne och hoppade upp i springtights och såklart med en hjälm på huvudet... De såg kanske riktigt konstigt ut. Men vad gör man inte som ryttare för att lägga band på sin ridabstinens.
- Carisma ser ut som en jätte och jag ser ut att vara typ 12. Men det var i somras... Nya bilder är ett måste!
 
Nu tänkte jag lägga mig och spåna lite idéer till bloggen, troligen med Sanna & Zannas podcast. Sen blir det dock natti natti. Även om vi har sovmorgon till 10:10 i morgon. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Fixar åt er

Sitter bänkad framför TV:n med datorn och ska blogga lite inlägg åt er. Nu ska jag sluta skriva detta och fortsätta med de andra inläggen.
- Alices fina Krusmynta <3 
 
XoXo//Emma

Wanties for the summer

Satt på paulmyo.se och kollade lite. Då hittade jag dessa kläder som jag inte skulle tacka nej till att ha i min garderob. Vad tycker ni? Hiss/diss
XoXo//Emma

Sessi står ute och solar


Har släppt sessi i hagen nu och hon ska få vara ute 1h i solen nu. Fast inte jag, jag måste mocka...
XoXo//Emma

Ny vecka

Idag är det dags att kicka igång ytterligare en vecka. Det är bara 2 skolveckor kvar och sedan får vi påsklov, sjukt skönt. Efter skolan idag ska jag åka direkt till stallet och ta hand om Carisma. Annars har jag inga planer för dagen. Detta inlägget blir sjukt tråkigt och kort, men nu måste jag gå med Gucci innan skolan.
XoXo//Emma

Rundar av helgen

Nu sitter jag med mamma och kollar på filmen som går på 4:an. Den är riktigt bra måste jag säga. Tyvärr är det bara 1 film kvar i serien efter denna filmen. Direkt efter filmen är det sängen som gäller, det är ju skola i morgon. Hoppas att ni har haft en trevlig helg och ni får sova gott så hörs vi i morgon.
- Sötaste ponnyn får stå för bilden.
 
XoXo//Emma

Underbara söndag

I stallet idag var det sånt underbart väder, eller inte bara i stallet såklart... Det resulterade i att Carisma fick sig en liten promenad längs en skogsslinga som vi har vid stallet och sedan så släppte jag henne i hagen där hon fick gå i 1,5h. Hon verkade stormtrivas och hon bara stod och solade, hon är en sån häst som kan springa sönder sig i hagen. En dag när jag kom till stallet var hela hon, verkligen hela hon dösvettig och äcklig så då fick hon sig en dusch. Det var just för att hon inte ville vara ute Jag ville ju att hon skulle kunna vara ute länge idag eftersom att det var så fint väder och under tiden gjorde jag lite nytta och putsade på ridstövlar, ridskor och chapsen då jag även passade på att städa skåpet och såg hur skitiga dem var.
Nu ska jag käka och sedan ska jag skriva ihop lite inlägg åt er då jag fick lite idéer när jag cyklade till stallet. Tilda klickade även lite bilder på henne och om dem blev fina kanske ni kan få en bildbomb på Carisma om någon dag.
XoXo//Emma

Söndagsgöra


Carisma går i hagen och jag tänkte att hon ska få göra det ca 1h till. Det är så fint väder så hon står bara och solar. Undertiden hinner jag med att städa i mitt skåp och lägga ut julpyntet ute i min låda, det var på tiden! ;)

Uppdaterar mer när jag kommer hem.
XoXo//Emma

Mot stallet

Har precis fikat med familjen och snart ska jag börja dra mig emot stallet. Carisma ska få 2 promenader och sedan bli ompysslad ute vid muren och sedan måste alla stallsysslor göras. Jag ska nog åka nu så vi får höras senare.
XoXo//Emma

Söndagsmorgon


Top model och frulle, en bra start på denna söndagen.
XoXo//Emma

God natt lördag

Har kommit på Gold med att låtsas se nyvaken ut. Han hade precis varit ute ur buren när bilden togs. Han sprang in o skon och la sig med huvudet utåt. Men när jag kommer in med tandborsten i munnen skyndar han sig att dra in huvudet i skon. Sen tar jag fram mobilen och han låtsas verkligen vara nyvaken. Han är ganska smart min lilla hamster.
 
Nu tänkte jag iaf lägga mig med en väldigt jobbig träningsvärk och hoppas att den går över tills i morgon. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Spicy och TV


Sitter framför TV:n o käkar spicy, lördagsmys.
XoXo//Emma

Dagens inköp

Svarta springtights - Stadium, 199 kr
Svarta/rosa springskor - Inter sport, 349 kr
Svarta ballerina - Deichmann, 129 kr
 
Känner att allt jag köpte idag var svart och rosa... Men jag behövde nya springtights då mina nuvarande är trasiga och får vara med på idrotten i skolan. Mina gamla springskor var försmå och svarta simpla ballerina behövs i garderoben inför våren/sommaren. Vad tycker ni om de jag fick med hem?
XoXo//Emma

Mot Erikslund

XoXo//Emma

Ute i solen


XoXo//Emma

Lördagsplaner

Det är lördag idag och för en gång skull har jag lite planer. Det ska städas på rummet, vilket verkligen behövs! Sen ska jag till stallet och ha Carisma en sväng vid lunch. När jag kommer hem är det bara att duscha och käka lunch innan vi ska vara på Erikslund i eftermiddag. Pappa jobbar natt så vi behöver vara tysta och då sa vi att det kan vara bra att vara ute eller inte vara i huset så att han kan få sova lite. Jag tänkte kolla om jag inte kan få bli sminkad på the bodyshop idag, vi får se. Isf lovar att resultatet kommer komma upp här åt er.
Nej om jag ska hinna till stallet innan vi ska till Erikslund är det nog bäst att jag sätter på musik och börjar städa. Ni får ha en underbar dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hård träning

Jag hann inte blogga innan träningen, men det var en riktig hård dressyrträning idag och svettet rann om mig när jag satt av. Jag fick en häst som heter Robin. När jag först fick reda på det var jag inte så glad men allt eftersom att ridpasset gick trivdes jag mer och mer. Han blev riktigt fin vissa stunder och jag är väldigt nöjd. Jag är riktigt taggad på att ha honom nästa vecka också. Här får ni en bild på honom ifrån betet.
Nu tänkte jag iaf krypa till sängs och tagga lördag med träningsvärk. Ni får sova gott så hörs vi i morgon 
XoXo//Emma

Mars Glossybox

XoXo//Emma

Fina bilder - Beny

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade de här 5 fina bilderna på mig och Beny. Älskade gråa valack. Önska att du stog och väntade på mig i stallet just nu, men nu är du på en annan ridskola.
XoXo//Emma

Love Fridays

Idag är det fredag, vilket ni säkert vet. Det är även träning för min del, vilket ni säkert också redan vet. Idag är det dressyr och jag är är sist. Vilket betyder att jag kommer få en häst. Just idag är jag faktiskt ganska taggad på att få en häst. Hoppas nästan lite på Hux. Sen ska såklart sessan få sig en promenad och bli omskött. Det är väl mina fredagsplaner. Ikväll blir det spicy till middag så det är inget att klaga över. Dock har jag ätit väldigt onyttigt dem senaste dagarna...
Nu måste jag kila iväg till skolan. Bakade nämligen bröd till frulle så nu får jag lägga på ett kol. Ha en underbar fredag så hörs vi
XoXo//Emma

Kväller time

Sitter just nu och kollar på Berg och Meltzer i Amerika. Riktigt rolig måste jag säga, älskar hur totalt spårade och orädda dem är. Ett väldigt skönt sätt att avsluta en torsdag på. Gucci ska bara få komma ut och sedan är det dags att krypa till sängs.
I morgon är det äntligen fredag igen. Det ska bli så skönt med helg, även om det är en skoldag kvar tills vi får helg... Jaja, jag ska inte dra ut på detta mer än nödvändigt. Vi hörs i morgon och ni får sova riktigt gott.
XoXo//Emma

FF-kväll

Sitter nu nyduschad med min brorsa och Guttan i soffan och bara tar det lugnt. Jag lagade middagen idag, det blev nuggets och pommes. Pappa jobbar kväll/natt och mamma bortrest är på kurs sedan några dagar tbx. Därför har vi FF-kväll här hemma framför TV:n .
- Söta ponny <3
 
Jag har verkligen inte alls mycket att komma med. Därför ska jag avsluta och bara fortsätta ta det lugnt. Jag gjorde plugget tidigare så det är klart nu.
XoXo//Emma

Ute i solen med sessi


XoXo//Emma

Lunchdate med bruds


XoXo//Emma

Promenad nr 2

 
Är ute och går med Ebba och Linnea o Guttan, sen blire pizzerian.
XoXo//Emma

Ute med G


XoXo//Emma

Tar kväller

Nu har denna dagen gått och den har gått i ett. Efter att jag gick med Gucci, vilket var vid 18:30 så var det första gången på hela dagen. Om man bortser ifrån i morse då. Men jag gillar när det händer saker och att ha massa olika grejer att se fram emot. Jag och Ebbish tog ju en lunchdate på donken och sedan drog vi till Ö&B. Där köpte jag bara en kam till Carisma, ett paket med sminkborttagning och godis till Gucci. Det var mysigt att vi drog iväg och hittade på något. Även om allt åkande fram och tillbaka har gjort att jag har cyklat totalt 2 mil. Undrar lite hur det kommer kännas i kroppen i morgon, hoppas på träningsvärk. 
 
Med Carisma kör jag mycket NH, lyssna med att backa för kroppsspråket, följa efter, snurra runt och sedan har jag börjat lite smått med att lyfta det benet som jag petar på. Dock så har jag inte kunnat gjort något sådant med henne lös, men vi kör på hellångt grimmskaft. Hon är otroligt lättlärd och vill verkligen hitta på sånna saker. Söta häst. 
Nej nu måste jag släppta ut Gucci och sedan ska jag krypa ner i sängen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Time for new nails


XoXo//Emma

Mellanlandar mellan 2 stallbesök

Har precis kommit hem ifrån stallet och sitter just nu och kollar på top model. Jag gick bara en liten promenad med Carisma och borstade både Promise & henne. Så nu står det 2 rena fina hästar i stallet och väntar på att jag kommer tillbaka. Jag ska nämligen åka tillbaka om 30 minuter. Då blir det flera promenader med Carisma och sen alla stallsysslor.
Kom även på att jag kommer ha cyklat toalt 2 mil idag, Fitness here I come.
XoXo//Emma

Lunchdate med boooi


Nu sitter jag och Ebbish på donken o käkar lunch, yammi
XoXo//Emma

Dagens planer

Idag har jag bara 2 timmars skola, riktigt skönt. Därför ska jag och Ebba sticka iväg till öb och sen övertalade hon mig att käka donken. Så det ska vi göra idag. Sen har jag Carisma lunch i och med att jag slutar i sån bra tid. Ev att jag vill åka en sväng dit vid 15/16 igen.
 
Det är dagens planer. Sen ska vi väl även fira pappa lite, han fyller nämligen år idag. Så grattis bästa papi. Ni då, har ni några speicella planer för dagen? 
Nu ska jag gå ut med Gucci och sedan ska jag börja cykla för att möta mina bruds och sedan ska vi åka till skolan. Ni får ha en riktigt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Agera hästägare

Ikväll har jag bestämt att det blir sängen tidigt. Jag kommer nämligen ha Carisma varje dag kommande vecka då hennes ägare är utomlands. Men det ska bli roligt att få agera hästägare för en vecka. Även om Carisma bara får gås med/skrittas p.g.a att hon har spatt. Riktigt tråkigt att hon har spatt och vi får hoppas att den kan bli bättre för hon är en otroligt trevlig häst.
 
Btw, vad tycker ni om kvällens ryttareliten? Själv tycker jag att det bara blir bättre och bättre. Man blir väldigt inspirerad utav dem. Jag blir bara ännu mera tävlingssugen tack vare det också... Bara lite minde än 2 månader kvar tills jag kan köra 3 tävlingar under loppet av en vecka.
I morgon har jag ett hyfast späckat schema, även om jag bara går i skolan 2h. Mer om det får ni veta i morgon. Det gäller ju att ha lite kvar att skriva om i morgon. Nu ska jag ta ut Gucci och sedan krypa till sängs.
XoXo//Emma

Nu: ryttareliten


XoXo//Emma

Styrkor & svagheter

Fick ett tips utav en kompis att jag kunde göra ett inlägg med vad jag anser är mina styrkor och svagheter inom ridningen. Därför tänkte jag göra det inlägget nu. Om ni gör ett liknande inlägg får ni mer än gärna kommentera och länka till det, då jag tycker att det är roligt att läsa. Eller om ni bara kommenterar här under mitt inlägg. 
Mina styrkor (enligt mig)
Att jag kan få pigga hästar lugna & tvärt om - Jag tror iaf att jag kan få lite piggare hästar lugna. Som jag personlingen uppfattar det så känns det som att jag kan få pigga hästar lugna. Men även för lugna hästar att bli lite piggare. Det är dock svårt att avgöra ifrån mitt perspektiv, men det känns så.
 
Att jag har blivit stadigare - Jag har under ett tag haft ganska ostadig hand och därmed lite ostadig sits och skänklar. Men nu har det verkligen blivit bättre och jag tycker mig ana att jag har fått en stillare och lugnare hand, hästmänniskor förstår vad jag menar ;) 
 
Mina svagheter (enligt mig)
Min rygg - Jag har ridit utav väst ett tag och då har jag kännt att jag svankar och är lite för framåtlutad. Vet dock inte hur tydligt det syns, men det är en av de sakerna som man verkligen känner själv. Jag har även märkt att jag "hänger" mig lite i västen. Därför har jag nog bestämt att ha väst på bommar och hoppning, sen rida utan i dressyren. (På hästar jag känner mig säker på)
 
Nu när jag skrivit detta inlägget känner jag verkligen hur svårt det är att hitta saker hos sig själv. Sen finns det kanske saker andra ser och inte en själv. Samma sak att man kanske har något som man själv tycker känns mindre bra, men som andra tycker är bra. Jag kan bara komma på dessa 3 som ändå "sticker ut" lite i mina ögon.
XoXo//Emma

Ute med hästi


XoXo//Emma

Två nationella✓


Har precis skrivit 2 engelska nationella. Skönt att de 2 är klara nu, bara 2 kvar.
XoXo//Emma

Kylig morgon

Har precis varit ute i kylan med Gucci. Jag hoppas verkligen inte att det ska börja regna, för då kommer det ju frysa och snöa istället. Visst, jag älskar snö. Men nu är det 79 dagar kvar till skolavslutningen och jag vill inte ha någon snö mera då. Vi får hoppas på en riktigt skön och regnfri sommar så att det kan kompensera upp för den här konstiga vintern som varit. 
Efter skolan idag är det stallet som gäller. Carisma ska få sig en promenad med gosigt täcke på, sen ska hon och Promise bli riktigt ompysslade. Nu måste jag däremot cykla iväg till skolan, håller på att dö av nervositet. Vi får höras senare.
XoXo//Emma

God natt måndag

Det som skulle kommit upp igår var att jag och min brorsa har skapat ett konto påyoutube där vi kommer lägga upp en minecraft-serie. Om ni vill hitta den är det bara att söka på EEGaming på youtube. Än så länge ligget bara ett avsnitt uppe, men på söndag kommer nästa. Sen är det inte den bästa kvalitén då det är inspelat med ett program som jag har i min dator. Men ni får kolla om ni vill och om ni gör det får ni gärna kommentera vad ni tyckte.
 
Är helt slut efter denna dagen och tänker hoppa i säng direkt efter att detta är publicerat. Eller nej, jag skoja. Först blir det duschen, sen sängen.
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Bloggfix

Har skrivit ihop lite inlägg åt er nu som ligger som inställt. Ett kommer i morgon, det tycker jag att ni ska hålla utkik efter... Har dock lite fler inlägg som jag snart ska sätta mig och skriva.
- Vad tycker ni förresten om Gucci i solbrillor?
 
I morgon har jag ytterligare ett nationella, i engelska däremot. Det är det ämnet som jag är mest orolig för. Hoppas verkligen att jag klarar det, även om det bara blir ett E så är jag nöjd. Nu hinner jag inte skriva mer för middagen är klar. Fläskytterfile och klyfpotatis med sås och grönsaker. Riktig måndagslyx och bra mat efter en underbar springtur i skogen.
XoXo//Emma

Ut i skogen


Nu sticker vi ut i spåret o springer lite. brb
XoXo//Emma

Dags att kicka igång denna veckan

Nu är det måndag och dags att kicka igång en ny vecka igen. Denna veckan ser helt normal ut, inget speciellt som händer. Jag tror däremot att jag har fotodag eller jobba med Mietek Grocher på onsdag. Hoppas på det första, men artikeln om Mietek måste vara klar snart. Ska försöka jobba lite med det ikväll, så kanske jag kan få fota lite. Då kommer ni kunna få nya bilder här på bloggen. Jag känner att jag verkligen inte har några nya bilder som laddas upp här åt er. 
- Charmtrollet ifrån Grällsta, bästa B <3
 
När jag kommer hem ifrån skolan idag tänkte jag även försöka få lite idéer så att jag kan blogga lite bra inlägg och lägga dem som inställda åt er. För just nu känns bloggen väldigt tråkig, bara en massa korta och bara vardagsinlägg. Jag tänkte försöka slänga ihop lite kollage och andra längre inlägg. Om ni har förslag är det bara att komma med dem, som alltid.
 
Nu måste jag sticka iväg till skolan. Idag blir det lite senare än vanligt då vi har fått sovmorgon. Första lektionen var inställd så det var väldigt skönt en måndag. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God natt söndag

Sitter och kollar på söndagsfilmen på 4:an nu. Direkt när den är slut väntar sängen, förhoppningsvis med godingen här ovan.
XoXo//Emma

Hänger i soffan


XoXo//Emma

Mot mormor


XoXo//Emma

Skönt med promenad

Vi tog en långpromenad till ICA så vi gick totalt 5 km i det fina vädret. Det var ett skönt sätt att börja en söndag på. På vägen hem släppte vi Gucci på en fotbollsplan så att hon fick springa av sig lite. Efteråt var hon helt slut, gullet. Hon är väldigt pigg för att vara en hund på 7 år. Ibland är hon verkligen som en unghund, speciellt när hon får syn på bollar.
Nu ska vi snart käka lite lunch och sen blir det packa in hund och familjen i bilen så åker vi nog till mormor en sväng. Det var ett tag sedan därför känns det som en bra idé att åka hem till henne och hälsa på. Det är även dagens planer.
 
Ni får ha en riktigt fin dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut på en långis


XoXo//Emma

Textinlägg, en snabbis

Jag är ledesn att ni inte har fått något riktigt inlägg idag. Men jag vaknade sent, åkte till stallet och när jag kom hem satt min brorsa med datorn. Han och jag fixade även en grej som troligen kommer komma upp i morgon, vi får se. Dock vet jag inte hurpass det kommer passa här, därför kommer jag endast länka så att ni kan klicka dit och kolla om ni vill. Det är de jag har gjort idag, en ganska lugn dag.
- Bästa Ize ifrån Grällsta
 
Nu väntar iaf sängen för min del, är dödstrött. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Lördagsmys


XoXo//Emma

Dags att fixa lite


XoXo//Emma

Hemma igen


Var ute med sessi, men nu har jag och brorsan käkat lunch och nu spelar vi Minecraft.
XoXo//Emma

Mot stallet


XoXo//Emma

God natt fredag

Nu har jag och brorsan spelat lite minecraft och sedan kollat på Lets Dance. Men nu är det dags för sängen så jag tänker säga natti natti nu och vi hörs i morgon.
- En trött sessi <3
 
XoXo//Emma

Fredagsmys


Det kändes lite ringrostigt att rida Promise men det var roligt att hoppa henne. Jag är nöjd med hur det gick och hon skötte sig. Lite pigg, men inte överdrivet pigg. Fick till några bra språng och då hoppade hon verkligen upp sig bra och vävde med svansen.

Nu ska jag vara social och kolla på Lets dance.
XoXo//Emma

Ponnyn va super


XoXo//Emma

En snabbis

Har precis varit hem en sväng för att få i mig lite mat i magen innan jag nu ska hoppa på cykeln och cykla iväg till stallet. Idag är det fredag så det betyder att jag bara har Carisma idag. Får se om det går att gå ute eller om jag behöver gå någon annan stans. Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket mera. Jag vill nämligen komma hem i bra tid idag. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Älskade fredag

Nu är det äntligen fredag, som jag har längtat! Det är den första veckan med skriftliga nationella, vilket tar något otroligt på krafterna. Därför ska jag försöka sova ut så mycket jag kan och bara ta det lugnt i helgen. Sen att det är hoppträning ikväll gör ju inte denna fredagen sämre. Jag hoppas att jag kan hoppa Promise, men om inte henne så vill jag nog ha Carpen.
- Ifrån våran första pay n jump
 
Nu ska jag bege mig ut i blåsten med Gucci och sedan försöka cykla iväg till skolan. Jag hade tänkt cykla till stallet i eftermiddag, men eftersom att det blåser så mycket vet jag inte hur bra det kommer gå... Ni får iaf ha en riktigt fin fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Natti


Har precis varit ute med Gucci och nu väntar sängen. Ni får sova gott och vi hörs igen i morgon.
XoXo//emma

Myser i soffan


XoXo//Emma

Guttan har kommit

XoXo//Emma

Taggad brud

Är väldigt taggad just nu. Fick ett kontrakt som jag verkligen vill ta vara på. Kanske att jag syns som modell eller i reklamer. Sug på den karamellen ett tag :D Det är ev ett kanske, men fortfarande så hade det varit otroligt roligt. Jag ska bara sätta mig med mamma och kolla igenom och fixa, sen är allt klart.
 
Nu tror jag även att alla nationella i svenska är klara. Med dagens prov är jag nog ganska nöjd, det kändes faktiskt helt okej. För tillfället har jag nog minst 1 nationella varje vecka, eller jag har för mig det. 
Tyvärr så kan jag inte skriva mera nu. Jag måste plugga lite tyska och sedan sticka lite så att slöjdläraren blir glad. Även om nästa slöjdlektion är om typ 3 veckor...
XoXo//Emma

Redan torsdag

Idag har det redan hunnit blivit torsdag. Dagarna bara flyger iväg. Jag tror att det är kring 85 dagar kvar tills det är skolavslutning. De dagarna hoppas jag går lika fort som de gjort nu de senaste veckorna. Även om det är många nationella kvar och många vanliga prov kvar.
För någon dag sedan såg jag en klockren bild. Välkommen till Sverige, här har vi 4 årstider på en vecka. Den stämmer så galet bra. Idag är det lite för mycket snö så jag tänker gå till skolan, för att vara på den säkra sidan. Det känns som att det kommer snöa ännu mera idag och så är det nog inte plogat.
 
Ni får ha en fin dag så hörs vi.
XoXo//Emma

Slut på onsdagen

I morgon har jag ett till nationella, även det i svenska. Fast i morgon är det skriva uppsats som gäller. Jag vill inte ha det provet, fast samtidigt är jag liiiite smått taggad. Jag hoppas på att det finns krönikaform och sedan bra ämnen att skriva om. Då kommer det nog gå bra tror jag.
Jag är däremot ganska tagg på att Gucci kommer. Hon har inte varit hos oss på kanske 3 veckor? Hehe, men vi saknar våran lilla toffla. Ni förstår kanske inte det roliga i de hela. Men det var att vi såg en bild på när hon var valp och då sov hon med huvudet i en toffla, sötisen.
 
Men nu ska jag krypa till sängs så att jag är utvilad tills i morgon. Ni får sova gott så hörs vi
XoXo//Emma

Love it

Vad tycker ni? Hiss/diss? Själv älskar jag den och längtar verkligen till galan så att jag kan få använda den. Den satt perfekt och blev superbra med skorna till. Hääär finns den om ni vill köpa en klänning själva
XoXo//Emma

Glader här

Jag kom hem och hade inte räknat med att klänningen skulle komma i brevlådan. Men de gjorde den. Så jag skyndade mig att prova den. Och jag kan ju säga att jag är kär i den. Tillsammans med skorna, looooove it. Ni kommer få se bild på det. Mamma ska bara komma hem först...
- Vid den här tiden i morgon är denna charmören här hemma igen :) 
 
Nu måste jag skriva lite på min Mietek Grocher artikel så att jag kan få klart den och slänga upp den på tidningen så fort de går. #workinghard
XoXo//Emma

Sticka och top model

XoXo//Emma

Onsdags morgon

Idag är det onsdag och mitten på veckan. För dagen finns det inte några speciella planer. Det är skola till klockan 16, precis som alla onsdagar. Får se om jag hinner cykla till stallet innan det blir mörkt. Promise kommer inte in förens vid 18, eftersom att jag slutar skolan så sent hinner jag inte dit innan heller. Idag ska jag nämligen med mamma och handla lite. Jag måste ha påfyllning inför nationella i morgon...
Jag tror att det inte finns så mycket mera att skriva och jag måste nog sticka iväg till skolan snart. Ni får ha en underbar onsdag så hörs vi.
XoXo//Emma

Ingen klänning idag

Är lite ledsen över att min klänning inte kom idag. Men jag skulle tro att den kommer i morgon. Om ni har tur och om jag har en fotograf så kan ni säkert få se lite bilder, om ni vill det? 
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och låta hjärnan bearbeta det som sas på föreläsningen idag. Man fick verkligen en masssssssa tankar och bilder. Helt sjukt vad en människa kan få stå ut med. Det var verkligen intressant och lärorikt att få höra på hans föreläsning. Har någon av er varit på en föreläsning som någon som har överlevt förinelsen eller liknande har hållt i? Om inte, så rekommenderar jag verkligen att ni gör det. Men jag vill att ni ska vara minst 14, helst 15. Just för att kunna förstå hur det var och för att kunna fråga rätt frågor.
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Nöjd med dagen

Är riktigt nöjd över hur intervjun gick. Det kändes inte stelt, vilket jag var väldigt orolig för. Nu känner jag att jag börjar bli en färdig journalist, skämt å sido. Men jag känner att jag har mognat, fixat fram några snabba frågor för en intervju till en kompis och sedan nu gjort en riktig intervju. Det går framåt i rasande takt. Därför känns det som att Estet Media på Carlforsska kommer bli prima för min del. 
 
Carisma har blivit sjuk nu. Hon har aktiv spatt i ett utav bakbenen och sen tror jag att hon hade något problem med bollar i munnen eller något sådant :/ Så nu ska vi inte rida henne fram till sommaren, eller bara skritta ev jogga lite lätt. Det får vi se. Därför nh tränade jag henne lite. Jag stannade, sa ordet backa och använde mitt kroppsspråk. Samma med att hon ska snurra och lite så. Hon är väldigt lättlärd och verkar gilla att få lite saker att tänka på. Det är ju dock tråkigt att hon är sjukt samt har fått diagnosen spatt. Hoppas verkligen att vi kan få bort spatten, för att hon inte ska bli stel och ha ont.
- Finaste sessi <3
 
Nu ska jag plugga lite kemi då jag kan ha redovisning i morgon. Sen kommer nog mamma vilken minut som helst hem med donken till lite middag.
XoXo//Emma

Dagen är avklarad


Vi intervjuade honom, eller jag gjorde de. Linnea spelade in och Ebba fotade. Det var väldigt inspirerande, nyttigt och väldigt intressant.

Nu sitter jag och äter mellis innan jag ska cykla iväg till stallet och ta hand om sessorna.

XoXo//Emma

På föreläsning


XoXo//Emma

Nervig morgon

Är riktigt nerövs för hur det kommer gå med mietek grocher. Det blir den första riktiga intervjun för min del också, vilket gör det ännu värre. Efter skolan ska jag sticka till stallet och ha hand om mina sessor. Om jag har tur kan även min klänning som jag ska ha på galan kommit, hoppas hoppas.
- Bästa Guttan <3
 
Nu måste jag åka till tandläkaren så vi får höras senare under dagen.
XoXo//Emma

En lååång måndag

Är helt slut efter denna dagen. Hela förmiddagen ägnade jag åt att skriva nationella, läsförståelse i svenska. Jag tror att det gick hyfsat. Var väldigt spänd innan. Men nu efteråt känns det skönt och jag har en helt OK känsla när jag tänker på provet. Det tog däremot något otroligt på krafterna och jag är helt slut just nu. Efter nationella hade vi bara hkk kvar och där bakade jag och Vilmis kladdkakemuffins med grädde och chokladdoppade jordgubbar. Det blev riktigt fott och ett bra avslut på skoldagen.
- Lite sommarkänsla på bloggen skadar aldrig :) 
 
I morgon har jag även ett sjukt stort uppdrag och jag är redo för en massa känslor. Vi ska nämligen lyssna på en föreläsning utav Mietek Grocher. Han var en av dem få som överlevde förintelsen. Det känns sjukt att vi ska träffa honom i morgon. Sen jobbar jag ju med skoltidningen och då har jag fått uppdraget att intervjua honom. Sen innan det ska jag till tandläkaren. Därför måste jag nog avsluta detta inlägget och krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Måndagssyssla


XoXo//Emma

Hkk


XoXo//Emma

Rast under nationella


XoXo//Emma

Snö :(

Igår var det superfint vårväder. Så kollar man ut och det enda man ser är en massa snö... Jag var riktigt taggad på våren nu. Men det var väl för bra för att vara sant att det var vår på riktigt. Men det är väl bara att leva med det.
Snart måste jag cykla till skolan och skriva nationella hela förmiddagen. Nervös, men jag tror att det kommer gå bra. Det är i svenska så det känns som att det kommer gå bra. Är mest nervös för engelskan och matten. Annars har jag inte inte all några planer. Skönt att kunna ha en lugn kväll i kväll.
XoXo//Emma

En vanlig Söndag

Idag har det varit en lugn dag. Började ju hela dagen med att vara på rudbeck hela förmiddagen. Där fick jag bara springa och låsa upp klassrum där lagen bodde och resten utav tiden satt jag med min dator. Direkt när jag kom hem slängde jag på mig träningskläder och stack ut i spåret och sprang. Jag tog 2 varv, men lungorna värkte nå otroligt så det fick bli paus typ var 3:e minut. Det var ändå kall luft ute och jag tror att det var därför. Jag och mina bruds åkte till ICA en sväng. Där köpte jag 2 vitamin well, naturgodis och lite vanligt godis. Så nu är jag redo för nationella som jag har i morgon. Det var iaf riktigt trevligt att träffa brudarna igen
Nu ska jag kolla klart på filmen som går på 4:an och sen ska jag lägga mig. Ni får sova riktigt gott och vi hörs i morgon med en ny dag och en ny vecka.
XoXo//Emma

I soffan framför TV:n


XoXo//Emma

Söndags middag


XoXo//Emma

Årets första springtur ute ✓


Har precis käkat lunch efter att ha varit ute och sprungit. Det var riktigt skönt vill jag lova. Körde backintervall nån gång så i morgon har jag nog go träningsvärk.
XoXo//Emma

Förmiddag på Rudbeck

Nu sitter jag på Rudbeck, vilket jag har gjort hela jäkla förmiddagen... Men det är bara 40 minuter kvar, sedan får jag åka hem. När jag kommer hem är det nog lunch som gäller. Efter lunchen ska jag sticka ut och springa en sväng, som jag skrev igår.
- Känner mig ungefär så här...
 
Nej nu ska jag publicera detta och fortsätta sitta här och inte göra mycket alls.
XoXo//Emma

Morgondagens planer

Nu efter vintern känner jag mig inte helt fit och inte lika smal som jag vill vara. Därför ska jag sticka ut och springa i morgon och det ska vara minst 30 minuter har jag intalat mig själv. Så jag får hoppas att jag har vädret på min sida... Efter det ska jag åka iväg med mina bruds till ICA och köpa lite grejer till nationella som är på måndag och torsdag. Det är däremot i svenska så det känns ganska lugnt. Eller jag hoppas att det är lugnt.
Nu tänker jag gå och lägga mig. Klockan 06.00 ska jag vara på rudbeck i morgon bitti. Det är för att det är big mac cup och Eriks lag har fått rubdeck som sin skola att ansvara för. På förmiddagen åker dem iväg då han har match och sen orkar jag inte vara hemma själv, eller något sånt. Därför vill jag åka med mamma och vara på rudbeck fram till lunch.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Fy skäms på mig

För 5 dagar sedan hade jag och Carisma 1 år. Och jag hade totalt glömt det! Fy skäms på mig alltså... Därför får ni en liten bildbomb på mig och sessi
XoXo//Emma
 

Älskade mobil


Har inte kunnat blogga på hela dagen p.g.a att mitt 3g är slut och då buggar tydligen bloggappen och allt annat... Men nu är jag hemma och kommer kunna blogga. Fast först blir det duschen. Jag fick nämligen agera skötare åt 3 personer, knoppa 2 hästar, fläta en svans och hjälpa 2 att hålla emot. Full rulle med andra ord. Som jag trodde blev jag ännu mera sugen att tävla efter idag. Längtar till därför till Maj nu.
XoXo//Emma

Tävlingssug

Jag känner ett sjukt tävlingssug just nu, då menar jag verkligen sjukt tävlingssug. Jag kommer nog bli ännu mera sugen efter att Linnea har tävlat. Det är 3 små hopptävlingar på ridskolan snart. Men jag tycker inte att dem är så jätteroliga att delta i då de knappt är nån ny bana och ganska små hinder. Därför satsar jag mer inför Pay n Jumperna som är 15:e och 22:a Maj och jag hoppas verkligen att jag kan få hoppa iaf en utav dem, men vi får se. Sen helgen i mellan är det dressyrtävlingar, 2 stycken. Dem 2 är jag iaf säker på att jag ska anmäla mig och Promise till. Pay n Jumpen får jag se, det har inte jag i mina händer. Utan det är ridskoleägaren som väljer den delen.
- Kolla på den fina hopponnyn som blev en fin dressyrponny, inte mig.
 
Nu ska jag bara ta det lite lugnt innan det är dags att åka till Hamre. Jag håller er uppdaterade ifrån min mobil under dagen. Ha en riktigt bra helg så hörs vi
XoXo//Emma

Mejlat och hästskötare i morgon

Direkt nu när jag skriver detta så har jag klickat iväg ett mejl med min första jobbansökan. Det är på Grällsta Ridcenter i kiosken vecka 25 och 26 som jag har sökt. Får dock se om jag får jobbet, men det hoppas jag verkligen på och är galet taggad inför sommaren. Faktiskt även om jag har jobb eller inte.
I morgon är det upp i tid och agera hästskötare på Linnea och hennes syrra när dem ska tävla och sedan ska jag vidare till Rocklunda och ta hand om Carisma. En fullspäckad dag med andra ord. Därför ska jag krypa till sängs nu. Ni får sova gott och vi hörs i morgon
XoXo//Emma

Mot Rocklunda igen


Var nyss på väg hem ifrån stallet, då hade en lektion nyss börjat och nu är jag typ på Rocklunda igen efter att ha käkat och duschat. Vaddå snabb? Hehe... Fast nu är det fotbollsmatch för min bror som gäller.
XoXo//Emma

Hyfsad träning


Red nyss en hyfsad träning på Kapten. Han var lite pigg, men det gick hyfsat ändå. Han va ganska stel dock...
XoXo//Emma

Träning snart


XoXo//Emma

Fredag, älskade fredag

Idag är det fredag och det betyder träning. Idag är det bommar som gäller och jag hoppas att jag kan ha Kapten eller Carpen. Nästa vecka är det hoppning och då är jag först att välja så det blir roligt.
Annars händer det inte så mycket idag. Jag ska skynda mig lite när jag kommer hem ifrån stalelt för sedan ska min brorsa spela match och jag tycker inte att det är så roligt att vara ensam hemma en fredagkväll. Han har nämligen match 19:40 och även 20.00 i morgon. Superroliga tider, verkligen... Menmen det är inget som jag kan göra något åt.
 
Nu ska jag göra en inbakad fläta i håret så hörs vi senare idag och ni får ha en underbar dag.
XoXo//Emma

God natt torsdag

Har precis kollat på första avsnittet utav den där Berg och Meltzer på roadtrip showgrejsakamojen. Det var faktiskt en väldigt rolig serie som ska bli rolig att följa. Den går på kanal 5 om ni skulle vilja se eller följa serien. Just ikväll kände jag att jag kunde unna mig att bara sitta i soffan och ta det lugnt efter att ha gjort klart SO:n och pluggat tyskan inför i morgon och då är det även fredag, love it.
Nu tänkte jag däremot dra mig emot sängen så vi får höras i morgon och ni får sova gott.
XoXo//Emma

Denna kom med hem


Min förra väst gick sönder så den är inbytt mot pengar och så köpte vi en ny ifrån Glada idag.
XoXo//Emma

Torsdagssyssla


Käkar mellis och kollar på top model samt mobilskal, torsdagssyssla.
XoXo//Emma

Tyska nästa


XoXo//Emma

Sjukt skönt

Har nyss avslutat 45 minuters arbete tillsammans med med mami. Känns som att jag börjar få till det och bli nöjd. Skrev även med min lärare och han verkade väldigt nöjd och gav väldigt positiv respons och hintade även att om jag fortsatte sam fick med lite delar så var jag högt uppe i betygskriterierna. Det tycker jag känns roligt att få höra. Då vet man att allt slit faktiskt inte är bortkastad tid, utan att det verkligen kan ge resultat. Jag blev inte riktigt klar så att jag är nöjd nu ikväll, men det är en dag i morgon så då får jag lite att göra då. Sånna dagar är det väldigt skönt att sluta tidigt, vilket jag gör i morgon.
 
Jag känner att min blogg handlar ganska mycket om skolan och plugg... Det är tyvärr något som är ganska svårt att komma ifrån. Jag har sagt det tidigare men säger det igen. Det är bara några få månader kvar och det är bara att kämpa om man vill ha bra betyg, vilket jag vill ha. Däremot har jag som mål att förska få bort lite utav allt detta pluggsnacket ifrån bloggen. Det känns som att det inte är något man vill läsa om?
Btw vad tycker ni om pumpsen som jag köpte, Hiss/diss? Skulle vara roligt att veta vad ni tycker om dem.
 
Jaja, nu ska jag lägga mig och ta nya och friska tag i morgon. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

My new lovies

Köpte dessa älsklingar idag. Dem finns på Deichmann för 299 kr med ca 10-11 cm klack och jag verkligen älskar dem och längtar tills jag kan använda dem. Gala och skoavslutning, bara 90 och 91 dagar kvar. Taggad som tusan. Klänningen är också hemklickad och kommer nog på tisdag nästa vecka.
XoXo//Emma

Mot Erikslund

Nu ska jag och familjen åka till Erikslund. Jag ska kolla skor och hämta en ridväst och sen ska vi nog käka där skulle jag tro. Visar skorna som troligen kommer få följa med sen när vi kommit hem, för nu ska vi åka.
- Fina sessi
 
XoXo//Emma

Älskade morgon

Jag verkligen älskar att kolla på kläde och skor på nätet, det har jag gjort nu på morgonen. Nu har jag hittat ett par superfina pumps, dem kan kanske vara lite höga... Jag ska åka och pröva dem i eftermiddag så då får jag se hurpass det känns, känns det bra får dem lätt som en plätt följa med hem.
 
Jag åker tyvärr inte till stallet idag. Det känns som att ni kanske tror att jag bara skiter i min älskade ponny. Men hon kommer inte in förens vid 18 och då är det en tjej som brukar rida henne och hon borstar alltid av henne. Så hon överlever utan att jag kommer just idag.
Idag ska vi även boka biljetter till när Glada Hudik kommer hit till Västerås och gör sin föreställning Trollkaren från oz. Det ska bli roligt att kolla på deras föreställning och sen är det nära till stallet så jag kanske sticker dit en sväng innan. 
 
Nu måste jag kila, vi hörs senare under dagen. Ha en underbar onsdag
XoXo//Emma

God natt

Nu är jag nöjd med denna tisdagen och jag tänker krypa till sängs efter allt detta klänningsletandet. Har inte alls något roligt att komma med så jag tänker bara säga god natt så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Dagens stall + shopping

Nu sitter jag och kollar på lite klänningar. Jag har hittat 1 klänning som ska klickas hem, sen kollar jag efter 1 till. Jag vill ha en till Önsta galan och en till skolavslutningen. Känns onödigt med 2 olika klänningar, men jag vill ha det. Får se om jag hittar en till, annars får det bli samma vid båda tillställningarna.
 
I stallet hade Carisma kutat runt som en dåre i hagen så hon var dyngsvettig och det hade torkat över hela hennes kropp. Därför gav jag henne en ordentlig dusch och sedan fick hon en promenad ute i solen, vilket hon verkade gilla. 
Nej nu ska jag fortsätta att kolla efter klänningar så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Nybadad pålle


XoXo//Emma

Bra tisdagsanda

Idag är det tisdag och det betyder stallet för min del. Som det ser ut är det fint väder och då kan jag skritta Carisma ute i det fina vädret, det kommer bli riktigt mysigt. När jag kommer hem ifrån stallet ska jag skriva ett inlägg åt er, fick nämligen en idé till ett inlägg. Sen börjar ryttareliten på TV, det ska jag lätt kolla på. Jag har nämligen läst att det kommer vara en riktigt bra serie. Därför blir det nog väldigt intressant att kolla.
Nu är jag totalt redo för att snart åka till skolan och skriva läxförhör. Det känns som att det sitter i hjärnan och den känslan inför ett förhör känns superbra. Men nu måste jag kila till skolan, vi får höras senare.
XoXo//Emma

God natt måndag

Dagen började med att jag och bruds spelade in en film till bilden. Bildlektionerna är 2h långa så vi hade ju inget emot att vara tillsammans och spela in videon. Ett trevligt sätt att börja denna måndagen på med andra ord. Förhoppnings ska vi fixa med filmen då också och då kommer måndagsförmiddagarna bli väldigt roliga istället för jobbiga. Ett tips för en bra start på veckan.
Jag är svintrött och därför ska jag gå och lägga mig nu, det är en ny dag i morgon...
XoXo//Emma

Lägga undan plugget

Nu har jag lagt undan pluggboken för ikväll och taggar inför nästa prov som är tidigt i morgon. Det är nyttigt att kunna lägga ifrån sig plugget ett tag och låta hjärnan bearbeta allt. Efter dem här två proven är gjorda så är det inte mycket prov eller så alls, en so "uppsats" och skriftlig tyska tills på fredag. 
- Längst bak närmast hitåt är min kompis ifrån när hon red i Globen under SIHS 2013
 
Har ni tips på bra inlägg som ni vill att jag ska skriva så får ni gärna kommentera dem. Då har jag lite bra inlägg att lägga som inställda imellan allt plugg. Något förslag måste ni ju ha? :) Under tiden sätter jag mig framför youtube och kollar på videos.
XoXo//Emma

Min sysselsättning


XoXo//Emma

Helt vanlig bildlektion


XoXo//Emma

Dags för en ny vecka

Nu är det måndag och med det menas en ny vecka. Själv har jag inga speciella planer mer än att vara i skolan och plugga. Sen på söndag tror jag det blir att jag och mina bruds åker till ICA för att köpa lite godis och dricka till nationella som vi ska ha nästa vecka. Är riktigt nervös inför de, men det ska nog gå bra ändå. Hoppas jag.
När jag kommer hem idag blir det att plugga fysik tills i morgon och sen måste jag skriva klart SO:n så att jag kan få lite feedback på min text och göra den ännu bättre. Jag är en perfektionist när det gäller sådant och skriver mer än gärna mycket mer än vad som krävs. Personligen tycker jag att det känns skönt så, men man blir verkligen utbränd och det tar på krafterna. Men jag tycker att det är värt att kämpa nu dem sista månaderna innan jag går ut grundskolan. Btw så om precis en månad har jag fått veta om jag preliminärt kommer in på mitt gymnasium, taggad va ordet :D 
 
Ha en riktigt fin dag och en fin vecka så hörs vi.
XoXo//Emma

Natti


Kollar på slutet av söndagsfilmen i sängen. Direkt när den är slut ska jag stänga av och sova och tagga för provet i morgon och sedan allt annat plugg som måste tas itu med.
XoXo//Emma

Ledsen

Uppdateringen idag har inte varit bra, det erkänner jag. Men jag har pluggat en massa. Fast nu har jag ingen motivation då jag tror mig känna att jag kan det. Ändå har jag panik över att jag kommer glömma det på provet i morgon. Men det får bli bra, man måste gå in med en bra inställning.
- Gulliga Gold <3
 
Nu ska jag bara mysa med familjen i soffan framför TV:n.
XoXo//Emma

Film & fika


XoXo//Emma

Rolig morgonsyssla


Ellet kanske inte...
XoXo//Emma

Aktiv på twitter

Har varit ganska så aktiv på twitter under kvällen, emmaostensson finns jag på om ni vill hitta mig där. Det var Irene huss lite senare, än jag trott så vi spelar in den så får vi kolla på den i morgon.
- Fina Beny, saknar honom så sjukt mycket <3
 
Jag har tyvärr noll idéer nu och min hjärna är helt slut så jag ska dra mig emot sängen. Vi får höras i morgon och ni får sova gott
XoXo//Emma

Mellotime


XoXo//Emma

Tacolördag


XoXo//Emma

Våååår

Som ni såg började jag morgonen med att plugga och därför blev det inget textinlägg i morse. Men nu har jag pluggat klart för idag, det är trots allt lördag så därför gjorde jag det så fort jag vaknade. Fast hela dagen i morgon får gå åt till plugg istället...
- B in action <3
 
Nu är det äntligen vår här hos oss. Jag har gått i solglasögon hela dagen, jag skrittade Carisma med solglasögon. Ja jag gjorde verkligen allt med dem idag för att det var så soligt. Nu sitter vi inne med altandörren öppen och det är inte ens kallt, underbart med vår.
XoXo//Emma

I stallet


XoXo//Emma

Morgonplugg


Kul sysselsättning en lördag, speciellt lördag morgon. Men har man prov så har man...
XoXo//Emma

Natti


Nu väntar sängen, vi hörs i morgon.
XoXo//Emma

Totaly in love

Är verkligen kär i Kapten. Han är helt underbar att rida. Idag hade han även en ny sadel, så de va lite kul att premiärrida med den. I början var han lite stel och lite loj. Men efter en bra framridning blev han mjuk och lite med fokuserad.
 
Efter ett tag red vi kadrilj. Där blev han lite sur och lite dum. Fast något gav det oss, för när vi sedan red lite självständigt efter det så blev han sjukt fin och fick i en underbar form. Skrittade och travade och flyttade o lite så. Så det där sista kommer jag leva på ett tag, han var så underbar att rida då. Alla hästmänniskor vet känslan, man vill verkligen inte sitta av sin svettiga häst. Man vill bara fortsätta att trimma ännu mera, fast kan inte. Hoppas verkligen att jag kan rida honom nästa vecka. Min tränare kom ut till stallet när jag höll på att borsta av honom efter ridningen och gav mig en massa beröm, vilket gjorde mig ännu mera inspirerad. 
Nu ska jag sluta skriva för det är dags för Let's dance på TV:n
XoXo//Emma

Svar ang Grällsta

Fick en fråga om jag skulle till Grällsta, både som elev eller kiosktant.
 
Då svarar jag att jag skulle vilja åka på ett läger som sista år då jag kan gå på det lägret som jag brukar. Fast jag vill verkligen ha ponnybollen i sommar och jag har inte pengar till båda :/ Men om inte det så hade jag planerat att jobba i kiosken, vilket jag också gärna hade gjort. Men vi har bara problemet med tiden. Sommaren är för kort för mig :( Jag ska åka till GBG en vecka på Gothia, ha Promise 3-4 veckor samt att ha semester med familjen. Sen vill man ju kunna vara fri och dra på spontangrejer med bruds, vilket dock tyvärr inte går då. Jag kanske jobba i kiosken 2 veckor, 25, 26 och ev 27. Jag kan dock få Promise vecka slutet av vecka 26. Just nu har jag ingen koll och därför kan jag inte skicka in en ansökan. Även om jag verkligen skulle vilja det. Men jag får se hur det blir, jag kanske får reda på Promisedatum innan sista ansökningsdagen. 
- Bästa B <3
 
Lite luddigt men jag tror att ni förstår vad jag vill svara på frågan
XoXo//Emma

Time to ride


XoXo//Emma

Glass i skolan


XoXo//Emma

Mot skolan


XoXo//Emma

Torsdagsfix

Nu under kvällen har jag chattat lite med underbart folk och jag verkligen älskar det. Man blir så peppad och bara så glad. Mina bruds är ju mina bruds av en anledning... Sen har jag även chattat massa med bästa Sanna, som förresten precis har släppt en egen pod som jag tycker att ni ska lyssna på. Så underbart att bli väldigt bra vän med en person som man bara pratat med 1-2 min IRL och resten chat/snaps. Det är en häftig känsla tycker jag, eller vad säger ni?
- Bara för att Kapten är söt
 
I morgon är det redan fredag vilket är underbart och det betyder träning och stall för min del. Även fast det är skola oså också, men det kommer man ju inte undan. Nej ni, ikväll blir det också sängen i tid. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Du har väl inte missat?

Klicka här på länken för att komma till tävlingen. Själv är jag redan anmäld :)
XoXo//Emma

Uppdraget

Nu har jag kommit hem och pluggat lite, tråkigt med viktigt. På Carlforsska var det tydligen en konferans/föreläsning för oss som ska bli arrangörer för skolval då det tydligen var det som våran lärare dragit oss med på. Men det ska bli lite roligt, inte för att jag e så jättebra insatt i politiken eller så. Men det går nog bra ändå tror jag.
Nu hinner jag nog tyvärr inte skriva mer för jag måste verkligen plugga in tyskan. Det är sketatråkig grammatik som måste fastna i hjärnan...
XoXo//Emma

På föreläsning


XoXo//Emma

Älska livet, eller inte


Kom till skolan och fick precis reda på att första lektioen är inställd, så vi hade kunnat sovit en timme till, grrr...
XoXo//Emma

Redo att sticka

Nu är jag redo, sminket är på och kläderna är nog lite mer genomtänkta denna dagen. Jag och Ebbish har nämligen blivit skickade iväg till Carlforsska idag på något uppdrag och vi hade fått något ansvar för något som vi inte vet vad det är... Våran lärare sa bara att vi skulle iväg dit och att vi hade ansvar. Det kan nog bli lite spännande tror och hoppas jag.
Jag såg även att jag hade fått en fråga. Den frågan tänker jag nog svara på i ett inlägg i eftermiddag om det är okej. Så du som skrev den bra frågan kan hålla utkik i eftermiddag, ni andra också såklart. Nu måste jag kila iväg så att jag hinner. Ha en fin dag så hörs vi.
XoXo//Emma 

God kväll

Är supertrött efter denna veckan nu efter lovet. Därför är det säng bums i tid idag, och nu menar jag verkligen i tid. Detta inlägget är t.o.m framflyttat för att jag ska komma till ro i en bra tid. I morgon har jag nämligen en väldigt intressant grej framför mig. Vad det är får ni veta i morgon. 
Idag hoppade jag dock stallet, som ni kanske märkte då jag åkte till Erikslund. Jag kände att jag bara ork och tid just idag och så ville jag bara vara hemma och inte åka iväg. Fast nu ska jag inte uppehålla er längre. Ni får sova gott och så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

TV fika


XoXo//Emma

Babbel

Ny har vi nyss kommit hem ifrån en tur till Erikslund, där köpte vi mat och semlor. Vi missade att äta det igår så vi får ta igen det nu idag istället. Men innan det var jag ju i skolan och det var riktigt roligt på median. Vi kom på att man kunde göra utmnanar och en massa sådant. Därför ska vi försöka få upp våran mentor upp på hästryggen, emot mig eller Linnea. Jag tror att det kan bli riktigt roligt, måste dock kolla med stallet så att jag verkligen kan låna 2 hästar.
Nu är det snart middag och sen är det semlorna som vi köpte till efterrätt.
XoXo//Emma

Sephora wanties

 
Såg på Ebbas blogg att hon hade lagt upp lite wanties ifrån Sephora, då kände jag att jag ville göra samma sak. Nästa gång jag är i Stockholm så vill både jag och mamma in dit. Hollister & Sephora = Emma i Stockholm. Jag kommer alltid vilja gå in på dem affärerna när jag är där.
XoXo//Emma

Välkommen onsdag

Nu är det redan onsdag och det är väldigt skönt. Det är nu bara 3 dagar kvar av skolveckan, det är också väldigt skönt. Jag ser att ni tycker att jag bör klippa av håret och jag får se hur jag gör. Men nu vet jag vet inte hur jag kommer göra, det visar sig.
Efter skolan är det stallet och Promise som gäller. Jag älskar att bara åka dit och bara mysa med henne och ta hand om henne. Nu måste jag kila iväg till skolan och ni får ha en underbar dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kvällstankar, behöver er hjälp

Jag har lite ångest och ber er om hjälp. Jag har precis börjat få långt hår, vilket jag älskar sjukt mycket. Men jag funderar på om jag ska klippa av det och ha det axellångt. Som här nere på bilden. Kommentera vad ni tycker, klippa av mitt långa hår/behålla mitt långa älskade hår.
 
I morgon är det skola igen, jag är inte supertaggad... Men det ska fortfarande bli roligt att vara med mina älskade bruds. Går 8-16 så det är en lång dag, vilket brukar resultera i att jag spårar på median... Fast det är roligt de också.
 
Ser ni även att det har kommit upp en ny header? Lite vårigare tycker jag att det skulle vara på bloggen så därför knåpade jag ihop en ny header eftersom att jag har min dator nu. Nej, klockan börjar rinna iväg så det är nog bäst att jag avslutar inlägget och önskar en en god natt så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Soffmys


Kollar på indpelat ifrån igår och så håller jag på att fixa ett inlägg åt er.
XoXo//Emma

Lyxiga tisdag


Idag fick båda hästarna sig en ordentlig borstning, Carisma fick även stå ute och bli ryktad. Då börjar det verkligen bli vår :)
XoXo//Emma

Ute på sessi


Sitter ute i paddocken och skrittar sessi, sen ska hon joggas. Underbart väder om man bortser ifrån den lilla blåst som är.
XoXo//Emma

Sjusovare


Så underbart med studiedag. Själv sov jag till 10, vilket var väldigt skönt. Idag sen så är det stallet som gäller.

Nu ska jag käka upp min frulle och sedan kanske jag åker iväg en sväng med Ebbish.
XoXo//Emma

Bedtime

Just nu har jag inte alls mycket att skriva/berätta. Men i morgon är jag ledig och det är helt underbart. Jag har tänkt att sätta mig och blogga en massa inlägg, hoppas att min hjärna får massa idéer till det. Det brukar jag dock oftast få när jag ligger i sängen o ska sova så jag hoppas på det.
Jag antar att jag ska sluta skriva nu och lägga undan datorn för dagen så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Måndagsmys


Glass, minecraft & TV = måndagsmys
XoXo//Emma

Nu jäklar

För det första vill jag säga - Nu kör vi en nystart på bloggen och kickar igång med massa trevlig och ny energi. Jag känner att jag kan börja prestera igen och nu jäklar ska vi se till att göra något riktigt bra utav detta. Jag har ju fått min dator så nu kommer det kunna bli en massa bra uppdatering igen. Har ni tips är ni så välkommna att kommentera dem.
- Bästa G
 
Sen var det ju första dagen i skolan efter lovet. Det var verkligen underbart att få träffa mina älskade brudar igen. VI har varit dåliga och inte träffats på lovet, men alla hade olika grejer för sig så det var svårt att få till en träff. Det var också skönt att komma in i lite rutiner igen och att ha något att göra. Men alla dessa läxor kan jag mer än gärna hoppa över.
 
Nu ska jag njuta över att jag har min dator hemma igen så därför ska jag spela lite minecraft.
XoXo//Emma

Älsklingen är hemma :D


Är överlycklig, för min dator är hemma igen :)
XoXo//Emma

Redan 3:e


Idag har det redan hunnit att blivit 3:e Mars, veckorna bara rullar på. Men i morgon är det studiedag så det hänger inte jag läpp över. Tycker dock hade den varit super idag...

För dagen finns inga speciella planer mer än att vara i skolan. Ni får ha en fin dag så hörs vi.
XoXo//Emma

Söndagsmys


- Bjuder på en mysiga bilden ifrån i somras.

Nu sitter iaf jag och mamma i soffan och kollar på söndagsfilmen som går på 4:an, riktigt söndagsmys. Denna söndagen var riktigt mysig med kalas, träffa lite släkt, fikat, ätit god mat och en massa annat trevligt. Imorgon är det skola igen, då hoppas jag på att få veta hur det ligger till med min dator.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sedan väntar sängen. Ni får sova gott så hörs vi.
XoXo//Emma

Soffhäng


XoXo//Emma

Kalasfika


XoXo//Emma

Filmmys


XoXo//Emma

Sista dagen på lovet


Tänkte gå upp och kolla på Vasaloppet, men ingen i familjen orkade ställa ett larm. Därför blev det inget i år.

Nu sitter jag och kollar när brorsan kör GTA 5 och sen ska jag nog pröva dem där sakerna man ska ha under ögonen som man fick i Glossyboxen efter frukosten.

Ni får gärna snapa/kika mig, emmaostensson. Ha en fin dag så hörs vi.
XoXo//Emma

Snart slut på helgen


-Bara för att jag gillar bilden

Nu ligger jag och håller på med mobilen lite innan jag tänkte sova. Linus i mello tycker jag är sjukt stark som sjunger om sin döda bror. Hoppas att det går bra för honom, jag tror att han är den ända som sjunger om en så personlig grej.

I morgon vankas det kalas hemma hos min kusin så jag vill nog va lite pigg tills dess och därför ska jag sluta skriva. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Mellotime


XoXo//Emma

Travet


Nu sitter vi och kollar på travet, sen blir det hamburgare till middag. Ifrån Erikslund fick jag bara med mig 2 BH-ar och det känns onödigt att visa.
XoXo//Emma

På väg till Erikslund


XoXo//Emma

Dags att plugga


XoXo//Emma

God norgon lördag


Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Sen blir det till att fixa med plugget innan jag sticker iväg till stallet och tar hand om sessorna. Det blir en ganska snabb tur, för sedan ska vi iväg till IKEA och Erikslund.

Ni får ha en fin dag så hörs vi.
XoXo//Emma