Dagen idag

Idag efter lunchen blev det en spontan "shoppingtur" men mina brudar. Vi stack iväg till Ö&B där vi gick runt och hade det roligt, vi skrattade en massa och var kanske lite väl högljudda... Men det som jag fick med mig hem har ni ju redan fått sett. Halsbandet var jättefint på Gucci måste jag säga. I morgon kan jag ta med kameran ut och fota henne på förmiddagen så kan ni få se hur det satt på henne.

Jag har planer för morgondagen men dem får ni veta då. Annars kommer jag ju inte ha något att blogga om på morgonen i morgon. 
Har nyss varit ute med Gucci iaf. Det var skönt som vanligt och man blir så trött av att gå ute i den friska luften, det är så galet skönt. Därför ska jag nu hoppa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Yammi


Kebab till middag, yammi
XoXo//Emma

Dagens inköp

Ett torrschampoo - Ö&B 29 kr
Ett pack med sminkborttagning - Ö&B 10 kr
Gods till barn som kommer gå bus eller godis - 3 paket för 25 kr
Ett ljusrosa halsband med "diamanter" på till Gucci - 49 kr

XoXo//Emma

Donken


Var nyss på donken och har shoppat med mina brudar men min mobil ville inte låta mig blogga därifrån... Visar vad som följde med hem snart
XoXo//Emma

Blandade bilder ifrån Stockholm i somras

 
 
 
 

Sträng copyright på dem här bilderna! Men jag ville inte förstöra dem med att lägga en logga på dem, hoppas att ni förstår
XoXo//Emma

Myser


XoXo//Emma

Frulle time


XoXo/Emma

Ledsen för den dåliga uppdateringen

Förlåt för att uppdateringen inte har varit jättebra under kvällen men jag kände att jag inte hade något att skriva om så då var det bättre att låta bli. Har man inget att skriva om blir det inget bra inlägg och då är det bättre att avvakta ett tag tills man kommer på något som man kan skriva om.

Hela kvällen efter att jag kommit hem från stallet har också sims varit igång. Snacka om nostalgi på det spelet. Jag lär nog spela lite i morgon också, hehe. Blev kanske lite beroende idag... Nej men jag hade inget att göra och blev lite sugen på att spela så då satte jag på det.

Idag har det inte hänt så jättemycket speciellt. I stallet tog jag hand om Promise och mös en massa med henne. När jag var klar ville Vilma ha sällskap så jag var sällskap åt henne ett tag innan jag gick till mitt skåp och spelade när jag visade vad jag hade där i. Den ska jag redigera i morgon för jag har inget annat inplanerat.
Nu ska jag sluta skriva för jag har inget mera att skriva om och sen så väntar sängen med öppen famn på mig. Ni får sova så gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Glossyboxen + post

XoXo//Emma

Allt rullar på

Just nu känns livet väldigt bra och allt är riktigt bra. Jag är väldigt lycklig, det enda jag saknar för att vara 110% nöjd är Gordon och Prancer. Men med omständigheterna så är livet helt super
 
På hästfronten går att bra, jag rider 4 pass i veckan och det är jag väldigt glad för. Jag trivs i gruppen, jag trivs på hästarna jag rider och med hästarna jag tar hand om. Skulle för tillfället aldrig byta bort någon av prinsessorna <3
 
I skolan rullar allt på som det ska, det går bra på prov. Läxor görs, på lektioner jobbar jag på bra, presentationer görs. Skolan känns ganska bra för tillfället då allt rullar på som vanligt. När jag skriver detta har jag inga läxor så jag är väldigt glad för det.
 
Alla vänner jag har runt om mig vet jag är äkta och det känns väldigt bra. Vi har riktigt mysigt tsm, tjejkvällar ibland och massa sånt mys. När man inte är med den saknar man dem, det är ett tecken på att man gillar sina brudar

Bloggen rullar på väldigt bra. Några samarbeten finns inledda, ni läsare är flitiga på att kommentera, statistiken ökar lite för varje vecka, det finns ett bra inställt varje dag. Bloggen rullar alltså på helt perfekt och jag är väldigt glad över det
- Grodisen <3

Det är riktigt roligt när allt bra rullar på. Just nu är jag somsagt väldigt glad och skulle inte ändra på något i dagsläget, jag skulle gärna haft Gordon och Prancer men det kommer tyvärr aldrig gå att göra så att dem kommer tillbaka. Annars allt känns prima och jag blir på bra humör. Hoppas att det kan märkas här i bloggen imellanåt och att ni tycker att bloggen är rolig att läsa :)

Okej detta blev ett rörigt inlägg men jag ville bara säga att jag är så jäkla lycklig för tillfället och är väldigt nöjd med vad och vilka som finns i min omgivning. Nu ska jag sluta skriva och ha det riktigt mysigt med mina underbara bruda här i stallet så vi får höras senare.
XoXo//EmmaHos bebi


XoXo//Emma

Mys med vovvi


XoXo//Emma

Lite om dagens planer

Har precis dragit upp Gucci ur sängen för att hon skulle få en promenad. Den hunden är allt bra lat. Hon kan lyfta huvudet och kolla på en, sen lägger hon ner det åt andra hållet så att man inte ska "se" henne. Det är samma på kvällarna också, men lunchen och på eftermiddagen då är det lätt att få upp henne.

När jag gick promenaden blev jag sugen på att spela sims så det tänkte jag göra nu #nostalgi. Haha, nejdå men det var länge sedan och jag blev bara så sugen. 
 
Sen i eftermiddag så ska jag cykla till stallet en sväng. Idag gör jag det tidigt så att jag hinner innan hon börjar gå. Annars blir det inte förens klockan 18 och det pallar jag inte med idag... 
XoXo//Emma

Denna tisdagen var då slut

I stallet idag skrittade jag fram Carisma med sällskap av Sara som gick med Chester. Vi snackade om allt och inget, riktigt mysigt. Sen började jag jogga när hon gick in och jag såg att de fanns 2 bommar framlagda så jag jobbade lite olika "övningar" över/med dem. Jag tycker att hon skötte sig väldigt bra och hon gjorde det som jag bad henne om. 
 
Har precis varit ute och gått med Gucci och nu har jag landat med datorn i knät i soffan. Snart ska jag gå in på mitt rum och lägga mig. Men först vill jag bara säga att det var roligt att se att ni gillade inlägget som jag skrev med massa åsikter i och det syndes direkt på statistiken. Hoppas att vi kan försöka hålla den statistiken och öka på nu, det skulle verkligen vara roligt om vi kunde det. Men jag tycker att ni är lite dåliga på att kommentera, kan inte ni som läser detta slänga in någon kommentar på något inlägg här på bloggen? Så ser vi hur många som läser inlägget ända hit. Haha jag tror nog ändå att alla som läser inlägget så här långt inte kommer göra det, men det är värt ett försök ;)

Men nu ska jag sluta blogga så att jag kan krypa till kojs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon igen
XoXo//Emma

Jag babblar på, som vanligt

Hoppas att ni gillade det förra inlägget. Jag tycker att det är ett viktigt ämne så därför kände jag att jag ville ta upp det och verkligen få skriva ut mig hur jag tycker. Ämnet var något som tog vart när jag och Ebba chattade en hel vanlig dag. Därför skrev båda varsinna inlägg, hennes fin hääär. Ni borde verkligen läsa det oxå

Idag kom även min första glossybox. Jag har spelat in en video, jag tänker nog ladda upp den i morgon då det håller på att exporteras för tillfället. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om boxen, ni får se videon i morgon där jag babblar på ännu mer och visar allt.
Nu ska jag redigera en till video, eller nej när glossybox videon är redigerad kan jag redigera den nya videon. Känns bra att ha några videos på lager. Då kommer det kunna komma upp 2 videos i veckan. Planeringen för denna vecka är 2 "skönhets videos" om ni förstår hur jag menar.
XoXo//Emma

Alkohol och cigaretter

Jag är 15 år och skulle personligen aldrig börja dricka eller röka vid den här åldern. Jag skulle aldrig röka, oavsett hur gammal jag är då jag tycker att det är sjukt äckligt och så ocoolt... Alkohol är väl klart att det kommer att bli ibland, ett glas vitt/rött till maten en fredagkväll eller kanske en cider. Men det är först när jag är 18 och får göra sånt! Man ska hålla sig till regler för dem finns av en anledning.

 
Nu när man går i skolan/kring skolan känner man ofta lukten av cigaretterök och en massa parfym då personen som har rökt vill dölja det. Dem personerna tuggar oxå oftast tuggummi hela tiden, för att man inte ska känna andedräkten. Därför vill man bara spy ibland i skolan, för det är som att gå in i en vägg. Det är ofta på samma ställen också... Det gör en ju inte alls misstänksam!

Jag kan bra inte första varför folk, 15 bast vill förstöra sina kroppar och inre organ. Om man röker så får man efter ett tag svarta lungor, grå/gul hy, äckliga naglar, äckliga tänder och man stinker! Röker man är man också väldigt stor risk att drabbas av sjudomen kol. Sen så kostar det ju något förjävligt mycket pengar! Ett paket kostar kring 50-60 kr... Säg att du röker 2 paket i veckan, då är du uppe i 100-140 kr per vecka. Sen det 4 gånger, så kostar det 4-500 kr för en månad. 4-500 kr som du skulle kunna gjort en massa annat roligt för! Du hade kunnat gått på bio, shoppat, köpt bättre saker än cigg.
 
Samma sak med att dricka massa alkohol. Din kropp tar stryk, din hjärna tar stryk och om du inte är försiktig kan du få allvarliga komplikationer. Dricker du för mycket blir du full och då har du inte koll på vad du gör. Det du gör kan vara något som du verkligen ångrar att du gjort dagen efter. Alkohol är inte heller billigt! Det blir kanske kring 3-400 kr, jag har ingen koll på detta men skulle tro att det är denna prisklassen. 

Totalt skulle du göra av med 8-900 kr på rent skit. För 8-900 kr kan du få, typ 2 kryssningar! Eller kanske inte, jo men det tror jag. Ni förstår nog var jag vill komma, 8-900 kr är mycket pengar som du har kastat i sjön och skulle kunna gjort mycket bra för.

Egentligen undrar jag vad deras föräldrar säger om det. Skulle min mamma eller pappa komma på mig om jag skulle göra något sådant så skulle jag ha utegångsförbud resten av mitt liv, inte få månadspeng och jag skulle inte få rida eller så. För dem tycker att rätt ska vara rätt, vilket jag håller med dem om till 110%!

Så vart jag ville komma är att jag tycker att det är helt sjukt äckligt och dumt av folk att börja med alkohol och att röka när dem är 15 bast. Har du en gång börjat är det svårt att sluta.
XoXo//Emma

Ett sånt där bra pass


Idag var det ett bra pass på hästii. Red över lite bommar och det gick väldigt bra. Men nu ska jag skritta av henne innan jag ska cykla hem.
XoXo//Emma

I stallet


XoXo//Emma

Gårdagens ridpass - Polly

Kan ju börja med att säga att hennes sadel var pytteliten så det var inte jättebekvämt att rida, men det fick gå ändå. Det var också underbart att få hoppa upp på hennes rygg igen, efter sisådär 6 år. Det var också en stor skillnad för mig då jag bara har ridit storhäst senaste veckorna.

Vi jobbade mycket på volterna, för vi var ganska många och så var det något där alla kunde jobba på efter sin ridkunskap och nivå. Det var ju något som heter kompisridning så man fick rida med sina kompisar, det var därför som jag red på Hamre igår. Därför kunde inte alla lika mycket, vissa hade ridit längre och vissa mindre.

I början var hon stel och lite springig men efter att vi hade galopperat och hon hade fått gjort av med lite energi blev det bättre. Då blev hon inte lika springig och jag kunde jobba henne mjukare, vilket hon blev. Jag arbetade henne lite i kort trav men efter ett tag blev hon spänd och väldigt skumpig så då fick jag variera lättridning och kort trav. Vi flyttade lite och gjorde lite allt möjligt och hon lyssnade väldigt bra på mig tycker jag.
Hon skötte sig utmärkt hela passet och det var underbart att få rida på henne igen.
XoXo//Emma

Tisdagens lovdag

God morgon på er

Har precis varit ute med Gucci i det perfekta höstvädret. För mig är det perfekt när det inte regnar, men ändå är lite mulet. Det är det ultimata höstvädret enlit mig.

Idag har jag väl inga jättespeciella planer. Blir väl kolla på lite serier eller något under förmiddagen och sen efter lunch så ska jag åka iväg till stallet och ta hand om Promise och Carisma samt jogga Carisma. 
Senare idag kommer det komma ett inlägg som jag verkligen hoppas att ni klickan in hit då och tar er tid och läser inlägget, ni får gärna lämna kommentarer om vad ni tycker kring det ämnet som jag har skrivit om. 
XoXo//Emma

Detta var denna måndagen

Det var riktigt roligt att rida på Polly idag. Har ridit storhäst ett tag nu så det var lite annorlunda att hoppa upp på en liten ponny idag. Vi hade en fotograf på plats som fotade oss så det kommer komma bilder. Vet dock inte när, men det visar sig. Mer om ridpasset kommer ni få i morgon då jag är så trött nu och jag vill bara slänga mig i sängen för att sova.

Jag trodde ju att min glossybox skulle komma idag men det gjorde den inte så den kommer nog i morgon. Vilket jag verkligen hoppas för jag vill ha den. Är så spänd på att se vad månadens box innehåller. Hoppas även att lite andra paket också har trillat ner i morgon, men det visar sig också.

Juste jag glömde ju att skriva att jag och Ebba åkte till skolan på förmiddagen. Vi kom och precis då kom det en lärare så vi skyndade oss och kutade in i skolan. Där hämtade vi våran lånebok men även engelskan då vi har grammatikförhör på tisdag. Men vi kom inte längre än till bibblan där vi satte oss och jobbade klart med texten vi höll på med, så att vi inte skulle behöva släpa med boken hem och sen åka till bibblan typ i morgon igen för att lämna den. Så det gjorde vi på våran första riktiga höstlovsdag. Inte det roligaste man kunde tänka sig men vad gör man inte för bra betyg?
Men nu väntar sängen. Vi hörs som vanligt i morgon och ni får sova så gott
XoXo//Emma

Nu: TV


Skriver om hur ridpasset gick i morgon. Nu ska jag kolla på TV innan jag hoppar in i duschen..
XoXo//Emma

Vill ni

Nu när jag har fått lånat skåpet av Gordons ägare Lina så har jag ju ställt dit lite saker. Skulle det vara roligt att se vad jag har i det? Vill ni se det så kan jag fixa de, kommentera om ni vill se.
 
XoXo//Emma

Svettig ponny


XoXo//Emma

Till er alla

XoXo//Emma

Lunch


Ska snart till bussen, men nu lunch
XoXo//Emma

Dagens planer, första riktiga lovdagen

Ska snart cykla iväg och möte upp Ebba en sväng. Vi ska till skolan, riktigt roligt på lovet... Men vi har en lånebok som vi måste hämta och sen behöver vi boken för att göra klart en sak till en presentation. Igår på matchen samlade jag ihop 20 pantburkar så jag ska passa på att åka iväg till ICA och panta dem.

Idag kommer även min första glossybox, jag är sjukt taggad och längtar verkligen efter den. Tyvärr så kommer jag nog inte hinna se den innan jag åker till stallet. Hoppas att posten är tidig idag, för jag vill gärna hinna se innan jag ska till stallet. Sen borde jag ha ett brev till i posten, roligt roligt. 
Nu ska jag fixa ett till inställt åt er så att ni klarar er medans jag är och rider och är i stallet på Hamre med Linnea. Ha en fin måndag så hörs vi snart
XoXo//Emma

God kväll

Blev längre än jag trott på innebandyn och på vägen hem köpte vi med oss lite donkenmat och satte oss framför soffan. Där jag har suttit fram tills nyss då jag precis var ute med Gucci på en kvällspromenad i regnet så nu ska jag sova tänkte jag. 
 
I morgon är det en ny dag, mer om morgondagens planer får ni veta i morgon. Sov gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

3 måsten till hösten - häst

Här kommer 3 saker jag tycker att man bara måste ha i stallet/till hästen på hösten
* En gosig grimma. När du tar hand om hästen på hösten när det börjar bli kallt tycker jag att en gosig grimma är toppen. Jag har ludd på grimmorna som jag använder nu då jag tycker att det är mycket gosigare för hästen såhär till hösten
 
* Ett reflextäcke. Man behöver synas i höstmörkret så då är ett reflexländtäcke en väldigt bra sak att ha. Häääär finns ett väldigt fint och stort för bara 90 kr

* Ett bra stalltäcke. Nu till hösten börjar det ju bli kyligt och då är ett gosigt stalltäcke ett måste. När du har ridit är det perfekt att slänga på ett fleecetäcke. Det kommer jag börja med nu när det börjar bli kallare ute. 

XoXo//Emma

Mot hallen, igen

Har precis gått en sväng med Gucci så nu har hon lagt sig på mattan i mitt rum. Men snart ska familjen åka iväg på innebandy. Jag ska somsagt stå i kiosken igen. Jag ska köpa fika till mig själv, en Cola och muffins...
Jag vet inte när jag kommer hem så jag har förberett ett inställt åt er så ni kommer klara er.
XoXo//Emma

En långis

Jag och mami tog en lång promenad till ICA med Gucci och kom nyss hem. Det var riktigt skönt att gå en längre promenad. Det var lite roligt för vi träffade Guccis husse och hon blev inte alls lika glad som hon blir när vi kommer hem. Men hon är väl rädd för att åka ifrån oss, husse kom kanske för att hämta henne. Men han hade bara handlat så när han gick igen blev hon glad för då förstod hon att vi han inte skulle ta med henne hem igen.
 
På affären köpte vi lite lunch oså till i morgon. Jag ska ju rida med Vilma, Alice och Linnea och Linnea rider sen på kvällen så jag ska vara kvar och kolla när hon rider. Då behöver vi ha lunch så det ska vi ha med oss. Därför ska jag fixa lite inställda som kan komma upp i morgon när jag är i stallet. Jag har nämligen kört slut på månadens surf så jag kan inte uppdatera ifrån mobilen när jag inte är hemma.

Men nu är det lunch, köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt. Mums mums
XoXo//Emma

Känns bra

Efter att jag publicerade förra inlägget så chattade jag med Ebba om ett väldigt viktigt ämne, båda kom fram till att det var något som skulle bloggas om. Så det fixade jag och det kommer komma upp om någon dag. Jag tror verkligen att ni kommer gilla det. Det känns också väldigt bra att jag har haft sån inspo att jag har kunnat fixa massa inlägg åt er att lägga om inställda. 
 
Nu ska jag sätta mig och redigera en video som jag nyss spelade in. Hoppas att ni kommer gilla den.
XoXo//Emma

Söndags morgon

Har nyss varit ute med Gucci och när jag kom in fanns det frukost serverad, söndagslyx. Snart ska jag nog baka lite för att min mamma ville ha med lite fika till innebandyn så då sa hon att jag skulle baka sockerkaka. Därför är det bara att göra som hon säger.
Dagens planer vet ni om så nu ska jag sätta mig och reblogga lite på tumblr och sen skriva ihop ett inlägg som jag tror kommer kunna bli riktigt bra. Ni får ha en fin söndag så hörs vi om ett tag igen
XoXo//Emma

Snabbt om idag, Gucci kom spontant

Idag var jag ju hos min morbor på fika som jag skrev innan. Det var min familj och deras familj, samt 2 av mina kusiner. Den ena av mina kusiner var inte hemma när jag fyllde år så jag fick en present av henne nu idag. Jag blev väldigt glad och gillar verkligen allt jättemycket. Jag busade även med min mindre kusin på 3 år. Hon lär nog somnat gott ikväll. Vi kunde dock inte vara kvar där jättelänge då vi bestämde att Gucci skulle komma om 1h och innan hon kom skulle vi hinna åka och handla lite mat och snacks till kvällen. Men nu är hon här och vi har det riktigt mysigt. Har verkligen saknat att ha ett djur här hemma så det är skönt att kunna sno Gucci ibland.
 
I morgon ska jag stå i kiosken på min brorsas innebandy. Det är väl ungefär planerna för i morgon. Är det fint väder tar vi en lång promenad i skogen vid lunch sa vi, de kommer bli riktigt mysigt så jag hoppas på att det är bra väder.

Nu tänkte jag däremot lägga mig i sängen och kolla insta å lite så innan jag somnar. Är trött som jag vet inte vad, det tog inte bara på krafterna hos min lilla kusin att busa utan det tog på mig oxå. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Presenter ifrån kusin vitamin

3 rullar med bomullspads, 1 lila blockljus, en deo, 2 "duschbollar", massa tester ifrån yves rocher och sen en Victoria's secret med lukten Strawberries & Champange. 

Allt detta var en försenad present ifrån en av mina kusiner. Snäll som hon var så fick jag en massa saker och jag är väldigt glad för allt, tack så sjukt mycket kusin. När jag fick denna bodymisten fick jag totalt 5 stycken Victoria's secret bodymists, även fast jag inte vill ha så många så kan jag inte ge bort någon för att alla luktar så sjukt gott och sen så har jag fått dem så då känns det fel att ge bort någon. 
XoXo//Emma

Carpen igår 25/10Vad tycker ni? Ser det bra ut? Jag vill gärna ha kritik :)
XoXo//Emma

Varför bloggar jag?

Ibland ställer man sig frågan, varför bloggar man. Eller om man kommer in på en blogg som man tycker verkar vara ganska tråkig och den som bloggar inte verkar vara taggad på att blogga eller bloggar bra inlägg, då ställer iag jag mig ofta frågan. Varför bloggar den personen egentligen.
 
Personligen bloggar jag för att jag älskar att skriva hur jag känner, vad jag tänker och för all grymt fin respons som ni underbara läsare skänker till mig. Jag tror inte att jag i dagsläget skulle kunna sluta blogga. Jag vet inte vad jag skulle fylla ut dem 2-5 timmarna som jag håller på med bloggen varje dag. Ibland är det bra inlägg som ska skrivas ihop, ibland en ny design som ska se bra ut innan den läggs ut. Det är massor med saker som ska göras/hör till när man har en blogg. Personligen planerar jag väldigt mycket och gillar att kunna veta att jag har något läsvärt inlägg som inställt varje dag.

För jag tycker inte att en blogg bara ska vara massa inlägg med 9503845930498002984849032 ords lång text varenda gång utan en rubrik med en bild kan räcka ibland. Ifall du är och shoppar med en kompis, lägg bara upp en enkel bild och skriv i rubriken att ni är och shoppar. Svårare än så behöver inte det vara med ett inlägg. Men det är också en vågskål som ska vara jämn. Det får inte heller bara bildinlägg i en blogg, det blir inte heller bra. Hoppas att ni förstår och håller med mig?
- Bara för att denna modellbilden passar väldigt bra till detta inlägget.

Just nu känner jag mer mer än taggad på att blogga och att prestera på bra inlägg åt er här på bloggen. Blev riktigt lycklig när jag en morgon såg att statistiken var lika hög som den brukar vara kring lunch en vanlig dag. Det värmde verkligen i mitt hjärta. Det är sånt som kan göra en dag, samma med riktigt fina kommentarer. Därför älskar jag er och vet inget bättre än att få prestera bra inlägg åt. 

Hoppas att ni känner samma sak som jag och märker att jag är lite extra taggad på att blogga just nu och verkligen vill prestera bra inlägg åt er.
XoXo//Emma

On da horse

XoXo//Emma

Lördags morgon

Nu är det äntligen lördag. Så sjukt skönt! Dagen börjar i stallet där jag ska rida Carisma lite. Sen är det fort hem för att duscha och få i sig något innan det är dags att åka iväg på fika hos min morbror med familj. Det blir nog riktigt mys. Jag tror även att min kusin är där men sin lilla bebis så då får jag säkert hålla henne igen. 3 gånger samma vecka man träffar samma släktingar, det händer ju inte varje vecka.
Men nu ska jag passa på att blogga lite inlägg åt er innan jag måste cykla iväg mot stallet. Ni får ha en jättefin lördag
XoXo//Emma

Fredag och loooov

Har redigerat klart videon på Carpen ifrån idag och jag måste säga att resultatet vart väldigt bra. Ni kommer att få se videon i morgon eftermiddag när jag har kommit hem ifrån fika hos min morbror med familj. Innan vi ska iväg dit så ska jag rida Carisma, ta hand om henne och Promise. Så det blir nog en bra lördag skulle jag tro.

Idag när vi red fick vi reda på att Johanna med största sannorlighet ska bort i vinter igen. Så vi kommer att få ha en annan tränare i ca 5 veckor. Själv hoppas jag att vi får Roland eller Lena (äger ridskolan) eller en tränare vid namn Anna. Det är vad jag hoppas iaf. Vi överlever 5 veckor utan våran grymma tränare, det får vi lov att göra. 

Btw, idag fick jag höstlov. Yeyyy #partyhard, nejdå men fy F vad skönt med lov. Utan massa plugg och s k i t
- Bästa Carpen

Nu har ni fått en hel del textinlägg idag, därför ska inte detta bli mycket längre. Jag vill bara avsluta med att säga godnatt, så godnatt finisar
XoXo//Emma

Hoppträning på Carpen

Red Carpen idag och vi hoppade ju somsagt. Mamma filmade, dock så hoppade vi ifrån henne så det blev inte jättebra på film tyvärr. Men något litet ska jag nog kunna knåpa ihop ifrån dagens ridpass iaf. Det kändes bra och han hoppade finfint och lyssnade på mig. Jag var glad att jag kunde få reglera honom utan att störa honom så att vi kunde komma bra på hinderna så det är ett väldigt stort framsteg och jag är riktigt nöjd med det. Detta var alltså ett bra pass måste jag säga. Ni får filmen om jag lyckas knåpa ihop något men de tror jag nog...

Sen red jag ju Carisma efteråt och det gick ganska bra, hon fjantade sig inte så det var väldigt skönt. Hon kändes ganska seg då jag precis hoppat Carpen. Men det gick bättre när jag "vant" mig mer med henne.
- Bästa Carpen <3

Snart ska jag iaf sätta mig i soffan och kolla på dobidoo med resten av min familj. Ha en fortsatt fin fredagskväll
XoXo//Emma

Sjukt smart

Alla borde göra detta nästa gång!
XoXo//Emma

Hoppträning nästa

XoXo//Emma

Matte


XoXo//Emma

Fredag

Äntligen är det fredag, yeyy. Skolan blir nog ganska chill skulle jag tro. Första lektionen är det redovisningar och sen ska vi jobba på lite som vanligt tills språket för då ska vi spela bingo och kanske kolla på nån film eller så. Sen är det lektioner igen. 

Efter skolan är det hoppträning som gäller. Jag är väldigt taggad på att få hoppa isag. Sen längtar jag tills på måndag för då ska jag ju rida med mina brudar. Den veckan kommer jag nog rida 5 pass, hehe. 
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer och jag måste gå iväg för att möta mina brudar. Jag går idag för att mamma ska kunna hämta upp mig och Emelie i skolan och köra oss direkt till stallet. Ni får ha en grym fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Då var denna torsdagen slut

Håller på att föra över allt som finns i kameran så att mamma ska kunna filma alla när vi hoppar i morgon. Hittade en hel del bilder från i somras som jag tror att jag ska lägga upp åt er snart. Jag är väldigt taggad på att hoppa i morgon. Jag vill helst hoppa Fläcki eller Carpen = San Quetin & Carpe Diem.

Ni får se till att kolla in på min tumblr, emmaostensson.tumblr.com. Designen ska dock fixas till men det har jag inte hunnit med att fixa idag så jag gör det i morgon eller om jag får tid i skolan... Det visar sig. Jag kan säga att jag verkligen är kär i tumblr nu. Sjukt underbar sida där man kan få massa inspo
- Bara för att jag hittade denna bild när jag förde över allt ifrån kameran. Det är på mig och min kompis Alice's ponny Krusan

I morgon är det fredag och det är väldigt skönt. Jag ska gå till skolan så det kommer bli väldigt skönt att börja sin fredag med lite motion. Ni får sova gott så vaknar vi upp pigga och fräscha i morgon när det är fredag.
XoXo//Emma

Mys med släktingar

Har precis haft besök av min kusin och hennes minsting och min moster. Vi fikade lite och pratade samt kollade på jättefina barncancer änglar. Jag fick även mysa lite med hennes minsting idag igen, senast var ju i tisdags så 2 gånger på samma vecka. Mysmys 
- Därför får ni en denna bilden nu igen för jag tyckte att den passa bra till inlägget

Jag fick även reda på att jag troligen kommer få en ny säng om jag är snäll och städar lite mera här hemma. Det gjorde mig verkligen jätteglad. Jag längtar också tills nästa vecka för då borde det trilla ner 3 paket/brev i min brevlåda. Spännande spännande

Nu ska jag lägga in tumblrlänken i min meny så vi hörs senare.
XoXo//Emma

Nu hittar ni mig på tumblr!

emmaostensson.tumblr.com
emmaostensson.tumblr.com
emmaostensson.tumblr.com
 
XoXo//Emma

Jag längtar till

28/10 för då ska jag få rida min första favorit C-ponny genom tiderna, är sjuuuuukt taggad på att få hoppa upp på hennes rygg igen. En svart skönhet vid namn Polly. Kan försöka få med någon ut som kanske kan fota. Det ridpasset lär ni få en utvärdering ifrån, det är om mindre än en vecka. Jag, Alice, Linnea och Vilma ska rida tillsammans så det ska bli riktigt roligt. Vi ska träna för en C-tränare i hoppning, fast vi ska träna dressyr. Somsagt, sjukt taggad och jag längtar verkligen.
- Jag och Polly i vintras
 
30/11 för då är det stockholm horseshow. Jag är riktigt taggad och längtar tills att få gå runt på mässan bland alla bra priser och dösnygga saker. Och sen ska det bli riktigt roligt att se showen såklart. Allt är en upplevelse i sig. Längtarrrrrrr

XoXo//Emma

Fix

 
Fixar en sak så att jag inte är socialt efterbliven. Undertiden som jag käkar lite mellis. Visar er snart. XoXo//Emma

Hål

Börjar om 50 minuter så nu ska vi sitta i skolan och inte göra något alls, roligt liv.nu... Jag ska se om jag kan hitta lite inspo till er å kan jag blogga massa bra inlägg och lägga dem som inställda.
XoXo//Emma

Redan torsdag, veckan går foooort

Idag är det torsdag och i morgon freday, yeyy. Idag är det skola som gäller, precis som alltid. Idag skulle vi få tillbaka matteproven, kemiproven och fysikproven tror jag om jag inte hade helt fel. Så det blir nog spännande skulle jag tro.

Efter skolan har jag inga läxor så jag kan bara chilla hela eftermiddagen, så skönt. Senare framåt kvällen får vi lite snabbt besök här hemma. Min kusin och hennes mamma ska köpa canceränglar som min pappa hade lånat hem hit av någon. En väldigt fin sak, jag har en på min skolväska och en som jag ska sätta på ett armband som snart kommer trilla ner i min brevlåda.
- Grällstas finaste ponny <3

Nu måste jag borsta tänderna och cykla iväg för att möta mina brudar innan vi ska åka till skolan.
XoXo//Emma

Onsdag kväll

Som ni kanske märkte så fick ni en video idag. Det kommer även komma en till video till helgen så ni får 2 denna veckan, snällt va?

I stallet fixade jag lite med skåpet, hängde in grimmor osv som jag använder ganska ofta så det kändes väldigt skönt. Jag han även gosa lite med Carisma, mocka åt Promise, fylla på vatten åt Carisma och ta hand om Promise lite snabbt då hon kom in vid 18 och mamma skulle komma 18.15.
Nu under kvällen har jag fixat lite inställda åt er så det känns väldigt bra. Började även följa Glossybox på facebook och såg att dem höll på att göra klart våra boxar nu idag. Längtar verkligen tills jag får min första box, hoppas att den är bra. Vissa boxar har jag hört är lite mindre bra ibland.

Men nu är jag trött som tusan så jag ska lägga mig och kolla insta nu innan jag somnar, kommer nog slockna på en halv sekund. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Emma tipsar #1

XoXo//Emma

Du har väl inte glömt...

... Att gilla bloggen på facebook?

... Att prenumerera på min youtube kanal för att inte missa någon video?
 

... Att följa mig på insta, emmaostensson

... Att lägga till mig på snapchat, emmaostensson

Tack på förhand :)
XoXo//EmmaMot stallet

Pappa kom precis hem så jag åker med han så får han släppa av mig i stallet när han åker. Fast det fick jag tydligen inte... Så jag måste käka upp mitt mellis fort nu och sticka till bussen. Vi hörs
XoXo//Emma

Yeyyy


#glad

XoXo//Emma

Hål

Har precis käkat lunch och nu är det 1h kvar tills jag börjar, roligt roligt. Därför har jag massa tid att blogga så kommentera ett förslag på något som jag ska blogga om? Tack :*

XoXo//Emma

Redan onsdag

Idag har det redan hunnit blivit mitten av veckan. Tiden går fort numera. Igår efter ljuspartyt var det skönt att vi inte hade någon läxa för då kan man bara få ta det lite lugnt. Jag har engelska tills vecka 45 och en presentation som ska skickas in på fredag och det är det. Kanske får någon tyska idag, det visar sig.

Efter skolan så är det stallet som gäller, precis som vanligt... Får se om ponnybollen är inne eller om hon går på lektion. Hoppas att hon är inne, men jag tror att hon går lektion. Då får jag hoppas att min kompis ska rida så får jag kolla på henne när hon gör det för att fördriva tiden. Det visar sog också.
Men nu ska jag borsta tänderna och sen åka för att möta mina brudar innan vi åker vidare mot skolan.
XoXo//Emma

Eftermiddagen idag

Ni har väl inte missat att jag har börjat uppdatera mer på twitter nu och har lagt upp länken i min meny så jag hoppas att ni följer mig där också. Sen måste jag berätta om eftermiddagen då jag har gjort en hel del saker. 

Direkt efter skolan stack jag direkt hem för att byta om och sedan rusa iväg till bussen. Precis när jag kom fram rullade bussen framför mina ögon, man bah tack bussen tack. Jag som inte alls var stressad innan så blev jag det ännu mera. Som tur var kom en grym klasskompis och skulle åka buss så jag snackade med henne tills jag skulle av vid stallet. Det första jag ser är att Carisma står på gången och har precis fått nya skor så nu har hon fått fina fossingar. Hon fick även kära smetat på sina hovar medans jag borstade och sadlade för att kunna gå till ridhuset och rida. Idag hade hennes ägare ridit henne på förmiddagen och det kände jag då hon känndes väldigt mjuk och fräsch. Hon har även fått flytat till Gordons förra box så det kommer nog bli helt perfekt tror jag. Jag SMS:ade med Gordons ägare och vi kom fram till att jag fick använda Gordons skåp så numera kommer jag kunna ha ett skåp i stallet och inte i en av uteboxarna där jag har min låda, det ska bli väldigt skönt nu till vintern och när det börjar bli mörkt. 

När jag blev hämtad så åkte vi direkt hem där jag hoppade in i duschen och åt sen lite mat innan det var dags för oss att åka iväg på ljusparty. Där var det jättemysigt och vi fick jättegod fika. Det var en riktigt trevlig konsult som var där ikväll. Hon var väldigt öppen och pratglad. Jag satt även och mös lite med min lilla kusin.  På vägen hem pratade jag och mamma om att jag och min brorsa ville ha Gucci under höstlovet och det kommer vi nog att få ha så det är vi väldigt glada för :) 
- En bild på mig och lilla kusinen

Men nu ska jag sluta skriva och lägga mig. Igår satt jag uppe liiite väl sent för att skriva ut papper till dagens SO. Idag gjorde jag ett matteprov som känndes bra, en engelska redovisning och en SO redovisning. Så nu är jag helt slut. Därför säger jag god natt nu och vi hörs i morgon.
XoXo//Emma

Världens bästa - Hur allt började

Som jag har nämnt tidigare så har jag och Promise snart 5 år tillsammans. Känns helt sjukt att det snart är 5 år sedan jag skrev upp mig som skötare på världen bästa ponny. Tiden bara flyger iväg... Därför tänkte jag ta och berätta hur allt började, som jag minns det.
Jag red på en ridskola som heter Hamre innan jag började på rocklunda. När jag kom och skulle börja rida på rocklunda var det en snabb grå liten ponny som verkade vara väldigt svårriden och hon sprang väldigt fort. Mamma sa att jag inte skulle ta den hästen när jag skulle rida och jag höll med henne på den fronten för hon såg läskig ut. Och ingen verkade gilla henne. Sen på något sätt någon dag valde jag henne iaf, även fast jag hade lovat mamma att jag inte skulle. Jag kommer inte ihåg hur det var, det var ju typ 5 år sedan jag red henne första gången... Men eftersom att jag ganska kort tid efter det skrev upp mig på henne så måste jag ha fastnat för henne när jag red henne första gången. Det är lite enkelt och hur jag kommer ihåg att allt började. Jag måste alltså ha kärat ner mig totalt i världens finaste efter första gången på hennes rygg. 

Nu skulle jag inte tänka mig att ta bort någon dag eller sluta ta hand om henne. Hon är världens bästa ponny och det kommer hon alltid att vara. Jag skulle aldrig kunna lämna henne i dagsläget. Hon är min barndomsponny/uppväxtponny och kommer alltid äga den största delen av mitt hjärta. När hon inte längre finns vet jag inte vem jag kommer att vara, hon är mitt allt. 
Förlåt om det blev lite rörigt eller så men jag kände för att skriva av mig lite och jag älskar verkligen henne... Och det passade nu när vi nästan har 5 år, 115 dagar kvar för att vara exakt
XoXo//Emma

Mot stallet


XoXo//Emma

Redovisning nr 2


XoXo//Emma

Tisdaggg

Idag vet ni redan att jag har ett pressat schema efter skolan. Därför ska jag förbereda och lägga fram lite saker så att jag inte behöver göra det sen när jag kommer hem och är stressad. Sen i skolan idag ska jag ha 1 prov, en engelska redovisning med Ebba och sen kanske jag ska redovisa SO:n som jag hållt på med ett bra tag.

Ja det är det som händer idag. Jag ska försöka blogga så mycket som jag bara kan idag. Jag har ett inställt som ligger där det krisar som mest med tid. Hoppas att ni kommer gilla det. Men nu måste jag kila iväg och lägga fram kläderna oså som jag ska ha på mig till stallet.
Ni får ha en jättefin tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

En ganska spontan dag + planering

Har haft en ganska spontan dag idag om ni ville veta. Den andra halvan av klassen slutade samtidigt som mig så jag, Ebba, Linnea och Angelica stack till donken och käkade lite lunch då vi slutade efter dansen, som slutade 12.30. Där bestämde jag och Linnea att jag skulle följa med henne till stallet så det var bara för mig att cykla hem för att packa ihop lite kläder som jag skulle ha på mig och ta en promenad hem till henne. Det brukar ta 10 minuter att gå, mnen idag tog det 30... Därför att min j**la mobil hängde sig 2 gånger när jag stod och ville ta panorma på ett fint ställe, så jag var ju inte jätteglad på min telefon om man säger så. Men det gick efter ett bra tag och jag tog mig hem till henne. Det blev lite tidigare än väntat så vi satte på nått avsnitt av en serie och glodde på det i hennes säng innan det var dags att åka iväg till stallet.
 
I morgon ska jag också till stallet men då har jag ett pressat schema som in i h-vete. Slutar, 14.55 ska hem för att få i mig något snabbt, ta bussen till stallet, mocka, borsta rida, fylla vatten och allt sånt (och egentligen skulle jag haft ponnybollen oxå men det hinner jag inte med), bli hämtad av mamma, duscha, få i mig något och åka iväg vid 17.30. Sa någon pressat schema eller vad? Jag får verkligen hoppas att bussen kommer i tid och så får jag slänga i mig en macka eller något på vägen till bussen. Carisma vill ju helst ha 40-1h motion...
Men nu ska jag inte skiva en bibel och jag är trött så jag vill sova. Innan jag får sova tänker jag vara duktig och kolla igenom våran engelska och läsa igenom matten så att jag har lite koll. Sen ser jag nu att jag måste läsa igenom min so oxå, trevligt trevligt. Jag säger god natt nu iaf och vi hörs som vanligt i morgon.
XoXo//Emma

På väg hem ifrån Hamre


Polly får stå för bilden
XoXo//Emma

Jag tipsar: Till bloggen

På min dator kan jag svepa med 3 fingrar så får jag upp det som är på bilden nedan. Där har jag 3 olika postit lappar, en för blogginlägg som jag kan skriva, en för videos som jag kan göra och en för idér eller ändringar i designen. Det till videos och det till bloggen är väldigt bra. Tänk dig att du sitter vid datorn och kommer på ett riktigt sånt där baaaaam ämne att skriva/prata om, men precis då ska ni iväg. När man kommer hem är det bortglömt. Eller är det bara i mitt huvud det blir så?
 
Men om man då skriva upp det på datorn, jag använder mig av det som är på bilden. Då har jag rubriken och kan komma ihåg "ahh det där skulle jag ju blogga/prata om". Smart va? En sak jag använder väldigt ofta och som har hjälpt mig en hel del så jag hoppas att ni har fått tips på hur nui kan göra och gör kan göra något liknande själva.
XoXo//Emma
 

@donken


XoXo//Emma

Mitt liv i en bild


XoXo//Emma

Ny vecka

Idag är det måndag igen och snön ligger kvar ute på marken. Om en vecka är det höstlov för min del och jag är väldigt glad för det. Ska bli sjukt skönt med en veckas paus ifrån skolarbeten och allt vad skola ens heter.  På måndagen ska jag ju till stallet med Linnea, Vilma och Alice oh vi ska träna dressyr för en C-tränare i hoppning. Det väl väl höstlovets planer vad jag vet, om det inte är ridläger på ridskolan så ska jag kanske rida Promise, jag vet inte. Om det ens är uppehåll under höstlovet, det har jag ingen aning om. Men är det uppehåll ska jag troligen rida Promise.
- För att han e så snygg

För dagen har jag inga mer planer än skolan. När jag kommer hem ska jag plugga matte då vi ska ha matteprov i morgon. Sen ska jag öva på min SO och tänka igenom svenskan lite. Snacka om att skolan tar på krafterna... Men nu måste jag kila iväg mot mina brudar. Vi hörs under dagen
XoXo//Emma

Go kväll

Har precis duschat med inpackning, scrub osv sen smort in mig med massa goa krämer. Nu väntar kvällens avsnitt av solsidan. Efter det är de dejt med kudden som gäller. Därför säger jag god natt nu och vi hörs igen i morgon.

XoXo//Emma

Allt för Sverige

Som rubriken lyder så sitter jag i soffan och glor på allt för Sverige. Det är en väldigt rolig serie måste jag säga :) Men nu ska jag fortsätta att kolla
XoXo//Emma

Miss this <3

Träffade Hasse och Gunilla på IKEA idag, och nu ser vissa ut som frågetecken där bakom skrämarna, det ser jag. Hasse och Gunilla är grundarna/ägarna av Grällsta Ridcenter där jag somsagt har varit på ridläger i 3 år och jag har haft världens bästa ponny på läger alla 3 åren. Så nu när jag kom hem har jag kollat lite på youtube och då hittade jag dem här videosarna. Det får mig att vilja åka dit nästa sommar, men jag ska ha den ännu finare ponnybollen på bete istället så det kommer nog bli minst lika bra. Jag ska åka och hälsa på när Linnea och kompani är där. Men här är videosarna:
XoXo//Emma

Omhoppning på play nu


Malin gick precis in och nollade.
XoXo//Emma

Hemma nu

Direkt när vi kom hem ifrån innebandyn åkte vi iväg till Erikslund. Där köpte vi lite saker till rummet. Jag köpte sängkläder, en tvättkorg sen köpte jag en deo lite sånt. Inge mer intressant än så... Nu ska jag mest chilla lite, jag ska se till att skriva lite på engelskan och öva på so:n.
Ha en fortsatt fin söndag så hörs vi
XoXo//Emma

Min youtube

Numera kommer jag verkligen att börja satsa på min youtube kanal, ännu mera än vad jag redan gör. Jag har gjort flera videos som ligger och bara väntar på att bli uppladdade så om ni har tur så kanske det blir 2 videos per vecka ett litet tag framöver. Om ni inte vill vänta någon minut extra för att se videon på bloggen så är det bara att klicka hääär så kommer du till min youtube kanal och kan kolla på videon där.

Ni får gärna komma med förslag på videos som jag kan göra också.
XoXo//Emma

Mot hallen

Är på väg till hallen för att hjälpa till. Trött som jag vet inte vad, men kaffe räddar morgonen. Brb

XoXo//Emma

En snäll syster

Snäll syrra som man e ställer man klockan på 6.15 en söndag, bara för att bygga sarg 7.30 och stå i kiosken klockan 8. Känner mig väldigt snäll som går upp den tiden och följer med resten av familjen. Jag får väl ha med mig en termosmugg med kaffe så att jag inte somnar i kiosken :3 Haha nej men det känns som att kaffe kommer behövas för att vakna till, eller lite Cola men det känns inte så smart att börja dagen med Cola...

Idag känner jag mig också lite duktig som plockade i ordning en massa kläder i morse, samt städade min otroligt stökiga skåpdel i min byra som jag har bredvid sängen som min TV står på. Så allt som var där i är nu på ett annat ställe och jag har ställt in 2 väskor/nesecer liknande saker, mina mobilskal och en påbörjad stickning som har legat i något år nu. 
Idag hade jag jättegärna varit i stallet och tagit hand om mina prinsessor men dopet var så pass tidigt att jag inte han till stallet och när vi kom hem var klockan 17 och då hat stallet stängt för att det är helg.

Men nu ska jag lägga mig så att jag får några timmars sömn. Btw är det bara jag som har köpt årets första julklapp? Haha 2 månader och 6 dagar kvar och jag har redan köpt en. Jaja bra att vara ute i god tid :) Nej natti natti finisar, sov gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Jag och Promise igenom åren

XoXo//Emma

Hemma nu

Har precis kommit hem ifrån dopet nu. I kyrkan var det en hel del texter oså som jag kände igen ifrån konfa så det var lite roligt. Sen åkte vi hem till dem för att käka, fika och bara ha det trevligt. Jag busade också en hel del med min lilla kusin. Då blev hon väldigt glad, hehe. 

I morgon får jag jobba om jag vill. Jag funderar på saken. Bilen ska rulla hemifrån klockan 7, vilket jag är mindre taggad på. Och vi kommer hem vid typ 11 på förmiddagen. Jag vet inte om jag orkar åka med och jobba eller om jag ska stanna hemma. Vad tycker ni? Sova eller jobba? 
- Raketer ifrån förra året
 
Nej ju ska jag fixa filmen ifrån förra fredag när jag joggade Carisma. Ni får se den senare ikväll. Först är det tacomiddag som gäller här hemma, yammi. Lördag = Tacos
XoXo//Emma

Sant eller vad säger ni?


XoXo//Emma

Redo för dop

Är klar och snart åker vi på dop.

XoXo//Emma

Grym start på dagen

När jag loggade in såg jag att statistiken var riktigt hög. På morgonen brukar det inte vara jätteymcke folk inne, men i dag var det som det brukar vara vid lunch. Snacka om att jag blev glad då. Ska vi satsa på besöksrekord på denna bloggen nu och sen fortsätta att hålla den siffran? :) Lät det inte grymt bra?
Snart ska jag och familjen käka frulle. Innan det tittar jag lite på pewdiepie. Jag har inte så mycket mer att säga. Dagens planer vet ni om och när jag är borta har ni inställda så ni kommer inte märka att jag e borta. Nu ska jag gå och kolla med pappa om jag kunde få en ny säng och när vi ändå håller på med den om vi inte kan lägga till en fondvägg här i mitt rum.
XoXo//Emma

Fredag är redan över

Red 2 hästar 2 bompass tidigare idag som jag skrev om. Nu är jag helt jäkla slut efter en vecka i skolan och ridpassen idag. I morgon är det dop som står på schemat och en sovmorgon och tyvärr utan stall men jag har löst det med Carisma och ponnyboll tar världens bästa Alva hand om åt mig. Så det är skönt att jag kunde lösa det smidigt och enkelt.
- Bara för att jag kände för denna bilden

Nej jag vet inte vad jag ska skriva mer om nu denna fredagskväll... Mer än att jag tänker sluta skriva och babbla om en massa ointressanta saker och sova istället. Ni får sova gott och ha det så bra så hörs vi 
XoXo//Emma

2 bompass på 2 olika pållar

Red San Quetin på min träning och vi hade bommar. Det gick ganska kaos, vi red lite lydnadsbommar och aa. På ena sidan skulle vi rida över bommar i galopp och på andra sidan var det travbommar. Vi hade en punkt som vi skulle trava vid och en då vi skulle fatta galopp och lite så. Men jag är ändå nöjd, det är ju trots allt andra gången som jag sitter på hästen... Nästa vecka tyckte Johanna att jag skulle hoppa honom, så jag gör väl henne glad och hoppar honom om jag kan ta honom.
Sen red jag Carisma och travbommarna låg kvar framme i ridhuset så Carismas ägare längde dem lite så red jag först på dem lite i skritt så hon fick stäcka på benen och använda sina ben och tänka lite extra. Det gick bra och jag tyckte att det känndes bra, sen kom jag på bommarna någon gång i trav och jag är nöjd med det också. Hon känndes mycket mera framåt när jag red mot bommarna. Jag är nöjd med det första bompasset på henne. Har jag tur och om hon är fräsch så kan jag kanske få hoppa henne någon gång, det skulle vara väldigt trevligt.

Nu ska jag mysa i soffan så hörs vi senare
XoXo//Emma

Datum jag har "inplanerade" vad jag vet

19/10 - Dop
22/10 - Ljusparty
28/10 - Rida med Linnea, Vilma & Alice
30/11 - Stockholm horseshow
24/12 - Julafton, rida pälis på morgonen (om jag kan få igenom det, vilket jag hoppas)
Mellandagarna - S H O P P A   M E D  E B B A

Det lär tillkomma en massa saker, men detta är vad jag vet nu. Varje fredag har jag träning och jag har stallet 4 dagar i veckan som alltid...
XoXo//Emma

Mot stallet


XoXo//Emma

Jag är sur på snön

Snön ligger kvar ute så jag är inte jätteglad för det, men det är fredag och jag är glad för det. För det är ju träning ikväll. Hoppas att jag får rida samma häst som förra veckan, eller älskade lilla ponnyboll. Det visar sig... 
Jag vet inte vad jag ska skriva mera nu. Det har ju lixom inte hänt jättemycket sen igår kväll... Så jag ska väl inte dra ut på inläget i onödan. Jag ska bara borsta tänderna och jag sen ska jag åka och möta mina brudar innan vi åker mot skolan. Ha en fin dag i snövädret som vägrar låta oss ha någon fin och härlig höst. 
XoXo//Emma

Det snöar, 17:e oktober! :(

Jag som ville ha höst ett tag, inte massa snö. Våran gräsmatta ät vit och våra bilar lika så. Inte roligt alls inte. Det är ju bara lätt pudersnö så det kommer inte vara kvar i morgon, men ändå. Det är lixom bara Oktober, det får snöa i November om du frågar mig...
- Älskade Grodis förra vintern. Den sista vintern vi fick ha tillsammans, vi hann med att tolka 1 gång. Det skulle blivit flera men somsagt ni vet ju varför. Saknar honom nå otroligt mycket, världens finaste grodis <3 

Med paketet ifrån ellos fick man en katalog och så kom häst och ryttare i brevlådan hos mig idag så jag tänkte läsa/kolla igenom dem innan jag lägger mig. Jag tänkte bara blogga klart denna inlägget och sen tvätta bort sminket och smörja in mig lite innan jag kryper till sängs. Är riktigt trött så det ska bli skönt.
 
Jag har fått fixat en hel del nu ikväll till en presentation som ska vara klar snart. Då har jag bara engelskans presentation som ska vara klart tills på tisdag då jag och Ebba e först att redovisa den, sen en svenska presentation som jag inte har en blekaste aning om när den ska vara klar och jag har väldigt mycket kvar på den. Snacka om att skolan gör en stressad alltså... Sen ett oförberett tyskaprov i morgon, fast eftersom att jag vet om det är det inte längre oförberett. Men man kan inte plugga till det provet så aa.

Nej jag ska sluta babbla för jag babblar på om massa onödigt s k i t. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Dagens inköp


                                  Jackan - den vita pösiga tröjan - den vinröda T-shirten
 
XoXo//Emma

Mot Erikslund


Ska hämta ut paketet och handla lite. Visar er sen
XoXo//Emma

9 månader sedan den hemskaste dagen i mitt liv


Jag saknar er så!!! Jag skulle göra allt för att få tillbaka er, snälla kom tillbaka <3 <3 Typ nuuuu <3 <3 <3 Jag tänker på er varje dag, en hel del extra en dag som denna. Jag kommer aldrig glömma denna hemska dag för 9 månader sedan. Ni är nu dem finaste stjärnorna på himmelen och jag önskar ni ni inte var där, för jag vill ha er här hos mig. Jag vill krama er och överösa er med pussar, snälla låt mig få göra det en gång till

XoXo//Emma

Dyngsur

Har precis kommit hem i spåregnet så jag är totalt dyngsur. Mindre roligt... Men då får jag ta på min mysiga kläder och sätta mig under en filt och mysa med en kopp te framför datorn och någon serie, eller om jag kanske bloggar lite inställda åt er också. Fast jag vet inte om jag orkar blogga jättemycket inlägg med massor känslor oså nu idag för det är en ganska speciell dag i mitt liv denna dag... Om ni inte vet varför så kommer det ett inlägg senare idag med varför.
Men nu ska jag hoppa ur mina dyngsura kläder och mysa ner mig under en filt. 
XoXo//Emma

Redan torsdag

Jag och Linnea, kanske Vilma håller på att planera en riktigt rolig grej. Vi gjorde det tidigare i våras tror jag om jag inte har helt fel och nu ska vi göra det igen. Det kommer bli väldigt roligt, ni kommer få veta mer om detta senare. Men jag ville bara skriva det. Har jag tur blir det tsm med min allra första favorit B-ponny.

Idag är det torsdag så då kommer det väl inte att hända något jättespeciellt vad jag vet. Prov i skolan första lektionen, som jag faktiskt känner mig väldigt taggad på då det känns som att jag kan det vi ska ha prov på. Hoppas att jag lämnar in provet med samma känsla ;)
- 9 månader utan denna snygging nu idag. Snälla kom tillbaka <3 Jag saknar dig!

Har jag tur kommer paketet ifrån ellos idag. Om det har kommit så får ni se bilder på det ikväll. Annars har det nog kommit i morgon så ni får bilderna då. Ni lär märka när dem kommer upp.

Nej men nu ska jag käka upp frullen innan jag ska åka och möta mina brudar.
XoXo//Emma

Sängen kallar

Läxor e gjorda, jag e klar. Bara sängen som gäller nu då

Sov gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Mysig onsdagskväll

Har haft en mysig kväll här hemma. Har precis kommit tillbaka min dator då jag nyss satt i soffan med resten av familjen. Men jag kände att jag ville plugga lite innan honey boo boo så det ska jag göra och sedan glo på TV:n innan jag stupar i säng efter programmet. Tänkte tvätta bort sminket oså redan nu så att det är klart. Men nu måste jag plugga lite. Vi hörs sen
- Gaah, kollade i en mapp på min dator och hittade den bilden. Efter min första öronoperation, man ser på ögonen att det inte var roligt.

XoXo//Emma

No mirror makeup challenge

XoXo//Emma

Plugga

Har prov i morgon så nu ska jag plugga lite innan jag tar en frukt, lite godis och sätter på gårdagens avsnitt av hollywoodfruar. Missade det igår p.g.a att det var fotboll... Men först plugga, så det ska jag göra nu så att det blir klart nån gång. Ha en fortsatt fin onsdag
XoXo//Emma

Hos bebooo


Ska tbx till skolan sen men nu ska hjärtis ta hand om.
XoXo//Emma

Redan mitten av skolveckan? :D

Jag börjar detta inlägget med att svara på en fråga angående Carisma. Det var en som fråga om jag ägde henne eller bara tog hand om henne åt någon, hon tyckte att jag red henne ganska ofta. Men nej det gör jag inte. Jag rider och tar hand om henne 3 dagar i veckan, så man kan väl kalal mig medryttare? Nej jag vet inte, men jag äger henne inte iaf utan jag hjälper bara hennes ägare.
Idag kommer jag inte att ha något språk då min lärare skulle iväg på kurs. Det gör mig väldigt glad för då hinner jag åka till stallet och ta hand om Promise innan hon börjar gå på lektion. Problemet är bara att det är sista riktiga lektionen och sen efter språket har jag media. Så om jag inte fixar någon lösning så att vi kan slippa median eller jobba hemma så vet jag inte vad jag ska göra. Känns värt att åka hem, vara hemma 30 minuter och sedan åka tillbaka... Om vi inte får ut komp eller får ledigt så kanske jag kan  få med mig Linnea till stallet under tiden som vi skulle ha haft språk, vi kanske kan göra så. Det visar sig.

Det är väl dagens planer. Efter jag har kommit hem ska jag sätta mig och plugga ännu mera fysik, känner mig väl förberedd på detta provet. Hoppas nu att det går bra, det finns mycket formler och skit som kan gå fel :/ Men nu måste jag publicera detta och åka mot mina brudar och skolan. Ha en riktigt fin onsdag
XoXo//Emma

Tisdagskväll

Somsagt så fjantade Carisma sig 2 pass av 3 förra veckan. Då hade jag inte jättehög förväntningar för idag men det gick sjukt bra. Hon lyssna verkligen på skänklarna och var fokuserad hela tiden. Det blåste lite och det är då hon brukar fjanta men jag arbetade henne mera då och på lite kortare tygel än vanligt så det gick väldigt bra. Känns skönt att ha fått gjort ett bra pass eftersom att det hade gått så dåligt förra veckan. Inte för att jag vet om man kan kalla ett joggingpass bra/dåligt men man känner ju hur hästen är oså och det är de som jag menar med bra och dåligt. Tyvärr han jag inte med att ha hand om Promise idag då Carismas box tog längre tid än väntat och mamma stod på parkeringen och väntade på mig. Jag får ta extra hand om henne i morgon istället
Nu under kvällen har jag redigerat morgondagens film åt er i snart 3h och för tillfället håller en på att sparas så det kommer ta lite tid. Undertiden den har gjort det så har jag smort in mig med goa krämer och bara haft det mysigt. Nu tänkte jag dock borsta tänderna och byta om så att jag bara kan fälla ihop datorn och sova sen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Hemklickat

Har precis klickat hem 2 tröjor och en jacka ifrån Ellos. Har jag tur kommer paketet redan på torsdag, hoppas hoppas. Hittade 2 riktigt snygga toppar och en dööööfin jacka. Jag visar er när det har kommit iaf så får ni se. Nu tänkte jag sätta mig och redigera lite video iaf, hoppas att ni kommer gilla det. No mirror makeupchallenge kommer nog kunna komma upp i morgon med lite tur, då jag är snäll och ni ville se den...
Vi hörs senare
XoXo//Emma

Stockholm Horse Show

Nu när jag vet när jag ska till horse show så undrar jag om ni ska dit? Jag ska dit på lördagen 30/11, om ni ser mig är det bara att komma fram. Jag är nog på mässan kring lunch då jag är på show under eftermiddagen. Ses vi?

Bara 45 dagar kvar :)
XoXo//Emma

Guldis

2/3 pass förra veckan var bus och fjanterier men denna vecka börjar med ett guldpass :D #glad

XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Har precis gjort mig lite mellis som jag käkar nu. Så fort jag har käkat upp ska jag byta om och åka mot stallet. Carisma ska ridas och jag hoppas inte att hon är fjantig idag, orkar inte med henne då... Men det blir nog bra hoppas jag.
Har inte så mycket mer att säga... Vi hörs senare
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Idag är vädret trist men det får duga... Idag är det skola som vanligt. Fast helt vanligt är det inte för jag och Ebba ska hem till henne efter lunchen och göra något av det vi älskar, filma. Vi ska filma en video till engelskan så jag hoppas att det kommer bli bra. Fast sen måste vi tillbaka till skolan en lektion för att ha SO, egentligen skulle vi ha haft en lektion efter men den är inställd så vi slutar tidigare idag, yeyy :D

Efter skolan ska jag åka till stallet och ha hand om båda hästarna. Carisma ska ridas och Promise ska tas om hand om. Det blir nog riktigt mysigt.
Nu måste jag dricka upp allt som jag har i mina 3 glas/muggar här bredvid mig innan jag ska iväg och möta mina brudar innan vi ska till skolan. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Måndagen lider mot sitt slut

Somnade inte förens vid 2 natten till idag så jag är trött som F*N därför tänkte jag lägga mig väldigt tidigt för att vara mig. Men det ska bli skönt att kunna sova lite, om jag nu kan somna bättre ikväll... Men det hoppas jag.
 
Idag har det ju inte hänt jättemycket speciellt och det som har hänt har jag bloggat om redan. En sak har jag dock inte sagt och det är att jag spelade in en "no mirror makeup challenge" så om ni vill se den uppe på youtube/bloggen får ni kommentera att ni vill se den så kan ni få se den om ni är snälla. Jag hade inget att göra efter maten så jag testade att spela in den och för att se hur pass jag kan sminka mig utan en spegel, ganska roligt att testa måste jag säga.
- En till bild på prinsessan på betet i somras
 
Jag märker också att jag behöver fota lite nya bilder. Det får jag verkligen se till att fixa för nu blir det ganska mycket samma bilder som rullar hela tiden och det är inte så roligt...

Jag vet inte om jag har så mycket mera roligt att komma med, inte för att det över var så jätteroligt kanske... Men som det står över så har jag inte jättemycket sömn i kroppen så sängen är väldigt lockande nu måste jag säga. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan iaf och så får ni sova riktigt gott. Vi hörs igen i morgon
XoXo//Emma

Myser i soffan


Dessertmästarna på TV:n och mys med familjen i soffan.

XoXo//Emma

Duktig Emma

Direkt när jag kom hem satte jag mig och pluggade och fick klart det. Riktigt skönt att få det gjort så nu kan jag bara chilla resten av kvällen. Jag kände att jag inte hade så mycket att göra så jag tränade lite här hemma och blev lite svettig så det var riktigt skönt med en dusch efteråt.

Sen har jag fixat ett inställt till åt er men jag vill ha fler så nu får ni skärpa er och komma med förslag på vad ni vill läsa så att jag kan fixa det.
- En bild på Carisma och hennes kompisar på betet i somras

Nu är det middag så jag ska väl gå och käka lite. Vi får höras efteråt
XoXo//Emma

Emma hösttipsar - smink

* Bra och goa krämer - Det gör att din hud mår bra och inte är torr nu under hösten då det är kyligt ute. Själv använder jag min Garnier Essentials 24 hours bla bla bla kräm och den är väldigt bra. Den kan jag rekommendera väldigt mycket då den är riktigt bra och luktar otroligt gott

* Goa parfymer - Till hösten tycker jag att man ska ha en riktigt go parfym/mist/splash elelr vad man nu använder. Man ska känna en svag bris av något riktigt härligt när man går förbi en person, endast lite lätt och inte så som det kan vara i min skola... Som att gå in i en vägg där småttingara sprayar en massssssssa parfym så att man nästan spyr eller tuppar av
* Less is more - Till hösten tycker jag inte att man ska ha så mycket smink. Personligen slänger jag bara på lite mascara och puder, that's it. Man får såklart välja helt själv vad man vill ha men jag kör bara på mascara och puder. Jag tycker att man ska vara väldigt naturlig nu till hösten. Jag älskar att ha eyeliner och tycker att det är väldigt fint, men jag orkar inte göra det varje morgon
 
* Snygga naglar - Nu på hösten tycker jag att man ska unna sig lite tid att fixa och ta hand om sina naglar så att dem mår bra och ser snygga ut. Välj ett lite höstigare lack, matcha ihop det till en riktigt mysig tröja och ett par snygga jeans med snygga skor till. Vips så har du en riktigt snygg höstlook

Hoppas att något har hjälpt dig och att du har fått något tips
XoXo//Emma

Tråkigt, men det måste göras


XoXo//Emma

Måndag igen

Nu är det måndag och nu kickar vi alltså igång en ny vecka med nya möjligheter. När jag kommer hem tidigt idag så ska jag först göra tyskan och så ska jag plugga till ett riktigt roligt Kemiprov. Vi hade läxförhör på det för någon vecka sedan och det gick väldigt bra. Jag skrev rätt på två saker först, men jag blev osäker och skiftade plats på dem precis innan jag lämnade in. Hade jag inte gjort det hade jag nog haft full pott på det förhöret. Då blir man lite sur på sig själv, men då har man lärt sig vilken som ska vara vilken och man lär komma ihåg det

När jag kommer hem vill jag också ha något ämne som jag kan blogga om. Så vad vill ni se/läsa? Kommenterar ni massa bra saker så kanske ni kan få en länk här på min blogg ;)
Nej nu ska jag borsta tänderna och röra mig bort för att möta mina brudar.
XoXo//Emma

Sängen nästa


XoXo//Emma

Minecraft

Kollade på Marcus Nyman på youtube och fick ett riktigt sug efter att spela minecraft så det har jag gjort nu sen jag kom hem ifrån min brorsas final som hela hans träningslag vann. Det blev VIK - VIK i finalen, alla tränar tillsammans så dem gjorde en rolig grej av det och bara lekte igenom matchen. 

Sen valde jag mat och det blev köttfärslimpa med potatis, lingonsylt och lite grönsaker. Det var riktigt gott och nu är jag helt proppmätt så att jag knappt kan röra mig. Jag älskar verkligen husmanskost, nyttigt, fräscht och sjukt gott. 
Nu ska jag nog spela lite mera för jag har fått ett riktigt sug efter att spela minecraft så det ska jag göra nu. Vi hörs sen
XoXo//Emma

Var med

Ebba har en likadan tävling som jag hade ihop med frydaze om ett mobilskal, så vann du inte i min tävling så kan du vara med i hennes. Hääääär kommer du dit
XoXo//Emma

En viktig fråga

Den 14:e Februari har jag skött Promise i 5 år. Helt sjukt, snart 5 år med bästa ponnyn <3 Det är om exakt 123 dagar! <3 Då undrar jag om ni har nå förslag på vad jag kan ge henne i present? Skulle vara väldigt snällt om ni hade förslag på vad jag kan ge henne
XoXo//Emma

Trevligt återseende

Jag åkte ju iväg och mötte Ebba ifrån Grällsta på fotbollsplanen och det var riktigt trevligt. Vi snackade en hel del och kollade på när hennes lag spelade match, hon hade skadat knäet så vi kunde kolla på när hennes lag spelade. Sen åkte jag vidare till stallet, han säga hej till Promise lite snabbt innan hon skulle gå på lektion. Jag hälsade ju också på Carisma såklart och fyllde på lite vatten åt henne. Jag hade inget att göra så sen krattade jag till lite hos Promise. Även fast jag inte har någon av hästarna idag så kände jag att jag ville göra det. Precis när jag skulle åka hem skulle hästar in ifrån hagen så jag var snäll och tog in några hästar.
Snart ska vi käka lunch här hemma, jag kanske åker med mamma och min brorsa till nästa match som är semin i mc donalds cup. Troligen lär dem spela finalen också för dem brukar vinna typ allt, duktiga är dem. Men vi får höras senare.
 
XoXo//Emma

En bra morgon

Denna morgon börjar ganska speciellt, eller det började redan igår kväll. Jag fick reda på att en ifrån Grällsta är här och spelar match och hon brukar bo i Stockholm. Först tänkte jag inte på att hon hade match men sen kom jag på det. Så välidgt snart ska jag cykla iväg för att träffa henne. Gaaaah jag är så sjukt glad, har inte träffat henne eller någon annan ifrån grällsta förutom dem som jag kände innan jag åkte dit. Så det ska bli väldigt trevligt att få träffa henne igen + att jag hinner smita in i stallet och gosa med min pärla också
Det är dagens planer hittills. Nu måste jag byta ifrån min pjamaströja och åka iväg mot rocklunda och fotbollsplanerna. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Fjantig häst och en spontantripp till stan

Jag åkte till stallet och red Carisma lite tidigare än planerat idag men varför har ni ju fått veta. Jag borstade lite snabbt innan jag sadlade och hoppade upp. Red som vanligt fram ute runt paddocken och flyttade för skänkeln oså. Inne i paddocken travade jag. Idag, precis när jag tänkte sluta trava så börjar hon tramsa sig. Då blev det ännu mera trav för att det sista man gör ska vara bra. Men efter det fortsatte hon att fjanta och i skritten ville hon i skritta på utan hon ville sovskritta så jag hoppade av och var på henne mer på marken och gick med henne när jag skulle skritta av. Snacka om att jag blir sur på den där hästen ibland. Hon är bara så störande när hon håller på så! Väl inne efter det hade hon rent i sin box och vatten i vattenhinken så hon fick bara sin betfor. Undertiden hon åt borstade jag och tog hand om Promise. Precis innan jag skulle åka kollade jag i Carismas box och såg att jag fick lov att mocka så det var bara att göra´t. 
Efter stallet skyndade jag mig hem, slängde mig in i duschen fixade mig lite snabbt och fick i mig lite mat innan Emelie och hennes familj hämtade mig så åkte vi mot stan där dem släppte av oss. Vi gick runt och shoppade lite, snackade, prövade massa kläder, käkade lite snabbt mellis på donken, gick i mer affärer och ja. Det var väl det vi gjorde på stan i typ 3h. Mysigt var det iaf och båda åkte hem med minst 4 kassar var... Vad jag fick med mig har ni ju redan fått se i inlägget innan. Jag hade ju tänkt lägga upp en bild, men jag orkade inte fota kjolen och linnet så då spelade jag in en video istället då det var lättare och skönast för lata mig. Sen tror jag också att ni gillar att kolla på videos mer ;)

Nu tänkte jag iaf lägga mig och kolla insta innan jag somnar. Jag är trött som jag vet inte vad. I morgon har jag iaf inga speciella planer. Bara vara hemma och blogga bra inlägg åt er kanske? Vi får se vad som händer, det får dagen utvisa. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Haul 12/10 2013

XoXo//Emma

1 måndad!

Nu har bloggen funnits här på blogg.se i en måndag. Känns bra och jag trivs verkligen med att blogga här. Här är stället där min blogg hör hemma och ska finnas. Hoppas att ni känner samma som jag?

XoXo//Emma

Mot stan


Är på väg till stan med Emelie nu. Om jag får med något visar jag det sen.

XoXo/Emma

Roling to the stable


XoXo//Emma

Frulletime


XoXo//Emma

Snabbis om dagen + en fråga jag vill ha hjälp med

Jag är sjukt trött så jag ska nog lägga ifrån mig datorn och sova nu. Men jag har en fråga till er, jag har ju 3 bodymists som jag älskar och dem är fulla. Ändå så vill jag ju ha lovespell så sjukt mycket. Borde jag köpa den nu eller avvakta och använda upp lite av dem jag redan har och önska min lovespell i julklapp? HJÄLP
En av mina kompisar var med mig när jag red Carisma idag. Hon filmade lite också så ni kommer få se film på mig och Carisma ganska snart. Fast innan det red jag en häst som heter San Quetin på lektion. Jag är nöjd för att vara första gången. Han var skumpig så jag vet inte vad i traven när vi jobbade massa dressyr i kort trav, annars var traven och galoppen helt underbar. Johanna sa att jag skulle försöka få honom nästa vecka så jag hoppas att jag kan få det.
 
Nej nu vill jag tvätta bort sminket, smörja in mig med goa krämer och sen sova. Vi hörs i morgon, sov gott
XoXo//Emma

Proppmätt nu

Har smällt i oss massa spicy så nu är vi proppmätta. Gott va det iaf

XoXo//Emma

#nostalgi året var 2010

Det var jag och sessi 2009, små va vi
XoXo//Emma

Mot stallet


XoXo//Emma

Så jävla glad

Jag var och snackade med våran SYO och jag fick precis veta att jag kommer in på dem linjerna som jag vill :D Sjukt glad just nu :D

XoXo//Emma

It´s fridayyyy

Äntligen är det fredag, yeyy. Det betyder fört skola, villket är mindre tråkigt men sedan efter skolan är det stallet som gäller. Och det är jag riktigt taggad på så det ska bli roligt. Hoppas inte att jag kommer få rida Greta osm förra veckan, men vi får se vad jag får rida på för något. Sen efter träningen ska jag jogga Carisma tänkte jag och då ska en kompis till mig filma så ni kommer nog få en film i morgon på när jag rider Carisma. Ni har ju bara fått bilder innan
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mera. Som vanligt ska jag åka och möta mindra brudar innan skolan. Har gympa direkt på morgonen så jag hoppas att vi alla får plats i gympasalen. Vi har nämligen slagit ihop 2 klasser så vi är typ 60 personer i våran gympasal samtidigt på fredagar. Förra veckan fick vi gå promenad för att alla itne fick plats. Där vet jag inte riktigt vad skolan tänkte med men ja...

Nu jag har verkligen inget att komma med så vi hörs senare och ni får ha en underbar fredag
XoXo//Emma

Trött.nu

Jag har precis kollat klart på sista avsnittet av stalkers och personen i detta avsnittet var väldigt speciell. Jag tänker inte säga varför för det är inte roligt att läsa om och det är äckligt, men vill vi veta så föreslår att jag ni går in på tv3play och kollar. 
 
Nu tänkte jag iaf hoppa till sängs för jag är riktigt trött. Så jag är väldigt glad att jag har sovmorgon i morgon. Väldigt lyxigt och skönt att få det en fredagmorgon. Jag behöver gå upp när alla andra åker iväg, mysmys. Sen är det bara jag, mamma och min brorsa hemma till helgen så det blir mysigt det också. 
- Bara för att ponnyn va så söt när hon åt i våras 
 
Jag kan verkligen inte komma på något mera att skriva så jag hälsar nattinatti så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Chilla framför datorn

Har gjort tyska, fått i mig middag och hämtat min brorsa ifrån hans tränig. Så nu ska jag sätta på en serie och glo på den med en kopp te och en skål med flingor. Vi hörs sen
XoXo//Emma

Lekt med designen

Nu har jag hunnit fixa lite med designen lite och lagt till samt ändrat en hel del. Själv tycker jag att det blev mycket bättre nu när jag fixade lite, vad tycker ni? Är designen fin?

Idag känns det som en riktigt bra dag. Jag har kunnat fixa inställda så att det finns i en vecka, jag har spelat in 2 videos och har numera flera på lager så jag kommer kunna ladda upp 2 filmer i veckan åt er. Hoppas att ni kommer gilla det :)
Nej nu måste jag göra tyskan så att den blir gjord. Om vi nu har tyska i morgon, det visar sig. Man ska alltid göra läxan, de vet jag. Men vi får ju ändå se om vi har nån tyska i morgon. Sen ska jag väl glo lite på datorn...
XoXo//Emma

Bra övningar by Tyra

Jag gillar verkligen övning två och hoppas verkligen att vi kan jobba på den under någon gång vi har bommar
 
XoXo//Emma

En babbelvideo

XoXo//Emma

Höll på

Jag höll på att ladda upp en video men strömen har gått så nätet och allt är nere... Ni får den senare

XoXo//Emma

Redan torsdag

Är inte så taggad på skolan idag för ute är det grått och trist. Men det ska göras så det är bara att pallra sig dit. Jag får tänka på att jag har sovmorgon i morgon. Riktigt skönt att få sovmorgon på en fredag. 

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Dagen har inte så mycket mera planer än skolan. När jag kommer hem ska jag bara skriva tyskan. Men det lär gå ganska fort. Sen kanske jag kan pröva att spela in en video med nya stativet, ja det kan jag ju göra åt er. Då fick jag något att göra.
Ni får ha en fin dag så hörs vi
XoXo//Emma

En bibel... + roliga nyheter

Direkt när jag kom till stallet såg att jag pärlis var på lektion. Då hämtade jag mina borstar sen gick jag till stora där min kompis red en av sina hästar och min andra kompis satt och kollade när hon red. Så jag satte mig och kollade där med, vi pratade om allt möjligt och hade det riktigt trevligt. Jag följde med min kompis som tog in sin kompis häst. Efter det var klockan lagom mycket så då var äntligen ponnybollen inne. Jag fixade lite med hennes man, tog liiite på längden och tunnade ur den lite. Nu ser hon iaf ut som en ponny igen och inte ett troll. Jag borstade länge så hon blev riktigt fin. Hon har börjat att fälla något otroligt nu, mindre trevligt för min del...
 
I stallet fixade jag även det som ni såg i inlägget under. Är sjukt spänd på att se hur det blir när jag får tillbaka ett brev med vad ett grymt företag har gjort av taglet ifrån båda hästarna. Då kommer jag kunna bära med mig en del av dem som äger en stor del av mitt hjärta varje dag <3
- Sommaren 

Jag tänkte även berätta att jag har fixat ett stativ till min kamera. Så nu är jag sjukt glad och behöver inte trava en massa lådor eller använda ett pringlesrör för att kunna få rätt höjd. Jag är riktigt glad och det kommer underlätta något otrolig för mig. Ska se till att filma en video och prova det snart. Sjukt glad att jag kan sno den av pappa så att ni får bättre filmer :)
 
Idag i skolan kodade Ebba en hel del till våran skoltidning och jag var med som lite rådfrågar person och sen hjälpte jag henne lite. Då blev jag riktigt sugen på att själv koda lite. Därför kan ni nog räkna med en nyare typ av design på bloggen snart. Jag ska leka runt lite i mallar och se vad jag kan fixa ihop. Även om jag är riktigt nöjd som den är så är det väldigt roligt att koda. Men ändå så känner jag inte något jättestort behov av att ändra designen. Okej det kanske inte blir en ny design... Men kanske någon liten ändring, jag får se. Det är sjukt roligt att koda, men somsagt så är jag väldigt nöjd med hur min blogg ser ut nu. Får se hur det blir, ni lär ändå märka om det har blivit en ny design...

Okej detta ska inte bli en hel bibel så jag ska sluta skriva och så är jag trött som in i h*vete så jag ska lägga mig i sängen och sova nu tänkte jag. Ni får sova gott, vi hörs i morgon
XoXo//Emma

Detta är på väg mot nya äventyr


Är riktigt spänd på hur det kommer bli när jag får tillbaka ett brev gjort på det på bilden
XoXo//Emma

Kan aldrig se mig mätt på denna skönhet

Denna ponnyn alltså, världens bästa!! <3 <3 Hon är helt underbar, sista videon är från sista passet innan sommarlovet. Ett underbart mysigt pass.

Jag älskar denna ponny så mycket som ord inte kan förklara, hon är så sjukt underbar. Kan inte sätta ord på hur perfekt och undebrar hon är, även om hon kan vara jävlig så kan hon vara världens bästa. Hon kommer alltid finnas kvar och äga mitt hjärta. Jag vill inte leva ett liv utan henne. Jag kan leva med att jag kanske slutar rida och får lämna henne på så sätt, men då vet jag att hon har det bra och att jag kan hälsa på henne. Men blir det en annan utgång på något så vet jag inte vad jag skulle göra... Jag vet inte vem jag är utan henne! Hon är mitt hjärta och kommer alltid att vara
 
 
XoXo//Emma

Stallet väntar

Sitter nu i bilen på väg mot stallet. Har bara ponnyboll att ta hand om idag, mysmys
XoXo//Emma

På tyskan


XoXo//Emma

Mitten på veckan

Nu har det börja blivit mörkt tidigt på kvällarna och det är mörkt ute vid 7. Jag tycker verkligen inte att det är roligt för jag bli tröttare då det är mörkt. Är det ljust blir iaf jag pigg så därför känns allt mycket segare, det känns som att man har vaknat på tok för tidigt och lägger sig jättesent för att det har varit mörkt så pass länge. Fast nu har alla underbart fina höstlöv börjat komma. Så sjukt härligt att vara ute och se dem.

Idag efter skolan är det stallet som gäller. Jag hoppas verkligen att Promise är inne för jag vill hinna ta hand om henne. Annars är det inge roligt att sköta om man aldrig kan ta hand om hästen. Det är det som jag verkligen inte gillar med att sköta en ridskolehäst...
Men nu ska jag göra mig klar för att åka och möta upp mina brudar innan vi åker vidare till skolan. Ha en riktigt fin dag så hörs vi
XoXo//Emma

Sängen nästa


Tänderna e borstade, ansiktet e tvättat och insmort med massa krämer. Då är det bara sängen kvar som jag ligger i nu. Är trött som satan så jag ska sluta skriva nu och lägga ifrån mig mobilen. Ni får sova gott så hörs vi

XoXo//Emma

Fjantig pålle

När jag red Carisma var hon fjantig som jag vet inte vad. I början gick det väldigt bra och jag skrittade fram ute i naturen runt paddocken, flyttade fram och tillbaka längst vägarna som jag red på. Sen när jag kom till en gräsplätt red jag runt lite på en volt och det gick helt okej. När jag kom dit igen så travade jag på den volten igen och det gick ganska bra det också. Men väl inne i paddocken så gick det väldigt bra. Tills det blåste lite och hon började fjanta sig. Hon hoppade säkert till 3-5 gånger till efter det. Dock så är hon väldigt snäll när hon gör så och fjantar, hon bara hoppar till och gör inget mer, men det är så jobbigt när hon håller på så. Innan det var traven riktigt fin och hon lyssnade väldigt bra på mig. Jag hade fått det riktigt lyxigt så när jag kom in var boxen mockad, riktigt skönt och lyxigt måste jag säga. 

Det första jag gjorde när jag kom var att ge båda sessorna varsin ordentlig genomgång med massa olika borstar. Det var dem värda tycker jag. Hos Promise stog jag ett bra tag och mös med henne riktigt länge. Jag älskar verkligen den ponnyn, hon e världens bästa. 
Nu ska jag fortsätta att kolla på torsk på tuben nu innan det är hollywood fruar
XoXo//Emma

Emma gillar/ogillar

Märkeskläder - gillar/ogillar
Vissa märkeskläder är snygga så därför gillar jag det. Men jag gillar inte att vissa bara ska ha märkeskläder, det blir för mycket. Något plagg gillar jag att man har men inte hela tiden! Därför är det svårt att välja om jag gillar eller ogillar detta. Men nu får ni veta vad jag tycker

Märkes produktergillar/ogillar
Här vet jag inte vad jag tycker. Kvalién kan vara skit även om det är en märkesprodukt och samma här som med märkeskläder... Man får inte ha för mycket märkesprodukter ifrån samma märke heller tycker jag. Med märkes menar jag typ bara Mac, Sephora, Benefit osv. Det blir för mycket, enlit mig. Vissa billiga produkter kan vara väldigt bra också, vissa märkesprodukter är ju rikitgt bra också...

Players - gillar/ogillar
USCH!! Det är det värsta jag vet! Jag gillar inte att man byter partner lika ofta som man byter underkläder, så sjukt ohyfsat och då har man inte några känslor för personen och man får ett tråkgit rykte om dig. Bläää

Urladdade mobiler - gillar/ogillar
Det är inte roligt med en urladdad telefon, det kan väl ingen tycka? Därför låter jag denna punkt vara som den är för man måste förstå varför det ogillas.

Youtubersgillar/ogillar
Jag älskaaaaar att kolla på videos på youtube när jag inte har så mycket att göra. Därför gillar jag verkligen Youtubers, vissa mer än andra såklart

Bra inlägg av bra bloggaregillar/ogillar
Jag älskar att läsa massa bra åsiktsinlägg eller liknande som någon bra bloggare har bloggat. Det kan göra ens dag när man inte har någon idé på vad man ska blogga om och om man inte har något speciellt att göra.
 
 
Hoppas att ni gillade detta och har fått veta något mer om mig.
XoXo//Emma

Mot stallet


Sitter på bussen med musik i lurarna och är på väg mot stallet. Bloggen har stått tom sen i morse men det blev bara så. Jag hade inget speciellt att blogga om så därför blev de så. Vi hörs

XoXo//Emma

God morgon

Har fortsatt att filma min morgon lite smått nu under morgonen, jag hoppas verkligen att ni kommer gilla videon. Den e nog klar till helgen så då kommer ni nog få se den. Jag tänkte ju även filma lite när jag shoppade igår, men det blev inte så och jag vet inte om man får filma i alla butiker. Vissa är väldigt noga med att man inte får göra det.
Idag är det tisdag och det innebär att jag ska till stallet efter skolan. Promise och Carisma ska tas om hand om och Carisma ska joggas. Hoppas att jag kan jogga henne ute. Jag tror att det är träningar oså inne i stora. Det gillar jag inte med hösten/vintern. Det blir kallt och underlaget blir inge bra ute och så blir det mörkt väldigt tidigt. Då flyttar träningar och liknande in i stora så där kan jag inte rida. Och det är lektion i lilla... Ilandsproblem kan man säga. 

Nu ska jag borsta tänderna innan jag ska åka för att möta mina brudar och åka vidare till skolan.
XoXo//Emma

Tröttis måndag

Är sjukt trött efter en dag i skolan, grammatikplugg och sen en shoppingtur på Erikslund som tog längre tid än vad jag hade räknat med. Så jag ska nog lägga mig väldigt tidigt i kväll. Jag tänkte tvätta bort mitt smink och lägga mig med min mobil i sängen nu. Men det blir för tidigt för att läsa detta när det skrivs så jag lägger fram det 30 minuter.
Har ni inläggsförslag så kom med dem så blir jag riktigt glad. Ni får sova gott så hörs vi i morgon med nya och pigga tag.
XoXo//Emma

Dagens inköp

XoXo//Emma

Haul kommer


Som rubriken lyder, snart kommer det en haul på det som jag har shoppat

XoXo//Emma

Mot Erikslund


XoXo//Emma

5 saker ni inte visste om Carisma

* Hon är riktigt fjantig ibland, hoppar till för småsaker. Inte alltid men ibland, oftast när hon brunstar

* När hon brunstar kan hon verkligen bli "stoig" och jobbig
 
* Hennes bästa kompis är den nya lilla vita B-ponnyn Amore. Dem går bredvid varandra i hagen och håller på, med staket imellan såklart... Det sa hennes ägare idag, så gulligt de måste se ut.
 
* Hemma går hon på trailen lös, borta tog det 5h att få på henne. Och då fick vi använda linor...
 
* Hennes skritt är riktigt maffig och sjukt härlig efter att man har joggat och fått igång henne. En riktig dröm, på provridnignen fick hennes nuvarande ägare inte fram henne i galopp har hon sagt, för att hon var så seg. Men skritten var så maffig och härlig så hon hade bestämt sig redan efter första steget på Carisma

XoXo//Emma

In i duschen

Har dansat på idrotten och nu är jag riktigt svettig så jag tänker ta och hoppa in i duschen. Lite sent kanske, idrotten slutade för 1h sen men vad gör det. Jag känner mig väldigt äcklig så då vill jag duscha. Och sen ska jag plugga lite grammatik, jippie vad roligt. Eller kanske inte
Vi får höras senare
XoXo//Emma

Ny vecka

God morgon

Jag ser att statistiken ändå är ganska hög, men det trillar knappt in några kommentarer. Varför är det så mina finisar?

Snart ska jag iaf borsta tänderna och åka för att möta upp mina brudar innan vi sticker till skolan. Det första jag ska göra när jag kommer hem sen är att plugga engelska för då har jag det klart och kan vara fri resten av eftermiddagen och det tycker jag är skönt. Jag skulle kunna blogga en massa bra inlägg åt er, men jag har lite idétroka så ni får kommentera vad ni vill läsa om.
Nej nu har jag verkligen inget mer att skriva om så vi hörs senare under dagen.
XoXo//Emma

Lite kvällsbabbel

Ush nu är jag riktigt trött. Förut var jag en kvällsmänniska men nu blir jag trött tidigare, säkert för att det blir mörkt ute tidigare nu. Eller jag vet inte, det var bara en teori som jag hade. 

I morgon hoppas jag att jag kan få med mamma till Erikslund så att jag kan shoppa lite. Isf kan jag försöka filma lite när jag shoppar, skulle det vara roligt att se? Inte allt men lite, typ i provhytten & bland hyllorna osv? Kommentera gärna vad ni tycker om den idén.
I morgon är det en kort skoldag, vilket ska bli riktigt skönt. Älskar att komma hem tidigt. Då kan man plugga och är ändå klar med det innan man skulle slutat skolan om det skulle varit en annan dag och då får man en massa tid över.

Nej nu kallar sängen på mig så jag ska lyda det den vill och lägga mig i den och sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Snabbis

Hade inget att göra så jag har klippt ihop en video, en utvecklingsvideo som jag hoppas att ni kommer gilla. Jag lägger inte upp den idag, kanske att jag lägger upp den på typ onsdag eller något. 
Nu har jag inget att göra så jag ska väl söka runt lite på youtube. Jag funderar på om jag kanske ska måla naglarna. Jag får se hur jag gör... Nej jag har verkligen inget att komma med så vi hörs senare.
XoXo//Emma

5 saker ni inte visste om Promise

 
* Hon är ponny så då älskar hon att rulla sig och letar upp den dammigaste platsen i hagen och rullar sig, gärna varje dag. Gäller även om man släpper henne i ridhuset... Såklart, tack hjärtis tack

* Hon älskar att bli ompysslad och flätad osv. Hon njuter så mycket att det är riktigt härligt att se hur avslappnad hon blir.

* Hon älskar att få komma ut på hoppbanan och köra allt hon kan och att få visa upp sig.

* När man ska tränsa henne gapar hon helt själv. Hon gillar alltså att få komma ut och göra saker, vilket är skönt att se

* Om hon är själv på stallplanen blir hon rastlös och nervös, då reser sig hon sig gärna.
 
XoXo//Emma

Glor på film


XoXo//Emma

Lite babbel om massa gott & blandat

Fick order av mamma att åka och handla så det gjorde jag. Det lät väldigt snällt av mig att göra det, men det fanns en andledning. Jag fick pengar, handlade de jag skulle och det som blev kvar kunde jag ta och köpa något annat för. Så jag köpte 2 paket tuggummin, en starbucks och en till sak som jag visar nästa gång jag gör en haul, vilket lär bli ganska snart för jag vill hadnla för presentrkorten och jag vet exakt vad jag vill köpa för dem.

Snart ska vi käka köttgryta på älg med potatis. Det är riktigt gott och jag älskar sån husmanskost, så underbart gott. Jag älskar stek med potatis och äppelmos (tror att man har äppelmos till det), mammas köttfärslimpa med potatis och lingonsylt (tror man har lingonsylt till det), köttgrytan som vi ska äta snart, köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt. Ja ni vet allt sånt. Gillar ni husmanskost?
Nu ska jag spela in min nya what's in my schoolbag och fixa så att den finns på datorn redo att laddas upp nästa helg eller när det blir. 
XoXo//Emma

Uppdaterad gymnasievideo

XoXo//Emma

Söndags morgon

Nu på morgonen har jag spelat in lite hur en morgon ser ut i min värld. Mer ska spelas in och sen ska allt klippas ihop. Idag har jag inga speciella planer, jag hoppas att vi kan åka iväg till erikslund och sen ska jag plugga engelska. Men vi får se hur det blir.
Ni får ha en fin söndag och lämna förslag på inlägg för jag har en sån sjuk lust att skriva massa inställda åt er. 
XoXo//Emma

Lite om i morgon

Som ni såg i videon fick jag presentkort och förhoppningsvis kan jag få med mamma ut i morgon för att shoppa lite för pengarna på korten. Jag har kollat runt lite nu kväll och skrivit en lista på vad som ska köpas på vilket ställe. Får jag min vilja igenom så kommer det bli en haul i morgon, men jag hör av mig om vi åker eller inte.

Under kvällen har jag placerat om lite bland mitt smink oså för att få plats då jag fick 3 bodumists som inte fick plats där jag hade mina parfymer innan. Ni kommer nog kunna få en makeup colletion om ett tag, när jag har gjort klart min nya sminkförvarare i slöjden.
- Skolfotot 2013

Nej nu ska jag lägga mig och kolla insta innan jag somnar. Jag är riktigt trött så det ska bli skönt att sova nu. Ni får sova gott så hörs vi
XoXo//Emma

Mina presenter från i år

XoXo//Emma

Visar er snart


XoXo//Emma

Gårdagens ridpass - Greta

På framridningen var hon stel som jag vet inte vad och seg var hon. Ville du ha stöd i munnen så trodde hon att det var samma som stanna... Men det gick väl lite bättre i traven under framridningen, jag la mycket volter ökade och minskade mycket. Allt för att få henne alert och lite mer vaken det blev hon. I galoppen på framridningen så tyckte jag att det gick långsamt och försökte få fram henne med hjälp av skänklarna men det gick inte och hon lyssnade inte, då lade jag till spöet och då sparkde hon typ bakut. Sen fortsatte vi så och jag använde spöet igen för att hon inte lyssnade, då sparkade hon också bakut. Snacka om att inte gilla att jobba... 
När vi red så trimmade vi en massa dressyr. Det var alla möjliga rörelser och övningar vi gjorde. I början var hon stel och väldigt tråkig. Vi skulle rida skänkelvikning i trav på diagonalen och första gången gick det bra. Sen andra gången är hon bara så jäkla dryg, tar inte skänkeln och hon löd inte alls och höll på att dryga sig. Men vi fick till nästa diagonal så det var skönt iaf. Och efter att vi ridit det vi skulle rida i några minuter började hon bli riktigt mjuk och faktiskt ganska trevlig. Hon började trampa mycket bättre och tog väldigt bra stöd som jag hade kämpat efter. Och hon gick på tygeln sen resten av passet och var väldigt trevlig att rida då. Lite upp md huvudet ibland men det var inte alls mycket. Så jag är väl ganska nöjd om man bortser ifrån allra första början, men det var första gången som jag satt på hästen så ja... Sen var det skönt att känna eftersom att jag var på henne ifrån första början gav resultat i slutet. Då blev jag ändå ganska glad. 
XoXo//Emma

Mot stallet


XoXo//Emma

Lördag, yeyyyy

God morgon

Idag är det lördag om ni inte visste det och det tycker jag är riktigt skönt. Jag har precis börjat min morgon med att skriva om hur ridpasset igår gick. Så nu vet jag att det kommer upp här åt er. En sak som jag glömde berätta var att igår när vi red, de första Johanna sa efter att vi hade kommit in i ridhuset var att jag skule gå till C och ställa mig, medans alla andra skulle upp till A. Jag fattade först ingenting men sen kom jag på att jag fyllde år. Sen går alla iväg och vi börjar rida, då helt random när vi travar skriker Johanna 1, 2, 3 och då börjar alla sjunga. Snacka om att min tränare är underbar. 
- Bara för att jag inte hade någon bild så får Gucci stå för bilden. Hoppas att hon kommer hem hit snart

Snart ska jag iaf käka frulle innan jag börjar cykla emot stallet. Fast direkt efter frullen kommer bli för tidigt så då tänkte jag passa på att blogga en massa bra inställda åt er. Jag har en plan som jag hoppas att jag kan hålla för då kommer jag hinna i perfekt tid tills när alla släktingar kommer hem hit till mig. Efter att dem har åkt så ska jag spela in och visa allt som jag har fått, jag lovar.

Ni får ha en fin lördag så hörs vi senare
XoXo//Emma

Underbar kväll med brudarna

Nu har alla brudarna åkt hem ifrån mig. Det var riktigt mysigt och vi hade en underbar kväll tillsammans. Jag orkar inte gå in i detalj på vad vi gjorde med trevligt hade vi det, och mycket skratt blev det. Vi måste verkligen göra om det någon gång, det var riktigt mysigt måste jag säga. Alla verkade väldigt nöjda och sen innan kände inte alla varandra men efter ikväll är det nog lite vänskap mellan alla iaf :) Sen gav dem mig en passa presenter, tack finisar <3 Visar vad jag har fått oså i morgon i samma video, men det var riktigt fina saker. Inte för att skryta utan för att det brukar vara den mest efterfrågade videon när man har fyllt år.

Idag på träningen fick jag rida en storhäst vid namn Greta. Kan ju säga att det inte är min typ av häst och jag har aldrig ridit på henne innan. Och hon bockade lite, hehe. Eller bocka är inte rätt ord, mer bakut typ. Jag kan skriva om ridpasset i morgon, för innan jag ska till stallet lär jag vara rastlös och inte ha något att göra. Ni behöver inte läsa det om ni inte vill, det är mest för min egen skull. Sen fall ni vill läsa det också såklart ;)
- Här är hon, Greta

Men nu är jag riktigt trött och i morgon ska jag både sköta 2 pållar, jogga en, duscha, käka något innan 14.30... För då är det släktkalas här hemma. Så det är vad jag ska göra i morgon. Jag ska väl kolla lite på yt och försöka få bort min pigghet som all Cola och godis har gett mig under kvällen. Ni får sova gott så hörs vi
XoXo//Emma

With my babes

XoXo//Emma

Hemma en snabbis

Har precis kommit hem och sitter nu och käkar en macka och dricker lite Cola. Ska springa iväg och byta om till ridkläder nu tänkte jag och sen ska jag åka och möta Vilma så åker vi till stallet tillsammans. Vi hörs sen
- Från när jag konfirmerades i Maj

XoXo//Emma

15 år idag!

Yeahhh
XoXo//Emma

Kanelbullens dag = min dag

Nu är jag 15!! :D Eller rent biologiskt blir jag 15 klockan 15 i eftermiddag, men jag räknar nu på morgonen. Hehe. Jag är iaf jätteglad, jag kan säga att jag fick 2 helt underbara bodymists, biljetter till Stockholm international horse show, jag fick massa olika hårgrejer och en splitterny dösnygg plattång, sen har jag ju fått en ridväst men den fick jag lite innan. Så jag är riktigt glad med det som jag har fått jag visar er mer noggrant i en video, blir de bra? 
Nu sitter jag iaf och käkar riktigt god frulle, med smoothie, källarfranska, thé och lite juice för den som ville veta. Lite lyxigare än vanligt, för min del. Men det är ju ändå en speciell dag så det får jag väl unna mig. Sen ska jag väl börja röra mig mot mina brudar och sen åker vi vidare till skolan, som varje morgon. 

Nej nu ksa jag spela lite candy crusch innan jag ska åka, ha de gött
XoXo//Emma

Trött.se

Uahhh, jag är helt slut. Så jag ska gå och tvätta bort mitt smink och sen smörja in mig med några goa krämer innan jag borstar tänerna och hoppar ner under täcket och sover. Därför får det bara bli en snabbis nu, men ni får gärna kommentera förslag på inlägg som ni vill att jag ska göra :) Tack på förhand
- Bjuder på en bild på mig och Beny ifrån grällsta <3

XoXo//Emma

Var iväg med mamma

Var iväg med mamma och jag köpte 3 små presenter till mig själv, hehe. Visar det när jag visar alla andra presenter så då får ni se det. Vilket jag tror blir på lördag, sen eftermiddag eller kväll. Vi köpte även en massa dricka, bubbel, godis, chips osv. Kommer en perfekt kväll känns det som. Jag längtar riktigt mycket.
Nu ska jag hjälpa mamma att fixa lite med duken som vi köpte idag osv, så att det mesta är färdigt tills i morgon. Sen ska jag glo på någon serie, så vi får höras senare. 
XoXo//Emma

Mot Erikslund


XoXo//Emma

En riktigt bra grej hos hööks

 
En riktigt fin sak som Hööks har så jag tycker verkligen att ni kan köpa något fint därifrån. För att komma direkt till sidan med produkterna som är i samarbete med rosa bandet. Får jag presentkort på hööks och pengar kvar efter att jag har köpt ett par nya chaps så ska jag lätt köpa ett sett, helt klart. Supergulligt och pengar går till en bra sak, perfekt.
XoXo//Emma

3 trillingar läser bok


XoXo//Emma

Innan skolan, bara en snabbis

Idag händer inget speciellt så jag känner att jag inte har något att blogga om nu på morgonen. Det lilla jag har att göra skrev åt er igår, smart där Emma smart. Då fick jag inget intressant att blogga om nu på morgonen, hehe.

I morgon kommer jag ju ha lite att blogga om på morgonen men inget alls nu. Därför känner jag inte att jag behövde skriva detta inlägget. Men det känns ovant att lämna bloggen tom på morgonen när det alltid brukar vara ett inlägg uppe varje morgon.
Fast nu måste jag också gå och borsta tänderna innan jag åker och möter mina brudar.
XoXo//Emma

Lite allmänt babbel och lite planering

Är riktigt taggad inför fredagen. Det kommer bli en helt perfekt kväll ihop med några av mina älsakde brudar. Vi ska tjocka oss med lite pizza, massa godis, ha en mysig film/serie på i bakgrunden, snacka en massa om allt och inget, skratta lär vi göra ganska så mycket... Sen vet jag inte vad med som vi kommer hitta på, det visar sig. Jag har inga jätteplaner men vi löser det och gör det till en mysig kväll. Det kan behövas mitt upp i allt jobbigt plugg och en massa liknande. Så i morgon när min brorsa har träning ska jag åka med mamma och handla lite saker till fredagen, lite godis, Cola osv.

Annars blir det bara en chill dag i morgon. Det är ju skola som vanligt men det ska väl städas lite i huset, plockas i ordning i mitt rum. Så att det är lite acceptabelt tills på fredag, det kan ju inte vara helt kaos. Bara lite kaos kan det bara ;)

Nej nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva. Jo juste, jag har fixat lite inställda åt er som kommer upp. Kom på lite saker i stallet oså som jag kunde skriva om så det gjorde jag direkt när jag kom hem. Hoppas att ni kommer gilla dem, men det tror jag. 
- Jag och min brorsa lekte lite med kameran på min dator i stugan i våras tror jag det var. Hade inget annat att bjuda på så det fick bli den bilden...

För en gångs skull så har jag hunnit blogga klart vid 22.15 så jag kommer komma i säng i bättre tid idag, yeyy. Nu säger jag natti natti för jag ska inte babbla en massa mer om inget som ändå är så intressant. Sov gott
XoXo//Emma

Lite snabbt om kvällen

Var i stallet med Vilma idag. Jag var mest med henne och hjälpte till lite med hennes fina sköthästar och höll henne sällskap. Bebi kom in sent, vid 18 så då tog jag hand om henne och mös lite innan jag och Vilma cyklade hem. Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Mamma hade varit iväg och pappa inte lagat någon mat, bara lite till sig själv. Så då med dyngsurt hår och i mjukisar och en stor gosig hoodie åker vi till donken och käkar där. Känner mig så jäkla onyttig, men idag skyller jag på pappa. Jag har faktiskt börjat träna lite så det gör iaf att det känns lite bättre, fortfarande inte bra såklart...
Men nu ska jag göra en ny gymnasievideo, får se om den kommer upp i morgon eller hur det blir. Kanske, kanske inte. Sen är det honey boo boo som gäller, yeyy.
XoXo//Emma

Grym låt!

Jag älskar Mileys nya låt, wercking ball. Men jag avskyr videon till låten och allt med den nya Miley Cyrus. Jag undrar vad som hände med den goa Hannah Montana Miley. När hon verkade vara riktigt snäll, hade sjukt fint brunt hår, en bra attityd och inte la upp nakenbilder på sig själv. Eller jaja nakenbilder, en bild när hon har en nätklänning utan BH, och något litet som trosor. Varför Miley? Varför? Hon uppträdde ju någon stans för något välgörenhetsevent tror jag. Då hade hon en liten hudfärgad BH och underdel. INTE FINT! 

Det börjar ju nästan bli porrvarning på henne nu, tyvärr. Iaf om man kollar på wrecking ball musikvideon och hur hon klär sig bland en massa folk. Alla kvinnor ser ju ut så, det är inget nytt. Men en liten pojke/flicka på 5 år ska inte behöva se sådant... 

Så ett tips om ni gillar låten, se inte musikvideon som jag gjorde först! Lyssna på denna som jag lade upp ovan, då blir den mycket bättre när man inte behöver se vad hon gör. Hennes röst och låtar är fortfarande riktigt bra, men hon som person har börjat spåra något totalt...

Håller ni med mig om den "nya" Miley? Eller vad tycker ni
XoXo//Emma

Mellanlandar med massa tankar hemma

Har precis kommit hem från en massa gymnasiebabbel. Snacka om att det satte grillor i mitt huvud så jag har en massssssa tankar om allt och inget kring gymasium nu. Har ändrat mig om skola tror jag... Jag får göra en ny gymnasievideo ikväll, när allt ändå är färskt.
Men nu måste jag käka upp min macka och åka för att möta Vilma ochåka vidare mot stallet. Vi hörs
XoXo//Emma

Ajjj!!

Har skrivit ett riktigt långt fysikprov och sen en engelska uppgift. Snacka om jobbigt men nu e de slöjd

XoXo//Emma

Mitten av veckan, redan

God morgon finisar, vad tycker ni om dem snygga höstkläderna jag lade upp? Hiss/diss?

Nu sitter jag iaf och dricker upp det sista av min smoothie som mamma nyss kom in med, lyx frukost med smoothie. Hoppas att jag kan få det på fredag, för då fyller jag 15 om ni inte visste det ;) 

Snart måste jag iaf börja röra mig mot mina brudar och sen mot skolan. Som sagt så är jag ganska taggad på denna dagen i skolan. Hoppas att allt blir bra och som jag har tänkt. När jag får klart den där grejen som jag gör i slöjden kan ni få en smink collektion om ni vill det? 
Jaja nu måste jag läsa igenom fysiken och sen cykla iväg. Ni får ha en underbar onsdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

En tisdag i livet

Jag är riktigt taggad inför i morgon. Dels så ska jag ha slöjd och börja med min sminkförvaringsgrejamojäng, jag har riktigt stora tankar om den. Sen ska vi ha nån gymnasiegrej! Vet inte vad men det har med gymasium att göra så då är det spännande och viktigt. Jag är riktigt peppad på gymnasiegrejen och slöjden, men inte direkt på morgon då den börjar med prov...

Idag joggade jag iaf Carisma och det gick bra, hon var ganska pigg. Fast det var jobbigt att använda höger ben så jag had spöet på den sidan för att kunna förtydliga den skänkeln om jag skulle behöva. Sen skrittade jag av henne runt paddocken samtidigt som jag kollade på hoppträningen som var, mysfaktorn där? I stallet sen hade en av hennes andra skötare varit snäll och mockat samt fyllt på vatten. Då blev jag riktigt glad, så sjukt snällt av henne att göra det. Då fick jag mer tid över till Promise innan jag skulle cykla hem. Båda sessorna fick sig en riktig genomgång med alla möjliga borstar.
Nu har jag iaf smort in mig med massa goa krämer och ska borsta tänderna nu för jag är jättetrött. Och så tänkte jag även hinna igenom fysiken 2 gånger till när jag ändå ligger i sängen och känner mig pigg fast att jag är trött. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Höstsnyggt ála Emma


             Primebootsen - Svart spetströja - Camoflagegröna jeansen - Blåa jeansen - Svarta jeansen -
                                         Kenza 10 jackan - dösnygg kofta - leopardfärga tröja
 
De gröna jeansen, ett par primes och den vita koftan där uppe. Snacka om riktigt höstigt och mysigt, vad tycker ni? Eller med spetströjan, riktigt snyggt de också. Sen med svarta jeansen med leopardtröjan och primesbootsen, yamyam. 

Här fick ni iaf lite snygga tips till hösten, vad tycks?
XoXo//Emma

Mellanlandar en snabbis hemma

Såg att Ebba hade bloggrapeat mig... Fast jag gjorde det på hennes blogg också så vi är kvitt, hehe. Nu sitter jag iaf och käkar lite mellis innan jag ska åka till stallet. Får se om jag tar mig upp på hästen, hoppas det. Benet har blivit bättre nu efter skolan.
Ni får ha det bra så hörs vi sen.
XoXo//Emma

Bloggrape

Av Ebba


Ingen bra bild

Blev ingen bra bild på linnet så ni får överleva utan en bild.

Nu ska jag jobba med lite SO så vi hörs senare.
XoXo//Emma

Redan Oktober

Idag är det redan Oktober, månaderna bara flyger förbi känns det nästan som... Nu när jag har ny väska ska jag spela in en ny whats in my schoolbag tänkte jag. Jag har ju spelat in en men inte lagt upp den, eller vänta har jag lagt upp den? Jag var tvungen att kolla, men jag hade inte lagt upp den. Men jag får se när jag har tid att spela in den, beror lite på hur det blir med läxor osv.
Efter skolan idag så är det stallet som står på schemat. Promise ska tas hand om och Carisma ska joggas. Och så ska jag hinna plugga mera fysik, yeyyy. Fast det känns ganska lätt så det känns ändå okej inför provet som vi ska ha i morgon.

Men nu ska jag fota linnet på och sen åka, ha en fin dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma