Lämnar Italien

Hej på er, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bara bra tack, sitter just nu på flygplatsen i Venedig. Ska snart boarda mitt plan och tänkte därför passa på att blogga innan det är dags flyga.
 
Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på några dagar, men vi har gjort saker hela dagarna och sen har jag inte alltid velat dra fram datorn och blogga när vi inte hade så mycket tid att umgås på. Då prioriterade vi att göra saker istället. Vi åkte bland annat till Trieste och kollade på lite gamla kyrkor oså. Igår var vi i Venedig "centrum", där alla affärer och dyligt finns. Vi var även i ett köpcenter och shoppade lite en dag. Kan lägga upp en bild på det som jag köpt undertiden jag varit här i Italien, det har nämligen blivit en del inköp.
 
Tiden här i Italien har varit väldigt rolig och mysig. Det har varit långa dagar, men de har varit väldigt roliga och innehållsrika. Har inte ångrat att jag åkte hit och hade gärna stannat några dagar till, men nu är det ju nyårsafton i morgon och den vill jag spendera hemma med mina kompisar då vi hade planerat att umgås i morgon kväll. Annars hade jag nog stannat här någon dag till. Min kompis som jag har bott hos kommer förhoppningsvis till Sverige till sommaren, så det känns roligt.
 
Nu bör jag börja plocka ihop då det närmar sig boarding och gaten där jag sitter börjar bli ganska packad med människor. Vi hörs mer när jag kommit hem till Sverige igen.
XoXo 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback